81624
  • SLICK
    A L’Equipe információi szerint Raphael Varane hamarosan megújítja jelenlegi szerződését a Real Madriddal. A 20 éves martiniquei születésű francia védő 2011-ben került a csapathoz Zidane ajánlásával és jelenleg 2017-ig tartó szerződése van a Blancókkal. A hosszabbítás után jelentősebb fizetésemelést kap majd, valamint 2019-ig szóló szerződést. A lap szerint Varane már teljesen felépült korábbi térdsérüléséből, így Ancelotti már vele is számolhat a Királyiak védelmében.

^^
  • Neoncsoves
    Ennyire nem kell szeretni
  • gerocspeter
    Úgy csúszott a meccs ahogy a sör :D meg az esti grillezés a haverokkal, a hús is isteni volt, amelyet az új philips asztali grillezővel csináltunk az esti meccsre. Jó program volt, a grillező is olcsó volt most az MM kitett magáért.
  • szabii98
  • shala
    jó meccs volt, én akkor láttam jobbnak befejezni amikor beállt maria
  • contraste
    Sajnos bealudtam, de azért gratulálok! Gólokat megnéztem, Ronaldo eléggé beverte!
  • Monoton
    Behuztuk az a lenyeg. Isco pedig mar most megerte az arat, zseni az a gyerek.
  • LasDen #77359
    Ramos-Pepe kettős most aztán kitett magáért. Ilyen lazán elmenni közöttük...pék lapátot az arcukba...

amúgy irritáló hallgatni ezt a cselzi tv-t. iszonyat mennyire fenn vannak a saját seggükben :D
  • LasDen #77358
    köszi. közbe itt is mondja, hogy későn értek a stadionba, így csúszik a meccs. cool...
    és közbe Shevchenko is itt van. Iszonyat az akcentusa :DDD
  • shala
    nem megy még
  • LasDen #77356
    megy már a meccs? mer nálam még José interjú megy :D
  • shala
    na gogo fiúk
  • LasDen #77354
    szakadjon meg a chelsea tv...csak a chelseavel foglalkozik, nem fair :D
  • pacclacc
    Hi.
  • Monoton
    gm
  • pacclacc
    Akkor mégis lenne értelme annak a 120 milliónál. Most látom minden rosszban van valami jó. :-P
  • LasDen #77350

A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Modric, Isco, Özil, Cristiano, Benzema.
  • Neoncsoves
    Hát nem is tudom... itt mindenki előtt? :\
  • LasDen #77348
  • nagy hős
    Akarsz meselni rola?
  • Neoncsoves
    Ha Béla itt köt ki 120 millió euroért akko' én többet nem jövök!
  • horpeti
    Hát kérdés, mennyire lesz majd odatevős meccs. Én is kiváncsi vagyok rá, lehet felkelek.:)
  • contraste
    Én is 7kor kelek, de beállítok ébresztőt azért ezt látni kell, mégha csak egy tétnélküli is, még nem talákozott a két csapat, az Abra-Perez érában:) Ráadásul Chelsea után a Madriddal szimpatizalok, sőt 13 éves koromig RM fan voltam, nagyon rossz kopi Raul mezben minden edzésen:)

JM meg hiába mondja, h szarik a meccsre azért csak bújkál benne a kisördög:)
  • horpeti
    Kár, hogy olyan későn van. Le kéne feküdni most, hogy fel tudjak kelni, és még munkába is tudjak menni. :D
  • pacclacc
    Majdnem elfelejtettem, még jó hogy írtátok :)
  • LasDen #77341
    jah
  • shala
    Ugye most éjjel lesz a meccs a chelsea ellen?
  • Monoton
    Kínában nagyon tudnak valamit :D
  • robotnyk

• Monoton
    Én Rooneyt Iniestanak néztem :D
  • LasDen #77336
    nah, kit ismertek fel? :D (spoilerban a megfejtés

bónusz .D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    RvP, Ramos, Özil, asszem Terry, Rooney, Balotelli, Ronaldo, Pirlo, Casillas :D
  • Monoton
  • SLICK
    régebben szerettem ezt a mesét, de most lefőttem mint a kávé :D
  • Monoton
    Ronaldo, Bale, Benzema :DDDDD
  • LasDen #77332
    amúgy egyszerű. az egyik ugye belerúg a labdába. a másik pedig a cipőjébe rúg bele, hogy nehogy lesérüljön.
    You're winner!
  • pacclacc
    Úr isten xD neeeee
  • SLICK
    hát ez fel se tűnt

#77329: eléggé furán áll a lábuk akkor is :D
  • Casillas
    dehát csak simán külsővel lőtték mindketten

• LasDen #77328
    úgy, hogy ez egy rajzfilm...gondoltad volna? :D
  • SLICK
    hogy nem törte el az egyik gyerek a másik bokáját? Jól látszik az egyiknek hátrébb van a lába, hisz kersztbe nem fér már oda ebben a pózban :D

Amúgy kizárt hogy itt Bale szabadot rógjon bármikor is... :D