Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
madridista.hu honnan veszi?
remélem RC helyrejött,vagy helyre fog jönni a köv.meccsre,nem lenne jó ötlet megint a bal oldalon kezdetni Ramost.Ramos középen vagy jobboldalt a jó,sõt most õ a legjobb jobb hátvédként,Cannat el is felejthetné lassan Capello,baloldalt RC,akár 3 védõvel is felállhatnánk -.-
ReaL MaDRid x siempre
további csodás hírek?bár Cassa-t nem sajnálom,ellenben Marceloval és azért a jó öreg Becks-ben is van még pár meccs...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azt mondtam, hogy megy a Capello-nyalás orrba-szájba, ne mondd, hogy nem igaz....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ReaL MaDRid x siempre
ultimátumok jönnek mennek 😄
amúgy érdekes lenne ha ultimátumot kapna Capello...nyáron Calderón azt nyilatkozta, mikor megkérdezték tõle, hogy mi van ha nem nyerünk semmit ebben az évben és akkor azt mondta hogyha arra céloz hogy Capellot kirúgom akkor téved mer nem fogja....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de ugy látom innen is még mindig jópáran istenitik kapellót, pedig van aki már idejöttekor megmondta hogy fos lesz, nekik (nekünk) lett igazuk....
(mos jönnek majd azok a hszek hogy nem az õ hibája stb, bezzeg ha nyerünk véletlen egy meccset, akkor hu kapeló mijo taktikát talált ki, meg hogy az õ érdeme, sõt õ rúgta a gólt)
((igen pacclacc, nem véletlen hogy magadra ismertél))
Vivimos por ti, vence por nosotros.
#21746 arra montam lehet h itt is ilyen format nyujatan ha kapna lehetõsgéet -
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Next PC upgrade: 2022
de a mi baptistankat bezony kapáló bácsi elatta donno why ennyit errõl -
REAL MADRID
Persze lehet belöle viccet csinálni, de remélem ti is csak kinotokban nevettek. Egyáltalán nem vicces ha ez igaz!
Elolvastam ezt az irományt, és csatlakozom a többséghez! Szerintem sem Capello a bünös, csak ez a köcsög sajto ezt akarja ránk eröltetni, valakire tudnak is hatni! Türhetetlen, hogy igy viselkednek a játékosok, ezek a kényeztetett faszok! Elmehetnek a jó Büdös P*csába ha nem teszik oda magukat, ez pedig meglátszik a játékukon
REAL MADRID
#acm
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ha megy,viheti magával Cannát és Emersont is felõlem,sajnos nem lenne nagy veszteség :\
ReaL MaDRid x siempre