Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
Valencia eddig 1-0-ra vezet a Sevilla ellen,ez jó nekünk

ReaL MaDRid x siempre

pfff most nézem csicska barca ugy nyert h mallorca kihagyott egy tizit meg öngol...pffff...BUNDAAAA....

hunbasser
vagy több :\

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
8 meccs az 8 meccs..fociban bármi megtörténhet... de elnézve az idényt... hát ha realista felfogással nézem akkor barca megnyeri! sokkal kiegyensúlyozottabbak mint mi :S😞
hala MADRID

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
év végére kb 10 pont mínuszban leszünk a barcához képest.
hunbasser
a barca gyõzött 1-0-ra...így mostmár 5 pont a lemaradás.még lesz 8 meccs,tehát nekik legalább egyszer ki kell kapniuk,és egyszer x-elniük kell,míg nekünk mind a 8 meccs be kell húznunk.ez azért is vicces,mert a "minden meccs egy döntõ" jelmondattal már az elsõ "döntõt" elveszítettük...jó,persze,bíró is kellett hozzá,de ha úgy fogná fel a csapat,h tényleg meg kell nyerni az összes meccset,akkor lõni kell volna 3 gólt,és akkor semmi gond nem lett volna.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
5 pont a hátrányunk,a 90-ik percben szerzett góllal nyert a barca<#sir><#shakehead>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
HBD!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
5k volt. már több mint 1 éve megvan sztem...amikor a cipömet vettem akkor vettem eztis.ez volt az egyetlen darab.késöbb láttam ugyanott ugyanilyet, csak fehérben.jól nézett ki

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
HBD!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
BSZ DJ BP!!

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Ja és mennyi volt?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Balyy
ez se rossz!
Itt is van teszkó ahol én lakom (starján, :S) de még nem láttam!
Mostanába vetted?

Csabesz6
én anno még itt a tesconak a kinti sport részlegén vettem
(galéria)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Balyy
kár!😞
Na nem baj hát ha ír vki!

REALista
Negatív.😞

Balyy
Akkor gondolom már nem tudsz hozatni?

REALista
Ja még tavaly nyáron egyik haverom volt kint Madridban és õ hozta!

banok
XD

A tegnapi játékvezetéshez meg no comment.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Balyy
Ez jó néz ki!<#taps>
vmi ismerõssel hozattad?
csak mert jó lenne nekem is egy!
Persze nem feltétlenül ugyan ilyen!

REALista
A Galériámba találsz egyet de az nem eladó.😄
Egyébként én is Madridból hozattam mert nem nagyon lehet kapni sehol nálunk...

Balyy
Nincs vkinek eladó real zászló?
Vmi jó nagy kéne!
Vagy esetleg vmi bolt ahol lehet venni?

Zizou5
csatlakozom😊 HBD DJBP

Predrag Mijatovic minden egyes Real Madrid mérkõzés után elmondja véleményét, s most sem tett másképp. A Racing Santander elleni polémiát követõen a montenegrói sportigazgató érthetõen dühös volt, s nevetségesnek nevezte amt csapatával mûveltek.

"Nagyon feldúltak vagyunk. Ma este nagyon furcsa dolgok történtek... olyan dolgok, amelyek túl mennek a megbocsátás határán. Amit ma este velünk tettek, azt kell mondanom, hogy megmagyarázhatatlan. Mindkettõ büntetõ befújása nevetséges. A második büntetõhöz hasonló húsz van egy-egy mérkõzésen. Valami gyanús? Nem tudom, de jelen pillanatban roppant felháborodottak vagyunk, efféle igazságtalanság következményeképp."

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Turienzo Álvarez a mérkõzés után közleményben tudatta, hogy a lefújást követõen Fabio Capello tiltakozott döntései ellen, és kiabált vele.

Akkor nézd meg a mûved, hülye f*sz...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

volt egy jó betörése a 16-osba... 😊

a tegnap este bérgyilkosa

REAL MADRID

LasDen
HBD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

persze annyit hozzátennék hogy rvn a második félidõben a pályán volt? <#violent> kempercsatár -.-

REAL MADRID

robotnyk
hb2u
a tegnapi meccset nem kommentálnám 😞

REAL MADRID

heppibörzdéj

REAL MADRID

Csabesz6
boldog szülinapot testvér

jaa köszii 😊

jó ajándék a bírói kartól a tegnapi 😞

gabber_saviola
HBD DJBP

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hiba volt, hogy Capello ráültetett minket az eredményre. Ugyanakkor a második félidõben a védelem ezt ügyesen megoldotta, szinte tökéletes volt. Szépen szereltek, végre nem szabálytalankodtunk orrba szájba. Higuain ha nem ad el 4-bõl 3 labdát gólt is lõhettünk volna. Erre nem, kap az ellenfél tiziket. Ez a bíró hol hordja a jó érzését ha van olyan neki? Az elsõ ráadásul kamu tizenegyes volt. Hát pont elõtte is azért kaptak szabadrúgást, mert 2 méterre álló Ramos kezére rúgták a labdát, kb. 1 tizedmp volt, hova tegye ennyi idõ alatt a kezét?

Mondom, Capelloban ezt az egyet utálom, folyton 1 gól után beállunk védekezni, csak ezúttal igaza lett volna, ez a görcsös Racing holnapig se lõtt volna gólt... Az elsõ 11-es után már én is megrendültem volna, de utána támadtunk is, szegény Higuaint lerúgták, ennyi erõvel az miért nem 11-es? Ezután befújta a második 11-est is... No Comment, a Racing meg veri a mellét hogy nyertek...

Rockynhooo
úúú bazz srácok :S:S nagyon szomorú vok :S😞 ha a barca nyer, szerintetetek van értelme még számolgatni?? legalább áljjunk hozzá optimistán...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Balyy
Úgy volna jó mint az angol bajnokságban! Ott tényleg csak akkor fújnak ha szab. van meg jó kemény a játék! Persze mindenhol elõfordul kérdéses játékvezetés!

robotnyk
a spanyol foci halála az, hogy, mindenki fetreng, és ezt a bírók is nyomják keményen azzal, hogy akár 60szor is megszakítanak egy meccset, inkonzisztensen fújnak, amibõl sárgahegyek lesznek. amit baromira nem értek, hogy ezt miért kell, mert mondjuk ha jól emlékszem Mejuto Gonzalez szinte semmit nem avatkozott be a játékba Bayern-Milanon, de a primeraban meg õ is ha olyan kedve van, minden test-test elleni kontaktot befúj.
Balyy
Ha nem is mint egy bulldog de legalább úgy mint az elsõ félidõbe!
már az is több lett volna! Nem kellett volna megszerezni az elsõ félidõbe a vezetést és akkor most lehet örülnénk! Osasuna ellen is tök örültem mert végre nézhetõ volt a meccs rádásul vágtunk 2 gólt is! Reménykedtem h ez így marad de sajnos nem!
Azt figyeltem h a 2. félidõ elsõ 3-4 percében nem léptük át a felezõ vonalat! :S

hunbasser
szoktam nézni más spanyol meccseket is,és ott is ilyen trágya a játékvezetés.

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Én tévén néztem és ott valszeg azért jobb a minõség!
Na mindegy ez már sajnos nem változtat a dolgokon! :S
Hát igen a birók igen erõsen befosásolják a meccseket és azt veszem észre h nem csak a madrid meccseket!
Meg vmiért ebben a szezonban a szerencse is elkerüli a csapatot! :S

hunbasser
ya,oké -.- máshogy is lehetett érteni 😄
de végülis benne volt a meccsben a gyõzelem,nekünk is voltak helyzeteink

de én ezt nem értem:0-1-nél azt hitték,h megvan a meccs,mostmár ráülhetünk az eredményre???2.félidõre úgy kellett volna kimenni mint egy bulldog,nyomni kellett volna még egy gólt és az azért már demoralizálta volna a racingot,így már miénk lett volna az egyértelmû mentális és gólaránybeli fölény is

ReaL MaDRid x siempre

toysoldier
látom jobb h nem néztem a meccset <#szomoru1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

robotnyk
he? 😄

én a fetrengésekre, a trágya bírói ténykedésre gondoltam, részünkrõl meg a mentális gyengeségre, az elkényelmesedésre, az elõny elpazarlására.
hunbasser
stream poowa (N) :\

de a második sztem egyértelmû volt.meg azért ha Zigicet elengedik az egyvonalnál...

"Köszönjük a spanyol bírói testületnek
egész éves megfeszített, hibátlan munkájukat!" -.- ez van,legalább nem mondhatják,h bundáztunk

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Az elsõ nem volt jogos mert diarra elõbb labdát ért!
Volt egy visszajátszás amin lehetett látni!

hunbasser
persze benn volt,csak sajna benne is maradt

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
minden benne volt ebben a meccsben, amiért a spanyol foci, és mi is szarok vagyunk.