Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehez vagy én vagyok túl hülye, vagy õk túl okosak, de nemértem, hogy mi a jó nekik abba, hogy több millió real szrukoló nem nézheti meg a meccset...<#gonosz3>
ProGabe
"vagy elõre megkapták a pízt aztán leszarnak mindenkit????"

persze hogy elõre megkapták!mármint a tv társaságoktól.és én ezt nem értem igazán.szerintem amerikától európa összes országán át ázsiáig mindenhol kötelesek lennének közvetíteni a meccseket,legalábbis ez kéne hogy álljon a szerzõdésben :\ de az óriásválllaltoknak így is csesztethetniük kéne õket,vagy nem?vagy csesztetik is,de nem ér semmit?akkor remélem csõdbe mennek ezek a rohadt mocskok...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A Mediaproval kötött szerzõdés értelmében, a cég 1.1 milliárd eurót fizet majd a királyi gárda mérkõzéseiért, az elkövetkezendõ hét szezon alatt, beleértve az ideit is.

Tessék, hogy a francba került ide AVS? Vagy madridistás TZOLI tudja rosszul?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

sztem úgy volt, hogy eddig AVS közvetített, tavaly megkötöttük a szerzõdést a Mediaproval, az a rekordösszegû, ami idéntõl van érvényben. És itt van amit nem értek, mit keres itt az AVS, miért nem közvetít akkor ha itt van, és hogy van az, hogy félünk, hogy az AVS-sel felbontódik a szerzõdés, és ezért a rekordösszegért szerzõdött Mediaprot nem engedjük be, ezt nem féltjük? 😊

Vagy rosszul tudom, és mégis AVS a rekordösszegû?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

az a Mediapro volt
de hogy a fenébe lehet ilyen, hogy egyszerre két szerzõdés van érvényben

LasDen
tavaly nem volt szerzõdésben az AVS-sel? vagy akkor közvetítettek? vagy akkor is a mediapro közvetített? és idén mért nem engedik be õket? vagy az AVS mért nem közvetít? vagy tavaly a 2 cég megegyezett egymással, de idén nem?

vagy mi a picsa van....???? én nem értem.....de sztem az AVS-nek is érdeke lenne hogy külföldre is menjen a jel nem??? az több píz nekik nem? vagy elõre megkapták a pízt aztán leszarnak mindenkit????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
gondolom ez az szerzõdés, amit tavaly kötöttünk iszonyat összeg fejében.
Na hogy tisztán lássunk:

,,A jel ügyben az dönt, hogy ki van hazai pályán, ez a mérvadó ebben a helyzetben. Nagyon kevés csapat meccse kerülhet sugárzásra, a Madrid jelen állás szerint csak az idegenbeli meccsek többségén kerülhet képernyõre. A hazai meccsei azért nem láthatóak, mert a Madrid nem engedi be a stadionba a Mediaprot, nem akarja felrúgni a szerzõdést az AVS-sel, mert jelen pillanatban még az van érvényben. Vannak kivételek, mint pl a Betis ellen volt, és igazából minden egyes meccs közvetítése az utolsó 5 percben dõl el, addig bármi megeshet, biztosat nem lehet mondani. Akár holnap is lehet változás, 100%-os biztonsággal még semmi nem dõlt el...

Jelen állás szerint nemzetközi jel csak a kisebb csapatok meccseire van, plusz, a Valencia és a Barca hazai meccseire van garantálva, a többi meccs nemzetközi jele attól függ, hogy épp ki a hazai csapat. Ha pl most Recre-Madrid lenne Huelvában azt megint nem láthatnánk, ellenben ha Valencia-Madrid lenne azt igen. A Barca-Madrid meccs biztos képernyõre kerül, mert a Barcának más féle szerzõdése van, mint a Madridnak, õk itt is ott is vannak."

Ez hihetetlen... Akkor egész évben ez lesz tán? Hát akkor nem tudom mi lesz. Ezzel az AVS-sel meddig vagyunk szerzõdésben vajon, és miért nem közvetít, ha meg nem közvetít, Mediaprot miért nem engedjük be? Calderón mi a f*szért nem tesz valamit? A Real elnökének ez esetben atya úristennek kéne lennie, és megmondaná ne szarakodjanak velünk... Ez baromi nagy veszteség minden tekintetben

Ma este negyedik alkalommal lesz teljes teltház a Santiago Bernabéu stadionban.

Valahogy ez most nem tud érdekelni...

kicsit csúnyán beszélt ennyi 😊 sokkolta a közvetítés hiánya...

óhogyazanyucikájukat<#wilting><#wilting><#wilting>
hunbasser
hurrá...

megyek én is

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Inkább nem mondok semmit...😞((((

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
22:05 - Hivatalos tájékoztatás: a Spanyolországban tovább gyûrûzõ televíziós-jogvita miatt az AVS nevû tévés társaság ezúttal sem gyártja le a nemzetközi jelet a Real Madrid hazai mérkõzésére, így a fõvárosiak holnapi, Recreativo elleni összecsapása ezúttal sem kerül sugárzásra. Emiatt a nemzetközi csatornák LFP-vel kötött kontraktusa megint érvényét veszti, ráadásul azok a klubok, akik ezen a hétvégén nem kerülnek képernyõre jelentõs anyagi veszteséget szenvednek, mi több hírnevük is romlik a botrányos helyzetnek köszönhetõen.

kapják be....mos má elegem van.......spanyolországba költözök.... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Igen arra gondoltam.

Amúgy semmi hír még a közvetítésrõl?

LasDen
õõ SLICK sztem a #31094-re gondolt...

hunbasser
nem lett törölve:

"mi is idegesek vagyunk,de azt a bizonyos szintet tartsuk már meg :\"

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Mit nehéz megtartani? Törölve lett a komment, így lemaradtam errõl

kezd egyre nehezebbé válni megtartani, az az igazság...

ProGabe
mi is idegesek vagyunk,de azt a bizonyos szintet tartsuk már meg :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
A Recreativo elleni mérkõzésre készülõ keret
Kapusok: Casillas és Dudek.
Védõk: Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Heinze és Marcelo.
Középpályások: Diarra, Gago, Guti, Robben, Higuaín és Sneijder.
Csatárok: Raúl, Van Nistelrooy, Baptista és Saviola.

legalább a védõsor jó lesz.....

úgy néz ki megint nem látjuk a meccset...

Sport tv-k mûsorában nem szerepel, és továbbra is kínlódnak valamin

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
20:46 - A madridista.hu szerkesztõsége örömmel tudatja minden kedves felhasználójával, hogy Dénes Tamás személyében saját kolumnistája lesz honlapunknak! A kiváló sportújságíró rövidesen saját rovattal bõvíti honlapunk kínálatát, melyben minden hétfõn az aktuális fordulóról publikál egy értékelést.

ez sztem tök jó dolog....remélem okosakat fog írni.... 😄

Nézd meg inkább a meccset.

köszi :.)

Nézd, Capelloval ilyentájt kilátástalanabb volt a helyzet sztem, rosszabb volt a játék, a védekezõ stílus miatt, és eredmény sem ilyen volt. Szóval ezen nem izgulnék, sok van még hátra, részemrõl az eredménynek tudok örülni, nagyon nem zavar még egyenlõre hogy érjük el.
Pl. év elején (naptári) ott már azt mondtam, na a Realnak végleg meszeltek. Akkor tényleg baromi nagy gázt éreztem, erre nyertünk, szóval gyorsan változik minden.

robotnyk
/szájmenés on

az elsõ 10 perc nagyjából egál volt, mikor találtunk egy gólt. azért talált gól, mert kaptunk egy szabadrúgást, ami bepattant RvN sípcsontvédõjérõl, nem egy kimondottan kidolgozott akció volt, vagy szépen kivitelezett pontrúgás. aztán az egyenlítõ gólig semmit nem csináltunk, vagy ha csináltunk akkor szarul. azt én nem nevezném jó játéknak, hogy a középpályások egyérintõznek fél percig a középpályán, aztán valaki megunja, és vagy hazaadja, mert letámad az ellenfél, vagy felb@ssza a nagyvilágba, csináljon vele valamit az aki akar. és többnyire nem akart. aztán bekaptuk a gólt, ami érett, mert visszaálltunk, vagy beszorultunk, kinek hogy tetszik, és a 2-3dik bénázást kihasználta a Lazio. persze, ezután mentünk, mint a marha, elismerem, és volt is két helyzet, de a második félidõben megint semmi elképzelés nem volt a játékunkban. Gutinak egy jó megmozdulása nem volt, ráadásul eléggé hátul játszott, Sneijder kínlódott, Robben próbálkozott, de baloldalt simán levédekezték, a passzai meg 5bõl 1szer mentek jó helyre. aztán rugtunk egy szép gólt, egy jó passzból, és megint mindenki beült a fotelba, oké, ez megvan, és Heinzérõl összejött egy szerintem lecsúszott lövés, ami így lett pont jó...

hogy az a letargikus semmittevés a madridista.hu szerint miért keltett jobb benyomást azt nem tudom, de azt tudom, hogy ha ezzel a játékkal megelégszünk, akkor idén semmit nem fogunk nyerni. mondom mégegyszer, nem az eredmény a rossz - az ellenfél jól játszott, idegenben lõttünk két gólt - hanem az a lötyögés/tanácstalanság, ami lejött az egészbõl.

/szájmenés off
Egy élvezetes mérkõzésen tulajdonképpen igazságos döntetlen született, s bár a kilencven perc során a Madrid jobb képességû társaság benyomását keltette, az olaszok ezt hatalmas lelkesedéssel, végtelen elszántsággal kompenzálták, így pedig abszolút rászolgáltak a pontmentésre.

Robo te láttad a meccset gondolom, miért mondod hogy szarok voltunk, nekem az összefoglalóból amiból idéztem az jön le, hogy a fõ hibánk az volt, hogy vezetés után visszaálltunk, helyzet az volt rendesen

kas123
azabaj h teszi 😄 mindig mondja h madrid így madrid úgy...😄 aztán meg jön a barcával..😄

hunbasser
aki azt mondja,hogy ugyanúgy szereti a Realt és a Barcát az vagy hazudik,vagy nem annyira "fanatikus".ezzel nincs semmi baj,csak akkor ne verje a mellét,hogy "én vagyok a nagy szurkoló!".ha nem teszi,akkor nem tudom mi a probléma 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sajnos nem tudtam nézni a meccset 😞

de ahogy hallom,nem is baj.nem is Lazio - Real Madrid volt ez,inkább Pandev - Van Nistelrooy meccs volt 😊

azért holnap éjjel meg fogom nézni a meccset az m1-en.

HeCki:Robi Carlos nekem örök kedvencem marad,mindig is az volt,de attól még nem vagyok Fener drukker,még csak egy hangyányit sem szimpatizálok a csapattal.

szvsz aki több csapatnak fanol,az valahogy nem tudja igazán szeretni mind a két klubot.én elköteleztem magam a mi Realunkhoz,el sem tudnám magam képzelni más csapat szurkolójaként(max még emellé jönne egy magyar csapat,ha annyira jók lennének,de az is inkább csak azért,mert "illik" pl a város csapatának szurkolni,szóval õket sem tudnám úgy szeretni,mint a Realt,inkább csak buzdítanám õket).

szimpatizálni lehet több csapattal is,de igazán szívbõl szeretni és szurkolni több csapatnak...ez szerintem lehetetlen,aki azt mondja,hogy nem igaz,az hazudik.

ON

ReaL MaDRid x siempre

kas123
hát lol, a Barca és a Madrid sehogy se fér meg 1más mellett, ez olyan mintha a sót cukorral ennéd...ellentétek!

REALista
18:40 - Fabio Capello szerint a mai Real Madrid jobb képességû gárda, mint amelyet õ edzett tavaly, de nem tartja meggyõzõnek a gárda teljesítményét.

Azt hiszem ezzel mindannyian egyetértünk...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
hát az azért már mást tészta ha a MAdridnak és pont a Barcanak szurkol együtt 😄 nem nagyon tudom megérteni ez hogy lehet, talán nincs is kedvenc csapata csak szimplán yo focit akar látni , nem tudom!

én is Robo véleményén vagyok! Kicsit nyögvenyelõsen jöttek az utóbbi eredmények , de inkább legyen ilyen hullámvölgyünk, mint egy 0 pontos mélyrepülés meccseken keresztül!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
részérõl elég fura érdekellentéteket szül, ha 2 cspatnak is szurkol egy azon ligába.....nem ultrának kell lenni, de eléggé fura, hogy pont a Barca t és a Madridot is szereti miközbe a 2 klub (de leginkább a szurkolói) nem ápólnak nagy barátságot....

NeoMaN
vagyis miért itéled el?

NeoMaN
Miért kéne lehurrogni? Mert nem elvakult ultra?
Az utálkozás sokkal viccesebb... sõt inkább szánalmas.

kas123
nekem meg van 1 haverom aki szereti a Madridot de meleltte a Barcának is szurkol 😄 és amikor elítélem, hogy divatdrukker akk lehurrog, hogy most miért?! 😄 kicsit vicces 😊

Robinho14
örüljünk annak h ha szarok vunk akkor se tudnak megverni:😄😄😄

robotnyk
az eredmény nem rossz, de amilyen játékkal elértük, az rossz.
RaulwakY
engem sem szomorít el kifejezettebben ez a 2:2 idegenben szerintem nem is rossz😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

LasDen
én pl. így vagyok Luca Tonival....õ a kedvencem, de még mindig nagyon sajnálom, hogy a Bayernbe ment és a csaptot továbbra is nagyon-nagyon nem szeretem....

kedvenc játékosom Beckham is :I

elment követem a pályafutását de nem lettem galaxy szurkolo

REAL MADRID

Rockynhooo
Madridista vok én is hosszúévek óta, de nem hinném h az baj h más csapatokat is szeretek , minden bajnokságban megvan a magam kedvence, még ha annyira nem is követem nyomon az útjukat, az Ajaxot kifejezetten szeretem pl!

na de ez off úgyh hagyjuk is 😄

Kicsit tartok az Olimpyakosztol most látom csak h simán nyertek tegnap idegenben , szerintem inkább kell velük számolni mint a másik két csapattal , ez 2-2 meg nem szomorít el egyeltalán!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csabesz6
nekem mindig is Ronaldo volt a kedvencem(és az is marad)
DE Real Madrid drukker vagyok miota az eszemet tudom😄szal...ProGabe amit mondott az nagyon jó:"a csapattal?nem!a játékossal?élete végéig!"Bár igazság szerint nincs bajom a Milannal.És alig várom hogy jáccon R99:p
De a szívem az örökké idehúz.ámen😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kas123
hát amikor odakerült a Milan-ba én azthittem, hogy újra a régi lesz, rögtön szerzett is pár gólt, meg látszódott rajta, hogy hajt...

😄D

Jókor ment el, tavasszal pedig hogy mondták, Ronival milyen jól járt a Milan, erre tessék....Sejtettem elõre hogy sérült lesz

Élvezheted Roni játékát, én is ezt tettem az elmult 1 honapban XD

ProGabe
a csapattal?nem!a játékossal?élete végéig!

zaki
Raúl nem megy el... 😛