Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem helyére, inkább mellé.
A ,,rajzon" ott van, attól még nem vkp.
Ha Guti helyére írom, akkor meg az lenne a válasz, hogy ne játszon már csatár mögött 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mi van? Ott van a jobb szélen, most tehettem volna Diarra mellé papíron, de a valóságban Diarranál feljebb mászkál...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
én is pislogtam,hogy mit keres ott...😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szélsõnek,na -.- csak így akartam kifejezni,hogy nem kp szélsõnek 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Sneijder biztos h nem VKP lesz sztem, Drenthe meg vagy balbekk ,vagy bal kp.?!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
most akkor balhátvédnek, vagy szélsõnek? ^^
robotnyk
így halálbiztos, hogy nem, Sneijderbõl ne csináljunk már védekezõ középpályást, már nem az elsõ, hogy ott látom. inkább olyan 4-1-4-1 lenne Gutival és Sneijderrel.
hunbasser
Drenthét balhátvédnek(szélsõnek) vettük,te meg már tkp-t akarsz vele játszatni? 😄

ReaL MaDRid x siempre

Schuster egy Van Nistelrooy - Sneijder - Guti támadóhármasban gondolkodik a szuperkupára. Elképzelhetõ, hogy Raúl a kispadra szorul. (AS)

Hmm, érdekes gondolat, gondolom akkor egy csatár lesz, mert Diarra azért kell, Raul is azért lesz padon.
Tehát
----Sneijder----Diarra---
---Robinho---Guti---Drenthe
----------RVN----------

Nekem így lenne logikus. De nem értem ,,Van Nistelrooy - Sneijder - Guti támadóhármas" és Robinho esetleg Drenthe? Azt nem számolták ide?

Szted? Formahanyatlásunk és javulásunk addig még 5x várható, megsúgom másik csapatoknál is, így jósolgassál

13-1, 8-5, ez k*rvára befolyásolja a szezonunkat mondhatom 😄D

menjél dolgozni .DD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Rockynhooo
hmmm 40480Ft-ért tekinthetnénk meg a városi rangadót :|ennyi pénzem sosem lesz xD

Mor3llo
*Bayern

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
igen-igen,ilyenekre gondoltam 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
egyet értek veled! ez olyan mint Del Pierro - Juventus , KAhn - Bayer, csak még nagyobban szvsz 😊

egyetértek veled...
hunbasser
a Raúlos dologra visszatérve:sokan nyomatják nekem a baromságaikat,hogy "a Real Madrid mögött ott van egész Spanyolország,így könnyû jó játékosokat vásárolni,meg van zsé így" és "a Real leakarja igazolni az egész világot,xy-t még tán nem keresték meg?",meg "a Real kettébetörte már megannyi játékos pályafutását" és egyéb negatív kritikák.most ha elküldenék Raúlt,akkor az egyik legszimpatikusabb játékosunkat veszítenénk el,és akkor mondanák,hogy "már Raúlt is eladta a Real?SZÉGYEN".

és tényleg az lenne.meg lehet nézni minden csapatot,mindenhol van egy játékos,akinek a neve összeköthetõ a klubja nevével.nálunk ki lenne ilyen?az a Guti,aki csak elvétve játszik csereként?vagy az igen fiatal Casillas?vagy a Sevillából nem is olyan régen érkezett Ramos?az utóbbi kettõ majd lehet késõbb - de nem most.

büszke vagyok rá,hogy Raúl itt van,büszke vagyok rá,hogy mindenkinek a Realról eszébe jut Raúl(persze kivételt képeznek a futballba frissen belecsöppent emberek) ha Raúl,akkor Real,ha Real,akkor Raúl.nem a kedvenc játékosom,de õ kell a Real Madridnak.sok olyan embert ismerek,akik csak Raúl miatt szeretik a Realt,és képzeljétek már el,hogy mi lenne a Bernabéuban,ha Raúllal nem hosszabbítanának szerzõdést.végig Calderónt fütyülné az egész madridista tábor(az a cirka 70 ezer ember,aki kijár a hazai meccsekre),és ez a játékosoknak sem tetszene.higyjétek el,sok olyan játékos játszik a Realnál,akinek gyerekkoraként Raúl volt a példaképe...

biztos viccesen hangzik ez,meg biztosan úgy vagytok vele,hogy "csakazeredményszámít",de nekem fontosak ezek a dolgok is,ez is olyan dolog,mint a tradíció.azt sem szabad elhanyagolni.

ReaL MaDRid x siempre

ok

Rockynhooo
elsõnek jussunk tovább a csoportbol, ne azon parázz még h nyerünk e BL-t vagy nem.. korai errõl beszéni még ...

mért mikor?

Rockynhooo
meg Augusztusba már a BL-el foglalkozni <#wow3>

Rockynhooo
:|||||||||||||||||||| sokmindent nem értessz még !

Barca játszott sok kis japó vagy kínai ellen (nem tudja), mi meg 1. osztályú csapatok ellen! meg ha nem vagy képes megérteni h mi az a felkészülés akkor vessél magadra xD! Szted olyan egyszerû BL-t nyerni? hatalmas dolág ám azt az utat végigjárni mire eljutsz a döntõig!
na mindegy az egész nem ér annyit h koptatom a bill,-emet!

Nos a barca ugyan anyi mecset játszott mint a madrid a Barca-nak 13-1 a gól különbsége a Real-nak pedig csak 8-5. Én nem mondom azt, hogy szarok leszünk csak attol félek hogy nem nyerjük meg a bl-t és nem védjük meg a bajnoki címet.

és?? Bajnokság el sem kezdõdött, mire alaapozod hogy jó lesz? És mire, hogy mi szarok leszünk? Nem értem a logikát

Oncsi
Bocs Robo😞

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

De meg éted hogy én mint real szurkolo mindig gyözelmet várok a csapatol és nemazt hogy a betis megverjen minket

Legyen igazad!!!!!!!!!!!!!!!!😄
Tényleg dec 24 lesz az el clasico?

Rockynhooo
de ! de viszont tavaly még ott voltak, és sztem kisebb a nyomás rajtuk mint rajtunk, mi címvédõk vunk! igazából tök 8 ! de mint elõttem írták a csapatépítés nem 2 nap, és nem a felkészülési meccseken fog kiderülni Schuster munkája mennyit ért, ezek a meccsek arra vannak h tesztelje a játékosokat, ezért is így nevezik h felkészülési mérkõzés , mert a bajnokságra készíti fel a csapatokat! majd ha zsinórban az 5. bajnokit bukjuk el , akkor már megértem h ennyire az edzõnk ellen leszel!

tudomásom szerint ma már seria a ben fog játszani a juve nem?

Rockynhooo
Seria B (egyenlõségjeláthúzva) Primera liga

mert?

most veszem észre, logómat talán cserélni kéne 😊)

ja már látom hol hiányzik 😄

Szzóval nálam durvább volt, el tudom képzelni 😊

Rockynhooo
azért a Juve az egész más tészta!

robotnyk
nem rád gondoltam, hanem egy kitörölt üzenetre ^^
tudom, bocs

Hid el gyorsabban is lehet lásd Chelsea,Juventus!!!

robotnyk
na jó, elég a személyeskedésbõl, az senkinél sem fog észt generálni.
LasDen
13:51 - Hivatalos tájékoztatás: eldõlt, hogy a Real Madrid elsõ bajnokijára augusztus 25-én szombaton, este 20 órától kerül sor. Így a találkozó minden bizonnyal a Sport Klub csatornán lesz figyelemmel követhetõ.

Fhúú de jó....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Az elsõ Trofeo de la Seta y del Champiñón, azaz az elsõ Gomba és Csiperke gomba Kupa keretein belül találkozott a két csapat, a Logroñóhoz közeli Pradejónban.

<#hehe><#hehe><#hehe> Milyen jó név egy kupának.... 😄
Szali gólpaszt adott.......grat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bernd Schuster szerintem nem lesz képest. Eddig is volt egy jó keret és azt se tudta megoldani.

Bazdmeg el sem kezdõdött a szezon... Mostmár kezd nekem is elegem lenni a marhaságaidból.

Csapatépítés min. 1 év, nem két hét, de nem igaz hogy nem vagy képes ezt ésszel felfogni

zaki
😄DDDD

Csabesz6
10:23-A Real MAdrid hivatalos közleményében tudatja, hogy szerzõdést bontottak Bernd Schusterral.Utódja az sg.hu lampard99 nevû lakosa.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Bernd Schuster szerintem nem lesz képest. Eddig is volt egy jó keret és azt se tudta megoldani.

<#wink><#eljen>

Rockynhooo
én jobban támogatom Metzeldert mint Pepet! neke mis tetszett a nyugodtsága! 😊

Superkupa döntöre talán összerak egy épkézláb, (ésszerü csapatot)a mi kis cipészünk, meg még golövö csukát is összerakhatna a srácoknak xD

Menyus489
Az az érdekes, ha Robinho és Drenthe egyszerre középpályások, hogy akkor most melyikük megy jobboldalra, mert az elõzõ meccsen Drenthe átállt a jobboldalra, miután becserélték Robinhot, és ott nem is tudott úgy mûködni.

A mai meccsrõl csak annyit, hogy azért remélem a Sevilla ellen vasárnap már egy fullos kezdõcsapat lép pályára, mert ez már félig Castilla meccs volt 😄
Metzelder játéka tetszett most, magabiztos volt, végig nyugodt maradt, nyugodtan oldotta meg a dolgát, kell ez a fajta nyugodtság is a csapatba 😄 Meg hát egy égimeszelõ 😄 Nem is észleltem hogy ekkora, egészen míg együtt nem mutatták Saviolával 😄

Bátor fiú...

Rockynhooo
nem tom , nekem 8 csak tárgyaljanak xD
bár akkor gondolom Drenthe bal bekk , meg k.pálya is megvan meg minden!
feltéve ha összejön az üzlet, és igaz az egész!