Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
REÁLMADRID FORÉÉÉVAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Zizou5
Gago, Higuaín és Nistelrooy a mérkõzés után

örülök hogy megy nekik a játék. ugy vélem, belõlük igazi madridista lesz!!

Zizou5
még sorolhattam volna, de nem tettem, ez is köztük van. és még van elég sok dolog. úgy érzem, nem fizikai hátrányunk van, hanem szellemi. és ez, néha rosszabb mintha fizikai hátrányunk lenne sajnos.

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

Robinho14
Meg összeszokottság!És az még nincs!

Zizou5
igazábol a fejben van a baj. nem a játékkal. a játék maga már megvan, csak teljesíteni kéne. de ehez, motiváltság, elszántság, és alázat kell.

madridistán egy aláírás:

Hogy lehet Ruud van Nistelrooyt preferálni Ronaldóval szemben?? Ki az a hülye aki elnegedne egy zsenit?? Mért nem lesz egyszer egy rendes vezetõség??

Micsoda zsenik vannak, eddig Perezzel az volt a baj, hogy galaktikusozik. Most ez is baj, ha elküldik ezeket. Mi kell ezeknek a ,,szurkolóknak"?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Robinho14
Szerintem Capello attól még ,hogy mutogat jó edzõ!És idõvel jó lessz a játék is.

Zizou5
ezaz! eléggé ideges lettem volna, ha de la red-et eladjuk. jo ez a fiatalítás, kell, nem lehet csak öreg játékosokra építkezni. de szvsz azért még 1 Zidane beférne 😉 :p

capelloról annyit, hogy sztem, mivel sportember, elítélendõ ez a tett, hisz nem mutat pédát a játékoskra a fanokra. de mégis, azért álljon meg a menet. elég sok sikert ért el, és azért 1 kis némi tisztelet kijár neki. nem tudom mit mondtak neki a közönségbõl az emberek, de lényeg a lényeg, én nem tekintem akkora bajnak ezt.. Nyertünk ez a lényeg. és a bayernt is leverjük meg mindenki mást is! 😊

De La Red marad az idény végéig, nem szerzõdik kölcsönbe a Zaragozához! (marca.es)

Na mindenki fiatalokra vágyott nem? Játszik többször is Torres, De la Red, és vettük Gagot, Higuaint, Marcelot, fiatal még Binho, Reyes, Ramos... Szinte mindenki ezt kívánta Perez idején. De az nem jelenti azt hogy egybõl álomszép játékkal püföljük a világot. Bárki bármit mond, Capello nem csinál Juvét belõlünk, semmi közünk ahhoz a csapathoz. Azt teszi, ami eredményre vezethet

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
mint nagy Beckham fan, ezt neked kellene legjobban megérteni ám, annak ellenére, hogy most nagyon durci vagy Capellora.

mellesleg nem tudom, ki volt az a kontár paraszt, aki tegnap este közvetítést imitált a spúrklubbon, de az biztos, hogy barcásnorbi hozzá képest Madrid socio.
a meccsrõl, jó volt látni az akarást, meg Higuaint, aki végre be mer vállalni dolgokat, ez hiányzik innen. Robinho sztem most nagyon rossz volt félidõig, aztán kezdett bemelegedni. De nem tudom mikor sikerül gólt lõnie. Reyes-szel nem tudom mivan, mióta sérülése volt, valahogy nem az igazi. Bejön néhány csele, de szezon elején jobb volt, ugye 2-3 gólt is szerzett. Ha ez a két ember feljavulna még nagyobb mozgás lenne elöl. S. Ramos se lenne htrány a szélen, Torresnél azért jobb.

De összességében a csapat jól össze volt rakva, a Zaragoza leggólerõsebb játékát semlegesítettük. Nem nekik volt ,,gyenge napja"...

Murinho ennél nagyobb parasztságokat mûvel a szájával sajtó elõtt, a játékosok meg egy csapatként szeretik... ez nem jelent semmit.

Azokról a szurkolókról meg megvan a véleményem, akik ott lehetnek, és így ,,szurkolnak" Cseréljünk helyet, aztán mehetnek Gyirmót-Fradi szuperrangadóra....

a mindenki által várt C. Roni is ezt csinálja... Ha ilyen nagy bûn, miért akarják sokan, hogy idejöjjön??

hunbasser
várjál,ez megint csak egy meccs volt.minden nyert meccs után jön a duma,h "na majd most" és utána jön a pofára esés.
majd ha így tudunk játszani 8-10 meccsen keresztül,az már jó lesz,nem mondtam,h 8-10 meccsen keresztül nyerni kell,de ezzel a játékkal kb az 5.helyre várom a csapatot(feltéve,ha innentõl mostmár csak így játszanánk)
bayern ellen nagyon kevés lesz ez,tény,h ebbõl a taktikából már lehet építkezni,de még ne igyunk elõre a medve bõrére.h jól játszottunk-e?
utóbbi 2-3 meccshez képes biztosan,de ez még közel sem a jó játék.
majd jó játékot talán jövõ szezonban láthatsz,amikor vezetjük a tabellát

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
rossz meglátás.egy edzõnek akkor sem szabad ilyet sosem mutatnia.
hidd el,nem csak az a 2 szurkoló van.azért az is furcsa,h nagy nyomják az ultrák mindenfelõl(mert azért van több ultracsoport kint a meccseken,és õk azért szeretnek egymástól távol lenni),szurkol nagy mindenki,játékosok nem hallják egymás szavát,de azért Capello tisztán hallja,h 2 ember kiabál neki vmit.nameg azért a spanyoltudására is kíváncsi lennék,amikor 10 évvel ezelõtt itt volt,nem tanulhatta meg a nyelvet tökéletesen,azóta meg már mennyit felejthetett,lehet,h nem is neki ordibáltak.
de most képzeld el:ez a kép sok-sok újság címlapján fog szerepelni,megint csak nem jó nekünk...

ReaL MaDRid x siempre

Én ember vagyok. Nem itélem el ezért Capellot. Igaz, ez nem szép töle, de lehet hogy énis és teis igy reagáltad volna le a dolgot! Ha ideges az ember tesz olyan dogokat, amit megbán!

Casillas, ha te nem hasonlokép gondolodsz mint én, akkor te olyan lehetsz, mint akik mögötte ültek, és ocsárolták. Én nem Capellot itélem el, hanem azokat, akik, szidták (ne kiabáljanak már ocsárságokat)!

Ráadásul Capello elnézést kért. Tehát akinek nem inge ne vegye magára!

szvsz

Casillas
de az biztos, hogy nem sportember

(az emberben is kételkedek :|)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Most bezzeg majd kiabálnak a Capello utálo emberek, de nem a nyert meccs miat, hanem-e szép gesztus miatt 😊 Hát igen, Capello is meber! Még szerencse nem vagyok Capello helyébe, mert én lehet a szájába ugortam volna annak a "két embernek"!!!

Azér mutatott be mert tudta, hogy ez után nyilatkozni fog, és ott elnézést kérhet!!! XD

nálad biztos nem nagyobb!!! 😄DDDDD

LasDen
de legalább szép fejet vág hozzá 😄DDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
😄DDD

Osasuna - Real Betis 5-1 (2-1)
gól: Soldado (16., 59.), Punal (31.), Lopez (58.), Webo (73.), illetve Arzu (45.)

REAL MADRID

errõl a szövegrõl a függetlenség napjajutott eszembe ammikor Russel aztmondja

10 évvel ezelõtt elraboltak a földönkívüliek .......... 😄DDDDDDD

REAL MADRID

Casillas
akkora paraszt ez az olasz majom, ha a játékosok minden beszólásért bemutatnának a nézõknek, akkor egész meccsen fent lenne a kezük....

10 évvel ezelõtti hangokra meg emlékszik, persze, anyja meg apja az hogy így felismerte õket?

Fabio Capello: "Elõször is, õszintén bánom tettemet, és nem mentségül mondom, de amióta megérkeztem Madridba, a kispad mögött mindig ül két ember, aki állandóan szidalmaz. Ez a gesztus nekik szólt, de mint vezetõedzõ elnézést kérek. Már tíz évvel ezelõtt is ezt tették velem, emlékszem a hangjukra. Akkor is sértegettek és most is."

jo az emlékezete?

azé mindig van kifogás -.-

REAL MADRID

Zizou5
naa aaz munka bazm 😄😄😄AS_DASD:ASd-AS:

mai meccsrõl igaz?! A_SDA:S😄AS_D:ASD

na persze ez elszomorító is

kérdem én ez helyes?

mer egy szurkolo inzultálta -.-

REAL MADRID

én szakszemmel nézem a dolgokat .-.

REAL MADRID

Monoton, neked biztos jobban tetszett, az elözö kettö meccs!!! Elárulok valamit, több helyzetünk volt, mint az utolsó 5 meccsünkön együttvéve. Erre meg te azt irod, hogy nem játszottunk jol??? Hát nem tudom te mit néztél??? Megvertük ám a Zaragozát, ha nem vetted volna észre!!! Akár rugahttunk volna több golt is! Nem játszottunk tökéletesen, de jol biztos hogy játszottunk, hisz nyertünk.

ja csak Robinho, meg Rudi meg a védelem néha O_o

REAL MADRID

kas123
valahogy elkell kezdeni...és ez nem volt rossz kezdés

jövõbe tekintek -.- <#vigyor3>

REAL MADRID

kas123
ha az uccsó 3 meccset nézed azokhozképest...jól játszottunk
de voltak már jobb meccseink is

végülis igazad van játszott a csapat

csak nem jól

REAL MADRID

Zizou5
azért, szerintem, 1-2en hiányoznak/tak.

most 5 ponta vagyunk a sevillától, vagy 2re?

LasDen
mivan??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezt a köcsög fasszopo kommentárt ugy fejbe rugnám!!! Nem játszot jol a csapatunk??? Szerinetm meg az a csapat játszik jol aki gyöz! Szerintem ez a fasz akkor nem látta az ezelötti meccseket. Na mindegy... Szép hétvégém volt. Maradjon meg nekünk ez a fiatal csapat! Capello megint csapatot épit, de már nem motiválatlanok vannak többségben. Nem hiányoztak ezek a nevek: Guti, Ronaldo, Becks, Robi Carlos, Cassano, + a többiek. Tudunk igy is jo eredményt elérni!!!

Zizou5
je! szép volt, és bejött az 1-0 :p hol az audim? 😄 csak kár h nem gago lötte tobb okbol: jot tett volna neki, a csapatnak, a beilleszkedésének. illetve lenne 1 utam madridba 😄

kas123
szép volt skacok<#eljen>

melyik meccset nézted ha szabad kérdeznem ?

REAL MADRID

LasDen
végre játszott a csapat......

kommentátort valaki lõje le....

kas123
végre 1 emccs ami kezd tetszeni, vannak szép megmozdulások

Zizou5
azé van helyzetünk dögivel :p

Zizou5
reyes - de la red csere

megkell tartani az eredményt!

Reyes te béna

REAL MADRID

LasDen
jóvan....1 rossz döntés, de ez minden védõ játékosnál áll......

hunbasser
ya,csak elég egy rossz döntés,azt szevasz,máris 1-1.eddig tény,h jól játszik,ezt adom,de maradjon is így.Canna nem sokat ért labdához 😄
mondjuk nem is baj,amíg a védõknek nincs sok dolguk,addig jó.
Torres sem rossz szvsz

ReaL MaDRid x siempre