Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
31 éves.....40 millát nem is ér....abból két fiatalabbat veszünk akik sokkal jobbak nála....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Öszintén pont rá lenne szükség amikor a csapat már majd nem tele van jobnál jobb játékosokal( a castilla játékosai nem is olyan roszak)

zaki
Milyen 40 milliót? Meg vannak ezek huzatva? 15-öt ér maximum, 30 éves, lassan 31, még ha bombaformában játszott volna a Chelseaben, akkor sem lenne reális ez az összeg. Meg van Abramovics bácsi huzatva.

A Real Madrid még ezen a héten 90 millió eurós (22,5 milliárd forint) ajánlatot tesz az AC Milan brazil klasszisáért, Kakáért - állítja a Marca címû spanyol sportnapilap hétfõi száma.
Ha a két klub megállapodik, akkor ez lesz minden idõk legdrágább átigazolása.

A Real vezetõi a hét közepén Milanóban tárgyalnak, a piros-fekete klub vezetõivel Julio Baptista eladásáról, ám az újság szerint Kaká átigazolása is szóba kerülhet. Ramon Calderon, a madridi alakulat elnöke már régóta meg akarja szerezni Kakát, akit 2011-ig szerzõdés köti a Milanhoz.

"A Real Madrid egy remek csapat, de a pénz nem minden" - mondta a 25 éves támadó középpályás. Hozzátette, sokat tanult olyan Milan játékosok hibáiból, akik valamiért elhagyták az olasz csapatot.

Forrás: Független Hírügynökség

Royston Drenthe és Arjen Robben után Ballack lehet a következõ.
Körvonalazódik Michael Ballack átigazolása a Real Madridhoz. Az FC Chelsea akkor bólintana rá a cserére, ha a Madrid 40 millió eurót fizetne a 30 éves középpályásért. A jelenleg bokasérülésben szenvedõ Ballack, és Jose Mourinho edzõ közötti viszony nem a legfényesebb. „Sok jó játékosom van, ha Ballack visszajön, nem lesz könnyû neki” – nyilatkozta az egyik újságnak.

Most jön vagy nem ?

Jó játékos Reyes de vannak nála jobbak is pl:Baptista illetve Robben

SLICK
esetleg ha vki nem tudná:

Jövõ hét szombaton este 21:30-tól Real Madrid - Sevilla mérkõzés lesz a Sport 1-en...

Nem teszünk ajánlatot Michael Ballackért! Schuster az edzõ, neki nem feladata megmondani, hogy kit igazoljunk, ugyanis nem õ hozza meg a döntéseket a klubnál. Nem érdekel minket a német játékos.

De nem úgy volt, hogy az edzõ dönt? Érdekes...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
úgy szívem szerint én is...
Nem értem minek kell olyan játéksosokat igazolni akik még tervben sem voltak, pl.: Drenthe. Reyes bezzeg megynerte nekünk a bajnokságot õ nem kll, hát minek uygebár? Pedig õ sztem szívesen játszana a középpálya szélein is akár, máris egy gonddal kevesebb lenne... Robbennél még herce-hurca van szal megértem h még nem jött. Na mindegy meglátom még mi lesz...

vagy remélem F.Lampard lesz az

hunbasser
most kifejezetten örülök neki,h kezébe vette a dolgokat...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
mutasd meg ki az úr a háznál:

Úgy tûnik a német mesternek lehetõsége nyílna álma megvalósítására, ugyanis Jose Mourinho az Observernek nyilatkozva elmondta, hajlandó megválni a német válogatott középpályástól.

„Amennyiben egy megfelelõ összegû ajánlatot kapnánk, elengednénk Ballackot. Eddig azonban semmilyen ajánlat nem érkezett hozzánk” –mondta a portugál.

Az átigazolás azonban mégsem jöhet létre, ugyanis a madridiak elnöke kizárta Ballack leigazolásának lehetõségét, sõt helyre rakta Schustert is!

„Nem teszünk ajánlatot Michael Ballackért! Schuster az edzõ, neki nem feladata megmondani, hogy kit igazoljunk, ugyanis nem õ hozza meg a döntéseket a klubnál. Nem érdekel minket a német játékos.”

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
tuti nem jön!

Torghellét a madridba:😄😄
de szerintem kaka lesz a NAGY igazolás kb 90 millio lesz ha jön

Robinho14
a hangulat meglenne az biztos😄

hunbasser
😄

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
XD - télleg Torghellével kiegyensújozott lenne a csapat XDXDXDXDXDXD😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Zizou5
mely a zseb calderon papa?

Rockynhooo
Illés Béla visszatér XD

Robinho14
lol

LasDen
00:21 - Bernd Schuster a Cadena Ser El Larguero címû mûsorában kijelentette, hogy a Real Madrid Robben és Drenthe esetleges megvétele után is tervez még igazolni, s ez a játékos afféle "bombaigazolás", meglepetés lenne a szurkolók számára.

leigazolják Torghelle-t....<#wow1><#wow2><#hehe>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

énttlátam

ProGabe
bevételi lista élén volt a madrid,én úgy emlékszem

összértéket tekintve mostanában nem voltunk az élen
lista
újabbat nem találtam,gondolom az átig. szezon után lesz új

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

igen de azóta uj sport tábort épitetett és uj stadiont a b csapatnak

SLICK
án úgy tudtam h a Madrid a leggazdagabb :S Pár hónapja legalábbis úgy volt :c

mert robben jobb szerintem DE a madrid 90 millio adna Kaka-ért! az nem semi.+
a 10 leggazdagabb csapat
1. helyezett, Manchester United, 1.137 milliárd euró

!!!!!!!!2. helyezett, Real Madrid, 811 millió euró!!!!!!!!!!!!!!

3. helyezett, FC Arsenal, 716 millió euró

4. helyezett, FC Bayern München, 655 millió euró

5. helyezett, AC Milan, 644 millió euró

6. helyezett, Juventus Turin, 443 millió euró

7. helyezett, Inter Milan, 434 millió euró

8. helyezett, FC Chelsea, 420 millió euró

9. helyezett, FC Barcelona, 418 millió euró

10. helyezett, FC Schalke 04, 369 millió euró

LasDen

- Fhúúú, mindjárt kinn vann!!!

18:33 - Higuaín a sajtóban kritizálta Cicinhót, amiért csak a jobb oldalon hajlandó játszani. Szerinte ugyanis nem az a lényeg, hogy hol szerepelnek a játékosok, hanem hogy hasznára legyenek a csapatnak.

Ezazz....mond meg neki....<#hehe>

Calderón és Mijatovic optimista, s mindketten remélik, hogy sikerül leigazolni a játékost, ezzel pedig örömöt okozni Bernd Schuster vezetõedzõnek. S noha a kezdetekben még csak 20 millió euróról volt szó, a Madridot most az sem zavarná, ha végül 30 millióval lennének szegényebbek...

Persze...Robbenért bármit, de Reyesért 2 fillért nem fizetnének....

RaulwakY
Sevilla

19.00(sportklubon) ki ellen játsz ma a madrid?

LasCar16
hangulat az megvan<#idiota>
#27870: ahogy korábban írtátok Calderon télleg nem normális, kezdek aggódni érte😊 Kaká nyilatkozta h. marad , ennél nem kell több..legalábbis nekem

#acm

Kaká képviselõje elismerte, hogy 90 milliós ajánlat érkezett ügyfeléért. Szerinte a madridiak úgy gondolják, hogy a pénz mindent megváltoztat, de szeretné, ha a játékos jól átgondolná a lehetõséget. Kaká minden idõk legdrágább játékosa lehetne.

zaki
lool 😄

LasDen

Hát ez.... 😄<#wilting><#banplz><#nevetes1>

Rockynhooo
jaja 😄 ez yobb mint a hivatalos honlap <#idiota>

ítt mindig irnak a pletykákról+átigazolásokrol

hunbasser
ez aztán megbízható forrás -.-

ReaL MaDRid x siempre

http://gportal.hu/gindex.php?prt=265682

Rockynhooo
😄😄

hunbasser
hülye az az ember...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
de Calderón is ahelyett hogy Robbenre meg Drenthere koncentrálna inkább az álmok világában él és az irodájában haluzik, hogy Káká a Realban játszik....

zaki
Azért kérdezem, mert tegnap még mi igazoltuk le 9 millióért, ma meg már Atléticoban játszik... 😄

LasDen
bár én is látom, hogy még nem teljes a dolog, de attól még az elõzõ hsz-m áll 😄

letesznek az asztalra 12 millát és csá....elvan intézve....szarjuk má le õket...

hunbasser
#27854-ben már múltidõben írják az esetet :S

amúgy bírom,mikor ilyen "nem 100%-os" híreket már múltidõben írnak meg,ennél még az is jobb,amikor csak olyanokat írnak,hogy "szinte már biztos,hogy blablabla"

nekem vhogy van egy olyan érzésem,h ez a transzfer még nem zárult le közel sem.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Most akkor elvitte Reyest az Atlético?

hunbasser
😄DDDDDDddddddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
azt hogy Pedja egy béna fasz....

Rockynhooo
"Reyes szerzõdtetése, bár szombat délelõtt még biztosnak tûnt, estére kútba esett - a balszélsõt végül városi rivális Atlético szerezte meg -, de a két holland, a rutinos Robben és a fiatal védõ, Drenthe a hét közepén minden bizonnyal befut a madridi csapat bal oldalára."

ez mi ?

RaulwakY
XD

LasDen

- Hát fiam itt nincs semmi...

ProGabe
Ciccinho a Stokes City ellen a bal oldalon játszott,és ez nagyon nem tetszet neki:

"I want to play at right back, and if that is not the case, I will find myself another club, because I do not see myself playing there all year."

remélem megoldódik a dolog :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.