Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha Raul elmenne mit csinalnal? Nem szimpatizalnal azzal a csapattal is?

<#levele>

REAL MADRID

zaki
Adja, felvételrõl engem már nem érdekel.

ProGabe
tényleg!!! lol 😊

#31057:fú de jó!mint szarnak a pofon -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
<#idiota><#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Majdnem,miota atment Ronie.. de azert meg ide is huz a szivem.

REALista
tegnap, 23:05 - Szolgálati közlemény: az M1 pénteken éjjel felvételrõl leadja a teljes Lazio-Real Madrid mérkõzést.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
Pista... 😄DDDD

zaki
Tényleg ilyen sz@rok voltunk... :S
Akkor az 1 pontnak örülnünk kell... :C

eZo
Én kérek elnézést 😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Csabesz6
Baptista.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
ja, hát végülis egy pont nulla játékkal, tényleg nem rossz. kis túlzással persze.
annyi szar labdát ritkán látni, mint amennyi ma elhagyta a középpályánkat, de tényleg. egyetlen értelmes passz volt, Raulé, amibõl a második gól lett. persze, támadtunk 1-1 után mint az ökör, de könyörgöm, miért van mindenkinek pofája heti 10 millió forintért nyaralni ebben a csapatban? vagy altatós vízzel öblítik a mezeket a szertárosok?
ProGabe
kijaza Pista? 😮 Nisty=Pisti,de õ játszott.nem bírok rájönni 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

eZo
Pista azért játszhatott volna amilyen formában van, és az adotságaival talán jobb csere lett volna mint Saviola vagy Higuain, Guti nagyon gyenge volt, Sneijder is !
Nálam a legjobb Diarra volt, sok labdát szerzett, és totál egyedül oldotta meg a középpályát .
Marcelót is kiemelném, egyre jobb ez a srác, csak a bal szélen nagyon egyedül volt, támadni-védekezi egyszerre nem könnyû !
RVN meg hihetetlen, az amikor felpörgette magának és ollózott az gólt ért volna, nem semmi ez a pali !

Sztem a mérközés kulcsa a középpálya gyengesége volt mint támadásban, mint védekezésben... Guti elveszette a labdát és kettõt nem lépett, hogy vissza szerezze 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
yo az az X , idegenben bõven elég! csak ezen ment el a Mixem :S:S

ProGabe
nem láttam egy mp-et sem a meccsbõl,de mind2-szer mi szereztük meg a vezetést,és idegenben jó az X is.tehát akiknek emiatt megint elõjön a pesszimista énjük,inkább írják le egy papírra a gondolataikat XD na jó,csak azok akik egy eygszerû "jajja mi lesz velünk,sz.rok vagyunk"-at akarnak beírni

egyébként ez a BL kezd egyre "kevesebb és kevesebb" lenni.számomra már nincs meg a hangulata,lévén csak azt látom,hogy agyon hajszolt emberek próbálják magukat utolérni :S

SLICK
hát idegenben végülis jó az X. De ha szarul játszottak, akkor még szerencsénk is volt. Mostmár kezd idegesíteni kicsit, hogy a védelmünk egy nagy hoki és a játékunk is egyre jobban laposodik...

Oncsi
Mainap bukdácsoltak a nagyok !!! Valencia(mondjuk Chelseától),Milan,Bremen,Liverpool,Benfica kikaptak !!! nekünk meg maradt az X !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ne már :SSSS
vezérszuszu
Mit mûveltek a védõk már megint????

Oncsi
2-2 :S

Oncsi
RVN 1-2

Capello fertõzésünk van? 1-0 után szart se csinálunk, 1-1 nél meg támadunk mint állat 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
hát ez elég gáz..

robotnyk
ott is van, 1-1. nem tartunk mi sehol, csak úgy tûnt.
robotnyk
gólt leszámítva iszonyú szarul játszunk.

û

REAL MADRID

robotnyk
1-0 ide, RvNt lõtte lábon Sneijder ^^
robotnyk
ja, hát ez nem jött be. liverpool-marseille megy 😄
Rockynhooo
oda a nagy reményed 😄 :\

vazze, BL fõcím, stadionba kapcsoláskor Rai1 kiment...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
idén nem adnak 2 teljes meccset, csak egy vágott 40-45 percet, meg gólÖF-t.
Rockynhooo
nekem marad estére a Valencia meccs! nem baj szurkolok nekik mert Spanyolok 😊

a MAdrid meccset meg neten nyomon követem ahogy tom :\

SLICK
úgy tudtam egészet leadják. De hát Blikkben olvastam.. mit is várhatnék :c

JA <#hehe>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
napnyugta után már anyázhat és hát a Real meccsek többsége azután van. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Robinho14
ja meg ha ronaldo viszatér madridba valami edzõnek😄 vagy valamiért😄

hunbasser
a BL serleg elhódítása után? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Román adonak??? Melyik az?

Lesz még neki Realos Logoja

hunbasser
ez kemény 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem.azóta Milan drukker,mióta Ronaldo ott játszik :\

ReaL MaDRid x siempre

na f*sza...

robotnyk
pool-marseillerõl adnak hosszabbat, amúgy csak gólösszefoglaló.
igen? hát ha lekódolják a Rai-t, ott fogom nézni, tudom csak öf., de legalább izgi 😊.
Csak az M1-en félek, hogy elköpik az eredményt...

SLICK
Ha jól tom, a Viasat adja a meccset 22:50-tõl :S

Rockynhooo
hmmm 😊 a pénz nagyúr ez ismét bebizonyosodott 😊

érdekes étrendje lesz Diarranak 😊

robotnyk
érdekes dolog ez, anno Kanoute azért vonakodott a Sevillához igazolni, mert a mezszponzor egy online szerencsejátékkal foglalkozó cég, és a vallása tiltja a szerencsejátékot. egy iszlám érdekeltségû alapítványnak befizetett nem kis összeggel puhították meg. :p