Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Ha a tavalyelõttire akkor meg Csernobili srác lehetsz h neked 35 ujjad van xD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ballack pedig abszolult nem egy nagy szám...azért lett ennyire felkapott mert egy sz*r csapatban jó tudott lenni, mióta a Chealse-ben van nincs belõle semmi...
!!!Real Madrid 4ever!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
Most aztán baromira örülhetünk mi Szurkolók!!!!!!!!!!
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
és káka sincs amúgy ázsiában sem.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
káka a beled esetleg 😄😄 XD
BUDA > miskolc.
Csak úgy fröcsög belõle a tudás....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lampard:Baptista mit csinált,mondd már meg nekem õszintén.miért is igazoltuk le annak idején?mert a Sevillában rúgott egy idényben a bajnokságban 16,vagy 18 gólt.összejött neki egy szezon,mi meg egybõl leigazoltuk.itt meg volt 1-2 jó meccse,azt utána ment az Arsenalba,ahol padozott(nem véletlenül),meg elvétve volt ott is 1-2 jó meccse,és a kutyának sem kell.ha egy vergõdõ Arsenalnak nem kell Baptista,akkor nekünk miért kéne?így utólag belegondolva elég elhamarkodott volt az õ leigazolása,nem volt ez átgondolva rendesen,persze utólag okos az ember...
ya,és Robben mióta játszik a Realban?úgy emlegeted,mintha már a Real Madrid játékosa,holott tavaly is ez volt a helyzet,és sztem most sem fog eljönni,vmi azt súgja.De Kaká sem nagyon.
ReaL MaDRid x siempre
Szerintetek mi lesz a real kezdõ sora?
Szerintem:
Casilas, Ramos, Pepe, Canavaro, Torres
Dirra
Roninho Robben
Káka(ha jön de nem hiszem)/vagy a nagy átigazolás mert biztos erre a posztra vesznek valakit/ Guti
Raul Nisterooy
amúgy nézd meg mennyit ért az utóbbi 2 évben ..
De Baptista 3*anyit ért mint reyes
1,5-2 éve még mennyire hangoztatta antonnyó hogy õ a realban akar játszani?és erre most átmegy az atleticohoz?hát kapja be õ!ha már nem mi vettük meg,legalább ne hozzájuk menjen!
ha tényleg megvan Robben,akkor gond egy szál se 😉 igaz sérülékenyebb,sértõdékeny,de jóval jobb mint az atletico legfrissebb halacskája
inkább valaki nekem azt mondja már meg,hogy a jobb oldalon ki lesz??mármint a középpályán...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
köszönjük amit értünk tettél, nem kis dolog 😉
ReaL MaDRid x siempre
Kabbe Calderon, kabbe Mijatovic.....takarodjatok a jó büdös faszba....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha megmerik tenni, hülyébbek mint gondoltam.......
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
tényleg úgy néz,mintha az edzésen hirtelen vmit megpillantana,és most készülne odamenni 😊
ReaL MaDRid x siempre
- Hát ezek meg mi a f*szt csinálnak?
- Húzd meg az ujjam... 😄