Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Callejon lazan setal leshelyzeten, wtf? 😄

REAL MADRID

SLICK
el nem tudom képzelni, hogy nem került egy nagy klubhoz. Iszonyat nagyokat véd és magabiztos. Luxus lenne padoztatni õt is meg Casillast is.

Higuaín meg a fasznak akarja megoldani egyedül, 3 helyre passzolhatott volna üres embernek..

Diego Lopez piszok jo kapus ezt ma is bizonyitja.

REAL MADRID

SLICK
ez tény, de akkor sem rá kell építeni a csapatot. Mondom ott van a Bayern meg a Dortmund, élõ példa hogy igazi csapatjátékkal mit lehet véghezvinni. Aki meg képtelen erre és csak a fesztivált csinálja semmi keresnivalója itt. Oké kellenek sztárok, de nem szabad azt hagyni, ami most megy.
Mikor olvastam, hogy Suárezt is figyelik, majdnem a hányinger kapott el. Pont az ilyen agyatlanok nem kellenek ide.

Egyébként meg cink, hogy mennyire szopat minket egy Sociedad, okés tartalék csapat játszik javarésztés idény vége van, de tényleg a máknak köszönhetjük, hogy nem 6:1 az õ javukra

LasDen
annyi szerencse van, hogy Cé olyan, mint egy gép. 1000 meccset is simán lejátszana egy szezonban és meg se látszana rajta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaká is b+, mar annyiszor kapott lehetõséget, de ma sem megy neki.

REAL MADRID

SLICK
amúgy ja, Lopez is kurva nagyokat fogott eddig, könnyen lehetne 3-1 nekik.
Nem szabad CR függõvé tenni ezt a csapatot jövõre, mert látszik mi van, na meg kreatívabb és jobb játékosokra van szükség.

Elég kemény, hogy a Sociedad csak úgy átszalad a középpályán. Ronaldo nélkül meg semmi kreatív elképzelés nincs a játékunkban.

REAL MADRID

SLICK
mi a szart eszik Ancellottin??? Heynckes ingyen jöhet ide, semmi gond nem lenne, hogy ide kerüljön. Ancellottinak meg szerzõdése van pénzbe is kerülne...
BL gyõzelem meg tényleg felnyithatná Perez szemét, meg hogy mit vitt véghez a Bayernnel..

Én is õt favorizálom csak Perez szerelmes Ancelottiba, úgy hogy bármi lehet még.

REAL MADRID

SLICK
"Jupp Heynckes ügynöke egy interjú során elmondta, hogy ügyfele csak Perez hívására vár. Amennyiben a Real Madrid elnöke felkéri a pozícióra elfogadja, azonban egyelõre fontosabb a kupadöntõ, ami június 1-jén lesz."

hát merem remélni hogy õ jön ide, és sikerül egy jó csapatot itt is felépítenie.

DasIsFuck
vagy ahol most a barca<#idiota>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy anno Perez galaktikus erajanak koszonhetoen nem tartunk most ott ahol a Valencia, Depor, stb... Vagy olaszban az Inter, Milan, Roma.

REAL MADRID

ProGabe
Maximálisan egyetértek - ezzel nehéz is lenne vitatkozni, de lassan ott tartok, hogy el kéne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
metszeni a torkát
mindenkinek a vezetõségben, aki nem jött még rá, hogy ez a mentalitás a 2000-es években nem tud mûködni. Kezdve Perezzel. Sajnos ezek azok az emberek, akik KIMONDATLANUL nem a Real Madridnak, hanem a $$$$$$$$$$-nek szurkolnak.

Azért tart ott a német foci, ahol, mert ott a szurkolók, az IGAZI szurkolók kezében vannak a csapatok pénzügyi dolgai. Mondjuk ez alól pont a két BL-döntõs a kivétel, de természetesen ott sem olyan rossz a helyzet, mint spanyolban, vagy angliában.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DasIsFuck
szerintem egy Real-nl elég nehéz lenne ilyen menntalitást megalapozni.
mivel a real az egy nagy múltú,ízig vérig sztárcsapat,tele sztárral.
Addig a Dortmund-nál felépítettek egy csapatot a semmibõl,oda ment Klopp aki a megfelelõ mentalitást és játékstílust hozta.
és az a lényeg szerintem, hogy a csapaton van a hangsúly és nem 1-2 kiemelkedõ játékoson.
tehát a csapatnak rendelik alá magukat a götze és reus-ok is és nem fordítva.
Bayernél is ez volt a kulcs.
ott is vannak robbenek meg riberyk,de a siker akkor jött amikor már robben is alázatosan játszott és alárendelte magát a csapat érdekei miatt.

nekem nagyon szimpatikus a Dortmund, úgyhogy figyelemmel fogom õket követni 😊

horpeti
Én is látom. Ha a mentalitás és fanatizmus erényeknek akar drukkolni az ember, akkor el lehet felejteni a Madridot és lehet drukkolni német csapatnak. 😊 Ég és föld a kettõ.
Én akkor is jobban szeretem a latinosabb focit, mint az óramûpontossággal folyó dolgokat, ezért is bár ámulok a németeken (és angolokon), a spanyolfocit nézem.
Persze attól függetlenül még lehetne mentálisan erõs egy spanyol csapat is. 😊) Jó lenne, ha ez a Madrid lenne.

ez nem a bajnokság erõsségétõl, hanem a mentalitástól függ. ott feleannyi zsetonért mindenki kiköpi a tüdejét, itt meg...

DasIsFuck
hát,hát pedig közelebb volt hozzátok mint hozzánk, mégis túl vak volt a vezetõségetek...

most már késõ😄

horpeti
Én is szeretném, de szerintem bele kell törõdni, hogy a Madridnak nem ezért kell drukkolni. Ilyen meghalást és motiváltságot nehéz összekaparni a spanyol bajnokságban... az már túl gyenge nekik ahhoz, hogy motiváltak legyenek.

Egyébként valami hasonló csapategységet, küzdeni akarást, összjátékot, illetve hasonló stílusú támadó játékot szeretnék látni tõlünk, mint ami a Dortmundnak volt egész szezonban. Vicces, hogy negyed annyiba kerülõ kerettel mennyivel jobban tepernek mint mi...

Rockynhooo
Na egy ilyen Javi Martinez féle nem lenne rossz középre 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jose kihagyta Casillast a holnapi keretbõl.

REAL MADRID

SLICK
hú és ettõl nagy sztár hogy 5 Barcást megetetett? 😄
Megtörténte egyszer és annyi, emellett nagyon kevés jó meccse volt, mert nem tud egy jó formát tartósan felmutatni, csak 1-2 meccsekre... Többnyire észrevehetetlen, a megoldásai pocsékak. Kapura lövéseirõl ne is beszéljünk... Tiszta Gago fíling.
Xabi Alonso bár tény, hogy lassult, meg a nagy meccseken körülményes, de egy jó év még mindig benne van, mellesleg tényleg tudna segíteni a tapasztalataival annak a játékosnak aki az õ pótlására jönne.
Modric az meg megint csak saját véleményem, hogy nem ide való, függetlenül attól, hogy hogyan teljesített az utóbbi meccseken. Az érkezésétõl fogva nem szimpatizáltam vele, nem utálom, de nem is kedvelem, nem érzem idevalónak. De ismétlem ez saját vélemény, nem akarok meggyõzni ezzel senkit, hisz mindenki másképp látja.

Olyan ez, hogy Bale meg Neymar helyett is inkább David Silvát preferálom (vagy hogy ha tényleg ebbõl a kettõbõl lehet választani akkor a brazil jöjjön). Jobb ha a csapat inkább spanyolokból vagy egyéb latin országok játékosaiból áll, mert jobban áttudják venni a klub szellemiségét.

én nem briliáns cseleket várok. Xabi túl lassú, európai porondon (BL) mindig meglátszik ez, illetve a Barcelona ellen is... hiába, akármennyire is tisztelem, eljárt felette az idõ és egy Real Madrid szintû klubnak pedig haladnia kell a korral.

Szerinte akár ki jöhetne ide, az se lenne jó senkinek. Nekem nincs velük problémám. Sajnos a Védekezõ középpályások nem arról híresek, hogy briliáns cseleket csinálnak meg, hogy irtó nagy látványos futballt játszanának. Elég hálátlan szerepkör az övék.

Valaki amúgy linkelhetne statisztikát, de elég sok labdát elveszít Xabi, azt viszont kétlem hogy az egyik legtöbbet szerezte volna... Mondjuk inkább egy európai szintû statisztika kéne, mert ebben a ratyi bajnokság nem mérvadó 😄

Xabi Alonso szerintem (nem néztem utánna) azok közé tartozik, akik a legtöbb labdát szerezték a bajnokságba védekezõ középpályásként, de mi azt mondjuk hogy szar! Ennyire értünk mi a futballhoz xD

Egyébként ha Khedirával bajotok van, akkor mehetne vele együtt Xabi is. Két leglassabb középpályás a jelenlegi futballkorszakban

Neked semmit mondó azon védekezõ középpályás akik a Realban játszanak??Modric, Khedira és Xabi Alonzo meg lassú szar mi? 😄 Pfej de szar nekünk :ASD

SLICK
"Khedira tárgyal a szerzõdése meghosszabbításáról"

MARCA

Ó hogy az büdös kurva élet, soha nem szabadulunk meg ettõl a gyökértõl???

LasDen
😄DD
Casillas tiszta ORlando Bloom ezen a képen 😄 Karanka is milyen már a háttérben...a fentiek azok kik? mintha az egyik ramos lenne.
Perezt meg elsõnek Gallianinak néztem 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
Mi a...?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Hát majd meglátjuk, hogy mi történik. 😊

szucsy89
várható volt 😊
ProGabe
+1 😞

SLICK
szvsz, nem lesz már belõle semmi, itt legalább is.

horpeti
csak legyen jó újra. 😊

LasDen
A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.

ettõl féltem 😞((

DasIsFuck
sajnos a real madridank nagyon fasza mezt nem lehet kreálni, mert ilyen fehér klubb😄

barcának milyen fasza a katalán színekbe pompázó meze.
1-2 hete láttam.

na ilyen kötõdése a madridnak nem nagyon van.
a barca elsõ számú meze is sokkal jobb a színei miatt.
ezzel egy hófehér real mez nem veheti fel a versenyt.

a fekete mezük még így is köröket ver erre a rusnya fehérre.

az alább linkerl 3 mez borzalmasan néz ki.
fõleg az elsõ meg a második azok tiszta szégyenek...eggyik chelsea a másik meg holldan válogatott mezXD
a fehér emlékeztet a real madridra,de az meg önmagába ronda.
szép fekete mez kellene vagy zebra csíkos, de nem chelseas<#hehe><#banplz>

LasDen
Amennyiben Péreznek nem lesz ellenfele az elnökválasztásokon, úgy már június 2-án meghosszabbodik mandátuma. Egyes spanyol információk szerint ez esetben pedig, június 3-án bejelentésre fog kerülni, hogy Ancelotti lesz a Real Madrid edzõje. Amennyiben akad kihívója Péreznek, akkor meg kell várni a június 16-ai szavazás végeredményét.

legyünk túl rajta minél elõbb....most nincs értelme kihívni Perezt. alapvetõen sikeres 4 év áll mögötte, így lehetetlen leváltani. persze én jobban örülnék valami kevésbé megalomán embernek, de majd legközelebb, most inkább gyorsan legyen edzõ, játékosok, stb...

SLICK
akkor hülye vagyok, meg vak! 😞

Aki Modric -ot el akarja valaki adni, az vagy teljesen hülye, vagy vak!

SLICK
2009 hazai és idegenbeli

a következõ pedig a 2003-as hazai

ezek azok a mezek amik kompletten tetszettek számozással együtt.

LasDen
nem nagy eresztés??? mit akarsz még?? a csapat hazai szerelése habfehér. ezen nem lehet nagyon variálni, csak a csíkozást. 10 éve is ilyen mezek voltak, most is....

SLICK
a mostani hazai mezünk tetszik, bár nem nagy eresztés az sem...
Majd próbálok keresni olyan mezt ami tetszett az utóbbi idõben, de ha 2-t találok akkor az már siker.

LasDen
mirõl beszélsz? az utóbbi évek mezei teljesen jók voltak...

SLICK
hát elég egyszerû ratyi mezek.. De már beletörõdtem, hogy évek óta nincs egy normális mezünk...
A sárga az amúgy is valami okádék.

LasDen
ez a narancs csikozás az elsõn...olyan, mintha milan mez lenne. a második cselzi, a harmadik meg holland válogatott 😄

lassan mindenkinek az emirates lesz a mezszponzora 😄