Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Akkor nekem is vegyél vagy kettõt...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

én a tavalyit már elküldtem Robonak, vagyis azt, ami nagyon hasonlít a tavalyira
dejo megtaláltam tavalyi font ot 😊 csak 20$ 😛

REAL MADRID

miilann
mondjuk ha ki lenne írva a banner alá.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

kas123
remélem tényleg adni fogja 😊

ProGabe
hello,tudjál már visszaolvasni légy oly' szíves!
Vasárnap, 21 órától: Valladolid - Real Madrid (tévé: Sport Klub).

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello nincs valami info, hogy hétvégén látható lesz-e a Real Madrid spanyol bajnoki mecse?

Hajaj :S meg kell szerezni a vezetést még mielõtt kiállítatja magát<#gonosz3>
Metzelder megsérült, Pepe viszont visszatérhet a Valladolid ellen.

Remélem ez nem a kezdete annak, hogy sérülékeny lesz

Meg jaj nekünk jön az elmebajos...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Prince23
Hali! mint spanyol la premiera-futballt kedvelõ, elfelejtettem gratulálni nektek a Bl-lel kapcsolatban.
Úgyhogy grat nektek, madridisták!
Remélem az összes spanyol bejut a 16-osokhoz.

Egyébként ez a brasil Diego srác nem oda való! Nem hogy elmenne a brémától az olaszba vagy spanyol seria a-ba... nagyon nem az õ szintje ez a német gárda.

hála Istennek<#ravasz1>
hunbasser
\o/

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Roberto Carlosék szépen elverték az Intert...😊

meg sokan sérültek...
Menyus489
"Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire" Hát ezen én bevallom majd lefordultam a fotelrõl XD
De amúgy igazad van Rocky, ez egy nagyon más Lyon, már nem az, aki az otthonában kétszer is jól borsot tört az orrunk alá.

Bátor fiú...

SLICK
hát jah... most sem ártana h legalább úgy játszanának mint anno ellenünk. De hát sokan a húzó emberek közzül elemntek.

Rockynhooo
azért ez a Lyon se az a Lyon ami ellen mi játszottunk 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
majd ehiszem, ha elkezdõdik a meccs..... .(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Vasárnap, 21 órától: Valladolid - Real Madrid (tévé: Sport Klub).

a lényeg, hogy a végén mi legyünk a bajnokok<#kacsint>
Rockynhooo
elég ritka az h egy szezont így végig tud játszani egy csapat , mint ahogy kezdtünk, biztos lesznek hullámvölgyek , de azok kellenek is!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sok minden történik még, formahanyatlás, és amitõl minden egyes durva belépõkor megijedek, sérülés.... Mert ezek biztos elõfordulnak szinte minden csapatnál. Kérdés kinél mennyire súlyos

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dienesoft
Barcelona drukkerként azt kell, hogy mondjam: Élvezetes játékot játszottak. Alakul a Real, ha így megy tovább a szekér. Borzalmasan erõsek lesztek egy éven belül (mondjuk már most se mernék fogadni egy Barca-Real döntetlenre, legalább is a mostani formák szerint).

LasDen
húúú tegnap 2-1-nél végig izgultam, hogy nehogy egyenlítsenek.....alakul ez sztem......Gago néhol nagyon lezseren játszott, de volt mikor oda tette magát és jól játszott......a támadó játék jó volt és a végén a sok hollanddal szép játék volt.....szinte mindenki a másikkal akart gólt rugatni... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
jól játszottatok tegnap, grat. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Prince23
Hi mindenki!

Nem tudnátok mondani olyan külföldi csatornákat, melyek a BL meccseket közvetítik élõben??
Sat1 van... errõl tudok már, meg a Canal+-ról is, még esetleg van?

RaulwakY
Nagyon Boldog vagyok a tegnapi meccs láttán!!!-csak így tovább srácok jó felé haladunk<#wink><#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

na jó kis meccs volt, minkét félidõben kb. 15 percet játszottunk igazán jól, de akkor tényleg. Én az összeszokottság hiányára írom, hogy van amikor ellaposodik a meccs, sztem egyre többet fogunk ilyen igazán szépen játszani, reszkessen a többi nagycsapat tavasszal 😄D

Menyus489
No végre egy kis szusszanásom van, jó hajtós ez az egyetem, már most az elején, tiszta rohanás, és még a hétvégi meccset se láthattam, na de most bepótoltam, gratula a fiúknak, nem volt könnyû, tartotta magát a Bremen, elsõsorban Diegonak köszönhetõen, de végül sikerült beõrölni õket.
Akiket kiemelnék az Raúl, aki nagy kedvvel és szépen játszott (meg ne felejtsük gól+gólpassz😄 Meg az a két emberrõl lefordulás se volt csúnya 😄), meg Ramos, aki az egész meccsen a legtöbbet futotta, több mint 10km-t, és magabiztos volt. Gago még mindig sokat ront, és mintha nem is lenne elég gyors, becsületére legyen mondva, hogy a meccsen õ futotta a 2. legtöbbet, és a 3 Sneijder is 10km összfutás felett volt.
Fáni meg mintha totál be lett volna lassítva, de még ez se tántorította õt el a gólszerzéstõl 😄
Guti most kicsit háttérbeszorult, osztott pár szép, tipikus "gyilkos" passzt, de nem az õ nagy meccse volt. Marcelo meg ügyi volt, meg minden, de védekezésben ugyanaz a baja, mint Drenthének, bár az a becsúszásos vetõdés szép volt 😄
És Robben is végre bemutatkozott, vártam erre már nagyon, de ennyibõl még nem lehet semmit leszûrni, aki letud, az ügyes 😄

Bátor fiú...

SLICK
Köszi szépen az infót mindkettõtöknek! <#eljen>

hunbasser
az Olimpiakoszt megbüntették,zárt kapus meccseket játszhatnak csak a stadionjukban.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Be volt tiltva, mert balhéztak a görögök.

SLICK
Nem tom, nem igazán illik ide, de ti hátha tudjátok: a Lazio meccsen miért nem voltak kint szurkolók? :o Úgy kongott az ürességtõl a stadion, hogy csak lestem...

Balyy
ügyes kisfiú!<#idiota>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
Marcelo játéka nagyon tetszett,és a végén az a bevetõdés nem volt akármi.gratulálok a csapatnak,behúztuk a kötelezõt,jó úton halad a csapat.

egyébként #30503 😛

ReaL MaDRid x siempre

kas123
szép volt 😊

mekkora meccs volt! gratu!!!
Csabesz6
szepvolt😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Balyy
Elég gólszegény bl nap volt a mai! De a lényeg h nyert a madrid! 😊
Eddig jól megy! 4 meccs 4 gyõzelem!
(ja meg 2 vereség de az kit érdekel)😛

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

SLICK
Na ezért nem szabad lebecsülni a Werdert.. tudnak õk meglepetést okozni

Nem baj lényeg, h nyertünk 😊
De látszik, nem lesz ez a BL gyõzelem nagyon könnyû! :S

vagy térdreereszkedve fejjel bepöccinti... 😄DDDDDDDDD
REALista
Hát itt a végén már úgy cifráztuk a támadásokat hogy max akkor lõttünk volna gólt hogyha sikerül kijátszani üres kapura és valaki beseggelheti...😄DDDdd
De lényeg hogy hoztuk a meccset 2:1-re és vezetjük a tabellát!😊

csatlokozom! 😄
zaki
Így van, szép volt fiúk!

grat a csapatnak szép volt

REAL MADRID

nem kicsit kreatív a középpályánk<#wow2>
na ezt nemkellett volna ennyire cifrázni :S
REALista
Wow 4 holland a pályán!Azt hiszem idén Hollandiában rendesen meg fog nõni a Real szurkolók száma...😄

Zizou5
alakul ez srácok. csak kár, hogy nem lathatom a meccset. de edesanyam mondta ma, hogy bekotettjuk a kabel tvt csutortokon. (Y) ugyh faja lesz. : )

hála Istennek, most Raúl meccsrõl-meccsre jól játszik<#worship>