Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
01:10 - A brit "The Times" szerint Arjen Robben 25 millió euróért igazol a Madridhoz.

Hát azért a Times nem ír le minden szirt-szart, de furcsa lenne ha 25 milláér jönne az eddigi 400-500 milliós követelés után....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem volt rossz meccs....1-0 nem sok és a gól is potyagól (de milyen LOL) de jó meccs volt.....az eljén asse tutták, hogy mt csináljanak, de aztán átvette az irányítást a madrid.... 😄 voltak jó helyzetek, de nem volt szerencse....viszont nagyon sok pontatlan passz volt....Pepe sztem jó vétel volt....egész sok jó megmozdulása volt....Robinho is nagyon élt....úgy látszik jó neki ez a kötetlen játék....legtöbbször a bal oldalon, de szinte mindenhol feltûnt 😄

Alakul csapat, de kéne még 1 év felkészülési idõ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Balyy
valaki nem tudja véletlenül h sopcastel lehete nézni a meccset?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
én nem tudom,hogy Schuster miért akarja áthozni Robinhot jobb oldalra,õ mondta saját maga,hogy bal oldalon szeret játszani,és ha vki tudja,akkor valószínüleg õ az,aki tudja,hol tud a legjobban játszani.Capello is ott játszatta(bár akkor még volt egy Beckhamünk),bár nem úgy ment neki tavaly,ahogy õ és mi is elvártuk volna,de azért voltak elég jó meccsei is.

ReaL MaDRid x siempre

22.00

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
most mit lovagoltok ezen? 😄
Semmi alapja ti meg itt elemizetek hogy milyen lenne a csapat vele 😄

Tudom hogy semmi nem történik a csapat körül.....nah mind1 nem szólok bele... 😄

banok
nanana jelenleg egy normális bal oldali játékosotok sincs és Huszti egész jó játékos lett kint szal azért lassan az ilyen kijelentésekkel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hunbasser
ha töltelékembernek veszik,akkor nem.de ha kezdõbe szánják,akkor pofára fognak esni...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
20:10 - A Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Ramos, Cannavaro, Pepe, Torres, Balboa, Diarra, Guti, Robinho, Saviola és Raúl.

Amúgy a TVE most akkor mikor adja a meccset? 21.00 v 22.00?

Pepe-re kiváncsi leszek, hogy kezdõként mit ad 😄

Ha leigazolják Husztit akkor kezdhetjük ásni a Real Madrid sírját.
hunbasser
hát,ha jön még 3-4 olyan játékos,akik betömnek egy-egy lyukat,akkor töltelékembernek jöhet,Cassano sorsánál úgysem lenne neki rosszabb -.-

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
igazad van! sztem nevetséges az egész, kacagok mikor ujra és ujra elolvasom a hírt <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
ha leigazoljuk,én beszarok...nem hiszem,hogy akkora jövõ elõtt áll.Mijatovicék nincsenek vele tisztában,hogy õneki ennyi a MAXIMUM,õ csak akkor tud ilyen jól játszani,ha kiadja magából a maxot(bár nem láttam a meccset)

egy jó középszerû játékos,a bundesligában megállja a helyét,no de kérem...

ReaL MaDRid x siempre

én úgy vagyok vele, ha jön Robben vagy Drenthe, akkor jöjjön nyugodtan. Kiderül, hátha jó csapatban kiderül mit tud, végüls õ is ugyanúgy ember mint Robben... De csak õt hozni, az az évszázad lutrija lenne, és nyerési esélye 1:100 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
A hírek szerint Bernd Schusternek, a Real Madrid vezetõedzõjének nagyon tetszett Huszti Szabolcs játéka. A királyi gárda 3-0-ra kapott ki barátságos mérkõzésen a Hannovertõl, a németek magyar játékosa pedig parádésan játszott a találkozón. Vladan Filipovic, Huszti ügynöke elmondta, beszél majd Predrag Mijatoviccsal, a Real sportigazgatójával, hiszen a klub még mindig nem vett megfelelõ embert a balszélre, és bár Huszti nem nagy név, egy próbát megér a dolog. Maga Huszti elmondta, Arnold Bruggink elárulta neki, hogy Ruud van Nistelrooyt lenyûgözte a teljesítménye és kijelentette, szívesen játszana együtt a magyar játékossal.

mese mese mátka xd

SLICK
ha leigazolják behalok... nagyon remélem, hogy csak hülyeség Egy db. magyar se menjen madridba -.-
Úgy vagyok vele hozzák inkább van der Vaartot, igaz nem szélsõ de sztem van olyan jó, hoyg ott is tud játszani és lehet olcsóbban is megúsznánk

hunbasser
még viccnek is rossz.ha ez tényleg igaz lenne,akkor max annyiból jó nekünk,hogy ott van egy magyar is,de úgyis beégne,vagy csak padozna állandóan...a Hannoverben nagyon jó,csak hát ez nem német bajnokság,és fõleg nem Hannover.

ReaL MaDRid x siempre

Már a Marca is írt Husztiról... (itt)

Atyaég, csak nem õ a meglepetés? 😄
Ilyen nem lehet, ilyen nincs

NSO is írta... :|||

zaki
lol 😄

Szerintem pepe nem ér 30M-et de quaresma annál inkább
ezért kellett volna idõben határozottann fellépni

Rockynhooo
Mint köztudott, a királyiak a még nem túlságosan ismert brazil védõért, Pepéért szemrebbenés nélkül kifizették a Porto által kért 30M eurót, így most a portóiak a portugál válogatott szélsõért érdeklõdõ Realnak megszabták Quaresma árát: 40M euró!

Habár a nyár elején úgy tûnt Ricardo Quaresma 22M euróért az Atletico Madridhoz igazolhat, akkor az üzlet a játékos miatt nem köttetett meg. A most bejelentkezõ másik madridi csapatnak már jóval magasabb árat szabtak meg, hiszen a portugálok jól tudják, a Real Madridot szorítja az idõ, ráadásul egyre kevesebb az elérhetõ minõségi szélsõk száma. Reyes az Atletico Madridba igazolt, míg Robben ügyében a Chelseavel nem jutnak dûlõre. A dolog csattanója, hogy a hollandért kért 36M-t sokallják Mijatovicsék, ezért fordult figyelmük most az olcsóbbnak tartott Quaresma felé!

ilyen ez ... :\

S n o k y
<#wow1><#idiota><#idiota><#idiota>
Úristen...

!!!Real Madrid 4ever!!!

Oncsi
Ez már kb egy hetes !!!! úgy volt,hogyha Robben nem jön össze akkor jön Huszti 😊😊😊 nah ugyebár mi nagyot néznénk ha Husztit leigazolnánk !!! Én birtam mindig is 😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

és Gera lesz a BOMBA 😄DD

robotnyk
úgy tudom, Lipcseit is figyeljük, és felvettük a kapcsolatot Illés Bélával is.

-.-
LasDen
nem is lenne rossz.... 😄

OMFG LOOOOOL

ezt olvassátok

Atya isten, ekkora kacsát

Anyukat már megint lemaradunk a jó játékosokról mert 2 millioval kelene többet fizetni
RaulwakY
EKKORA F*SZságot már télleg<#boxer><#violent><#boxer><#violent><#boxer><#falbav>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

S n o k y
A Chelsea egy lépésre áll a megegyezéstõl a Feyenoord 20 éves játékosával, Royston Drenthével. Holland lapértesülések szerint a rotterdamiak edzõje, Bert van Marwijk számára módfelett szimpatikus a Kékek által utolsó ajánlatként megtett 8,5 millió font, ezzel ugyanis alaposan megemelkedne a klub nyári átigazolásokra szánt büdzséje. A szakvezetõ azt tanácsolja a klubvezetésnek, hogy bátran vágjanak bele az üzletbe, és - a valóban tekintélyes összeget elfogadva - értékesítsék a játékost a José Mourinho vezette gárdának.
A londoniak mellett a Real Madrid számított a baloldalon bevethetõ U21-es holland válogatott futballista kitartó üldözõjének. Az ügy azzal vett újabb fordulatot, hogy Ramón Calderón elnök kijelentette, a spanyolok érdeklõdése a játékossal kapcsolatban immár a múlté...
Ne mááááár...Mijatovic kapd már össze magad!!!

!!!Real Madrid 4ever!!!

Amíg a Chelsea csapata tegnap a Stamford Bridge-en edzett, addig Robben csak az edzõpályán futott. A játékos elismerte, hogy nincsen semmiféle sérülése: "Tökéletes állapotban van a térdem, nincs semmiféle fizikai problémám" - mondta az AS-nak.
LasCar16
:SDasAS-.-

#acm

Robben: "Boldoggá tesz a Madrid érdeklõdése"

Gyere b+...

Rockynhooo
Szvsz VDV és Sneijder hasonló kaliberû játékos , ugyh mind2 tökéletes lenne!

Sneijder, Van De Vaart vagy Nasri érkezhet Michael Ballack helyett, míg Julio Baptista ugyancsak lehetséges alternatíva erre a posztra.

Na nem tetszik ez nekem, Baptista?
Sneijder bárcsak, de ha már meglepetésrõl beszélünk, én úgy érzem Vaart lesz az, róla szinte nem is esett szó, Pepével is így volt

??????
Casillas
talán egy hangyányit közelebb.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
igenis fõnök <#miaz>

Bernd Schuster tudatta Mijatoviccsal, hogy számol Julio Baptistával. A brazil játékos tehát marad a Madridban.
Inkább Reyesel számolt volna
Ne higgy most már senkinek. Annyira állnak közel ahhoz hogy Madridba szerzõdjenek mit ÉN.
Rockynhooo
én már csak akkor hiszem el ha Robben a Real.com-on Madrid mezzel a kezében vigyorog <#idiota>

LasDen
00:10 - Arjen Robben és Royston Drenthe továbbra is nagyon közel áll ahhoz, hogy a Madridba szerzõdjön. Mellettük még egy meglepetés érkezõ lesz.

Ebben az El Larguero-ban vhogy jobban bízok mint a Marcaban és AS-ben....bár ez is ugyanolyan... 😄

nem neked írtam hanem Rockynhooo-nak
Rockynhooo
nem mondod...

RaulwakY
:S

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Abramovics egyik kedvence robben ezért olyan nehéz megvásárolni.
LasDen
õ maga Abramovics......egyszer nyilatkozta, hogy a kedvenc oldala az eZSGé...