Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Higuaín meg a fasznak akarja megoldani egyedül, 3 helyre passzolhatott volna üres embernek..
REAL MADRID
Mikor olvastam, hogy Suárezt is figyelik, majdnem a hányinger kapott el. Pont az ilyen agyatlanok nem kellenek ide.
Egyébként meg cink, hogy mennyire szopat minket egy Sociedad, okés tartalék csapat játszik javarésztés idény vége van, de tényleg a máknak köszönhetjük, hogy nem 6:1 az õ javukra
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Nem szabad CR függõvé tenni ezt a csapatot jövõre, mert látszik mi van, na meg kreatívabb és jobb játékosokra van szükség.
REAL MADRID
BL gyõzelem meg tényleg felnyithatná Perez szemét, meg hogy mit vitt véghez a Bayernnel..
REAL MADRID
hát merem remélni hogy õ jön ide, és sikerül egy jó csapatot itt is felépítenie.
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért tart ott a német foci, ahol, mert ott a szurkolók, az IGAZI szurkolók kezében vannak a csapatok pénzügyi dolgai. Mondjuk ez alól pont a két BL-döntõs a kivétel, de természetesen ott sem olyan rossz a helyzet, mint spanyolban, vagy angliában.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mivel a real az egy nagy múltú,ízig vérig sztárcsapat,tele sztárral.
Addig a Dortmund-nál felépítettek egy csapatot a semmibõl,oda ment Klopp aki a megfelelõ mentalitást és játékstílust hozta.
és az a lényeg szerintem, hogy a csapaton van a hangsúly és nem 1-2 kiemelkedõ játékoson.
tehát a csapatnak rendelik alá magukat a götze és reus-ok is és nem fordítva.
Bayernél is ez volt a kulcs.
ott is vannak robbenek meg riberyk,de a siker akkor jött amikor már robben is alázatosan játszott és alárendelte magát a csapat érdekei miatt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Én akkor is jobban szeretem a latinosabb focit, mint az óramûpontossággal folyó dolgokat, ezért is bár ámulok a németeken (és angolokon), a spanyolfocit nézem.
Persze attól függetlenül még lehetne mentálisan erõs egy spanyol csapat is. 😊) Jó lenne, ha ez a Madrid lenne.
most már késõ😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Megtörténte egyszer és annyi, emellett nagyon kevés jó meccse volt, mert nem tud egy jó formát tartósan felmutatni, csak 1-2 meccsekre... Többnyire észrevehetetlen, a megoldásai pocsékak. Kapura lövéseirõl ne is beszéljünk... Tiszta Gago fíling.
Xabi Alonso bár tény, hogy lassult, meg a nagy meccseken körülményes, de egy jó év még mindig benne van, mellesleg tényleg tudna segíteni a tapasztalataival annak a játékosnak aki az õ pótlására jönne.
Modric az meg megint csak saját véleményem, hogy nem ide való, függetlenül attól, hogy hogyan teljesített az utóbbi meccseken. Az érkezésétõl fogva nem szimpatizáltam vele, nem utálom, de nem is kedvelem, nem érzem idevalónak. De ismétlem ez saját vélemény, nem akarok meggyõzni ezzel senkit, hisz mindenki másképp látja.
Olyan ez, hogy Bale meg Neymar helyett is inkább David Silvát preferálom (vagy hogy ha tényleg ebbõl a kettõbõl lehet választani akkor a brazil jöjjön). Jobb ha a csapat inkább spanyolokból vagy egyéb latin országok játékosaiból áll, mert jobban áttudják venni a klub szellemiségét.
MARCA
Ó hogy az büdös kurva élet, soha nem szabadulunk meg ettõl a gyökértõl???
Casillas tiszta ORlando Bloom ezen a képen 😄 Karanka is milyen már a háttérben...a fentiek azok kik? mintha az egyik ramos lenne.
Perezt meg elsõnek Gallianinak néztem 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ettõl féltem 😞((
barcának milyen fasza a katalán színekbe pompázó meze.
1-2 hete láttam.
na ilyen kötõdése a madridnak nem nagyon van.
a barca elsõ számú meze is sokkal jobb a színei miatt.
ezzel egy hófehér real mez nem veheti fel a versenyt.
a fekete mezük még így is köröket ver erre a rusnya fehérre.
az alább linkerl 3 mez borzalmasan néz ki.
fõleg az elsõ meg a második azok tiszta szégyenek...eggyik chelsea a másik meg holldan válogatott mezXD
a fehér emlékeztet a real madridra,de az meg önmagába ronda.
szép fekete mez kellene vagy zebra csíkos, de nem chelseas<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
legyünk túl rajta minél elõbb....most nincs értelme kihívni Perezt. alapvetõen sikeres 4 év áll mögötte, így lehetetlen leváltani. persze én jobban örülnék valami kevésbé megalomán embernek, de majd legközelebb, most inkább gyorsan legyen edzõ, játékosok, stb...
a következõ pedig a 2003-as hazai
ezek azok a mezek amik kompletten tetszettek számozással együtt.
Majd próbálok keresni olyan mezt ami tetszett az utóbbi idõben, de ha 2-t találok akkor az már siker.
A sárga az amúgy is valami okádék.