Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Azigen gyakorlatilag bagóért adnék el õket? Oké Adán max 3-5 milla között lehet, Pepét nem adnám el még ebben az évben, Callejónt sem adnám el, megvárnám az új edzõ alatt miként teljesítene. Higuaín mehetne minimum 30-32 millióért. Di María is kb 35 milka, vagy akár csere transzfer is lehetne belõle. Kaká meg vagy 15 millió. Coentrao maradhatna, Modric mehetne ugyanannyiért amennyiért jött. Khedirát nem is értem miért nem említik 15 milláért mehetne vagy esetleg csere transzfer része lehetne. Benzema is kb. megérne 35 millát.
Másik hír még, hogy Mou vinné Varane-t magával. Hát ha a vezetõség elengedi, én tuti hogy kettéfosom a gatyámat. Az már tényleg akkora hülyeségrõl adna tanúbizonyságot, hogy namég.
Terry, Lampard, Casillas, Ramos vagy bármelyik csapat hasonlóan elismert tagja esetében nem hiszem, hogy holmi nagyképûségrõl kell beszélnünk. Õk a csapat magjai, akik évek óta szolgálják a klubot szívvel-lélekkel. Õk azok, akikre felnézhetnek a fiatalabb játékosok az öltözõben vagy éppen útmutatót jelenthetnek az újonnan érkezõknek. Õk jelenthetik a kapcsot az edzõ és az öltözõ között. A játékosok sokszor jobban megbíznak egymásban, mint az edzõben. Az öltözõn belül is kellenek vezérek.
Semmi gond nem volt azzal, hogy Casillast leültette Mourinho, hiszen López bomba formában van. Én sem kockáztattam volna meg, hogy beállítsak egy sérülésébõl felépült és kissé talán hite vesztett Casillast a kapuba. De az, ahogy ezt Mou a sajtónak tálalta, az a megalázó sílus...azt gondolom, hogy lehet játékost nem szeretni, de tisztelni Iker-t még egy Mourinhonak is kellene.
Lampard esetében pedig árulkodó statisztikai adat volt, hogy amikor Lampard pályára lépett a Chelseaben ebben az idényben (ez a statisztika már lehet megdõlt, mert jópár fordulóval ezelõtt mondta egyik kommentátor), akkor a Chelsea nem kapott ki. Szóval nem csak arról van szó, hogy egy ikont kötelességbõl és tiszteletbõl beküldünk játszani, hanem hogy ez az ikon nagyban hozzájárul a csapata teljesítményéhez.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
na nehogy már egy edzõnek alá kelljen rendelnie magát Casillasnak, hát huzzon a picsába, van helyette kapus nem kevés aki legalább annyira tehetséges mint õfelsége a nagy "ikon", sértõdékeny anyámasszony katonája
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Két olyan játékosról beszélünk, akik közül az egyiket többször megválasztották a világ legjobb kapusának, aki sorra kapja a sportszerûségéért és a pályán kívüli emberbaráti tetteiért a kitüntetéseit, akinek a neve egybeforrt a Real Madriddal. A másik meg a világ egyik legjobb védõje, aki szintén takonykora óta tagja a Madridnak és foggal-körömmel ragaszkodik a nagy madridi hagyományokhoz. A Chelsea-nél is láttuk, hogy mi történt, amikor Villas-Boas leültette Lampardot meg Terry-t a padra, mondván neki nincs szüksége rájuk. A játékosok és a szurkolók szentségtörésként élték meg (teljes joggal), az öltözõben ment a duli-fuli, a pályán nem ment a játék. A végeredményt meg mindenki ismeri. Hát kérdem én, hogy egy Mourinho miért hiszi, hogy megtehet ilyet egy Real Madridnál? És pont õ nyilatkozik úgy, hogy amíg õ edzõ, addig Casillas padozni fog, miközben egyik feltétele volt a Chelsea-hez való visszatéréséhez, hogy Lampard ott maradjon. Saját magát hugyozza szemben.
Szó nincs róla, nagy edzõ. Az érdemei meghazudtolhatatlanok. Viszont diktátor. Képtelen a kooperatív munkára. Így a Chelsea-nél megint kiélheti kiskirályi vágyait.
A bajnokságot vagy a BL-döntõt sem azért veszítették el, mert Özil vagy Ingovány vagy Benya képtelen volt gólokat lõni, vagy ki tudták hagyni az ajtó-ablak helyzetet. Hanem a színtelen, szürke, motiválatlan játékkal. A nem futunk a labdáért hozzáállással, majd csak Ronaldo elereszt egy távoli rakétát azt nyerünk mentalitással. Ilyen kerettel ez csúfság. Nagyon kevés olyan meccs volt, amire azt mondtam, hogy na ez szép játék volt. A Dortmund elleni odavágón is...hogy lehet így játszani egy BL-elõdöntõben? És nem azon múlt, hogy a visszavágón Özil kihagyta a ziccert. Már az elsõ meccsen eldõlt. A Real nem is igazán akarta azt a döntõt.
Hiszem azt, hogy a Realnál egy szebb fejezet nyílhat José távozásával. Bízom benne és hitemet fektetem le abban, hogy Carlo Anchelotti váltja a kispadon, mert benne érzem azt a pluszt, amivel képes gatyába rázni a csapatot.
És írom e sorokat úgy, hogy habár Arsenalos vagyok és mindig is az maradok, de rajtuk kívül a Real volt az, aminek 1-2 kivételtõl eltekintve minden meccsüket láttam, mert számomra a jelenkor futball-etalonja Cristiano Ronaldo. Vicces, hogy Ágyúsként pont egy olyan emberért rajongok, aki manchesteri évei alatt rendesen sz*patott minket, de ennek ellenére tátott szájjal tudom nézni a játékát.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Aztán jön a nagy valóság, amikor pont az ellentettje történik, mint amit az egész topik akarna. 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De nem is értem miért nem lehet mondani neveket... Casillas nõje borította a bilit, de ez Casillas hibája is, Ramos meg elég nagyképû lett mióta õ lett a fõ csk, amióta Casillas nem játszik. Õ is tuti saras a dologban.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én meg nem személyeskedem. Meg lehet érteni úgy?
Most majd valaki szépen aki ráér visszateker, és megnézi a vészmadarakat 😄DDDDD
Viccet félre téve.
Bosszantó dolog a lelketlen játék + azok a játékosok akik megkérdõjelezik az edzõt, és azt gondolják magukról, hogy mindenki felett állnak! Amíg ezek a játékosok itt lesznek, addig nem lesz az a BIZONYOS nagy csapat. Megfertõzik a többi játékost akik alázatosak voltak. Olyan változás kellene, amit nem lehet edzõváltással elintézni!
szvsz.
Jobb lenne ha már a full keret együtt tudna felkészülni. Csak az a baj, megint a tetyû amcsikhoz kell kimenniük felkészülni. Ami valljuk be eléggé hátráltatóan hat már a csapatra.
Azért a BL-ben még így is jobbak voltunk, mint néhány évvel ezelõtt, a legjobb 4 és a bl gyõztes között meg már apróságokon múlik a dolog.
Remélem lesz majd gólerõsebb csatársorunk is, bosszantó, hogy nincs egy Raúl, vagy egy Nistelroy. 😊)
mert az, aki ambiciózus és egy kisebb csapatból egy nagyobba lép, azt nem tekinteném zsoldosnak...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Írjátok itt, hogy megbukott, hát kívánom, hogy a következõ edzõvel is így bukjon meg legalább,
Megnyerte a spanyol bajnokságot 4 évnyi Barca uralkodás után.
121 lõtt, 32 kapott góllal, rekordszámú 100 pont.
6 év után jutatta be egymás után háromszor a BL elõdöntõbe a Real Madridot.
Több mint 45 mérkõzés óta veretlen volt hazai pályán a spanyol bajnokságban.
A spanyol kupát illetve a szuperkupát is a Barcelona ellen nyerte meg.
Az utolsó 5 Classicon nem kapott ki… Az utolsó szezonban a Barcelona elleni mérlege, 4 won, 1 lost, 3 draw.
172 meccsen 125 gyõzelem, 25 döntetlen, 21 vereség. 72,76%-os gyõzelmi százalék.
Idén sem miatta nem nyertünk semmit, hanem az impotens támadóink miatt. Az Õ feladata az volt, hogy olyan taktikával küldje fel a csapatot, amivel nyerni lehet. Az hogy a helyzeteket a pályán lévõk nem rúgják be, nem az Õ hibája.
Ha Özil és Higuain belövi, amit be kell, akkor most BL döntõt játszanánk, és lenne minimum egy Kupánk.
Valószínûleg Casillas-al sem mérgesedett volna el a helyzet, ha a kedves Sara Carbonero nem nyilatkozza le elõ adásban, hogy mekkora széthúzás van az öltözõben, mikor a csapat a legnehezebb pillanataiban volt, és próbálták összelapátolni a szart.
Ez a baj a madriddal, hogy itt mindenki kurva gyorsan felejt, és vannak játékosok, akik azt gondolják mindenki fölött állnak.
Most kapunk egy új edzõt, akivel majd lehet megint izgulni, hogy legalább a BL indulás meglegyen.