DF:Black Hawk Down Team Sabre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fps-nek fps de a valósághûség nem kevés helyen hibádzik... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Gfreiter
Ez FPS... 😛

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

azokat is utálom szal tökmmind1, de valahogy nekem nem jön be ezse, pedig a valósághû fpseket szeretem (mongyuk ez nem is az 😛P) de mégse jön be valamiért, mind1... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Kiszopattam!
Igaz kénytelen voltam csalni a sok rohadt bug miatt!!! (utoljára 96-ban csíteletem!!! a Duke Nukemnél)

"Iráni" képek:

...és a "Fõmufti":
hykao
Ja, aha, mer' még én se találtam jó bannert...
a háttérképekrõl vágtam le 😄

hykao
a két fejlécet melyik oldalról szerváltad?
hykao
Ezt a gyökérséget:
Azon a kibaszott olajmezõs pályán 9 mentést engedélyez, azt megcsináltam 3 mentéssel!!!
Az 5. iráni, jó szivatós pályán meg csak 3-at enged menteni, ez hihetetlen...
hát más mint a cs vagy az ut....😊

Gfreiter
Az a második iráni pálya meg még mindig tiszta szaggatás, az negyedik (mer a harmadikat soron kívül megcsináltam) pedig simán indul, de amikro a helikopterrel odaérek az ellenség közelébe, akkor elkezd akadni, és azonnal leszednek rpg-vel 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL, én is szoktam hasonló okosságokat tapasztalni 😊 Pedig nagyon jó kis játék, csak valami baj lehet a TS patchel, mert totál behalt tõle az egész BHD.

hykao
Faszom má' ebbe a bugos gecc programba!!!
A (valszeg uccsó) iráni pálya elkezdett akadozni, hang, kép, minden.
Egyszerûen hihetetlen!!!
Tegnap még belenéztem, és meg se röccent, ma meg már játszhatatlan...
Ilyet!!!
hykao
LOLságok:

Karcsi lába földbegyökerezett:

Valamiféle furcsa teleportáció NOVALOGIC módra:

"Sziámi tûzoltók" -> Dezsõ, emlékszel a 36-os tûzoltóbálra?
problem megoldva bár közbe rájöttem nem ez az én játékom, gondoltam multi jobb lesz mint single de nem 😛

másfél óra alatt vége vagy csak nekem tünik ugy hogy nemmegy a szerver? 😊

Ma este 20:00-tól DFH vs All-ként fog a serverünk üzemelni!
Várunk mindenkit szeretettel 😊

192.188.245.216:1749

nem tudsz mondani inkább egy ip-t vagy valamit ami alapján normálisan lehet connectolni? 😊

Najó, így az igazi.

így nem? 😊

]~DFH~ Statserver 😊

Upsz. Szal így: ~DFH~ Statserver

Dehogynincs!!! Az egyik például a miénk. http://www.dfh-squad.com/babstats/index.php?action=servers&id=1"]~DFH~ Statserver

Gfreiter
Asszem nincs.

csak az az egyszem magyar létezik több nincs?

Gfreiter
Ott nem volt senki, szal a WYD2 Swe szerveren vok 😊

Gfreiter
Coco, most megyek kicsit a WYD2 snipers szerverre (valahogy így van a neve. Ha van kedved, gyere 😊

nagykispeter
Szerintem 1 uj Windows

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Hali! Nem teljesen ide vág, de ez a topic él!
Nem tudom felinstallálni az alap BHD-t. Répgebben semmi ilyen problémám nem volt ezzel, de most közli, hogy "16 bites Windows programot nem lehet futtatni. Kevés a memória az alkalmazás futtatásához." Már nem fut szinte semmi. A gép TUSL2-C 1,3Celeron 512SD Ge3Ti200 WinXP.
Tud valaki segíteni? Játszani szeretnék a BHDTS-sel.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Jaja jó volt, elsõre télleg nagyon jól nyomtad 😊

nincsmit 😊

Gfreiter
Hali! Kira volt ma játszani, elsõre nem is voltam olyan béna, nem? Sajnos most már le kell lépnem, de majd holnap még gamelünk 😊 Köszi minden segítséget 😊

Gfreiter
Khm... nem...

frissítetted?

Gfreiter
Igen, és most is Server Down, pedig 6-an tolják rajta.

ok csak ott egyszerübb lenne 😊

HUNGARY nevû?

Gfreiter
Köszi 😊 Bár most töröltem le az icqt, mert nem használom 😊 De akkor újrainstallálom 😊 De ide is írhatsz privit, mert itt majdnem mindig megtalálsz.

Gfreiter
Egy magyar szerverre sikerült bemennem, csak nem volt ott senki. Ráklikkeltem a pingerben egy másik magyar szerverre, és azt mondja, hogy the server is down, pedig játszottak rajta vagy 9-en.

addoltalak icqn 😊

Gfreiter
Semmit, csak egyszerûen kilép. De mindjárt kipróbálom megint, hátha észreveszek valamit.

mért mit ír ki?

Gfreiter
Jaja, nincs a játékok között a listában. Viszont sikerült a pingerrel beléonem, csak kidob 😞

ASE nem látja, ha jól tom

Gfreiter
Sikerült belépnem, de kb 5-10 mp után kivág 😞

Gfreiter
ööö... oké, megnézem. Bár még kicsit bonyolult nekem ez a pinger 😊 ASE meg nem látja a BHD-t 😞 Köszi 😊

geenq
Ne a "stat games"-ben keress, hanem a Publicban, oda felenged!

Gfreiter
Mást nem tok...
Coco, ha Pingerrel rákeresek egy szerverre, joinoloka játékból, azt mondja, hogy valami Novaworld statistic server is disabled, please try again later... Pedig játszanak a szerverem vagy 20-an...

azt nem szeretem 😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Gfreiter
Én sms warezrõl szedtem le.

Ja bocs ezt nem itam le : [email protected] téma legyen TS

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu