Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saviolás pénzbõl meg bevásároltam volna.

Ingyen jött... (két millót kapott csak)

Védõket? Metzelder? Pepe?

Nem venni kell, összeszokni, na azt kell

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Winz
Már a seggetekben van a szeptember,ideje lenni végre "védõket"vásárolni,különben ez a szezon nagyon csúnya lesz.
Egyébként én megtartottam volna Reyest,Saviolás pénzbõl meg bevásároltam volna.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Legyünk mindketteen a Barca elõtt, az lenne a legjobb 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Prince23
Örültél?! 😮

Hát nem tudom, de a kapusunk, Palopnak nem volt jó napja, ez egyszer tuti, se Ikernek. Palop úgy beengedte volna a távoliakat mint a szúsz, csak szerencsénk volt. De 11-es párbajban ott van a srác😄D
Sztem nagyon jó, emlékezetes meccs volt, még 4-3-nál is rágtam a körmömet, mert a madridi feeling az csak madridi, bármi megtörténhet, meg fõleg Palop bambulási miatt is, nagyon féltem.
Jók voltatok ti is, annak ellenére, h csapattársak nem ismerik egymást😄, nem kell aggódni. Majd legközelebb behozzátok a Barca ellen mondjuk<#eplus2>

én pl.. örültem a múltkori 1-0-nak....

Azzal a formával itthon esélyünk is lett volna, de pl. elsõ 20 percben álltunk, mintha nem ide koncentráltak volna

Prince23
Na épp ez az, h a fórumokon, meg a Sport tv-n mindenki a Realt tartotta esélyesnek. 80% fölött<#eplus2>
Kicsit, (áh dehogy, nagyon) sértõ volt nézni, h csak tizen valamennyi százalékot kaptunk...

6 kaptunk egy olyan csaptol akit pairon simán kellet volna verni ilyet a real madridban nem történhet meg.

Te hol élsz? 2 éve együtt tolják, 2 UEFA Kupa, pillanatnyilag papíron sokkal erõsebb

annyit errõl a meccsrõl, hogy sürgõsen felejtsük el, hagyjuk 😊

Amikor semmi sem sikerül

Amúgy Robinho ritka szar volt... Ramos meg elsõ félidõben csak alibizett, aa többit nem rónám fel a játéksoknak, így alakult, mint a Recre elleni 0-3

Prince23
Persze, h nem Schusterrel van gond -bár sokan a fehér zsepijüket fogják lengetni- (az ismert edzõ az jó edzõ, az a minimum), hanem a csapattal. Nem kellett volna azt a sztárcsapat vásárlást, hanem építeni kellett volna a csapat szellemét, összetartását, szokottságát, amit Cappello ott hagyott, nem pedig menõzni, hogy õt veszem meg meg õt, van pénzünk... ennek a levét szívjátok. Nincs mit meglepõdni ezen... ez a real nem az igazi, már majdnem 2 éve.

LasCar16
az egycsatáros játék az nem rossz😉 mi azzal nyertünk BL-t😄
más: Drenthe , Sneijder,Cannavaro jól nyomták...Ramos jobbszélen elég gyengén játszott ma,Pepe meg minden gólban bennevolt szinte..szegény srác fejben még nincs Madridban, Metzeldernek is lehetne bizalmat szavazni, bár Schuster még mindig tesztelgetett, Ramos-Cannavaro kettõs tavasszal jól nyomták, türelmen idén sok fog múlni...

#acm

Hát mivel egycsatáros játéknál nem tudtuk átjátszani RvN-hoz a labdát, csak a távoli lövésekkel operálhattunk, meg a pontrúgásokkal, de szerintem ha közelebb tudunk majd kerülni az ellenfelek kapujához, akkor a középpályás sor is gyakrabban fog gólt szerezni.
hunbasser
a meccsrõl:hát,a meccs közben beszélgetnem kellett apámmal,folyamatosan járt a szája,és így nem nagyon tudtam mindig a meccsre koncentrálni 😄 egyedül szeretek meccset nézni,mert így nem tudok õrjüngeni,bár a Drenthe gólnál még egyedül néztem a meccset,akkor eléggé be voltam sózva,annyira tetszett a gól 😊 meg Ramos góljánál is üvöltöttem egy nagyot,pedig akkorra már éjfél felé járt az idõ,és hát társasházban lakunk,a szomszédok sem nagyon örültek biztos -.-

szóval,egyéni hibák...hát,nem azon múlott a meccs,Canna sem volt rossz,sztem Pepe sem(legalábbis amikor én láttam),csak ott baszta el,hogy csinált egy tizit a Sevillának,meg kiállítatta magát,de szerencsére nem játszott annyira rosszul(ezeket leszámítva),legalábbis abból tudok vmit levonni,amit láttam.a baj a támadásoknál ott volt,hogy RvN-ig szinte alig jutott el a labda,Guti megint jó volt csereként,Casillas pedig nem tudott többet tenni.az emberfogás egyenlõ volt a nullával mondjuk,mindig volt egy Sevilla játékos,aki üresen maradt,ez még az össze nem szokottság eredménye.

sóhajtozok,de azért annyira nem viselt meg a dolog,ha szombaton az Atlético ellen sikerülne x-elni,én örülnék már annak is,ettõl a csapattól még nem sokat várok.

akik meg már most kritizálják Schustert,azok teljesen jogtalanul teszik,max majd akkor lehet kritizálni,ha 2008 februárjában is ilyen rosszul játszik a csapat.egyelõre sztem a távoli lövésekre kellene építkezni,mivel RvN-ig nem nagyon tudták a labdát eljuttatni,és itt van Drenthe,Sneijder,õk jól lõnek távolról.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ezen a héten te 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Mr.lampre,adiós amigo

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nincs mit.....mindig szívessen segítek.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kössz az infót 😄 ennyivel is okosodtam a mai napon 😄
LasDen
snejderrõl nekem Rob Schneider jut eszembe....én is sznejdernek mondom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

ProGabe
tuidtommal az kimondva snejder és nem sznejder

õõõ,akarom mondani:amiért az aranylabdát kapta<#vigyor5>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Na jövõ héten megyünk az Atletico otthonába hát kiváncsi leszek mire leszünk képesek.Egy biztos hogy nagyon kemény meccs lesz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
milyen sznejderezés?
a VB legjobb játékosa Zidane lett..... 😄

ProGabe
azért egy 5-ös a bernabeuban az szégyen!
amúgy nektek nem okoz hányingert a sznejderezés?
meg az,hogy kinézték maguknak Pepe-t és végig õt zrikálják?az utolsó elõtti gólnál Casillas úgy bezavart hogy azt a labdát senki sem tudta volna ellõni!
Canna formája viszont óriási!megint voltak olyan megmozdulásai amiért a vb-n neki ítélték a legjobb játékos címet!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

6 kaptunk egy olyan csaptol akit pairon simán kellet volna verni ilyet a real madridban nem történhet meg.
Drthe tényleg jó vásár volt személyes kedvencem lett
LasDen
lampre Calderón nézeteit követi....

Mit akarod elküldeni Schustert? Örülj neki h vett pl egy Drenthet, aki majd nagyon sokat fog majd jelenteni a közeljövõben. És annak is örülni kéne, hogy Schuster megtesz mindent annak érdekében, hogy összeforrjon a Madrid! Semmi értelme nem lenne, ha jön egy edzõ 2-3 meccsen kikap a Real és akkor megint elküldik. Ha most már itt van Schuster akkor vele kéne végigvinni az idényeket, és szerintem Õ képes lesz arra, hogy a real végre real legyen...
nahh jomeccs volt jo8 bb

REAL MADRID

annyit törölgette a meccs alatt a homlokát, hogy frankón kipolírozta
LasDen
valószínû nem ember....

REALista
Calderon-nak meg miért világít a feje?😄DD

LasDen
"Nem voltunk rosszak, voltak jó megmozdulások" - Schuster holnapi nyilatkozata....

Prince23
He, nem Schusterrel van a gond, hanem a "csapatvásárlással"😄D
!Egy kiforrott és ÖSSZESZOKOTT csapat kell nektek. ld. Sevilla😄D
No sebaj.

SLICK
nem baj de mégegyszer elnézést :c

REALista
Én az eredményre gondoltam...😄

real szívvel

REAL MADRID

SLICK
jó bocs h keméynen fogalmazok, de ideges is lettem kicsit, meg ez a nap vhogy sem volt a legjobb 😞

LasDen
ezek után hogy maradjon pozitív az ember?

REALista
Na ez már tényleg csúnya...

Mr. Schuster adios amigo!
robotnyk
na jó, ez azért így csúnya.
REALista
Pepe

namost ha nem mesz el innen ban

REAL MADRID

30 millio enyit ér
az is vicces, hogy mind a 3 gólunkat védõ lõtte 😄 (najó Drenthe középpályán játszott, de mostmár védõt játszik, meg asszem az az eredeti posztja)
mi lehet a baj a védelem? vagy tulságosan kitámadtunk?
robotnyk
vicces, hogy egész jó volt a védelem, papíron legalábbis az elõszezonban, de gólt alig lõttünk, most lõttünk 3at, kaptunk 4et. jó, kitámadtunk, mint a vaddisznó. 1-3 után amúgyis hulla mindegy volt, legalább volt egy éles felkészülési meccs. majd meglátjuk a bajnokságban mi lesz.
LasDen
jóvan.....<#worship><#worship> Leborulok Calderón tudás elõtt <#worship><#worship>

REALista
Hát ez vicces nagy nehezen összehozunk egy gólt erre tessék.Simán elkerülhetõ gólokat kaptunk...😞

Mor3llo
Kanouté, 4:3.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ramossal a szünetbe birkózósz*rt etethettek, mert a második félidõt nagyon nyomja
REALista
RAAAAAAAMOS!!!!!!!!!!!!!!Na még egyet majd mégegyet...😄