Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
uh, mekkora gólt lõtt tegnap Baptista O.o
9csöves9
17 éves,õt akarták honosítani a németek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

állítólag Stuttgartban játszik, sose hallottam róla, B csapatban lehet

Az ilyen firkászokat seggberúgnám, megírja a baromságot, Blikk vásárló úgyse emlékszik rá aug. 31. után, hogy beigazolódoott-e...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

szoltan
A Blikk ma címlapon hozza, h Szalai Ádám a Stuttgartból a Realba igazol <#bohoc>

Hala Madrid!

S n o k y
Sneijder Vs. Van der Vaart

Én se tudok dönteni...

!!!Real Madrid 4ever!!!

Tegnap újabb tárgyalások zajlottak le a Madrid és a Chelsea között Robben ügyében, s a már eddig is közel lévõ álláspontok tovább közeledtek egymáshoz.

Ezen már csak röhögni tudok, ez egy híg fos, minek tesznek ki ilyen hírt a madridistán vajon?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
háááát , nem tom eldönteni melyik yobb játékos, VDV egy személyes kedvencem talán ezért örülnék neki jobban! dehogy tudásra ki a jobb?! sztem hasonló kaliberû játékosok!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
<#wilting><#wilting><#wilting>

A Real Madrid Hollandiában tárgyal Rafael Van der Vaart ügyében. Az elkövetkezendõ órákban újabb hírek várhatóak.

Sneijder jobb lenne, de õ se rossz

dienesoft
Még emléxem kis "töpszli" koromban odavoltam Roberto Carlosért, a szabadrúgásaiért, a gyorsaságáért (azt hiszem még a mai napig is tart fent egy gyorsfutási rekordot), iszonyatosan nagy játékos!

jobb mint carlos volt valaha.

Valaha? Te akkor nem láttad ,,valaha" 😊

S n o k y
Drenthe télleg qrva jó...robotol egész meccsen,technikás...egyetlen hátránya hogy eléggé kis agresszor.Nem bírja sokáig ha rugdossák,mindig visszakötekszik...pl.:Feyenord Liverpool meccsen...

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Az nem volna rossz...<#vigyor2> Jobban örülnék neki mint Robbennek. Sztem Quaresma detto C.Ronaldo.Talán nem olyan gyors,de Roni meg nem használja a külsõs lövést.Ha érkezne sztem a szép játék is alakulna...

!!!Real Madrid 4ever!!!

sprintelt
Szerintem ez a gyerek sokkal jobb mint carlos volt valaha. Multkor láttam egy feyenord mecset amit az a gyerek csinált le írhatatlan.88 percet sorintelt ja és lõt egy gólt.
Rockynhooo
kikaptunk a deportol 2-1re de ha azt nézzük h õk a legjobb csapatukkal áltak ki mi meg így:
REAL MADRID: Dudek - Salgado, Sergio Ramos (Pepe, 45.), Agus, Marcelo - Gago (Balboa, 60.), De la Red - Cicinho (Bueno, 76.), Adrián (Saviola, 60.), Baptista – Soldado.

tudom hogy nem jelent semmit ez a meccs sem , de yoo látni h egy elsõ osztályú csapat ellen , egy ilyen összeállítással helyt álltunk!

andaxxin
Quaresmát akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Oncsi
Õt nem lehet😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
"Royston Drenthét kimondottan balhátvédnek igazolták le a királyiak. A 20 éves, korosztályos válogatott játékost szülõhazájában a holland Roberto Carlosnak tekintik és hívják, nemcsak a szakemberek, hiszen védõként bejátssza az egész baloldalt."

na majd megláttyuk tudod e felettetni Robyt 😊

zaki
nb1.hu egy vicc, nekik hiszek utoljára.

zaki
Kösz. Meggyõzött... 😄
Azt a Ronaldinhos cselt vágja nagyon, meg úgy egyébként is...

Husztit nem írják?
Rockynhooo
off:
az hááát 😄 ahogy mondod kacsagyár 😄 meg néha olyan hírek vannak: "a magyar hajléktalan válogatott legyõzte az Oroszt" xD 😄😄😄

amúgy sztem nem egy rossz dolog ez a hollandosítás a csapatba 😊

tegnap tetszett, ügyesen zártuk körbe sûrûn az embert, és mindezt a középpályán, nem a kapunk elõtt, és ez fontos elem

S n o k y
Most vettem észre h elírtam...Royston Drenthe...bocs

!!!Real Madrid 4ever!!!

És még nincs vége: Wesley Sneijder, az Ajax középpályása is a Real játékosa lesz, ha hihetünk a legfrissebb híreknek. Bernd Schuster állítólag nagy csodálója a fiatal labdarúgónak, és a klub már nagyon közel áll a leigazolásához.

By:nb1.hu

Így legyen "bár" szerintem az nb1.hu is kacsa gyár!

S n o k y
Viszont...Davids-nál sztem sokkal technikásabb...

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Amennyit láttam õket játszani a felkészülési meccsek alatt, én úgy láttam már hiányzik... 😞
Nem annyira összeszedett a gárda, fõleg a védelem...mondjuk Capello-nál is kapituláltunk elégszer, de ez a védelem nekem gyengébbnek tûnik amit Suszti csinál... : /

!!!Real Madrid 4ever!!!

Rockynhooo
hozzá is hasonlítják 😊 azt mondják dupla tüdeje van neki is XD

S n o k y
ja-ja ebben van vmi... 😄

!!!Real Madrid 4ever!!!

De remélem nem fog hiányozni a csapatból a rend amit capello megteremtett.
LasDen
engem Davidsra emlékeztet..mármint nem a játéka, hanem a kinézete....márcsak a szemüveg kéne.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

S n o k y
Hivatalosan csak kb. 3/4-ed órája lett bejelente...
Egyébként meg olyan mindegy nem? 😄 Lényeg, hogy megvan...zárjuk már le ezt a vitát 😄

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Ne is mond, ekkora szopást...pont 11.étõl megyek nyaralni és nem látom...😞

!!!Real Madrid 4ever!!!

mondtam hogy hivatalosan be lett jelentve
hunbasser
ó,még Soldado is...akkor mostmár tényleg el vagyunk eresztve,fõleg ha még jön két kp.

látom inkább a fiatalokat teszteli Schuster

ReaL MaDRid x siempre

A Real Madrid ma esti hivatalos kezdõcsapata: Dudek; Salgado, Ramos, Agus, Marcelo; Cicinho, Gago, De la Red, Adrián, Baptista, és Soldado.

Szombaton szuperkupa 😊

Rockynhooo
vagyis lehetnek kezdõk, de fejlõdniük kell még meglátásom szerint 😊

S n o k y
Roysten Drenthe
A minõség nem a legjobb de levehetõ mit tud a srác...

!!!Real Madrid 4ever!!!

Rockynhooo
nem tom ha én lennék aki dönt akkor Emersont meg Baptistát eleve eladnám!
Gago meg Higuaín meg nehogymár még kezdõ legyen , fejlõdniük kel még bõven sztem!

hunbasser
Drenthének örülök,mert tényleg nincs rutinos és jó balhátvédünk,Marcelo meg padozzon csak,ha meg be akar kerülni,akkor dolgozzon meg érte 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
:@@@@@@

Raúl nem a kedvenc játékosom,és nem is tartom az utóbbi formája alapján húdejó játékosnak,de a véleményemen nem változtatok.mondjuk az is érdekes lesz,hogy akkor Schuster meghagyja-e ezt a 4-4-1-1-et a két hátravont vkp-val.szerintem nem,Saviolát és Ruudot is játszatni fogja,ez biztos,csak akkor vagy beteszi bal vagy jobb kp-nak Higuaínt(ami baromság),vagy kimarad,vagy csak egy vkp lesz(Diarra),és akkor Gago sem fog játszani meg Emerson sem.

engem csak az idegesít,hogy ennyi jó játékos fog padozni 😄
aztán meg majd áll a bál,mert rinyálnak...majd meglátjuk.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Drenthe sztem eleve Hátvédnek jött! ugyh Marcelo helyére írd sztem !
amúgy yah így lenne ahogy írtad, ha jönnek ezek a játékosok !

zaki
Jelenlegi állás szerint akkor így kezdünk?

Casillas-Marcelo,Pepe(Metzelder),Cannavaro,Sergio Ramos-Diarra-Drenthe,Robinho,Baptista(Gago)-Raúl-Van Nistelrooy?

Ha Robben is jön, akkor Marcelo ki, helyére vissza Drenthe, Ha Sneijder, vagy VDV jön, akkor õ lesz az irányító, jobbszélre meg Quaresma, akkor Raúl marad ki, és Robinho megy beljebb?

Kicsit tényleg sokan leszünk, sokan nem fognak a padozásnak örülni...

LasDen
nem gy volt hogy Marcelo lesz az? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Drenthe lesz az uj Roby Carlos <#hehe>

LasDen
jaj hagyá má ezzel a szarral....ha vezér akar lenni akkor gólokat rúgjon ne csak alibizzen a pályán.....

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ugyan nem ismerem a srácot, nem is láttam játszani, de ha olyan qrva jó, amiket írnak róla, akkor... <#eljen>

Raúl nem játszana mondjuk 10 bajnokin zsinórban.az már neki is sok lenne.

Legyen csere...

hunbasser
nem nosztalgiavonatról van itt szó,hanem inkább arról,hogy ha Raúl a pályán van,az a többieknek is sokat jelent,õ ott vezér.vezér a pályán,vezér az öltözõben.Gutit annyira nem sajnálom,mert csak csereként szokott jól játszani,viszont akkor nagyon jól.

meg a szurkolók is eléggé felbõszülnének,ha Raúl nem játszana mondjuk 10 bajnokin zsinórban.az már neki is sok lenne.

ReaL MaDRid x siempre