576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
.hzx
"Ami a gigaflopsokat illeti az Microsoft X2 konzola állítólag 4-500 millió gigaflopsot kezel majd."
"Tessék jól figyelni! Az Xbox (a jelenlegi), ilyen irányú tudása 80 MILLiÓ GIGAFLOPS!! Maga az Nvidia állítja. Ezek alapján a ps3 256 Gflops-ja vajmi kevésnek tûnik..."
Egy X-es fórumban találtam.
összeszedni ki mit tud mármost biztosra a nextgen konzolokról és amikor megjelennek összevetni mi lett meg mi meg nem.
arról jutott eszünkbe hogy a ps3 cellje kölcsönkér powert a többi celltõl ami a házba van, ha beszaggat a burnout6... 😉
Küldj mailt pls.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
És tudod mi a dühítõ? Hogy egész jó a cucc 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Champions league 2004-2005-rõl beszélek.
Érdemes megvenni,van olyan jó mint a fifa sorozat?
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Viva La Virus1!!!
Remélem hamarosan tényleg megjavul a fórum.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mar el is olvastam, ami erdekelt belole, ugyhogy nehany megjegyzest fuznek hozza, ahogyan jo olvasohoz illik:
- Cimlap nagyon jo!
- A fika cikk bar nagyon stilusos volt (hiaba Liquid te tudsz irni, na), nem hiszem, hogy barmi jelentosege (foganatja) lenne a jovoben.
- PSP cikket meg(!) nem olvastam el, gondolom ugyanaz vagy csak kicsit mas, mint az online-on fentlevo. Ha igazam van, akkor nagyon jo kis iras.
- Nagyon jo, hogy vegre ujra BiG irja a Japan-cikkeket, MArtin tobbet ne engedd el!
- Ghost in the Shell cikk kozben vegig azon jart az agyam, hogy vajon a cikkiro tudataban van annak, hogy ez a jatek a TV sorozat alapjan keszult...? Plusz fura volt, hogy a kozelharcrol (bullet time belassulasok) egy szot sem szol, vagy, hogy meg lehet hack-elni az ellenseges katonak kiberagyat es egy ideig iranyitani oket, mert ezek a jatek talan leghangulatosabb reszei. Foleg a harc.
- Kuon-rol nem is hallottam ezelott, de biztos befuto nalam, FF ota japan horror maniakus vagyok, szal kosz felhivtatok a figyelmem erre a jatekra, nelkuletek szerintem nem is tudnam, hogy letezik!
- MGS3-al kapcsolatban szomoru lettem volna, ha nem 10 pontot kap, de szerencsere annyit kapott. 😊
Nagyjabol ennyi, ami megragadt bennem.
Jelenleg nem lehet normálisan megcsinálni, és kész, pont. Próbálkozások vannak (fél éve olvastam egy Xbox-emuról, amin elindult a Halo, dugig grafikai bugokkal, penetránsan rossz frame/sec arány mellett), két-három év múlva érdemes visszatérni a dologra, addig ez gyakorlatilag halott téma.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
.hzx
meg akkor ha vki megin jón hogy küldjön neki mindeki 20021 BIOSt akkor csak link oda...
.hzx
nagyon jó!
Legyetek olyan kedvesek és egyszer egy rövidke cikkben írjatok már vérpistiPCseknek is érthetõ módon arról hogy miért nincs normálisan mûködõ ps2 emulátor, meg xbox emulátor se, mert itt a szomszédos fórumokban má nagyon... jajjj... aufff... ááá... fáj.
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]

<#vigyor3>#vigyor3>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lenne egy kérdésem! A Fight Club tényleg annyira gázos?
Még SMS-es "bolt"-ban sem érdemes megszerezni?
Ha igen akkor ajánljatok vmit helyette amivel többen jól el lehet játszani!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Télleg márciusban lesz kapható a Pal verzió?<#wow2>#wow2>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
A melléklet szintúgy, köszi Savage! 😊
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
de a cikkíró+pontszám nem is rossz ötlet, sokkal több játék beleférne, örülhetne aki a mennyiségre megy 😊
de mondjuk ez nem is rossz ötlet, vmi toplistaféle, hogy dzsonTOP10, meg csipiTOP10 és akkor aki már vágja h õk mit szeretnek, milyen stílusúak az levonná a konzekvenciákat,a fórumok meg pörögnének az anyázától...
na akkor ne aláírást, hanem logót a cikk elejére, mint itt a fejléc pl!