576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Küldtem neki kis rajzokat amiket annak idején rajzoltam és jól esett,hogy tetszett neki és irta ,hogy küldjek még neki.Gondolom õ már erre nem emlékszik :-)Nyugi nem lettem rajztanár :-)
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Na, még 1 jogi tanács: ezt se írd be a fórumba. Ha a rendõrbácsik úgy döntenek, rendet csinálnak, az sg.hu és a szolgáltató logjai alapján visszakeresik a neved és a címed, a bizonyítékot pedig magad szolgáltattad, hosz bevallottad: van warez cuccod.
.hzx
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
itt..ááá...soha 😄DD
kíváncsi vagyok mi kerekedik ki ebbõl 😄
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Bizonyára te jobban vágod a témát, jelentkezz Martinnál, kivágja a szerkesztõséget és lesz helyed.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
1.) A cikk abból az apropóból készült, hogy a fõszerkesztõ - tudván arról, hogy civilben ezzel foglalkozom - megkért, hogy írjak két oldalt a warez, az mp3, a divx, stb. jogi dolgairól. A száraz jogi szöveget színesítendõ, került elé egy bekezdésnyi történelem is, hogy gyakorlati megvilágításba helyezze az egyébként elméleti fejtegetést. A magam részérõl nem tudtam arról, hogy az 576 mikor és milyen warezt árult, de nem is érdekel: a legjobb tudásom szerint megírtam a cikket, ami kapcsán a megjelenés napján megvádolsz, hogy "elhallgatom" a tényeket. Gondold át ezt még egyszer, mielõtt nagy közösség elõtt rágalmazol.
2.) ...
Na, nem akarlak megbántani, élõben biztos nagyon okos és jólnevelt fiatalember vagy, de téged is, mint másokat, megrészegített az, hogy az interneten egy nick mögé bújva biztonságban dobálhatod a sarat. Szomorú, de ez a nagy magyar valóság(show).
.hzx
(az indexen még nincs ott! 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Elõként kicsit csípi a szememet az hogy mélyen elhallgatták az 576-osok azt a cikk elején hogy bizony a 80-as évek végén és a 90-es évek elején õk is ûzték az ipart programmásolás terén /csak nézze meg bárki egy õsrégi 576 kbyte újság középsõ oldalát/. Okés akkoriban ez volt a divat, de õk is ezt csinálták, nem kellene lapítani és ujjal mutogatni a többiekre.
Másodsorban örülök hogy tisztázták a zenei letöltések körüli hercehurcákat, ezek szerint én szabályosan jártam el az mp3-as letöltésekkel.
Harmadsorban a játékok másolása: Na igen ez a kemény dió. Itt lenne egy kérdésem: Szerintetek aki olvassa és veszi a Konzolt azoknak hány százaléka vásárolja meg a játékot eredetiben és pl tõlük a boltjaikon keresztül? Sajnos nem hinném, hogy mindenki így tenne, sõt megkockáztatom, ha annyian vennék/olvasnák csak az újságot mint amennyien eredeti játékot vesznek, akkor valszeg nem is lenne már mit kiadniuk 576 lap gyanánt.
Õszintén megmondom, a warez téma engemet is komolyan érint, nagyon kevés játékot tudok megvenni /évente 1-2 darabot/ a többi az másolt /az mindegy milyen forrásból, mert nem volna szabad sehogysem/ pedig nem járok Mekibe, nem járok sûrûn moziba sem. egyszerûen kevés a money, a gépre összevakartam a lét, dobozos játékra már nem nagyon maradt.
Tudom ezzel nem lehet magyarázkodni, de nem azért játszom másolt anyaggal, mert elvbõl nem adnék ki pénzt rá /XBox van otthon, és most szívfájdalom a GT4 miatt mert nincs a gépemrede viszont lesz Forza Motorsport így kezdek gyûjteni rá/ hanem mert kevés a pénzem rá, viszont játszani meg szeretek a programokkal.
Azért is nem nevezném magam warez elkötelezettnek, mert mikor Amigás voltam szinte én voltam az egyetlen "barom" aki halomra vette a dobozos játékokat rá. Ennek fõleg a néhai Szegedi 576 shop tudott õrülni, de a Pozsonyi útra is betévedtem néhanapján.
Hát ennyit szerettem volna hozzáfûzni egyenlõre.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\ egyik csoportba beletartozik...néha picit a másikba is 😄DD
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Még kb. 2 éve 😉 azt írta nekem (az egyik egymást fikázós vita közben), hogy el sem tudja képzelni, hogy ilyen játékot egyáltalán kipróbáljon.
www.youtube.com/aabyssx
Teccik az új karrier mód,a szezont éppen a Villával nyomom.
Érdekes feladatok elé állítja edzõnket a játék,pl hogy az elsõ 20 percben bekõ találni,vagy 3 góllal kell nyerni,vagy a gólt teszem azt Zidane rugja.
A bónusz pontokbók kifolyólag elég jól belehet vásárolni 😉
A pontrugásoktól viszont hányok 😞
Nekem a ProEvos sose teccet,bár az újat nem láttam.
EA-Sport rulez,csak b*sznak fejleszteni 😊
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Ghz: nem kell minden marhának a pártját fognod, csak azért mert õneki is X-e van.
.hzx
.hzx
Ha a shader-eket is belevesszük a GPU-n, akkor ez még több is lehet.
Más téma, hogy ér-e ez valamit.
OFF
Audio effekt és hangszer témában (ami elég CPU igényes real-time feldolgozást foglal magában - fõleg ha én is írok valamit 😉 vannak olyan törekvések, hogy a grafikus kártyák shader-eit használnák számolásra (mivel az olcsó és sokaknak van), és kb. 10x-es teljesítményt remélnek a csúcs x86-osokhoz képest. De ez még sci-fi.
www.youtube.com/aabyssx