Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
kész ennyi 😊

FT Villarreal 2 - 0 Barcelona

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
vége nyert a villareal!😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

ProGabe
<#pias><#pias>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
el se hiszem 😄DD

87' Villarreal 2 - 0 Barcelona

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
2:0 a villarealnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86' Villarreal 2 - 0 Barcelona

BUDA > miskolc.

Robinho14
Pires egy isten😄

REALista
Teljesen mindegy a Sevilla-val játszunk és ha nyerünk beelõzzük õket csak az számít hogy a Barca hátrányban van!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kas123
Go go villareal!

hunbasser
hát,ha a villareal tud gyõzni,az sztem elég vigasz lesz

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
sajnos igazam lett 😞

Sevilla
48': A.Kerzhakov
53': A.Puerta
68': E.Chevantón
81': C.Luis Fabiano

4 - 1
2nd Half

Athletic Club
75': F.Yeste

és akkor a rend kedvéért a tabella eleje
1 Barcelona 59 33
2 Sevilla 58 25
3 Real Madrid 57 16
4 Zaragoza 53 15
5 Valencia 53 12
6 Atlético Madrid 50 9

a következõ 2 órában pedig hajrá villareal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Sevilla
48': A.Kerzhakov

1 - 0
2nd Half

Athletic Club

a jó büdös... és biztos vagyok benne hogy lõnek még min 2-t

robotnyk
láttam, megerõsítve.
villareal remélem most is felszívja magát, mint ellenünk...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

burkolt #24506, igen

BUDA > miskolc.

ProGabe
sevilla - bilbao a félidõben 0-0,remélem minimum ez marad végig

Rockynhooo
csak bukjon ma a BArca 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
<#worship> nagyon köszi,mi mindent megteszünk érte,remélem legalábbis,és most a bilbaon van a sor,nem is beszélve a villarealról...

robotnyk
Quaresma egyszerûen csak nem elég jó
hunbasser
igyekszünk 😊

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
na nyerjétek meg tik is a bajnokságot, nekünk már megvan

Yo, Bitch!

hunbasser
és ezt mire fel mondod?

ReaL MaDRid x siempre

quaresma = elbaszott cristiano ronaldo utánzat

BUDA > miskolc.

LasDen
a 2 szó közül kimaradt egy 'a' betû... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
jó tma 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
a topik a top10-ben van O_o

ReaL MaDRid x siempre

vezérszuszu
Spanyolt arra értem hogy a csapat nagyobbik része az legyen, de persze portugál nameg persze brazilok tömkelegét el tudnám képzelni😄!

hunbasser
akkor Quaresma.azt ne mondd,h neki is problémái vannak,vagy h õ a problémás 😄 sztem õ jó lenne itt

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
duma 😊
depressziós problémái voltak pl idén is, fizikailag nem túl erõs, igazi hangulat játékos. jó név, de nem költenék rá.
hunbasser
meg lehet nevelni bárkit

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
Navas halmozottan problémás gyerek, baromi nagy kockázat lenne
hunbasser
Jesús Navas.de Quaresmának is örülnék 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Helguera el volt tiltva a pirosa miatt,nem?

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
😄pontosan😄

Rockynhooo
😊

uhh Raul-al mikor egyött játszottak... isten volt, sztem akkoriban a világ legjobb csatárpárosa volt

Real Madrid - Valencia
2 - 1
(van Nistelrooy, Ramos; Morientes)

Errõl azt hihetnénk, hogy Moriente öngólt szerzett a Realban 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
C.Ronaldo 2012ig aláírt a Mu-nak...
a Kaká story sztem egész nyáron bolygatni fog mkit
Quaresma meg nagyon szimpatikus játékos, örülnék neki

nem értem ezt a spanyolozást. Tegnap Casillas, Ramos, Helguera, Raul, Torres Guti, ez több mint a fele + Reyes is ott volt, hol látsz te topcsapatot ennél több hazai játékossal? Az Arsenalnal egy évben összesen nincs ennyi 😄DD, szóval ezzel teljesen rendbenvagyunk, sõt...

Robinho14
szerintem ha a barca kikap bajnokok leszünk(ma kikap)
Igazolás:mindenképp kell Kaká és egy szélsõ cselezõ Quaresma vagy C.Ronaldo (de sztem Ronaldo meg Kaká együtt nagyon drága lenne)

vezérszuszu
Nekem az a véleményem, ha veszünk középpályást az spanyol legyen illetve minél több spanyol legyen a csapatba!
Ez volt az elve Vicente del bosque-nak is 2002-ben és ha jól tudom igencsak bejött!

Balyy
Sztem gutinak nem a játékával van a gond hanem a mentalitásával és ez nem mindegy! Elõbb beszél/ordít/reklamál aztán gondolkodik ennek ellenére sztem jó pléja! (bocs h nem egybe írtam)

Balyy
Ha jól emlékszem tegnap beckham elsõ megmozdulása egy egész pályás indítás volt robinho felé amit õ sajnos nem tudott levenni de full pontos volt! nameg talán nem is volt elrontott passza! Lehet sokan utálják mert mindíg a címlapokon van de az tuti h egy kivételes játékos és nem sûrûn van még egy ilyen! Meg üzletileg se volt rossz igazolás a madrid számára! (mezek, reklámok, stb.)

LasDen
Fabregas tény hogy jó lenne, de a lehetetlennel egyenlõ leszerzõdtetni sztem 😄

vmvr
ácsi, Fabregast elfelejteni!😛

nemrég hosszabított velünk, és többször kijelentette, hogy nem akar távozni. akárkit nem tudtok elhozni-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vezérszuszu
Szerintem Quaresma jó vétel lenne!
Meg kellene szerintem egy irányító kõzéppályás PL: Fabregas!

hát Becks szerû játékosról hirtelen nem tudok. Õ tulajdonképpen számomra nem is szélsõ, hanem egy rohadt jó labda beadó, pontos szabadrúgáslövõ játékos, aki jobb oldalt érzi jól magát. 😊) Tehát ez egy új poszt, a pontos lövõ. 😄 Egy igazi szélsõ elfut a szélen, tud közepes szinten laposan vagy magasan beadni, bepasszolni, Becks csak az utóbbi, de azt egyedülállóan kiválóan teszi mostanában. Egyszerûen kész veszély 😊 Amióta másfél hónapos számûzetésébõl visszatért, azóta sztem kiváló, Capello lehet tudott valamit? 😊 Szóval jöhet ide szélsõ, de az nem lesz ilyen labdaadogató, lehet jobb, de az egész más stílusú lehet. De egy szabadrúgáslövõ nem ártana, Becks-en kívül nincs senki. Pl. Kaka, C. Ronaldo

LasDen
ha Bekem elmegy kéne hozni vmi új hasonló kvalitású szélsõt.....nem vmi ultra drágát akit elhozni is lehetetlen, hanem vki olyan kéne aki már bizonyított spanyolo-ban/európában és nem milliárdokba kerül....... 😄

ProGabe
errõl van szó!Capello maradj!!!!Tegnap azt mondta a kommentátor hogy csak akkor marad,ha megnyerjük a bajnokságot,hát ne így legyen!Nyáron jönne megint valami új edzõ,új stáb és kezdõthetne az egész elõrõl,ne így legyen könyörgöm!

#24474,Monoton:lényeg hogy sztem a B a csapatban a helye

mármint Gutinak?Ezt most komolyan is gondolod?Gutit nagyon sok nagynevû csapat vinné,vitte volna az angol bajnokságtól az olaszon át a hollandig mindenhonnan és Guti igenis Real Madrid szintû játékos,egyszerûen nem értem hogy láthatod ennyire rossznak,vagy csak kiválasztottál egy embert akibe mindig belekötsz? 😛

Balyy
Lehet nem volna hülyeség ha capello jövõre is maradna!
Sztem ha nyáron jól igazolunk jövõre lehet egy ütõképes csapatunk!