81624
  • LasDen #77406
    talán spanyolországba nem engedik vissza ilyen hajjal :DD
  • Monoton
    Ramos ezzel a hajszerkezettel
  • shala
    khedirának személyesen venném meg a repjegyet
  • SLICK
    Inter régóta nem ellenfél senkinek...

Amúgy ha Modricot nem is, de Khedirát jó lenne elpasszolni a Chelseanek...
  • Ferrari23
    Rika gyenge ez az Inter! Kaka szép gólt fejelt, remélem gyakran a pályán lesz az idén, Murinnyó eléggé hanyagolta. Szinte csak a kupa meccseken játszatta.
  • LasDen #77401
    Modric hogy vette át azt a labdát :D Nem szabad eladni, nagyon jó lesz ő is...

Ez az inter meg (eddig) nem ellenfél. Nem sokat nyújtanak...
  • shala
    fejelt mint egy fóka bazz, csak le kellett írnom rúgja is a gólokat
  • SLICK
    visszahúzhatta volna és a hosszúba eltehette volna...

na de Kaká gól nem volt csúnya.
  • Monoton
    Kaká :DDD Ez szep volt
  • Monoton
    Morata ezt csinalhatta volna jobban is :/
  • SLICK
    +1, meg Carvajal
  • Monoton
    Én Casemirora leszek kivancsi, nagy kedvencem lesz ugy erzem :D
  • SLICK
    Morata hogy vette le Modric labdáját :o
  • LasDen #77393
    lol, arbeloa balon? :D jó rég volt már...
  • shala
    mondjuk mariaban sem :S
  • shala
    én már nem hiszek kakában
  • SLICK
    Én a Kaká, Di María duóra vagyok kiváncsi mit alkotnak....
  • shala
    jah bazdmeg, hazajövök szigetről hogy nézzem iscot, erre nincs a kezdőben.
  • SLICK
    THX!
  • LasDen #77387
    végre Morata is kezdő egyszer...
  • banok
    streamek
  • Monoton
  • SLICK
    Mindjárt kezdődik a meccs az Inter ellen
  • horpeti
    Oruljunk, hogy van ember,jobb mintha nem lenne.
    En nem aggodom,hogyan jatszik,ha nem lesz jo,akkor biztos egy jobb fog jatszani helyette,van valasztek. :)
  • Monoton
    Illarat nem iden kellett volna elhozni, hanem jovore, csak hat lehet ezt a Sociedad nem akarta. Egyebkent ne temessuk szegenyt, majd Xabi kezei kozott magara talal.
  • pacclacc
    szkeptikus vagyok ennyi. Isco-ból többet láttam, és szerintem mindenkinek megvan az oka kicsit aggódni. :) Persze mi is szorítunk, hogy ne legyen probléma a nagy ára!
  • pacclacc
    +1 Én is Bízok benne, hogy jó helye lesz, és beverekedi magát a kezdőbe. De ha nem akkor mennyi is volt az ára??? Pénzkidobás. Isco kicsit más tészta, ez a gyerek már a Malagában hihetetlen dolgokat csinált. Ha két játékos vételárát nézzük... hát...

• LasDen #77379
    nem lehet levonni, de ti mégis levonjátok :D
  • SLICK
    De Isco folyamatos játékban van. Illara nem tud rendesen meccselni mert nincs olyan fizikai állapotban még. Így messze menő következtetéseket nem is lehet levonni belőle. De nyilván okot ad arra hogy aggódjunk elvégre Kakából se lett lófasz se a sérülései miatt, ugyanígy Sahinból se...
    Hidd el én nagyon remélem és bízok benne, hogy kellően tudja majd pótolni Alonsot majd ha szükséges lesz és szépen hasznosan fog játszani, nem úgy mint az a málé Khedira. Csak vinné már a Chelsea a picsába innen el..
  • LasDen #77377
    értem már. mindenki az ára alapján ítéli meg Illarrat. Iscot meg a pályán nyújtott teljesítménye alapján...O_o
  • pacclacc
    Piszok jól lát a pályán. Kezdem úgy érezni érdemes volt megvenni. Ellenben Illaramendi-vel! Az ára iszonyat túlzás volt! Igaz most már ezeket a transzfereket is kezdhetem megszokni!
  • Rockynhooo
    Viszont Iscoval piszok jól járt a csapat, és még jobb lesz a srác!
  • SLICK
    nem akartam én, de akkor sem úgy néz ki eddig hogy megérte. Sőt olyan 10 millió körül lenne a normális ára szvsz. Bár mindegy majd kiderül az idény során, hogy megérte-e
  • LasDen #77373
    2 meccset tudott játszani, ne akarj már egyből pálcát törni felette....
  • SLICK
    Spanyol információk szerint a Málaga ugrása készen áll Jesét illetően. A Cadena Cope szerint amennyiben a Real Madrid szerződteti Balet, úgy az andalúziai klub megpróbálja kölcsönvenni a fiatal spanyol támadót a 2013-2014-es szezonra.

én ettől jobban tartok..

Illaraért ennyi pénzt kibaszni és láthatóan nem lettünk vele előrébb... Eddig cumi volt az üzlet
  • Neoncsoves
    félek tőle, hogy Sahin #2 lesz belőle...
  • LasDen #77370
    am Illarra nagyon meg fogja szívni, hogy ezeket a meccseket ki kell hagynia....:(
  • Neoncsoves
    Nézem a meccset, ez a Hazard gyerek igazi életveszély. Technikás, gyors. Rá kellett volna kiadni 50-60 millát...
  • Neoncsoves
    Casillas sem a régi amúgy, annak ellenére, hogy régen lenyelt kb minden labdát, mostanában jó pár kipattog róla...
  • ProGabe #77367