DF:Black Hawk Down Team Sabre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a kieget lelehet valahonan tölteni gyorsan FTP vagy valami no fizetös SMSsel?

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Gfreiter
Köszönöm szépen a segítséged 😊))) Nemsoká kpróbálom. ASE-m az van, megnézem azzal. Bocsi, hogy ilyen láma vagyok 😉

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ja, és nem muszaly állandóan végig csinálni a nonaworlodös szart, Pinger -rel sokkal egyszerübb, hasonló mint az ase

Látja a BHD és a TS servereket is

nincsmit 😊

nem feltétlenül kell regelni a novaworldön, rámész az utolsóra, hogy to bypass the login....click here...

Gfreiter
Valaki mondta, hogy a multihoz nem kell CD- key. Hát pedig kell 😞 Remélem jó lesz a kamu is...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Sikerült!! Köszönööm! Köszönöööm!!!

Gfreiter
Meg az updatet azt csak az eredeti exe-re lehet felnyomni, ugye? Na most nekem csak a TS exeje van meg, mert az rátolta a saját exe-jet az alap BHD-ra.

Gfreiter
Ööö, köszi! 😊
Namost akkor nemcsak a TS updateje kell? Nekem így egyben van az egész, vagy hogyismondjam...

Innen leszedheted az update-t Innen a crackjét, Innen a TS update-jét, és Innen a TS crackjét 😉

Gfreiter
Nekem azt mondja, hogy updateljem fel a játékot, de amikor az optionsban rámegyek az updatera, akkor valami errort ír ki, meg hogy nem találja az update fájlt 😞

Gfreiter
Na most kipróbálom 😊

geenq
huhh...látom, elvagytok ezzel a sz@rral (mármint a single küldetésekkel)
én azt mondom, nem ér meg annyi idegességet, hogy lássátok, mint ér véget egy küldetés
az igazi élményt szerintem a multi jelenti, na de abból sem a TS-dzsungel-típusú pályák, hanem a hagyomános BHD- mapek, tehát hagyjátok a francba a singlét, nyomjátok a multit ezerrel, az a király!!!

hykao
a pcx az a kis kép ami a mentéshez tartozik, majd megnézem, ha visszajöttem.
Gfreiter
Naja, csak hol találom a mentéseket?? Ezek a pcx és bmx fájlok lennének?

hykao
ok
Gfreiter
Az nekem megvan, de mondom, kidob, amikor rámegyek a hídra 😞 fõrakom, azt belinkelem ide, jó?

hykao
Azt nagyon megköszönném!
Csak ahhoz az is kell, hogy a listában egyáltalán szerepeljen a következõ (azt hiszem utolsó kolumbiás) küldetés!!!
Mert addig nem lehet hozzáférni a pálya mentésekhez.
Lehet, jobb lenne egy pilótás pálya végi!
Le kell pufogtatni mindenkit ill felrobbantani a hidat a tuloldalrol miutan ez megvan jon egy blackhawk es mission completed. Szivesen elkuldom ha kell a kov kuldi elejen mentett allasomat.

http://silkiehun.atw.hu/

Gfreiter
Én az utolsó mentésemet a hídon való átmenetel elõtt lõttem el, szal nekem nem lenne gond, csak az a baj, hogy amint rálépek a hídra puff, kivág, mint macskát ****ni...

hykao
Faszom valami kimentés kéne.
Nincs se kedvem, se idõm napokig ennek az egy pályának ezen részén próbálkozni, hogy "na mikó' fog nem kidobni..."
Gfreiter
Nekem lemegy teljesen az egész a tálcára, és megjelenik az asztal. De hát így sem sokat érek vele 😞

hykao
én is ki tudok lépni, csak a játék aktuális képe nem tûnik el nálam, így vakon kéne machinálnom...
Gfreiter
Mondjuk nem a BHD könyvtárába raktam, hanem máshová, de nem hiszem, hogy at lenne a gond.

Gfreiter
Jaja. Én elindítottam a játékot, de ki tudok lépni Alt-Tabbal, vagy a Windows gombbal, viszont hiába fut a játék, azt mondja az a trainer, hogy a játék nem fut 😞

hykao
Mondom, ha elindítom a trénert, kiírja, hogy elõbb a játékot futtassam.
Gfreiter
Ja érte, hogy elõbb a játékot kell elindítani. Nézem 😊

Gfreiter
Azt írja, hogy elméletileg csak futnia kell a proginak a memóriában a játék alatt, de mindjárt megnézem én is.

hykao
Ez jó!
Letöltöttem a trélert, végtelen quicksave, god mód meg minden.
Má' csak arra kéne rájönni, hogy a fenébe tudnám futtatni a játék alatt.
Mert elõször a játékot kéne futtatni, viszont ha már elindítottam, hiába nyomok Alt+Tab-ot az egérkutzor megjelenik, viszont a játék képe nem tûnik el nálam, így nem látom hol, és mit kéne kattintani...
Gfreiter
Nem tom, kitöröltem azt a fájlt, de aztán kifagyott megint, és újrakreálta magát. A fájlt nézzétek meg, mert ott van valami hibajelentés. Én abbira nem értek hozzá, szal aki kicsit otthon van ebben, az kukkantson bele, hogy mi a bánatról magyaráz.

Gfreiter

Gfreiter
Vootam a vásárba... (ez germános magyaros parasztos vót, he...)

Gfreiter
Na szóval a hídon át kell menni, és felrobbantani, de én most próbáltam, és még a hídon sem tok játszani, mert nekem is valami systemdmp.txt error vagy mi a hóhérral kivág... Ez érdekes, nekem sosem volt ilyen azelõtt 😞 Megnézem má majd, hogy mi a rosseb az.

Gfreiter
Minnyá megnézem. Bizti, hogy van 😊))

Gfreiter
Krákágyil...

hykao
De van CSÍT???
Valaki!
hykao
A krokodillal nem találkozott, ezért raktam be neki.
G-nek!????

hykao
mi van mé' ne nézhetnéd meg?
Ezeket a képeket mi meg se nézhetjük vagy mi lolfasz van?

hykao
úgy értettem nincs korlátlan quicksave...
...természetesen már az 5.-et is ellõttem...

De mi van még utána, ha átmegyünk azzal a kurva pilótával a hídon???

De milyen lol már, hogy el sem oldozzuk azt a pilótát...
Mi ez a magyaros beszéd mostanában?

Gfreiter
Ekõ menni vásárolni 😞((

Gfreiter
Nekem egyébként nem volz ilyen sosem. Bár én egy relatív régi BHD-ra raktam fel a Team Sabret. Bár lehet, hogy az meg azér lagol, nem tom, de azt tom, hogy tele van buggal 😞 Pedig naon vártam a TS-t!

rezes
vagy egybol vegigviszed vagy cumi

Fonok.Ki az a corporation?

Gfreiter
De van quicksave, F5, de minden pályán korlátozva van a mentések száma. Asstem ott 5-öt lehet menteni.
Edig eljutottál mentés nélkül? Nem rossz! (

Mindenkinek kifagy?

rezes
ja az nekem is kijott nem tudom visszatolteni azt a palyat

Fonok.Ki az a corporation?

hykao
Faszom nincs valami csít?
Azon a rohadt kolumbiai pilóta kiszabadítós pályán, mindig - még mielõtt sikerülne végigvinni a pályát - kivág SYSTEMDUMP-al.
Nem ugyanott, mindig máshol, de ez így kurva idegesítõ, hogy ugye nincs quicksave!!!

Van még valami érdekes ezen a pályán?
Felrobbantottam a sólymot, a pilótával átmentünk a hídon, felrobbantottam a hidat.
Eddig jutottam max. aztán megint -> SYSTEMDUMP...
hykao
és mi van a .txt-ben?
mindig ez a baj?nem csak egyszer?