Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
mert ugyérzem õ olyan játékos, aki a cserepadra simán ráfér. sõt, én személyszerint, külön foglalkoznék vele, külön edzõvel, külön pszihiáterrel, és felhozatnám szinte, olyan szintre, mint amilyen szinten vannak a többeik. sõt.

én ugy gondolom nem kellene feltétlenül megvállni tõle

miért?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zizou5
hát hát... kár, hogy elmegy Beksi. mindíg is top pléjá volt nálam, és nagyon kedveltem/kedvelem õt. sajnos mostmár nem megy neki ugy mint régen. én ugy gondolom nem kellene feltétlenül megvállni tõle. dehát, ha a vezetõség így dönt..

robotnyk
Marca, AS, õk meg Mijatovictól
Honnan veszed hogy az Interhez igazol?
madridista.hu honnan veszi?

hunbasser
egyedül Marcelo lesérülésének nem örülök 😞
remélem RC helyrejött,vagy helyre fog jönni a köv.meccsre,nem lenne jó ötlet megint a bal oldalon kezdetni Ramost.Ramos középen vagy jobboldalt a jó,sõt most õ a legjobb jobb hátvédként,Cannat el is felejthetné lassan Capello,baloldalt RC,akár 3 védõvel is felállhatnánk -.-

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
<#wilting>

további csodás hírek?bár Cassa-t nem sajnálom,ellenben Marceloval és azért a jó öreg Becks-ben is van még pár meccs...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
na szóval, Marcelo lesérült, 6-8 hétig nem lesz. Cassano az interhez igazol, Beckham pedig nem hosszabbít.
Casillas
érdekes, hogy ide azt írod, hogy nem vitatkozol, aztán meg jön a privi <#taps>
azt mondtam, hogy megy a Capello-nyalás orrba-szájba, ne mondd, hogy nem igaz....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hunbasser
igen,úgy van,h Reyes kölcsönbe jött hozzánk,van rá opciós jogunk,Bapistával is ez a helyzet,azt hiszem úgy van,h 20 mihályban állapodtunk meg az Arsenallal,és ha õk ezt kicsengetik,szó nélkül vihetik,ha most formába lendül,valszeg meg is veszik,de én kétlem,h ha Reyes nem lendül jó formába,akkor megtartanánk

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Érdekes hírek mennek a madridistán... 😄
ultimátumok jönnek mennek 😄
amúgy érdekes lenne ha ultimátumot kapna Capello...nyáron Calderón azt nyilatkozta, mikor megkérdezték tõle, hogy mi van ha nem nyerünk semmit ebben az évben és akkor azt mondta hogyha arra céloz hogy Capellot kirúgom akkor téved mer nem fogja....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
aham akkor értem ^^ thx

LasDen
igen, de van mind2 félnek opciója arra, hogy megvegye végleg a játékost ha azt nyújtotta amit vártak tõle....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
eladtuk baptistát? ne mcsak kölcsönbe van az arsenal-nál?! ugye m iadtuk erre az évre Baptistát õk adták Reyest?! ha jóltom

Zizo5 sok játékos van akit én is sajnálok, de hidd el lesznek még távozok. Ennél a csapatnál már csak igy megy!

<#eljen>igazad van!!!! Nem vitatkozok, föleg veled nem, vannak itt nálad értelmesebb emberek is!

Casillas
kb ja

de ugy látom innen is még mindig jópáran istenitik kapellót, pedig van aki már idejöttekor megmondta hogy fos lesz, nekik (nekünk) lett igazuk....

(mos jönnek majd azok a hszek hogy nem az õ hibája stb, bezzeg ha nyerünk véletlen egy meccset, akkor hu kapeló mijo taktikát talált ki, meg hogy az õ érdeme, sõt õ rúgta a gólt)
((igen pacclacc, nem véletlen hogy magadra ismertél))

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann
ez nem hirtelen van.eddig is jó volt.

#21746 arra montam lehet h itt is ilyen format nyujatan ha kapna lehetõsgéet -

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

grebber
Del Bosquenál ez nem fordult elõ.Tudot bánni a sztárokokal és jöttek az eredmények.Amiota ö nincs szar minden.

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
ne bohóckodjunk már, fél év alatt van egy jó meccse, egy olyan kupában ami a döntõig senkit sem érdekel. szar a helyzet de ne legyen már hirtelen mindenki jó, aki nincs itt.
Zizou5
nem ugy értettem, hanem h hol van nekünk a baptistánk? szal holan nekünk az a játékos aki 4 golt bevág 1 viszonylag elég jo csapatnak. ezt kérdezem! de ugyanakkor, az is elég nagy baj h eladtuk õt. én kedveltem õt. :C

miilann
azer ez meccs egy vicc ❤️-6>
de a mi baptistankat bezony kapáló bácsi elatta donno why ennyit errõl -

miilann
ott a negyedik

Zizou5
baptista fasza gyerek 😄😄 és hol van a mi baptistánk?? mikor rugunk mi mondjuk a valenciának 5golt meg mesterhármast?! vagy egyáltalán 1 sima csapatnak?!

😮

REAL MADRID

hunbasser
várjál,még nincs vége 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

miilann
baptistat 3at lõtt a poolnak liga kupa or wtf

hunbasser
😄DDDDDDdddddddddd
úristen,mik vannak itt.Robinho az alkesz állat O_o

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
hát, õ dugiba nyomja a skót viszkit a öltözõ szekrénybl szedi ki, a tartalék cipõbõl, 1-2 korty, majd beindul, és üt zúz vááág 😄😄

robotnyk
ja, mert Gravesen már látszatra is az a józanéletû 😊

Persze lehet belöle viccet csinálni, de remélem ti is csak kinotokban nevettek. Egyáltalán nem vicces ha ez igaz!

Össztûz Fabio Capellóra

Elolvastam ezt az irományt, és csatlakozom a többséghez! Szerintem sem Capello a bünös, csak ez a köcsög sajto ezt akarja ránk eröltetni, valakire tudnak is hatni! Türhetetlen, hogy igy viselkednek a játékosok, ezek a kényeztetett faszok! Elmehetnek a jó Büdös P*csába ha nem teszik oda magukat, ez pedig meglátszik a játékukon

Zizou5
jaja, sztem gravesen vs robinho is azért volt, mert robinho jol bepiált, aszitte h fasza gyerek, és elkezdett kekeckedni gravesennel. _SDSA😄_

_SDSA😄_AS😄_D_elképzelem ahogy a gyufaszál vékony Robinho részegen beleköt Capelloba :SAD?SA😄?A:SD:

REAL MADRID

Most neézem Atletico meccset Faragoék beszéltek a Realrol is, és hallotam, hogy Faragó azt mondta, hogy Robinho 2 szer ment ittasan az edzésre. Há nagyon jo lehet a morál! Cassano kifiguráz. Dearra beszol. Robiho meg részegn jár edzésre, hát ez K*vajó

LasCar16
:SSSSSSSSS.... kemény létezik olyan edzõ a földön aki végre kirángatja a madridot?:ca lista pedig elég érdekes

#acm

robotnyk
nincs
Zizou5
én ugy tudom oroszlán. nem?

90% os ha jol tudom

REAL MADRID

REALista
Magyar kéne már van az is egy ideje ha jól tudom!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Valaki linkelje már be a Real, the movie-hoz a feliratot mert én nem találom!Pedig tudom hogy valahol a Madridista forumon megvan...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rengeteg. Azok szoktak focizni!

vmvr
A real madrid-nak mi a kabalafigurája, ha van?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Remélem nem lesz igazad! Remélem igazolja magát és ha ez lesz te is örülni fogsz! Mourinho az isten??? Capello is az volt!!! Nagyon nevetséges ez a média. Találgatnak 1000el, de nagyon ritkán találják el. LOL

hunbasser
na,pont kapóra jön,onnan úgyis kib*sszák,már a játékosai is ellene fordultak,nálunk meg Don Fabionak nem nagyon megy.
ha megy,viheti magával Cannát és Emersont is felõlem,sajnos nem lenne nagy veszteség :\

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
érdekes ez a lista....Emerson és Cannavaro ennek ellenére mindig kezdõk....nah meg Robinho... LoL

Ho van rola Raul Bravo, és Ronaldo? Jo vicc. Akkor elhiszem ha már elmentek

Na akkor ennyit erröl a csapatépitésrõl! Meg a bizalomrol. Barcanak is sok idõ kellet mig õsszerakták. Erre mi mit csinálunk, ugy cserélgetjük az edzõt mint ember az alsogatyát. Értelme aztán kurva sok. Várhatunk megint egy évet, ha jön Mourinho, mert öneki is kell legalább egy év mig összerakja ezt a csapatot!

zaki
Ejj, ha így folytatja, a játékosok ki fogják utálni...