Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hova? Soldado akkor repül kölcsönbe, Saviola itt is mellõzött lesz...
Ne jöjjön senki, egyszerûbb az életünk. Meg kacsa is, Drogba, ugyanmár, Robben is nehezen jön
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
REAL MADRID
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Úgy van, gratulálok...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
nem az AS Romába igazol cicinho ? (AS már rég írta hogy a romába megy)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(no,akkor tolmácsolom:szóval,azt mondta,hogy az As már megírta,hogy a Romába igazol,de mégsem így lesz - valószínüleg lampard99 közel állhat Cicinhohoz,és mindent elõbb tud,mint a média -.- egyébként szerintem a másik klub,aki vinné,az a Roma 😄)
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
23:49 - Robinho játszik majd jobb oldalon, Raúl is kezdõ lesz, Guti viszont legfeljebb csereként lép majd pályára holnap. (El Larguero)
23:47 - Az El Larguero szerint a két legnagyobb hiányzó a holnapi Real Madridból Balboa és Cicinho lesz. Utóbbi minden bizonnyal elhagyja a Madridot.
végre vmi hír....de nem a legjobb...
" Real Madrid 2002 BL finálé"
ReaL MaDRid x siempre
Carlos beadja -> Zidane!!!micsoda góóóól!!!!! -> én felpattanok,és órdítva futok egy kört a lakásban<#gonosz1>#gonosz1>
nálam ez a rövid története ennek a gólnak!ja és a meccs végén,kapuscsere után minden egyes frenetikus,hihetetlen,elképzelhetetlen Casillas védés után is síkítottam egyet-egyet 😄 persze akkor már fél méterre álltam a tv-tõl,180-as pulzussal XD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
többieknek:Balboát én nem szeretném kezdõbe,félreértés ne essék 😄 csak most jelenleg senki nincs jobb oldalra,illetve lenne,csak akkor meg bal oldalra fel kéne tolni középpályára Drenthét,hátul meg Torresnek kéne megoldani a balhátvéd szerepkört,mert õ azért nem annyira támadóbb szellemû.#29046-ban lévõ keretben meg Marcelo benne sincs,nem tudom vele mi van,tán sérült,vagy nem túl jó még az elsõ csapathoz?szóval,az a lényeg,hogy Drenthének nem kéne balközéppályást játszania szvsz,jobb oldalra meg akkor már Nieto is jobban megtenné átmenetileg Balboa helyett szvsz.
ReaL MaDRid x siempre
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
off
mi aláírásod van már XD
ez nem jön hozzánk !!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
mondtam én hogy hiányzik Beckham :\
sõt!legyen balon Robo,középen Baptista/Guti,jobbon Sneijder.ez még mindig jobb mintha Balboa és Gago szerencsétlenkednének támadásépítésben!igaz így megint átjáróház lenne a középpálya,mert egyedül Diarra szerintem kevés szûrõnek,ha elõtte csak támadó mentalitású játékosok vannak...
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Védõk: Míchel Salgado, Sergio Ramos, Fabio Cannavaro, Pepe, Metzelder és Torres.
Középpályások: Diarra, Guti, Sneijder, Drenthe, Gago, Baptista és Robinho.
Támadók: Raúl, Van Nistelrooy, Saviola és Soldado.
Nem rossz 😄
nah láss világ csodát Canna is azt mondja mint mi , ugyh LAmpard99 ha neki se hiszel csak sajnálni tudlak 😄
- Kilenc meccs, kevés gyõzelem.
- Felkészülési idõszak van. Amikor egy csapat ebben a szakaszban van, az eredmény nem fontos. Új dolgok próbálgatásán van a hangsúly, és hogy az edzõ átadja filozófiáját a játékosoknak.
by: Fabio Cannavaro
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
akkor inkább már azt kéne csinálni,hogy RvN,kicsit visszábhúzva Saviola(mert azért tegyük hozzá,nem egy kifejezett befejezõcsatár,már csak a méretõbõl adódóan sem -.-),mert szerintem ha kicsit hátrébb lenne tolva,mint RvN,akkor lendületbõl meg tudna indulni,és el tudna lavírozni a védõk közt,szerintem õ ez a fajta csatár.aztán középen ott lenne Sneijder,de még mindig elõl,bal oldalt pedig Robinho,jobbon meg most Balboa -.- ezért kéne még Robben,akkor Robinho átjönne a másik oldalra.és akkor van még egy vkp,Diarra,szerintem õ maximálisan elég,a 2 szûrõs játék tavaly nem nagyon jött be.ha lenne mégegy Diarra szintû szûrõnk,akkor az nagyon nagy fegyvertény lenne,de az a baj,hogy Gago egyelõre nem azt hozza,amit várunk tõle,Emerson meg már kevés.túl van õ már a csúcson.amikor még nagyon jó volt,akkor lett volna Real szintû játékos,de úgy érzem,hogy mostmár kicsit kevés.
ReaL MaDRid x siempre
Hánykor kezdödik a meccs?
ReaL MaDRid x siempre
akkor tényleg tisztázzuk már:Sneijder középpályás,kétlábas,tehát bárhol(jobb-közép-bal) tud játszani,a lényeg hogy mindezt támadó felfogásban teszi
Drenthe = R. Carlos,már ami a posztját és taktikáját illeti,remélem a játéka is olyan lesz