Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
de nem értem miért kötelezõ , ha a játékos maradni akar és a klub sem akarja elengedni!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

franc0
nos, baromira offtopik, és baromira nem megy sehova Ronaldinho, valamint baromira nem érdemeltetek gyõzelmet, de:

Ha a szerzõdésben szereplõ kivásárlási árat egy másik klub megadja, akkor a vevõnek nem kell a másik klubbal tárgyalnia, máris mehet a játékossal egyeztetni. Ergo kötelezõ elfogadni.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Villareal ellen idegenben kõkemény lesz, igaz,hogy volt két kiállitás,de elõtte már megszerezték a vezetést, és végül megérdemelten nyertek 3 góllal a mestallaban. az nem semmi teljesitmény.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
nem biztos h kár az !

REALista
Nekem is ez jutott eszembe...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

miilann
kár h nem a valenciaval jaccunk a jövõhéten :-c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

REALista
Az 1. forduló eredményei:
R.Madrid-Atlético 2-1
Murcia-Zaragoza 2-1
Sevilla-Getafe 4-1
Racing-Barcelona 0-0
Athletic-Osasuna 0-0
Deportivo-Almería 0-3
Mallorca-Levante 3-0
Recreativo-Betis 1-1
Valencia-Villarreal 0-3
Espanyol-Valladolid 0-1

Azért az nem semmi hogy mind a három idén feljutott csapat nyerni tudott ráadásul nem is akármilyen csapatok ellen...<#wow2>

hunbasser
nem a játékos mondja meg,hogy hová akar menni.neki szól a szerzõdése x évig,addig a klubja,ha akarja megtartja,ha akarja eladja - ha a játékos is elfogadja a másik csapat szerzõdését.a barca meg annyiért adja el,amennyiért nem szégyelli.csak hát ugye minden klubnak jól jön a pénz,80 millió az nekik is rohadt sok.

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Már 3!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Rockynhooo
sztem nem muszáj! pl ha a játékos nem akar menni?! Barca meg aszonja h az õ tulajdna 200 alatt nem engedjük?! vagy ilyen nem létezik ? 😄

REALista
A Getafe is 9 emberrel fejezte be...😄

hunbasser
ez a kivásárlási ár nem olyan,hogy ha ajánlanak annyit,azt muszáj elfogadniuk - legalábbis szerintem így van.ez csak egy ár,amiben meghatározzák Ronaldihno értékét.de ezt a 150 milkát még 2 évvel ezelõtt határozták meg,amikor még tényleg õ volt a fél barca.

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
69. perc Valencia 0:2 Villareal
A hazaiak 9 emberrel!
Nem semmi mik vannak!

RaulwakY
elmondhatatlanul örülök, hogy megnyertük az elsõ fordulót😄 😊<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

LasDen
azért lenne muszáj, mert ha 200 millát odaraknak az 50-nel több mint a kivásárlási ára....azt meg muszáj már elfogadni.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
nem kell oda 200,már 80-ért is odaadnák a jelenlegi formája alapján szvsz.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azt gyorsan tegyük hozzá,hogy a David Villát kiállították,szóval a Valencia már csak 10 emberrel játszik.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Miért lenne muszáj???

ProGabe
gondolom csak bizonyos adó(k) közvetítései nem jutnak ki spanyolból.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
de tök mind1 mit gondolna a barca...muszáj lenne elfogadniuk......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
yoo nem is ez volt a lényeg a mondandómban 😄 de ha ezt az összeget odarakná, akkor mit tenne a barca?! arra vok kiváncsi! mert yoo azt mondták nem elado , nics az a pénz, de pl egy 200millionál már nagyon elgondolkoznék!

REALista
Tegnap is ment a Sport2-õn a Sevilla meccs úgyhogy én sem igazán értem de mindegy.Nagyon remélem hogy jövõhéten már lesz közvetítés...

LasDen
de Abranak 200 millát nem is kell leraknia Dinhoért, mivel a kivásárlási ára 150-n.....szóval elég annyit .D

robotnyk
70 millió eurót emlegetnek
LasDen
érdekes, hogy elméletileg a hivatalos üzenet szerint MO-ra nem közvetítenek meccset és a SK-n mégis megy a Valencia meccs.......

Jobbulást Puertanak......Fehér is eszembejutott...mindig könnyezek ilyenkor.... :'((

robotnyk
igen, épp írni akartam, hogy egyrészt mindenki jobban tenné, ha inkább nem foglalkozna a Barcával, mert egyszer hopp, mászor kopp. a Villareal idegenben veri épp a Valenciát, jövõ héten pedig mi utazunk hozzájuk. egy meccset játszottunk le a bajnokságban, egyelõre még ne legyünk eltelve magunkkal.
Rockynhooo
xDDD

bár Abramovicstol kitelik h lerak 200 milkát Laporta asztalára...! kiváncsi vok ilyen ajánlat esetén , mit reagálna a barca?!

<#wow2><#wow2><#shakehead><#sir><#shakehead><#sir>

jézusom :C

Mielõbbi gyógyulást neki!

REALista
Ahogy mondod!Jövõhéten a Villarreal ellen játszunk idegenben, ha azt a meccset hozni tudnánk az nagyon nagy dolog lenne!
Egyébként Valencia-Villarreal a szünetben 0:1...

dienesoft
Attól félek én 😄

robotnyk
az AS szerint alakul a nyár átigazolása, Alves->Barca, Ronaldinho->Chelsea...
Rockynhooo
na ennyit arról h a Barca x golt lõtt a nyáron , mi meg 2-3at 😊 sztem ezt a 2 pontot senki sem adná oda azokért a golokért 😊

dienesoft
Jaj ne. Tegnap láttam :S Borzasztó...

ProGabe
hú de rossz volt nézni!mielõbbi jobbulást kívánok neki én is!

eljutottam addig,hogy végre meg tudtam nézni a tegnapi gólokat,Sneijder-é milyen kis trükkös megoldás volt 😊 látták a BL elõdöntõket a fiúk az biztos
Raul gólja pedig remélem a jó formáját mutatja.amúgy is,ki más lõhette volna a Madrid elsõ gólját az új szezonban,mint õ 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Balyy
Sajnos a mai futballban egyre többet fordulnak elõ hasonló esetek bár az okát nem értem! Lehet túl nagy a teljesítmény és nem bírja a szervezet v. kitudja!
Errõl Fehér Miklós jutott eszembe! Sztem nem csak nekem!
Jobbulást neki!

REALista
Hát nagyon remélem én is hogy látjuk még játszani...

REALista
kupaátadás
Elég bénán lett megoldva ez az egész kupaátadás szerintem...

robotnyk
mielõbbi jobbulást, remélem nem valami olyan betegség jött elõ, ami miatt nem folytathatja a pályafutását.
REALista

robotnyk
LasDen
17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkõzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."

atya ég....ezt nem is hallottam...

Biztos kifocizták magukat a felkészülési meccsek alatt XD

miilann
Deportivo-Almeria 0-3

aztaku :-o

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Balyy
Itt írják!

REALista
Ezt nem is tudtam...😄

Balyy
Most olvastam h ráadásul a 68. perctõl ember elõnyben volt a barca! 😮

REALista
Dinho-Messi-Eto'o
Henry csak a 70 perc körül jött be Messi helyére...

LasDen
a "fantasztikus 4-es"bõl ki játszik?

ilyen jo lett idénre a santander? 😛

REAL MADRID

hunbasser
eddig jó 😊

ReaL MaDRid x siempre