DF:Black Hawk Down Team Sabre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A sima kövess, stb. utasításokra nem reagált.
Tovább futógépezett a falnál...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
És az zabálta föl folyton a pilótádat?
Az okos "bajtársaim" nekem is állandóan belegyalogoltak órákig a falba.. Jó lenne a dolog, csak csont hülyék az embereink...
Ha barom már megint beakadt.
Mingyá picsán lövöm az M240-el...
Távharapás NOVALOGIC módra:
Csak kimúlt a gyík:

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
kezdi betölteni a pályát és kb. 80%-nál megáll és csinál egy .txt hibafilet.Sokszor feltettem,pacheltem de semmi mindíg ugyanaz történik.Van valakinek valami ötlete?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

vagy háborús filmekbõl kiszedni az esetleg odaillõ beszolásokat (ugyebár black hawk down film is létezik ám lp... 😛)
bár tény hogy iylen szinten mindenképp csak "fun" jellege maradna

És -lehet, hogy ez számodra meglepõ - akadnak olyanok is, akik még az ilyen egyértelmû dolgoknál is képesek elakadni.
...de a lényeg: Egész más a játékélmény, ha az ember az anyanyelvén játszik!!!
A szövegállományhoz hozzá lehet férni vele???
Egy esetleges magyarítás végett.
A deltás sisak ok,a SAS kalap is ok.de az arab kendõ...na,az hogy jon elõ?
thnx elõre is..
más.állandóan kidobáll a magyar serverröl,ennek mi lehet az oka?amik itt elhangzottak,az mind ok.de csak a magyar dobáll ki....
Jóska Kapitány, ha upgradelsz/updatelsz, akkor a patch csak az eredeti exe-fájlra megyfel, tehát ha a crackelt van, arra nem megy. Érdemes elmenteni az eredeti exe-ket mindig egy külön mappába. Utána pedig kell az adott verzióhoz (amire felpeccselted) egy cracket találna, a régi nem valószínû, hogy jó lesz. Ha kidob a szerver, nézd meg, hogy be van e kapcsolva a PunkBuster, vagy valami cheater ellenes program engedélyezése.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Na még egy kis bibi, amelyik serverre véletlenül beenged kb 15 másodperc múlva már dob is ki. Semmi üzenet, semmi figyelmeztetés. Csak sutttyy....
Plííízzzz, heeeeelllllppppp!!!
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!