Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Ez az, mi a f@sznak még egy csatár?????

nkább szélsõ(ke)t kellene venni, pfff...

Korábban már hírül adtuk, hogy esetleg egy új csatár is érkezhet Madridba. Ezt az információt látszik megerõsíteni a La Razón címû lap is, sõt itt konkrét nevek is felmerülnek, szerintük Diego Milito és Drogba is szóba került a klubnál.

Hova? Soldado akkor repül kölcsönbe, Saviola itt is mellõzött lesz...

Ne jöjjön senki, egyszerûbb az életünk. Meg kacsa is, Drogba, ugyanmár, Robben is nehezen jön

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#integet2> 514 new üzenet <#idiota>

REAL MADRID

Hát inkább Raul legyen RVN mögött, mertt balközéppályán katasztrófát okozhat a játékban, ha csatár, akkor szimplán csak 10-en vagyunk, legalább a középpályás játék mûködik 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

23:49 - Robinho játszik majd jobb oldalon, Raúl is kezdõ lesz, Guti viszont legfeljebb csereként lép majd pályára holnap. (El Larguero)

Úgy van, gratulálok...

LasDen
mostmár végképp összezavartatok... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
sztem jól írta,csak a zárójelben lévõ dologgal jelezte,hogy a Roma akarja megvenni,sztem nem tudta,hogy tudjuk mi is(vagy legalábbis a többség)

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
szerintem csak simán nem ismeri a mondatvégi írásjeleket 😄 talán valami ilyet akart írni:

nem az AS Romába igazol cicinho ? (AS már rég írta hogy a romába megy)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
neeeem...látom nem érted,felmerült egy másik klub is,a Roma.Sõt,a Roma is vinné,de talán még a Roma is érdeklõdött utána.

(no,akkor tolmácsolom:szóval,azt mondta,hogy az As már megírta,hogy a Romába igazol,de mégsem így lesz - valószínüleg lampard99 közel állhat Cicinhohoz,és mindent elõbb tud,mint a média -.- egyébként szerintem a másik klub,aki vinné,az a Roma 😄)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én ezt nem érte..nem a Romaba hanem a Romaba megy?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
no,akkor hová?

ReaL MaDRid x siempre

nem az AS Romába igazol cicinho(AS már rég írta hogy a romába megy)

hunbasser
akkor Raúl balkp-t fog játszatni szvsz,RvN legelõl,ez természetes,már csak a másik csatárszellemû játékosra vagyok kíváncsi,Saviola vagy Higuaín lesz az,de Saviola sanszosabb.vagy az lesz,amit DJ BP mondott,hogy majd Drenthe játszik bal kp-t,és akkor Saviola meg Higuaín megint padozhat...mert akkor Raúl megy majd RvN mögé ofc

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ez nem volt olyan régen hogy ne emlékezzek rá 😄

23:49 - Robinho játszik majd jobb oldalon, Raúl is kezdõ lesz, Guti viszont legfeljebb csereként lép majd pályára holnap. (El Larguero)

23:47 - Az El Larguero szerint a két legnagyobb hiányzó a holnapi Real Madridból Balboa és Cicinho lesz. Utóbbi minden bizonnyal elhagyja a Madridot.

végre vmi hír....de nem a legjobb...

meg az idei utolso mecs se volt semiez is durva föleg a reyes gól

hunbasser
már a címbõl is kitalálhattad volna,hogy valószínüleg rosszul hallottad a rádióban -.-

" Real Madrid 2002 BL finálé"

ReaL MaDRid x siempre

5 pfff akkor roszul monták a rádioban sorry

hunbasser
nekem sem 😄 pedig akkor már bõven a Realnak fanoltam

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
érdekes, de nekem nem maradt meg annyira élesen a dolog, mint mondjuk a 2003-as bajnoki gyõzelem.....

ProGabe
mintha tegnap történt volna!!!

Carlos beadja -> Zidane!!!micsoda góóóól!!!!! -> én felpattanok,és órdítva futok egy kört a lakásban<#gonosz1>

nálam ez a rövid története ennek a gólnak!ja és a meccs végén,kapuscsere után minden egyes frenetikus,hihetetlen,elképzelhetetlen Casillas védés után is síkítottam egyet-egyet 😄 persze akkor már fél méterre álltam a tv-tõl,180-as pulzussal XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
igazából csak 5 éve volt....

😄

LasDen
a Recreativora gondoltá ugye? 😄

1 biztos, hogy Balboát poénból hozták vel a b csapatból az a csapatba.

hunbasser
"sõt!legyen balon Robo"

Robotnyk? <#vigyor1>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nagy erõkkel rohamozzák,állítólag 9 millióért áruljuk,a Roma ki tudná fizetni,csak filózik,mert ennyi pénzt nem nagyon adtak ki most egy játékosért az elmúlt idõkben,szóval meg kell gondolniuk.

többieknek:Balboát én nem szeretném kezdõbe,félreértés ne essék 😄 csak most jelenleg senki nincs jobb oldalra,illetve lenne,csak akkor meg bal oldalra fel kéne tolni középpályára Drenthét,hátul meg Torresnek kéne megoldani a balhátvéd szerepkört,mert õ azért nem annyira támadóbb szellemû.#29046-ban lévõ keretben meg Marcelo benne sincs,nem tudom vele mi van,tán sérült,vagy nem túl jó még az elsõ csapathoz?szóval,az a lényeg,hogy Drenthének nem kéne balközéppályást játszania szvsz,jobb oldalra meg akkor már Nieto is jobban megtenné átmenetileg Balboa helyett szvsz.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
holnap 22.00

maffioso
mikor lez a második mecs?

\"If in doubt, flat out!\"

Oncsi
Melleslegen irta valaki Britneyhez😄😄😄

Cicinho biztos megy?😮😮

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

AS Roma

eZo
Cicinho ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ProGabe
hál' Istennek!

off
mi aláírásod van már XD

Oncsi
13:40 - Dani Alves bekerült a visszavágóra készülõ Sevilla keretébe.

ez nem jön hozzánk !!!

ProGabe
csak Balboa neeeee,akkor inkább Raul legyen jobb oldalt :S

mondtam én hogy hiányzik Beckham :\

sõt!legyen balon Robo,középen Baptista/Guti,jobbon Sneijder.ez még mindig jobb mintha Balboa és Gago szerencsétlenkednének támadásépítésben!igaz így megint átjáróház lenne a középpálya,mert egyedül Diarra szerintem kevés szûrõnek,ha elõtte csak támadó mentalitású játékosok vannak...

Oncsi
Még egy kis helyet Robben-nek <#eljen><#crazya> azt nekem megfelel a keret !!!

LasDen
Kapusok: Casillas és Dudek.
Védõk: Míchel Salgado, Sergio Ramos, Fabio Cannavaro, Pepe, Metzelder és Torres.
Középpályások: Diarra, Guti, Sneijder, Drenthe, Gago, Baptista és Robinho.
Támadók: Raúl, Van Nistelrooy, Saviola és Soldado.

Nem rossz 😄

Mondom legyen igazad!!!!

Rockynhooo
vmi uj szerzemény D😄😄😄😄

nah láss világ csodát Canna is azt mondja mint mi , ugyh LAmpard99 ha neki se hiszel csak sajnálni tudlak 😄

- Kilenc meccs, kevés gyõzelem.
- Felkészülési idõszak van. Amikor egy csapat ebben a szakaszban van, az eredmény nem fontos. Új dolgok próbálgatásán van a hangsúly, és hogy az edzõ átadja filozófiáját a játékosoknak.
by: Fabio Cannavaro

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
õõõ...ki az a Balobo??? 😄

Rockynhooo
azért tud az focizni 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Egy összeállításon mit össze nem tudtok vitatkozni :|

Nem irsz hülyeséget, de Balobo helyett nekem kéne játszani! Vagy inkább játszon valaki más.

ja bal oldal igen 😄

zaki
Elõször Husztit olvastam... xd

hunbasser
én is így tudom a posztokat,most azért nem értem,hogy akkor mit keres Drenthe középpályán,Sneijder meg Diarra mellett,attól függetlenül,hogy DJ BP nem vkp szerepkört adott neki.

akkor inkább már azt kéne csinálni,hogy RvN,kicsit visszábhúzva Saviola(mert azért tegyük hozzá,nem egy kifejezett befejezõcsatár,már csak a méretõbõl adódóan sem -.-),mert szerintem ha kicsit hátrébb lenne tolva,mint RvN,akkor lendületbõl meg tudna indulni,és el tudna lavírozni a védõk közt,szerintem õ ez a fajta csatár.aztán középen ott lenne Sneijder,de még mindig elõl,bal oldalt pedig Robinho,jobbon meg most Balboa -.- ezért kéne még Robben,akkor Robinho átjönne a másik oldalra.és akkor van még egy vkp,Diarra,szerintem õ maximálisan elég,a 2 szûrõs játék tavaly nem nagyon jött be.ha lenne mégegy Diarra szintû szûrõnk,akkor az nagyon nagy fegyvertény lenne,de az a baj,hogy Gago egyelõre nem azt hozza,amit várunk tõle,Emerson meg már kevés.túl van õ már a csúcson.amikor még nagyon jó volt,akkor lett volna Real szintû játékos,de úgy érzem,hogy mostmár kicsit kevés.

ReaL MaDRid x siempre

Az a lényeg hogy támadjunk, és Sneijder legyen a pályán, ja + Niszti is!

Hánykor kezdödik a meccs?

Az a lényeg hogy támadjunk, és Sneijder legyen a pályán, ja + Niszti is!

hunbasser
bal oldalt akartál te mondani 😊 attól még,hogy fel-fel megy(mint anno RC),attól még az eredeti posztja balszélen van hátul,csak onnan mozog felfelé.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
<#worship>

akkor tényleg tisztázzuk már:Sneijder középpályás,kétlábas,tehát bárhol(jobb-közép-bal) tud játszani,a lényeg hogy mindezt támadó felfogásban teszi

Drenthe = R. Carlos,már ami a posztját és taktikáját illeti,remélem a játéka is olyan lesz