Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Sztem Raúl Bravo nagyon jól játszott....futott, védekezett rendesen és elöl is próbálkozott..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
hát,végre látom játszani a csapatot,az utolsó 20-25 perc az szép volt <#eljen>
Higuaín mijól nyomja már!volt vagy 4-5 olyan mozdulata,amit habfehérbe öltözött játékostól már egy ideje nem láttam
Gago sem rossz,fõleg,h még nem illeszkedett be.látom,h sokat kéri a labdát,de sokszor elég rosszul helyezkedik,szal még nem tudja,h hol kéne igazán lennie

ya,és szép volt RvN!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
2.úgy kell mondani csak kis v-s beütéssel 😊

ReaL MaDRid x siempre

Pipita golpassz. Elégedett vagyok a fiatalokal! RvN köszönjük, hogy ott voltál, nem hiába vagy Center! Pipita és Gago nálam kezdö lenne mindig, igaz Gago lassan jön bele, de igazi vezéregyéniség lesz!

Zizou5
na az a csel nem volt kispályás 😄

Zizou5
GOOOLL

Shep
Hogy játszik a csapat? Nem tudom nézni, mert mindig szétesik a kép a franc esne bele a streambe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

REALista
EZ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!!!!!!!!!RvN!!!!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Zizou5
REYES! 😞

tesok

REAL MADRID

zaki
1. Testvérek!

robotnyk
testvérek
LasDen
1. A 2 Militónak van vmi köze 1máshoz v csak névrokonok???

2. ÉN lelövöm ezt a kommentátort....hogy lehet a Higuain-bõl igáint mondani????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
megsérült
kas123
A Madrid kapitánya sérülés miatt fejezte be a meccset.

Zizou5
bazm, lehozták rault! miérT?

hunbasser
imádkozzatok,h ne az a f*sz kommentátor közvetítsen,aki 15 percig filózik azon,h vajon les volt-e vagy sem,és aki minden bírói döntést megcáfol,és mindig a saját véleményét mondja.mondjuk Világi "Dzsuli" Péter sem lenne jó

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
most épp capello megmondja a tutit. épp casillas veszi fel a stoplist.. stb.. GYERÜNK FIUK HAJRÁ! GYÕZNÜÜNKK KELL KÉSZÜLJ HÁÁT!-->(ez milyen indulo vagy mi isez? olyan ismerõs😄)

hunbasser
még 13 perc,hajrá fiúk!

ReaL MaDRid x siempre

Az csak a várhato volt kezdöcsapat volt. Kösz Robotnyk.

Robinho14
már beirtam dél után

robotnyk
Casillas; Torres, Cannavaro, Helguera, Raúl Bravo; Gago, Diarra; Raúl, Higuaín, Reyes; Van Nistelrooy.
Na hivatalos kezdõ van már??? Ilyenkor szoktátok beirni, most hol késik??

Zizou5
nekem már anyám beígért 1 utat madridba, real meccsre 😉

hunbasser
akár mehetünk is majd együtt -.-
ahogy nézem,nem is lakunk egymástól messze

na de ne offoljunk

ReaL MaDRid x siempre

kas123
én is megvalósítom ezt az álmom 😊

LasDen
azért ilyenkor szívesen lennék spanyol kölök aki ott él 😄DDD

hunbasser
én meg is fogok.majd,egyszer...de tuti,h egyszer el fogok oda jutni,és ha jól megy,lehet,h több meccset is meg fogok nézni a szentélyben 😊

ReaL MaDRid x siempre

Szabi 22
Azért ne hogy már 0-0 legyen akkor már inkább 3-3!

LasDen
jah télleg igazad van.....matek nem az erõsségem (nem véletlenül állok bukóra 😄)

melyik madridista nem lenne ott szívessen???

kas123
de ottlennék 😊 (életem 1ik vágya hogy élõben végignézhessek 1 real meccset a bernabeuban)

kas123
akkor csak döntetlen lehet 😛
így a helyes: x+0 - y+0
bocs h beleszóltam csak azért mégis legyen helyes 😊

Bernabeu most, teltház lesz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
tippem: x+0 - x+0 lesza meccs vége... 😄DD

egyetértek

REAL MADRID

mondhat akármit ha a játékosok lófaszt se csinálnak 90 percen keresztül.

BUDA > miskolc.

LasDen
sztem az hogy 2 fordulóban is bukott a 2 éllovas az isteni jel, hogy szedjük már összemagunkat....... 😄

Amúgy teljesen igaz a lenti szöveg....egyetértek....

hunbasser
2. vagy 3. helyre feljöhetünk,ha nyerünk,gólkülönbséget nem néztem,ezért nem tudom pontosan.
de ha vesztünk,akkor megelõzhet bennünket a Zaragoza,sõt,még az Atletico is,ha olyan lesz a gólaránya

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
na most nyernünk kell. most kell fejmosás. most látszik majd meg capello, hogy milyen edzõ is. hogy mit fog mondani az öltözõbe. kíváncsi leszek.

ezaz eddig 1 pontot szereztek ketten összesen 😄DD nekünk lehetne 3 most 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sevilla kikapott. Nincs ott krizis helyzet, de itt nálunk van! Aztán még az is meglehet, hogy jobban kezdjük ezt az évet mint a Barca és a Sevilla!!!

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

R.M.C.F

Oncsi
Vége. . . Sevilla is botlott

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
hogy hívják ezt a gyereket? 😊
lehet,h mostmár én is fogok a madridistán fórumozni 😄
amúgy jól megmondta!

ReaL MaDRid x siempre

gyerünk, gyerünk, érzem most ráhajtunk, de kis nem fontos meccseken miért nem képesek hajtani?

Aki ezt leirta, az a szivembõl szolt. Micsoda igaza van. Némelyik ember nem látja a fátol az erdõt! Igaza van!!!

kas123
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

REALista
FT Sevilia 1:2 Mallorca
Mindenképpen nyernünk kell és akkor újra felzárkozunk az élmezõnyhöz!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!