Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
fifába én is ramossal rugatom. :p ( ramos for president! 😄 )

szerk: sry, DJ BPnek ment :p

jaja

ritka béna volt de õ lõtte 😄

REAL MADRID

Ramos lõtt kapura egy szabadrúgást, de a labda megpattant a sorfalon, és így szöglethez jutott a Madrid.

Ramos? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A ma esti mérkõzésen a Real Madrid a következõ csapattal kezd: Diego López; Torres, Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Reyes, Gago, Diarra, Robinho; Higuaín és Van Nistelrooy.

Cannavaro nocsak, így tényleg kéne venni védõt még, hogy ülhessen többet padon 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
én is raktam smileyt 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Suilba volt osztályok közötti foci...nehéz ellenfelet kaptunk, de nyertünk 2-1-re...a védelem fenomenális volt....az egész Madridi védelem megirigyelné úgy játszottunk...... 😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
tudom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

énis raktam smileyt 😊

REAL MADRID

Shep
Nem májerkodok, csak nem szeretem, mikor ok nélkül szólnak vissza. A mondandóm végén ugyanis ott volt a smiley pont azért, hogy ne sértõdjön meg senki rajta. Egyébként nem szeretem Bekemet, mert szerintem agyon van sztárolva és közel sem olyan jó focista mint amennyire ünnepelve van, tudom hogy sokan szeretik, amivel nincs is gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

,,de általában amikor szarul játszottunk az elsõ félidõben,Capello bement az öltözõbe,jól leb@szta õket,aztán megfordítottuk a meccset.ha akkor sikerült,most miért nem megy?"

Nem azért de sztem az a valószínûbb, hogy a játékosok megunták idõközben, nem valószínû hogy Capello felejtette el a tudományát... Vagy amnéziás lett, és a játékosokat, jajj szegényeket magával rántotta, pedig akarnak küzdeni, mi? Lópikulát

hunbasser
mondjuk ez így kicsit durvának tûnik,de én sem szomorkodok amiatt,h elmegy

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mert májerkodik,h 3 évvel elõbb regelt mint te 😄dd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
idézetre idézet:

"és ha netalán lettek volna ilyen gondjaim, akkor az az én hibám lett volna nem az edzõmé"

"nem csak 1-2 játékos,akkor az nyilván nem Capello hibája"

ya,és részvétem a karrieredért!

ReaL MaDRid x siempre

meménem

REAL MADRID

Shep
Te még azt se tudtat, hogy létezik az sg, mikor én már ide írtam, egyébként meg nem kell mindenkinek szeretnie Bekent. 😊

na teis elhagyhatnád már sg t 😮 hucsá

REAL MADRID

Shep
Na Beken elhagyja Európát, végre 😊

Érdekes amit irsz, és igazad is van. Capello dolga feltözelni a játékosokat, akik ugyebár nem azok. Na azt higyétek, hogy én ugy látom, hogy Capello hibátlan. Capello is beismerte, hogy valamit nem jol csinál! Taktikával kapcsolatba igen sokszor leirtam a véleményemet és szidtam is Capellot! Ezt ugyebár tudod, hisz remélem olvasod a hozzászolásaimat!

Egy személyes dolgot had mondjak. Mig szará nem törtem az életem, (az életem a jobb lábam volt) megyei elsõ osztályba játszottam, és velem nem voltak motivácios gondok, nagy küzdönek tartottam magam és ha netalán lettek volna ilyen gondjaim, akkor az az én hibám lett volna nem az edzõmé, persze az edzönek a dolga, hogy ilyeneken tulsegitse a játékosokat Ehez a spothoz már csak annyi közöm van, hogy nézem a meccset, és beszélgetek veletek!

Zizou5
😄😄😄

Casillas
hüje vagy az tök jó, fifa 2000 demojába is LA Galaxy - DC United vot :|

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Reyesnek adnék még fél évet... Baptista meg amikor itt volt, csak kritika érte, most is csak a semmibõl lõtt 4 gólt, RVN is, és mit érünk vele? Diogo meg nem kell, Ramos, Cicinho mellé?

Zizou5
komoly? -.-

az hogy Beckham elmegy egyvalamit jelent

Los Angeles drukkker is leszek és akkor Guszti leszek 😄DDDDDd

REAL MADRID

Oncsi
Beckhamot személy szerint nagyon sajnálom !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Naponta olvasom a hsz-okat. ..
le kell ide irnom,meg kell osztanom veletek,hogy én hogyan képzelném...
elküldeném: Raúl,Guti,Reyes,Salgado,Cannavaro,Emerson !!!
Visszahivnám Diogot és Baptistát!!!
Vennénk egy igazi középsõ védõt !!
És ki kellene szolgálni labdákkal a csatárokat,mert igy nem fog menni !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

"Ezen a héten a Real arra kért, hogy hozzak döntést a jövõmmel kapcsolatban. Két évre szóló szerzõdéshosszabbítást ajánlott a klub. Számos lehetõséget vizsgáltam meg a családommal és a tanácsadóimmal, s úgy döntöttem, hogy augusztusban csatlakozom a Los Angeles Galaxyhoz, s az MLS-ben folytatom pályafutásom" - mondta.

Tehát hosszabítani akartak, ezért gratulálok neki, rájött, hogy neki ebben a csapatban nincs már maradása, mondtam én, hogy egy normális ésszel megáldott profi észreveszi, hogy el kell mennie. Többiek és követhetik nyugodtan, ha már nem érzik úgy magukat, csak tessék

Zizou5
Beckham Los Angelesben folytatja

David Beckham a szezon végén elhagyja a Real Madrid együttesét és az észak-amerikai profiligában, a Major League Soccerben folytatja pályafutását, a Los Angeles Galaxy együttesénél.
Az angol középpályás körül egy ideje folytak a találgatások, hiszen nyáron lejáró szerzõdését még mindig nem hosszabbította meg a Reallal - most már nem is fogja...
- A Real arra kért, minél gyorsabban döntsek és egy két évre szóló ajánlatot tettek le az asztalra - mondta Beckham. - Rengeteg lehetõséget vitattam meg a családommal és a tanácsadóimmal: maradjak-e itt, folytassam-e másik európai csapatban. Végül úgy döntöttem, csatlakozom az LA Galaxyhoz és az MLS-ben futballozom augusztustól.
A májusban a 32. életévét betöltõ Beckham az MLS 10 éves történetének eddigi leghíresebb játékosa lesz.
nb1.hu-is ezt mondja

[Jakuza]
NS:
A Reuters brit hírügynökség jelentése szerint David Beckham a Los Angeles Galaxy labdarúgója lesz, vagyis elhagyja a Real Madridot.
A 31 éves középpályás öt évre szóló megállapodást köt új klubjával. A Reuters a játékosra hivatkozva közölte a hírt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Casillas
nyerünk mielõtt megkérdezné valaki :|

Casillas
2-1-re 😊

Shep
Na nyerünk, vagy nem?

kas123
Cannát is kirakhatná ^^

Casillas
nem mondtam hogy nem

hunbasser
ha tudnám miben van a hiba,akkor én lehet,h most nem itt fórumoznék

nos,barcaverõ taktikot ki tudott dolgozni,getafe- meg recreverõt nem.
és kinek a feladata a feltüzelés,ha nem az övé?
mondjuk van erre direkt egy edzõ,csak nem jut eszembe a neve 😄
de általában amikor szarul játszottunk az elsõ félidõben,Capello bement az öltözõbe,jól leb@szta õket,aztán megfordítottuk a meccset.ha akkor sikerült,most miért nem megy?

közben csak eszembejutott az edzõi poszt neve:motivációs edzõ.
õ tüzeli fel a játékosokat,meg Capello.ez az õ feladatuk lenne,ha a játékosok nem elég motiváltak,az a motivációs edzõ és Capello hibája.
meccsrõl-meccsre azt látom,h mindenki motiváltalan,nem csak 1-2 játékos,akkor az nyilván nem Capello hibája.
és nem is véletlenül viszi el a balhét,érzi õ is,h nem jól csinálja azt amit csinál,lehetne másképp is,egyenlõre még mindig próbálgat,pedig azért egy biztos 2-3 helyet jó játékkal nem lenne rossz elcsípni,aztán jövõre már jöhetnek a sikerek.

ReaL MaDRid x siempre

,,1) nem én hoztam fel a 2 meccsnyi akarást, csak kommentáltam"

én is csak kommentáltam a tiedet ennyi erõvel...

Casillas
1) nem én hoztam fel a 2 meccsnyi akarást, csak kommentáltam
2) médiát mondhatni telibefosom, a pletykákbol is csak azt tudom, amit bekopiztok ide, engem az zavar, amit a képernyõn látok, teszem azt egy hazai pályán elszenvedett 3-0-ás vereség egy olyan csapattól, akit alázni kellett volna....

Diego López; Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos; Diarra, Gago; Robinho, Reyes, Higuaín (Raúl); és Van Nistelrooy.

Mi a fene, Rault tán kihagyja 1x végre? 😊) Változtatni akar valóban

Valencia, Athletic, Osasuna, Espanyol, volt akarás.

De figyelj már, 5 pontos hátrányról beszélünk, nem utolsók vagyunk, hogy csak két meccsünk lett volna jó... A média ügyesen hülyít, 5 pont hátrányból katasztrófát csinál, épülõ csapatnál teszem hozzá

Casillas
"Két meccset játszottunk ahol a mentalitás, a tûz ott volta a csapatba, és ez a Barca, a Lyon meccs volt!"

pont ez a baj, hogy mindössze két meccset játszottunk, ahol érezni lehetett az akarást, és én úgy gondolom, hogy az edzõ feladata (is), hogy feltüzelje a játékosait...

Hunbasser ha nem a játékosokba van a hiba akkor áruld el mibe vagy (kibe)??? Nagyon kiváncsi vagyok a véleményedre, és azokéra, akik eküldenék Capellot. Két meccset játszottunk ahol a mentalitás, a tûz ott volta a csapatba, és ez a Barca, a Lyon meccs volt! Szidhatjuk Capellot, ezt én is megtettem párszor, de most kezdem felfogni, hogy itt a legkevesebb a taktika. A fejben vannak a gondok, de nem hinném hogy Capello fejével van a baj. Ja és rendkivül jo futbalistáink vannak, de nem elég a tudás ha nincs elszántság. Ennek köszönhetö talán a feketelista. Fiatalok kellenek, akarat és bizonyitás.

"mindenesetre ahhoz képest,h barcát 2-0-ra megvertük,most mi van?nem hiszem,h a játékosokban lenne a hiba"

De talán mégis a játékosok fejében van a hiba, ha már megvertûk a Barcát akkor a többi csapatot a földbe kellett volna taposnunk, csak az a baj hogy nem lehet megnyerni egy bajnokságot, ha csak a Barca ellen szivják fel a taknyukat!

Vagy nincs igazam??? Ha azt mondod nincs akkor füzd hozzá a véleményedet is! Volt már normális hozzászolásod. Nyomas ide nekünk egy regényt 😊

Én is egyetértek veled, és már énis leitram hasonlo véleményemet! De vigyázz mert lehet vannak itt olyanok akik azt mondjak hogy nyalod falod Capello bla bla... Amikor ide jött Capello, és voltak meccsek, én voltam az elsõ aki pálcát tört a feje felett, (hogy szar ez az egész) mondtátok hogy várjak és én vártam. Most meg Capello mellet állok és azt mondják rám hogy kinyalnám a seggét. Nem megoldás a lemondás, az edzõcsere, stb. Játékosok isznak, nem edzenek, figuráznak, beszolnak, erre nekiugranak Capellonak. Az ujságirok miértnem kérdeik meg Robinhot, hogy miért iszik? Cassanot miért nem vesézik ki mert parodizál, meg stb. ??? Capellonak a legkönnyebb nekiugrani. Hát az a véleményem. Ez a sajto egy nagy köcsög banda!!!

ProGabe
teljes mértékben egyetértek,5(?) éve amikor ez volt a barcánál is(edzõ+elnökváltás) hogyan is álltak akkor a bajnokságban?7-8. hely?mi meg 3. vagyunk,az Isten szerelmére,jó ez,elkezdõdött valami,ami ha minden jól megy akkor is csak 1 év eltelte után érik be,mondom ha minden jól megy...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
erre reagálni fognak,ne félj 😊

mindenesetre ahhoz képest,h barcát 2-0-ra megvertük,most mi van?nem hiszem,h a játékosokban lenne a hiba,õ azért eléggé keményen kezeli õket,meg feltüzeli õket minden meccsre

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
Mijatovic, és Beckham ügynöke is jelezte, hogy ami a skysportson megjelent, nem igaz. Mijatovic szerint rosszul fordították, és egyelõre nem hosszabbított, ez nem azt jelenti, hogy nem is fog
Nem tudom sokan mit szidják Capellot, elismeri hibáit, Gago-Diarra kettõst be fogja vetni, ezt követeli mindenki, nem? Látszik, hogy küzdõ csapat lettünk, Lyon 2-2, vagy Barca 2-0-ra gondolunk. Most hogy 2 ilyen túró meccsen egymás után nem futnak a lusta disznók, most mondjon le? És akkor mi lesz? Na? Egy félévnek teljesen annyi, és akkor mindenki mindig hirtelen hajtani fog? Lópikulát, ne álmodjatok, ez a lehetõ legnagyobb butaság, edzõket váltogatni ész nélkül... Gondoljunk bele, Rijkaardot elküldik ilyen tájban, egy bajnokságot tuti mi nyertünk volna utóbbi két évben... Õk meg hol lettek volna, ki tudja. A második szezonban korrekt egyedül kritizálni valakit, nem 5 hónap után... Csodára vártok? Mert nagyon mély gondok vannak, és ezen az állandóság segíthet, nem a zûrzavar, amit a média is kavar, és sokan õket követik, gratula

Zizou5
Ronaldót is kinézték a szaúdiak

Spanyol lapinformáció szerint az al-Ittihad Luis Figo után Ronaldót, a Real Madrid brazil labdarúgóját is szerzõdtetni szeretné.
Az As címû sportújság - forrása megnevezése nélkül - arról számolt be, hogy a szaúdi klub 20 millió eurónak megfelelõ összeget lenne hajlandó fizetni a világbajnok támadóért, akire - ugyancsak a lap értesülése szerint - a jövõben nem tart igényt Fabio Capello vezetõedzõ, ennél fogva pedig - kérését elfogadva - a spanyol klub sem. Az As a Ronaldónak tett ajánlat részleteirõl nem számolt be.
Figo, az Internazionale portugál futballistája - Manszur al-Balvinak, a szaúdi klub tulajdonosának nyilatkozata alapján - július elsejétõl egy éven át áll majd az al-Ittihad alkalmazásában. Az egyesület csapata 2004-ben és 2005-ben megnyerte az ázsiai Bajnokok Ligáját, tavaly pedig a negyeddöntõig jutott.

szaudiak aktívak.

zaki
Beckham... <#integet2><#sir>

hunbasser
ez meg a másik

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
veszett fejsze nyele.már ott el lett b*szva az egész,h idehozták.
nem mondom,h rossz játékos,de az mu-ban mutatott játékához képest 0.
kár erõltetni,2 kezemen meg tudom számolni h ezalatt a 3 és fél év alatt hány igazán jó meccse volt.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
30 fölött ne ülljön senki sem padon heti 70000 euróért. meg amúgy sem luxus bölcsöde.