Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
mert? :\
vmit tudsz te , vmi kiszivárgott, vagy Abramovicstol kaptál egy mailt :S <#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Nekik minden nap ugyanolyan, mint a többi... <#idiota>

szoltan
Már az elmúlt napokban többször mondták h aznap lezárul ez az egész ügy...

Hala Madrid!

Hát ha ma nem akkor soha
Rockynhooo
úgysem

as.com értesülései szerint a mai nap akár le is zárulhat Arjen Robben ügye. Ezt a holland futballista ügynöke, s egyben édesapja jelentette ki, aki reményét fejezte ki aziránt, hogy a mai nap végre tényleg megszületik a megállapodás a Real Madrid és a Chelsea között.
S n o k y
De jó lenne Drenthe és Sneijder...<#worship>
...esetlegmég Quaresma...<#finom>

!!!Real Madrid 4ever!!!

ProGabe
és ezt hogy megszívtuk!Ribery nagyot küzdött tegnap is,nagyon de nagyon jó játékos!
kell egy szélsõ,ez tény!remélem kattognak a fogaskerekek a háttérben,és leigazolnak egy olyan valakit akire mi szurkolók is rábolintunk 😊
nem kell szupersztár,de nem kell túl fiatal sem,kiöregedõ félben lévõ meg végképp nem,tehát remélem valami 23-26 év közötti,gyors,erõs,jól passzoló,igazi csapatjátékos jön!mondjuk Sneijder 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ballack elvesztése után a Real Madrid Sneijderre vetette ki hálóját, aki viszont korábban kijelentette, hogy most még nem szerzõdne el az Ajaxtól. Ennek ellenére a Madrid újabb offenzívát indít.

11:30 - Royston Drenthe távozni szeretne a Feyenoordtól - áll a klub hivatalos weboldalán. A Feyenoord viszont nem szívesen engedné el egyik legjobbját, így Drenthe a Holland Szövetséghez fordulna,

Csak õk lennének meg.
Tudom, ezek feltételezések mind megint, milyen fura nem, hogy Ballackot tényként kezelték, mostmeg a cáfolat után elvesztettként kezeli. Vicc, hogy vesztettük volna el, amikor Ballack szerint kapcsolatba sem léptek vele? 😄D Max. a Marca vesztette el, aki feltételezte hogy jön 😄, de mi sztem nem is akartuk hozni. Egyébként nálunk most tuti hírzárlat van, Calderón is mondta, szóval ezért a sok tipp, de hátha Sneijdert jól szimatolták ki 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Igen pont jól jönne most õ a reálnak mivel nincs szélsõ játékos, De szerintem nem fogja meg venni a reál és úgy járnak mint pl ribery -vel egy kicsit többet kellet volna érte fizetni de mivel nem kapott több pénzt inkább a Bayerhez ment mert õk többet fizetek.
Casillas
ha rajtam múlna, rég megvettük volna harmincér, nem tudom mit kell filléreskedni, minket úgyis mindenki szopat, ha kell valaki meg kell venni annyiért és kész, mert csak feljebb tologatják idõvel az árát...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Robben tökéletes igazolás lenne számotokra
Bal oldalon õ egy gép, rohadt gyors, egész végig fut hajt, nagyon jól cselez, kicsit önzõ de jól is lõ

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Rockynhooo
"Az AS Roma hivatalos ajánlatot tett le a Real Madrid elnökségének asztalára a brazil Cicinhóért."

Rockynhooo
értem mire gondoltok!
nem tom most személy szerint Robben sztem nem egy nagy hatalmas felfujt sztár, nem vettem észre rajta h nem küzdene, én úgylátom mikor nem sérült és pályán van hajt és küzd!

robotnyk
az, hogy egy tarack. és egyet tudok érteni az érveléssel, mert láttuk, mennyire szimpatikus tud lenni egy csapat, ha vérhányásig küzd a pályán.
viszont vannak olyan világklasszis játékosok, akik tudják, tudnák ezt hozni.
Rockynhooo
mert? mi a baj Robennel?

Persze játékosok de nem ilyen játékosokra van szüksége a realnak.
LasDen
má nem azé, de Robbenre (nagyon erõltetett), de szükség van.....úgyanis nincs szélsõnk......de nem kell mindenképp Robben.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
mert Ballack és Robben nem játékos ?
yool kivagy :\

Miután Ballack kijelentette, hogy marad a Chelsea-ben, Robben ügye is egyre bonyolódik. Az angolok visszatértek az eredeti tervükhöz, és most már 40 milliót kérnek, csak Robbenért.
Marca!

Miért kel állandóan sztárokat venni? Inkább játékosokat kéne venni Ballack és ilyen kaliberû játékosok helyet.
LasDen
durva mennyire nincs semmi értelmes hír napok óta.....ma is teljesen pangás van.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
éljenek,csak azért elég rossz,amikor meglátják az emberek a címlapot,amin az áll nagy betûkkel,hogy "Robben közel van a Realhoz",és ugye 10 emberbõl 8 általában nem a netrõl tájékozódik,és nekik ez már újdonság,ami lehet,hogy nekünk netes tábornak már rég lerágott csont.aztán megveszik az újságot,és egy oldalon keresztül csak megy a rizsa arról,hogy mennyit kér a Chelsea,mennyit ajánlana a Real,és hogy miért is kéne Robben,nameg h mit nyilatkozott errõl Schuster,Mourinho,és maga Robben.

ReaL MaDRid x siempre

S n o k y
Én már meg se lepõdök az ilyesmin. 2 kezemen sem tudnám megszámolni mennyit hazudtak csak ebben az átigazolási idõszakban. Eleinte még engem is qrvára mérgelt, de közben mégis jólesik reménykedni abban, h esetleg egy olyan csatlakozik hozzánk, mint Quaresma vagy Sneijder...
A másik meg, hogy nekik is meg kell élni vmibõl, sajnos a mai világ már csak ilyen...

!!!Real Madrid 4ever!!!

LasDen
dikk....tegnap azt álmodtam, hogy a csapat az elsõ félidõben szarul játszott aztán a 2.-ban meg jól, de mégis kikaptak 😄
És én meg nagyon örültem 😄DD

képzeld el nem csak most, csak ez már több a soknál, több médium biztosra vette, erre tessék. Ez már durvább mindennél

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
erre tényleg felesleges rácsodálkozni,ez megy most a világban,
úgynevezett pletykalapok(blikk,story,600 másik),tehát ócska,szar,szutyok szennylapok(bocs,de írtóra rühellem õket) leírja,hogy XY válik.természetesen nem igaz,de ezt az olvasó ugye honnan tudná...

na,ez nincs sehol kõbe vésve,hogy a sportnapilapok,netes oldalak,stb ezt nem csinálhatnák meg :\ ahogy írod:csak az eladott példányszám/látogatottság számít,és semmi de semmi más

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasCar16
Marca, AS szart sem érnek-.-, sajnálom h. most veszed észre😊

#acm

de akkor média minek? Képeket közölni? 😄

És az dühít, hogy ezek ebbõl éllnek, sztrájkolni kéne senki se menjen honlapjukra, újságot se vegye meg 😄D
Fel is robbantanám a kócerájt...

ProGabe
csak azoknak a képeknek,amikor a játékos az állítólagos új csapat mezében feszít,és nem látszik a photoshop 😊

Michael Ballack kijelentette, hogy nem akar távozni a Chelsea csapatából (chelseafc.com).

Ez már botrányos, akkor mi a f*szt ír a Marca?
Akkor ez is kacsa volt?
Eredetileg információadásra születtek az újságok, de már semmi hasznuk, a nyakukat tekerném ki mostmár. Ennyi erõvel én is írogathatnék híreket, 100-ból 1 csak igaz lesz...
Nem Ballack miatt vagyok mérges, dehogy, hanem mert már minek hihetünk mostmár?

zaki
😄DDDDD

Csabesz6
és még nem olvastad az elözményeket😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
😄😄😄😄😄 Káka😄😄 mint az SP-be ^^

S n o k y
Calderon-é esetleg csak egy nagy Káka lesz XD
...sajnos...

!!!Real Madrid 4ever!!!

REALista
Ezt a Milán topicban találtam😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nem unalmas volt

S n o k y
Hát ez az 1-2 elég soványka...
Jó meccs volt, ki látta?

!!!Real Madrid 4ever!!!

Csabesz6
erröl ennyit.
legalabb lattam a 2. felidöt
nah megyek PES-ezni😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Jó már mondtam hogy szar a billentyûzetem!!!!

robotnyk
csendet, rendet, fegyelmet. -.-
hunbasser
uhh,azt hittem,h azt fogod mondani majd,hogy "na,elég legyen,hagyjátok már szegény lampardot!",de szerencsére nem ez lett -.-

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
mucsán legalább tudnak normálisan írni.
zaki
Gabber meg büntetni... xd

LasDen
most veszem észre....én lemaradtam egy gólról.... 😄

Robo törölni fog 😄

Balboa egész jó, remélem megmarad cserének, Schuster is látja biztos

amúgy Saviola gól volt 😊

.DDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Remélem meg ismétlõdik Lokomotív M. elleni mérkõzés

Csabesz6
jova sikerüt