Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
FT'Racing Santander 0 - 0 Barcelona <#buck>

Ráadásul a játékuk sem volt az igazi...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
amikor tegnap sárgát kapott,én is eltûnõdtem,mert elég gyakran szokott sárgát kapni,és szvsz a tegnapi sem volt jogos,de azért nem gondoltam volna,hogy ilyen hosszú ideje nem kapott már sárgát 😊

ReaL MaDRid x siempre

REALista
18:00 - Raúl tegnap 3 év után kapott sárgalapot.<#wow2>

banok
nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

totl
neten sehol nem lehet?<#nemtudom>

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

banok
UPC Direct, Astra mûhold

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ProGabe
nekem is plz!köszi

myfonts-on még nem érkezett válasz arra,hogy mi a betütípus 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

totl
én nem tudok semmit de te a real M.tvt hol tudod nézni?

LasDen
nincs akupa átadásról és fotozkodásról videó? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mikor adják a RealMadridTvn a meccset??? Tud valaki erröl valamit?

aki tudja honnan lehetne megszerezni a hivatalos betûtípust az dobjon egy PM et plz THX

REAL MADRID

Valahonnan nem lehet letölteni az egész meccset, vagy nem lesz láthato esetleg majd felvételröl valamilyen csatornán???

Rockynhooo
na hát ebben sem részesültük:

"A botrány"
Ritka alkalom adódott a városi rivális mondjuk úgy megalázására, hiszen az utolsó fordulóban lett bajnok a Real, és az idény elsõ fordulójában pont az Atlético ellen, hazai pályán léphetett pályára a csapat. A hagyomány szerint ennek megfelelõen az Atléticónak sorfalat kellett volna állnia a Realnak a kijövetelnél (a "blancók" egyszer már megtették ezt a Sevilla elõtt, miután õk megnyerték az UEFA kupát), errõl azonban "elfeledkeztek" a vendégek, pedig sokan már nagyon várták a pillanatot. Raúl átvette a trófeát, felmutatta a szurkolóknak, majd a gyepen lefényképeztette magát a csapat a trófeával együtt. Az Atlético pedig végül mint tudjuk nem kerülhette el alázást, igaz már a pályán.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
annak azért örülök, hogy nem kimondottan kidolgozott akcióból kaptunk gólt 1 perc alatt. egy szöglet megpattant Nistelrooy vállán, és Agüero kb fél méterrõl fejelt a kapuba.
Azta, de mák hogy nem voltam itthon, dühroham kerülgetett volna, fõleg Agüero gólja után is 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Na tisztelt Sport1 szakértõk Sneijder nem ide való, nem a f*szt nem 😄

Ahogy olvasom jól tolta, csak így tovább

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jó mérkõzésen nyertünk 2-1-re, ami mindenféleképpen csak pluszt adhat ennek a csapatnak. Jövõ héten a Villarreal otthonába látogatunk, majd egy hét pihenõ következik a válogatott találkozók miatt. Remek lenne az idényt 6 ponttal kezdeni, mivel a 3.-4. fordulóban az Almería és a Valladolid legyõzése elvileg nem okozhat gondot. Raúl megítélésével pedig várnék még pár meccs erejéig...
Én nem láttam a meccset,de már akkor megszerettem Sneijdert, mikor elösször láttam Realmezben játszani. Asszem az egyik nagy kedvencem lessz!

Rockynhooo
majd megláttyuk 😊 mkinek vannak yobb és gyengébb meccsei! tavasszal már okosabbak leszünk 😊

LasDen
most segített, de lehet hogy a következõ 5 meccsen meg lehet hogy jobban járunk, ha más van helyette mint õ......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
na hitetlenek már 2 pontal kevesebb lenne ha Rault elkülditek 😛

kéne uj banner holnap nekiugrok

REAL MADRID

LasDen
dikk a 2. videóban látszik, hogy Gutinak hogyvan a neve felírva a mezére.....elég hülye ez a Guti. Haz....

robotnyk
Gólok itt is, és a banner alatt is.
LasDen
a 19-20. lehetne ugyanígy a 38. forduló után is.... 😄

robotnyk
<#worship>
ha lejött, feltolom egy gyorsabb mirrorra.
REALista

halaaaaaaaaaaaa madrid <#worship>

REAL MADRID

hunbasser
hoooppááá 😊 maradjon is így 😊 (bár úgysem fog,mert biztos lesznek 1-0-nál nagyobb arányú gyõzelmek is)

ReaL MaDRid x siempre

REALista
A jelenlegi tabbela😄DD
1 R. Madrid 3
2 Getafe 3
3 Murcia 3
4 Almería* 0
5 Athletic* 0
6 Atlético 0
7 Betis* 0
8 Deportivo* 0
9 Espanyol* 0
10 Levante* 0
11 Mallorca* 0
12 Osasuna* 0
13 Racing* 0
14 Recreativo* 0
15 Valencia* 0
16 Valladolid* 0
17 Villarreal* 0
18 Zaragoza 0
19 Sevilla 0
20 Barcelona* 0

hunbasser
így van,csak a munkáját végezte 😊 persze maximális respect Casillasnak,ha nem õ védne,nem tudom,hogy a csapat tavaly megnyerte volna-e a bajnokságot 😊

egyébként meg RvN is lõhetett volna gólt még simán,meg voltak azért nagy helyzetek,szégyenkeznivalónk azért nem nagyon van,sõt,miket beszélek,gyõztes meccs után szégyenkezni,ugyan már 😄 a gyõzelmet nem kell megmagyarázni 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
egy kapusnak az a dolga, hogy kivédje a lövéseket.... .D

REALista
Közben a Getafe vezet a Sevilla ellen idegenben(!), a Murcia pedig a Zaragoza ellen otthon...😄

REALista
Ahogy mondod nagyon jól játszott Sneijder de az egész csapat nagyon hajtott.Teljesen megérdemelt a gyõzelem bár a végén majdnem bekaptunk egy gólt ha nincs Casillas döntetlen lett volona a vége...

Sneijder olyan keresztlabdákat ad,mint Beckham, úgy lát a pályán,mint Guti, úgy hajt mint Raul. kihagytam valamit ?😄
álomszerû meccs, parádés bemutatkozás a hollandtól.
csak igy tovább.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

hunbasser
tudod te,hogy melyik játékost kell szeretni 😊 Sneijder ezentúl új értelmet fog adni a Real támadásoknak,ötletesen játszik,remélem,hogy tudja majd tartani a formáját.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
ahogy olvasom jó volt, leszámítva az elsõ perces gólt >.<
LasDen
milyen a játéka a csapatnak?

REALista
Sneijdernek nagyon jól sikerült a bemutatkozása a bajnokságban egybõl egy gyõztzes góllal ráadásul Raúl is betalált!😊

totl
<#taps><#taps>graT A csaPAtnak

hunbasser
na,ezaz,végre megvan 😊

nagyon,de nagyon boldog vagyok,egy x-el is beértem volna a meccs elõtt.Sneijder hatalmas volt,bár nem láttam az egész meccset,de a 2.félidõ 29.percében az az RvN-nek adott indítás,az zseniális volt 😊 nameg a gól <#worship>

elsõ tétmeccsén egybõl gólt is szerez,ráadásul gyõztes gólt,pont az egyik legnagyobb rivális ellen,ennél jobb bemutatkozás azt hiszem nem is kell 😊

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Istennek ehez semmi köze...Casillas a legjobb!!!😄D
Egyébként vége nyertünk 2:1-re!!<#worship>

dienesoft
A jóisten mentett meg + Casillas ettõl a góltol titeket 😄

REALista
Huh Casillas mit védet...<#kuss>

LasDen
remélem hamar lesznek videók a gólokról...

http://www.livescore.com/
ha kepet nem is kapsz de la. az eredmenyt tudod
Hogy éreztem, hogy egybõl gólt fogunk kapni. Még jó, hogy les volt.<#idiota>
REALista
És én be akartam írni hogy miért nem Sneijder lövi a szabadot...😄<#taps>

totl
hanyadik perc?

dienesoft
Eltaláta rendesen Sneijder (taps-taps)