Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
Soldadonak örülök

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
12:01 - Soldado öt éves szerzõdést ír alá a Real Madriddal, évi egy millió eurós fizetéssel. Ügyére csak azért nem került pont, mert Mijatovic most chivu és Drenthe kérdését szeretné megoldani.

NAh ez fasza 😄

12:06 - Hétfõn megkapja a Getafe a kért 480.000 eurót, így még aznap bemutatják Schustert.

Mivan? nincs telefonjuk? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RaulwakY
Bevan rúgva xD<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

LasDen
10:07 - Wenger Robinhót akarja Cesc-ért cserébe! A madridiak viszont 35-40 millió euró körüli összeget fizetnének a fiatal középpályásért és Reyesért cserébe.

Hát ez hülye....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
azért írtam is h télleg ne! örülök h egyet értünk!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hát ne is

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

zaki
Xd

Calderón új becenevét nem hallottátok? 😄

CLOWNderon 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bocs de sokaktól is kérdezem, Wenger mit csinál? Jópár évben semmit sem nyernek, nem az atyaúristen, sõt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
jaja :S

hunbasser
hát,ha neked Laudrup semmitmondó...

ReaL MaDRid x siempre

olympus
már nem azért de a barca felvette Rijkaardot egy fiatal edzõt és eléggé bejött...
nem kéne egybõl bezárni az ajtót szvsz

Divatcsapatok OLÉ!

Zizou5
de én igazábol egyiket sem szeretném, mivel alapjáraton azért rugtuk ki capellot, mert nincs szépfoci.. namost akkor arsene wenger, shuster, koeman vagy a semmit nem mondo Michael Laudruppallal fogunk mi szépfocit jáccani? -.-

LasDen
igazad van....
ez a 2 meg nekem nem szimpatikusak......

Zizou5
nagyon kevés 1 real madrid szintû klubhoz. akkor már inkább arsene wenger, ronald koeman, mint 2 senki. : /

LasDen
azért a Getafe-val elért dolgok nem semmi.....

SLICK
Mert Suszter bá' letett vmi igazán jelentõset... :c

Rockynhooo
Ramon Calderón, a Real Madrid elnöke a királyi gárda hivatalos honlapján azt mondta, hogy a klub sportigazgatója, Pedrag Mijatovic a héten tárgyalt Arsene Wengerrel, a Real megüresedett edzõi posztjáról, hozzátéve, hogy továbbra is Bernd Schuster a klub elsõ számú jelöltje Fabio Capello múlt héten megüresedett helyére. Az elnök ugyanakkor azt is megemlítette, hogy a korábbi kiváló szerb csatár tárgyalást folytatott az edzõi posztról Ronald Koemannal és Michael Laudruppal is.
Elõbbi szerepvállalása már csak azért is meglepõ lenne, mert a kiváló holland védõ góljával '92-ben éppen a Real legfõbb riválisa, a Barcelona nyert BEK-et. Laudrupnak nincs igazán komoly edzõi eredménye, viszont legalább olyan szinten kötõdik a madridiakhoz, mint Bernd Schuster, akinél - Calderón szerint - "jelen helyzetben nem létezik logikusabb választás a vezetõedzõi posztra."

persze hát logikusabb már nem is létezik 😄😄😄

Oncsi
Ich auch<#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

RaulwakY
teljes mértékben egyet értek veld<#smile>

hunbasser
én nem találtam benne olyan részt,amivel ne értenék egyet.

tényleg,most meg lehet nézni,pl a brazilokat is,szenvednek,pedig a brazilok MINDIG jók voltak,és mindig a szép fociról voltak híresek,akármilyen kerettel álltak ki.ma ez a futball már nem célravezetõ,és sajnos/nem sajnos kezd eltnûnni szépen a süllyesztõben.brazil bajnokságról meg nem is beszélek,belehalnak a szépsége,de egy átlagmeccs fel sem ér pl. egy spanyol átlagmeccsel.

Capellot hagyni kellett volna,szabad kezet kellett volna neki adni.pl egy olyan hírt sem hallottam,h "Capello kiszemeljte xy",csak olyat hallottam/olvastam,h "a Real Madrid kiszemeljte..."

Calderón egy nulla.ha vki elnök akar lenni,akkor nem csak a pénzhez,de valamelyest a futballhoz is kell érteni - ha csak nem menedzseri szintekre ruházza fel a vezetõedzõt.és ebben az esetben ezt kellett volna tennie,nem pedig beígérni az atyaúristent - amibõl persze nem sok minden lesz,tavaly sokmindent megígért Calderón,de felét sem teljesítette.

de Schusterrel majd ám szambafoci lesz ^^

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
NEkem nem fontos a szép játék,de néha jólesik😊
Ha eredményesek vagyunk és tartjuk az Eredményességet akkor nem elsz gond !!! Ha látok elképzelést a játékban és küzdést nekem az már jó játék !!!

kilyking
Nem azt mondom hogy minden meccsen parádézzunk!Csak az valahogy nem nagyon jön be hogy görcsösen és mázlival tudunk bajnokságot nyerni.Nem csak cselekrõl van szó hanem rövidpaszos kényszerítõs tudatos játékrõl.Nem feltétlenül a cselek jelentik a szép játékot.

!!!HALA MADRID!!!

RaulwakY
Így van a szép foci csak akkor kéne ha már eredményes a csapat de akkor se kötelezõ!!!-mi akkor is szeretjük majd õket ha nincsenek cselek csak gólok😄-jól mondom???

júli végefelétõl

totl
Tudja vki h mikor lesznek a srácok Irdningben?

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

itt a lényeg, gyõzni kell, ez a fõ cél, valahol ez szép játékkal sikerül van ahol nem.
Ha mindenáron szép focira gyúrsz, az eredmény elmaradhat, mert nem minden csapatnál lesz eredménye.
Ez olyan mint a mostani brazil csapat, összekeverik a dolgokat, nem a cselekbõl lesz futball, hanem van a futball nevû játék, és bele lehet vinni cseleket. De nem az, hogy minden támadásnál cselre játszol, számomra ez is antifutball, csak a másik véglet. Egyszerûen számomra élvezhetetlen, ilyen sok csel már unalmas a végére

Oncsi
BArca nem tudott megállapodni Millitoval.... ez nekünk még jól is jön !!!! Inkább õ 100szor,mint a kis Chivu

kilyking
Én értem mit mondotok.Csak én azt mondom hogy a szépjáték nagyrészt eredménnyel is jár.Gondolom ha valaki szép focit akar játszani az gyõzni is akar.Vagy tévedek?

!!!HALA MADRID!!!

Rockynhooo
nem aza célod h szépen játsz, hanem hogy gyõZZ , az más kérdés h ezt szép játékkal jobb elérni! ez lenne a lényeg

robotnyk
úgy látom a lényeget nem sikerült leszûrni, de beszúrom a kulcsmondatot mégegyszer: "A szép játék tényleg csodálatos dolog, de cél soha nem lehet."
tehát. ha szépen játszunk, ÉS nyerünk, az nagyon jó, de csak a szép játék magában semmit nem ér.
kilyking
Én valahogy nem értek vele egyet.A szép foci nagyrészt eredménnyel jár.A barca amikor nem muzsikált nem úgy kapott ki hogy szép focit mutattak.Az inter jó focit mutatott bajnok lett ugyan úgy mint a Mu.Nekünk ez a szezon csak összejött.Kivert a bl-bõl egy harmat gyenege bayern a kupából pedig a betis.

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
A szép foci legendája

ezt nagyon ajánlom mindenkinek elolvasásra. majdnem szóról szóra egyetértek a leírtakkal.
ForzaInter
nemrossz védõ szívesen látnám Inter-be messze nem ér 18 millát max 12-õt fizetése meg... bár az nem gond😄

Yo, Bitch!

Rockynhooo
hát Christian Chivu

xD XD XD 😄

Clemente: "Schuster jó választás, de a legjobb választás én lennék" - viccelõdött a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

És szerény vagyok 😄D

ForzaInter
nemtom amugy mit képzel 5 miliot kérne, azér ki õ bazz...

Yo, Bitch!

robotnyk
az, hagyni kéne a brébe -.-
ForzaInter
lol, Chivu visszautasította az ajánlatotokat mert õ 5 milliót kér és csak 4,5 adtnátok neki mink inkább hozzánk jönne mert mink megadjuk neki az 5 milkát, de mi már faxot küldtünk a Roma-nak hogy kiszálltunk a Chivu-ért folyattott harcból, bazz mekkora arca lett ennek a románnak😄DDDDDDDdddddddd

Yo, Bitch!

Rockynhooo
így igaz! én is csak kacagok mint te 😊
szvsz Saviola nagy játékos, hányszor mentette meg a barcat mikor betették!? sokszor! egyeltalán miért vette meg a BArca? biztos nem azért mert rossz játékos :\
szóval jöjjön csak, ilyenekre van szükségünk mint õ , nem hatalmas agyonsztárolt emberekre!

Robinho14
Saviola minden csapatában a maximumot nyujtotta. és tudtommal a edzõvel nem jött ki jól a Barcában.

😄DDDDDDD

ez hulyeseg -.- Eto se kellett nekunk ...

REAL MADRID

SLICK
az hogy ha már nem számolnak vele Barcelónában, akkor azt okkal teszik. He nekik nem kell akkor nekünk minek? Na de midnegy ezen szvsz felesleges vitázni.. Tevezt szívesebben látnám. De hát ízlések és pofonok!

Rockynhooo
nah TEvezen sem kell tovább rágódni 😊

Robinho14
+ ingyen jönne-.-

Robinho14
"Csatár poszton nem merek tippelni de (sajna) Saviola."ebbe mi a sajna?sokkal gólerõsebb mint most RAul + sokkal gyorsabb mint bármelyik játékosunk most.

Rockynhooo
nem lenne rossz: Robben , Saviola, Milito! + VDV , Metzelder

SLICK
Én kérek elnézést, hogy nem tudtam megfelelõen átlátni... :\

Amúgy Chivu különben sem az a játékos aki annyit megérdemelne.

SLICK
De nekem úgy rémlik h eredeti posztja közép hátvéd :S De ezekszerint szélen is remekül teljesít...
Robben az biztos igazolás sztem. Csatár poszton nem merek tippelni de (sajna) Saviola. És Milito v. Chivu érkezik bal szélre (elvégre Militót akarja jobban a vezetõség, volt egy ilyen hír is errõl)
Ejj de nem bánnám ha van der Vaartot is leigazolnák ha már Kaká nem jön.. Elvégre hasonló poszton játszanak

miilann
szerintem chivu különben is drága 18ért pláne méghogy ekkora fizetést akar,de mondom ha megelégedne monnyuk 2millával sztem akkor is sok érte az a 18.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||