Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
sõt, szezon végén kiesünk, lerombolják a stadiont, felszántják e helyét, sóval beszórják az egészet, az összes embert akinek bármilyen kapcsolata volt a csapattal eltiltják mindenféle futballhoz fûzhetõ tevékenységtõl, és még az emlékkönyvekbõl is kitörlik a "Real Madrid" szókapcsolatokat....
fejezd már be ezeket a kurvanegatív megnyilvánulásokat minden egyes hír után

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
nem fûzõk hozzá sok reményt....ha januárban nem, év végén biztos elküldik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
Negyed kettõkor bemutatják Bernd Schustert a Bernabeu-stadionban
REAL MADRID. A 47 éves német szakembert 480 ezer euróért engedte el a Getafe. 2003 óta õ a nyolcadik edzõ a királyi gárdánál.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
az lennék?
hát nemtom....lehet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RaulwakY
reménykedjük emberek<#nyes><#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
ebben igazad van , eszembe sem jutott :S 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
nem.pont azért mondom,mert még semmi igazolás nincs,és igencsak kéne már.pont amiatt,amit leírtam.

bazz Dénes,olyan ellenséges vagy mostanában 😞

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
úgy mondod, mintha már minden igazolás meg lenne....

hunbasser
ya,csak be is kéne õket már építeni,meg jobb lenne,ha szoknák a környezetet...

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
bízom benne testvérem<#wink>

Rockynhooo
hidd el lesznek itt dolgok , majd csak úgy lesni fogunk h xy már a mijénk, csak legyen meg az edzõnk, és beindul minden! remélem...

RaulwakY
Azért bízni nem szégyen és néha össze is jöhet ne már valami<#ravasz1><#nyes><#smile>

Rockynhooo
ez a hajó szvsz elment, vagyis még nem indult el inkább :\

A Real elnöke végleg feladta a küzdelmet. Illetve csak majdnem adta fel, hiszen újra akcióba lép, ha a játékos kéri a klubváltást.

„Nagyon valószínûtlen, hogy Kaka ideigazol. Jelen pillanatban nincs esély arra, hogy itt lássuk játszani. A Milan közölte, hogy nem akarják eladni õt, és emiatt nem tudjuk megvenni. Azonban, ha Kaka távozni szeretne, akkor mi boldogok lennénk, ha a Real Madridnál kötne ki."

LasDen
hát nemtom...majd kiderül, hogy az volt e.....én már így se szeretem.....mostmég csak annyi bajom van vele, hogy német....

Rockynhooo
ne türelmetlenkedj 😄 emlékezz Roanldo is mikor írt alá, az ucsó estén! lehet csak augusztusba jönnek uj emberek, végülis tök 8 mikor, csak rossz várni abban igazad van :\
szvsz Metzelder egy igen értelmes igazolás 😊

LasDen
Engem egy kicsit fusztrál, hogy semmi igazolás nincs....jó jön metzelder, de õ német...vmi értelmesebb is jöhetne má....

Rockynhooo
én úgytom h már 90%ra szinte biztosra vehetõ , vagy csak nagyon hiszékeny vok :\

RaulwakY
<#smile>

Oncsi
Kb itt tart a Tevez ügy még mindig !

Oncsi
Fontos lépésnek tartja a bajnoki cím megnyeréséhez vezetõ úton Ronaldo eladását Ramon Calderon.
„Nagyon fontos volt, hogy a csapat keményen dolgozzon, és Ronaldo ebben nem mûködött együtt” – értékelt Ramon Calderon az El Pais címû lapban. – „Személy szerint én nagyon élveztem a játékát, de meg kellett változtatnunk a légkört az öltözõben.”

NS.

hunbasser
Tevezrõl én csak annyit tudok,h hírbe hozták az MU-val,és egybõl cáfolt is mindent azzal kapcsolatban,h már aláírt volna,többrõl nem tudok,de lehet,h csak én vagyok lemaradva.

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
ne sírj. pont igy lesz kb a jo : ]

RaulwakY
<#rinya>

Rockynhooo
kicsit sok lenne az eccer 😄
TEvez a Muhoz ment! Kaká elméletileg marad Milanban!
Robben ha mindenigaz jöhet !
de hát már annyi pletyka van ki tudja mi igaz mi nem... :\

RaulwakY
Valaki megtudná nekem mondani h most mi van Tevezzel, Kakával, és Robbenel???-jönnek most a Madridba vagy nem?-de remélem jönnek<#smile><#eljen>

LasDen
hát ha nincs RObinho nagy szarban elnnének....sztem most a brazilok olyanok mint tavaly a VB-n az angolok voltak...õket Beckham vitte, a brazilokat meg most Robinho....

RaulwakY
<#smile>

REALista
Na végre már!!!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Oncsi
Brazilia - Chile 6-1

Robinho 2 gól--->6 gólos !!!<#worship><#eljen>

Zizou5
noo problem : ]

hogy a francba lehet visszaállítani a régi skint madridistán? me már nagyon elegem van belole. :@

LasDen
jóvan.....elnízíst kírek az elõbbí faszságé....

Zizou5
nyugi dénes. nem kell bunkoskodni mert szarnapod van. relax : ]

hunbasser
ajj mekkora bûûûn -.- még mindig ezen kattogtok? 😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
kosárból én csak az NBA-t nézem, de örülök, ha a Madrid abban is sikeres....
De annak még mindig több köze va na Madridhoz mint annak, hogy ezek hol égetik magukat.....

Casillas
engem pl a kosárlabda nem érdekel, azt is kiírják, és annak meg te örültél mutko -.-

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Zizou5
soldado<#eljen>

Rockynhooo
nyomozok utánad 😄 áh nem ...! csak volt h írtam a topikodba, és ott láttam 😊

hunbasser
keresztnevemet honnan tudod? 😄 csak nem iwiw,myvip? -.-

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
jaah értem!
gyere Dávid nevezzünk be mi is 😊
csak az a baj h a sör már jobban megy mint a foci 😊

hunbasser
pár madrista.hu-s emberke gondolom indult egy ilyen kupán,és most ezzel vágnak fel -.-

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
😊

miilann
nem,ez a mai nap egy szombat.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

jaértem 😊

REAL MADRID

LasDen
ez mai nap egy szar....csak ennyi...

xd

te valamin felbasztad magad? 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
ez mi ??

LasDen
14:06 - Szurkolói torna: Madridista "B" - Bayern 5-2! Gólok: Nestorinho (2), Tomi, Roberto Carlos (Bence), Sacchi. A feljutáshoz így már csak egy gyõzelem kell! Az utolsó mérkõzés: Rangers - Madridista "B".

Azt nem értem, hogy ez mitõl olyan fontos hogy az oldalon kiírják, ha érdekel vkit akkor irogassák a fórumba....sztem sokakakat rohadtul nem érdekel, hogy mit játszanak...

Hétfõn megkapja a Getafe a kért 480.000 eurót, így még aznap bemutatják Schustert.

Milyen sört iszik vajon az elnökük? Megkóstolnám milyen lehet amelyik ennyibe kerül 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
már csak Robben kéne h boldog legyen a nyaram😄-de jöhet még pár nagy sztár de nem vok telhetetlen csak azírt lenne jó ha jönne Roben mert akkor
a Barcát még évekig vernénk és nem lenne gáz h ott van Henry😄

RaulwakY
YEAH😉<#smile>-darab örülök😄