Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
ahogy én láttam,sztem a büntetõk jogosak voltak...no meg gondoljunk arra a Zigic lesre,ami teljesen egyvonal volt.persze hibázott párszor a bíró,nem azt mondom.

csak egyet nem értek:miért kell belevezetni a labdát a védõkbe,és miért kell mindig az ellenfélnek adni a labdát?és miért nem mennek fel többen a támadásokhoz?fosnak,h lekontráznak bennünket?nyáron venni kéne vmi pengés támadót,mert ez így nem járja,annyira impotensek a támadásaink,volt vagy 3-4 kihasználatlan helyzet,amit a barca támadósor simán belõtt volna...

ProGabe kedvéért optimista leszek:remélem,h kikap legalább egyszer a Sevilla és a Barcelona is,és én bízom is benne,9 meccset õk sem fognak behúzni,a 9 meccsbõl legalább 1-et mindketten elveszthetnének.sztem a Sevilla nem fogja bírni,ebbõl a 9 meccsbõl sztem 19 pontot fognak begyûjteni,ha nem kevesebbet,ugyanis még az uefa kupában is vitézkednek,kimerültek,meg fontos nekik az is,meg már sztem amúgy is kipukkadóban vannak,nekik csak a 3.hely lesz meg.viszont a barca...
hát nem tudom,legyen szerencsénk!mostmár ránk férne

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Nem azt mondom nem játszottunk jól de voltak helyzeteink fõleg az elsõ félidõbe de persze nem rúgtuk be!<#szomoru1>
De ez a bíró meg az ellenfél!?
Sajnos megint canna-ról volt egy tizi akár az volt akár nem! Sajnálom h nem jön neki össze pedig nyáron örültem h ide jött! :-(

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

kas123
grrrrrrrrr :@, ez k sz@r meccs volt...

menj a büdös k*rva anyádba bírókám... B+. Elsõ tizi, Ramosra rárúgták a labdát kéz LOL, ebbõl Emerson labdát ért el, 11-es.

Aztán Helguera derékmagasságba emelte a lábát, hátulról érkezett fejjel santanderi, eltalálta. Második sárrga. Ezután újra tizi, rájátszás mint állat.

Ezelõtt Higuaint lerúgták beadáskor, valami súlyos ráadásul.

Köszönjük szépen hülye fasz, kritikán aluli volt. Persze mi is hibáztunk, de ez már vérlázító, mit képzel magáról ez a faszfej?

Áhhh, kultúrálatlan vagyok, ez van, meg is ölném most...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Hihetetlen hogy megint ellenünk fújnak be egy kamu 11-est pedig simán a kezünkbe volt a meccs!Remélem Higuaín is kidölt vagy 2 hónapra...
ááá rohadjon meg mindenki!Hihetetlen hogy nekünk nem jönn össze semmi valaki nagyon utálhatja a Madridot odafennt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Balyy
Húúú de ideges vagyok ez hihetetlen!!!:@:@:@
De legalább optimista!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

ProGabe
ekkora egy fos meccset!capello miért nem tud normálisan gazdálkodni a cserékkel???raul a lecserélése elõtti kb fél órában labdát nem is látott bammeg,meg volt fogba a racing,nem mertek még futni sem,miért kellett õket felbátorítani azzal hogy minden második passzunk szar volt?ááááá,remélem se a sevilla sem a barca nem nyer és akkor még mindig van esély
!!!!!!pesszimista hangulatú emberek meg kérem ne irogassanak,így is elég sok a gond,tudom magamtól is,köszi 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
ugy felb@szta a csavot mint most a csapat mega biro az én agyamat:--@@@@

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
kész ennyi volt.byebye bajnoki cím...

Helguerának és Mejíának meg csak gratulálni tudok.

ReaL MaDRid x siempre

Úgyvan Mejia-t is kiállították!Lol meccs lehet..
SLICK
na tessék hosszabításban Mejía pirosat kapott Guti reklamálásért meg sárgát

Shep
Hihetetlen, na majd jövõre (kiváncsi vagyok meddig kell mgé ezt mondani).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
megoldottuk, hogy nem kell tovább számolgatni bajnokság ügyben
SLICK
Helguera-t kiállították :| ezt lehet nem nyeri meg a Madrid 😞

szerk:

Santander most Jogosan kap 11-est

2:1 áááá szakadna le a hajuk <#levele>

SLICK
11-es.. jogtalanul mert Emerson elõbb belepöckölt a labdába
és 1:1
Reyes várhatóan bejön..

hunbasser
itt 60-ban meg az a helyzet,h sport klub mindig van,csak néha rossz minõségben,de tegnap délután óta egy nyelvválasztó menüt látok csak,amin nincs magyar nyelv -.-

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
amig almáson laktam volt sportklub...itt tatán nincs...helyette van story tv:-c gecik

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

becks meg nincs nevezve

REAL MADRID

igen de azon a posztom johogy az :I

nemõtehet rola hogy csatár és nem szélsõ

REAL MADRID

hunbasser
Casilla visszavonva.valószínû,h Helguera volt,csak nem ismertem fel a kép rossz minõsége miatt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ki volt az,akit mutogattak,h melegít?streamen nagyon szar a képminõség.Casilla volt,a tartalék kapus?

Zigicre nagyon kell majd figyelni,jó nagy állat.Ramosnak meg vigyáznia kell,mert van már egy sárgája

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,streamen most lett vége az 1.félidõnek

0-1,ez az eredmény eddig jó,volt még 2 nagy helyzet,ha azok bemennek...akkor most 0-3,és egy cseppet sem izgulnék.nem lenne hülyeség,ha a 2.félidõben jobb lenne a támadójáték

ReaL MaDRid x siempre

Higany most ritka szar, szinte minden labdát elb*sz... Guti jöjjön, de legjobb Becks lenne oda

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
látom te is streamen nézed -.-

fucking hatvan tv(vagy emktv) :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
RAÚL GOOOOOOOOOOOL!!!! 😊)))

Csabesz:másnál jó a sport klub,én is streamen nézem :\

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
gól. \o/
kas123
YEAH GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL =) Raul!!!!!! =)

Rockynhooo
Go go go go srácok 😊 jajj csak legyen meg, ha kell csak egy apró kis golal , de legyen : )

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kas123
Hajrá Real =).

Csabesz6
örök hála banok a streames oldaladért😊<#worship>f@k spurtklupp:--C

Rockynhooo
tom tom tom 😊 bocsi a hibáért <#szomoru1>
csak közbe meg a Mu-n agyaltam 😄

ProGabe
primera...

a premier az league,de tök mindegy,a lényeg hogy kerüljünk az élre végre!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
istenem nyerjünk.... milyen jó érzés lenne látni:
Premier Divison
1. Realm Madrid
2. Barcelona
😄😊<#eljen>

LasDen
17:30 - A Real Madrid csapata legutóbb 2005 október 15-én állt az élen a spanyol bajnokságban. Ha ma nyernek Capellóék, egy napig mindenképp listavezetõvé lépnek elõ.

ez durva.....ezt nem is gondoltam volna....

17:04 - A Real Madrid vezetõsége továbbra is lehetségesnek tartja Cristiano Ronaldo megszerzését. Példának Santiago Solari esetét hozták fel, aki elõbb szerzõdést hosszabbított, majd három hónap múlva az Interbe igazolt.

kicsit van különbség a 2 között...Solari (sajnos) mellõzött volt itt, míg CR nem igazán....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
aszittem már dinho levágatta a haját... mondjuk neki már annyira mind1 😄

kas123
robinho...

Rockynhooo
ki ez a kopasz gyerek? 😄

LasDen

micsoda érzelmek..... 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
itt az ideje,h megszakítsuk a sorozatukat.

robotnyk:"Következõ meccs: Racing Santander - Real Madrid 07/04/15"
sportklub ma adja,a mûsor 19:30-kor kezdõdik,valószínû,h 8-kor kezdõdik a meccs.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
3 év múlva akár már a nagycsapatban is játszhat

ReaL MaDRid x siempre

otthon dec. 10. óta nem kapott ki a Santander... Bele kell húznunk, tesztnek jó lesz, hogy valóban bajnokesélyesek vagyunk-e

Emerson: "Ha nyerünk Santanderben, nagyon fontos lépést teszünk a bajnoki cím felé."

Azért lesz még durva meccs (Sev, Val, Zar), ez egy kötelezõ feladat, semmi más

11:57 - Sajtóértesülések szerint Hugó Sanchez óta elõször igazol mexikói játékos a Real Madridba: a 14 éves Andoni Cabrero hétfõn érkezik a spanyol fõvárosba, ahol nagy valószínûséggel aláírja élete szerzõdését. A fiatal labdarúgó többek között az U15-ös válogatott tagja. Pár éve egy amatõr ligában csapata 54 góljából 40-et õ szerzett.

hunbasser
igen,flegma,de azért ha vesztésre áll a csapat,azért tessék már gyorsan felkelni,és futni tovább,ha semmi baja sincsen...már pedig,amikor ilyeneket láttam,h ült a földön,akkor semmi baja sem volt,csak pihent.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
nem is lusta,inkább flegma,el kéne vele beszélgetni kicsit,mert nehogy azt mondja valaki hogy nagyobb itt a hajtás mint az argentín elsõ osztályban,az általános felállás miatt ott ugyebár a két középpályás kb 2x annyit fut mint mint egyéb csapatokban

hunbasser
kicsit feljebb kéne tolni és meg kéne regulázni,mert sztem kicsit lusta(látszik a mozgásán,meg sokat sétál)

ReaL MaDRid x siempre

nekem szimpatikus ez a Gago gyerek, kicsit sajnálom, hogy ide jött, de ha már itt van, igaz most annyira nem megy neki, hagyni kéne érvényesûlni és olyan jó lesz mint a Boca-ban 😊

AS szerint Gago kezd... Inkább Emerson kéne, én azt mondom

Bernd Schuster szerint José Mourinho lesz a Real Madrid vezetõedzõje. A német tréner ugyanakkor kategorikusan tagadta, hogy elõszerzõdést kötött volna a blancókkal.

hunbasser
Mourinhonak tetszik a stílusa -.-

ReaL MaDRid x siempre