Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Egyébként te nem Lampard99 alregje vagy véletlenül?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ezt most ne kezdjétek lécci

REAL MADRID

Ezel én is így vagyok de nem jutunk el volna idáig ha nem külték volna el del Bosqet
LasDen
a végét nem értem, de mind1.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Don Fabio végre valamilyen szinten rendet rakott Madridban és alzavarták a francba... Igazad van, hogyha maradt volna, nem itt tartanánk...
bundaveszély... amúgy meg Drenthe nagyot lõtt!
gyáááááááááááá

REAL MADRID

Calderón tavaly bajnoki címet nyert a real madridal. Ha jólemlékszem a p. azhuzon jó mesze
SLICK
ez meg a másik... Hát a "szép foci" nem edzõként fog megjelenni. Jöjjön ide akár Murinho, Ferguson, Del Bosque vagy bárki a legnagyobbak közzülkell egy fél év talán év h jól összeszokjon mindeki... De azért elkellett küdleni Capellót, pedig õ már vmi igazit indított el vhol ami talán mostanra úgy kiforrt volna, h újra mindenki tõlünk rettegne...

na végre szépítés közben...

LasDen
drasztikus változtatások kellenek.......Casillast csatárnak és Saviolat a kapuba...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Canna megmutatta 😄
SLICK
Alves se kell ide ezekután a szinészkedések után...

LasDen
nem Schustert kéne kivágni, hanem Calderónt és Pedjat.....

SLICK
itt még Casillas se tud segíteni a jó védéseivel 😞

egyre lejebb süllyedünk.

REALista
Most mééér mondod simán lövünk négyet egy félidõ alatt...<#zavart2>

hunbasser
4 gólt kéne még lõni,pff... mostmár annyival is beérném,ha sikerülne kiegyenlíteni,sõt,annak már nagyon is örülnék,legalább nem kapnánk ki otthon

ReaL MaDRid x siempre

Mr. Schuster adios amigo!
REALista
Hát ez meg milyen 11-es volt már...😞

hunbasser
óó,b+ Pepe...

ReaL MaDRid x siempre

Drenthe az egyetlen esélyünk! én azt nem értem a ruudi nem 100% álapotban van akkor mért nem játszik saviola helyette?
LasDen
ez a csapat nem fog +3 gólt lõni...

REALista
Hát én nem látom hol írtam ilyet de mindegy...😊
Jó lenne lõni egy gólt még a félidõ elõtt ahoz hogy legyen esélyünk!

hunbasser
mostmár 3-mat kéne lõnõ,f@sza.

ReaL MaDRid x siempre

atyaisten mi lesz még itt?????
SLICK
Ez merész kijelentés volt... Ez még nem az igazi Real...

tessék megint kaptunk egyet

megint szívás

BUDA > miskolc.

hunbasser
phíííj,még 2-t kell lõni,és egyet sem szabad már kapni...nehéz lesz.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
errõl lemaradtam 😞
kár hogy most van a LOST maraton is....

azt ne mondd, hogy az elsõ 20 perctõl te elájultál...
hunbasser
most vmit nem értek.néha Robinho,Drenthe és Torres egy helyen vannak.akkor most ki mit játszik? -.- vagy 5 védõvel játszunk?nem hinném,Drenthét nem nagyon látom hátul

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Egyébként ha nem tetszik vmi nyugodtan húzd ki a listádról...😄

REALista
NA EZ A REAL!TE JÓÓÓ ÉG mekkora góóóól!

SLICK
Azt a K*RVA MINDENIT!!!!!!!!! MIKOR LÕTTÜNK EKKORA GÓÓLT??????? Drenthe ISTEN!!

hunbasser
DRENTHEEEE MICSODA GÓÓÓL 😄

ReaL MaDRid x siempre

fúúúúúúúúúúúú mit beakasztott Drenthe 😮OOOOOOO
az nagy gól

BUDA > miskolc.

gyerekek, ez a Real?????
LasDen
úgy van.....ezt bebuktuk... .(

SLICK
Nekem ez a fehér mez nem tetszik :c
Amit itt régebben belinkelt Jason azok jobban bejötek 😛 Na ez legyen a legkevesebb hajrá MADRID

LasDen
remélem nem lesz az, mint 1 héttel ezelõtt, hogy mindenki fröcsög és mindenki lincselne mindenkit.....

hunbasser
na,gyerünk srácok!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,bekövetkezett,amit nem akartam 😄 Drenthe balkp-t fog játszani,persze jelen állás szerint valószínüleg ez a leglogikusabb megoldás.és akkor most RvN mögött két tkp lesz? (Sneijder,Raúl) vagy tán Raúlt feltolja?sztem Raúlban még lehet vmi,csak meg kéne neki találni a megfelelõ posztot 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
21:52 - A Sevilla várható kezdõcsapata: Palop; Alves, Mosquera, Fazio, Dragutinovic; Martí, Poulsen; Jesús Navas, Duda; Renato; Kanouté.

21:30 - Bernd Schuster a következõ kezdõcsapatot küldi a zöld gyepre: Casillas - Torres, Pepe, Cannavaro, Sergio Ramos - Diarra - Drenthe, Sneijder, Robinho - Raúl, R.v.Nistelrooy

az a Raúl ott szúrja a szemem....kár hogy Higuaín sérült.... 😞 Torres helyett Marcelot szívesebben látnám.... 😄

robotnyk
Mallenco még tûrhetõ, szerintem Turienzo Alvarezre gondolsz.
ámen<#ravasz1>
LasDen
ma nyerni fogunk....RvN olyat vág 2x, hogy ketté áll majd fejük..... 😄

Játékvezetõ: Undiano Mallenco

eza tag nem cseszte el pár meccsünket?

REAL MADRID

Olasz információk szerint Cicinho 8 millió euróért cserébe a Romához szerzõdik, ahol négy évre ír alá.
hunbasser
hát,sztem átmenetileg elférne ott,amikor kiment szélre,ott nem nyomta olyan rosszul...persze nem igazán balközéppályára kéne tenni,hanem valami beljebb tolt bal tkp szerûségnek.de mégegyszer hangsúlyozom,csak átmenetileg.

ReaL MaDRid x siempre

peszre raul meg soldado nameg savioa nagyon jó csatár<#buck>