1463
576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • maffia79
    MGS3 folytatás miért maradt ki a mostani számból?
    Nagyon hiányoltam!
  • crx
    De akkor kell fizetní nem?
  • Ramza
    A nagy össznépi jótékonysági alapba kell fizetni. Ha egy full illegális, önnön létezését ezer irányból támadható honlap képét felhasználja valaki, az életfogytiglanit 20 évre váltó alapba kell folyatni a pénzt.
    Mivel szegény nforce még nem tudja ezt, Martin megelőlegezte, hogy miután a puert rico-i (esetleg norvég vagy holland, legrosszabb esetben észt) kormány lesitteli az nforce vezetőjét, élete végéig azért küzd, hogy szerencsétlen srácoknak ne kelljen folyékony szappant használni, hanem minél hamarabb áttérhessenek kemény, kézből kiugró kemény piaci vetélytársra.
  • Microcosmos
    :) Helyesírás?
  • Microcosmos
    Mi kel? Ki Kel?
  • crx
    Egyszerüen tömören ha valahonan letölt az ember egy képet és a saját ujságba akarja megjeleníteni akor hová is kel fizetni jogdíjat. Vagy kell e esetleg lehet hogy nem is kel.
  • Neme.
    Magyar nyelv rulzik.
  • Petyus_
    Ehh, valóban, ez már nem minősül összetett szónak, és ésszerűként kell írni. Legalább már ezt is tudom. =P

Bocsi hzx, ezexerint hibátlan volt a cikk! =)
  • UNREG
    Tévedsz, az ésszerű a helyes.
  • Petyus_
    Szerintem igen, bár most elbizonytalanítottál, és nincs nálam helyesírási könyvecske. =)

De ha nem, akkor sorry!
  • Martin576
    Mit akartál mondani???
  • crx
    Az 576 Konzoltol vagy egy iletékestől kérdem hogy az ujságban megjelenő kép mej azt hiszem az nfore rol valo azért hová fizeték a jogdíjat? Vagy nincsen jelenősége hogy egy másik cég honlapjárol letőltőtt képeet belerakok saját ujságba? Vagy ez természetes dolog. Ha fizetek valahová jogdíjat szeretném megtudni hová kell. Bocs hogy hoszura sikerült. A helyesírást észre se vetem mert én is gyatrául írok ezért csak olvasom és fel se tűnt hogy helyes e vagy sem.
  • hzx
    "Csak egy "ésszerű" talán"

Ezt nem értem. Szerinted "észszerűnek" kellene írni?
  • hzx
    Ööö, bocs Microcosmos, de csak most esett le, hogy engem kóstolgatsz, mi a probléma pontosan?
  • Martin576
    Utolsó figyelmeztetés: FEJEZD BE A PROVOKÁLÁST.

Utoljára szólok.
  • Microcosmos
    És a legjobb ,hogy beszól a himihumi ,hogy nem írok helyesen. Égés fiam!
  • Petyus_
    Tényleg jól sikerült!

De azért érdekes érzés lehet, hogy két oldalba teljesen korrekt módon belesűríted az összes netező warez-huszárt érintő témát, könnyen érthető példákkal megvilágítva, és cserébe lehimihumiznak (különben az mi a rák?). =)
  • Jissi
    Szerintem is teljesen korrekt és tényszerű volt a cikk, gratula.
  • hzx
    Én írtam a cikket, de a korrektor a hibás! Direkt rakta bele a helyesírási hibákat! :)
  • Petyus_
    Elolvastam a cikket, megnyugodhatsz barátom, egy darab tárgyi tévedés nem volt benne (Csak egy "ésszerű" talán. Martin, vehetnétek egy helyesírás elemző progit, vagy a felelősnek nézzetek a körmére, mert az ilyen "vízhang" féleségek eléggé cúnyák).
  • rrroka
    merugye, a felmérések szerint vmi 60-70%nak van otthon PCje. szinte minden melóhelyen van PC, van akinek több konzollal is rendelkezik. így az egy embernek több helyen is lehet illegális cucca -> ezekre a wareznek számító dolgokat felmérni elég nehez.
  • kiskami
    Nagyon jó a kérdés, én most csak a konzollal rendelkező hazánkfiairól tippeltem ezt az arányt.
  • rrroka
    márminthogy minek a 80%-a? az egész lakosságnak? vagy a konzollal rendelkezőknek?
  • Microcosmos
    Warez ellenes. haha
  • Petyus_
    Engem beleszámoltál?

Én is jogi végzettségű vagyok, és foglalkoztam már a témával Aby antiwarez topicjában!
  • Rincewind
    En nem olvastam a cikket, nem is akarok igazan beleszolni, de szvsz egy ilyen temaju cikk sokkal jobban nezne ki egy olyan ujsagban, aminek a hattereben nem egy bolthalozat all. ^.^
    Ez nem a sajat velemenyem, en warez ellenes vagyok, meg tudom, hogy miert irtatok meg a cikket (ami dicseretes), csak azt mondom, amit szerintem egy atlag olvaso gondol(hat) miutan elolvasta.
    Bar lehet, hogy jobban jarnek, ha nem pofaznek bele, amig nem olvastam el a cikket, na mind1... :P
  • Oldern the 1st
    Ráadásul, ha pont a cikkben is erről volt szó, hogy nálunk SAJNOS szinte természetes, hogy nem eredetiben veszik a cuccot az emberek.

És a legnagyobb baj az, hogy néhány szemétláda ebből gazdagodik meg.
  • kiskami
    Nem mindenki magának töltöget interneten, meg irogat cd-t, dvd-t. Sokan ismerősi, haveri szálakon keresztül szerzik a cuccot. Én könnyen el tudok képzelni 80% feletti arányt.
  • kiskami
    Aha, így már értem.
  • Bogyi007
    Mert ez volt az ehavi 576Konzolban a hónap témája....
  • crx
    Ne magadbol indulj ki valaki azt se tudja mi fán terem..
  • crx
    50% ra tipelek mert a töbinek gőze sincsen az internetről meg az ijen dolgokrol.
  • Oldern the 1st
    96-97% ?
  • FoToS
    Mert tök jó téma :-)
  • kiskami
    Tippeljetek már egyet, hogy az emberek hány százalékának van wareza MO-n! Egyébként miért itt beszélgettek erről?
  • Oldern the 1st
    Ez hülyeség, jellemző warezos mentalitás.

Honnan tudod, hogy MINDENKINEK van warez cucca?? Ezt melyik kisujjadból szoptad?
  • Bogyi007
    Ha tudnák akkor sem reklámoznám, mint írtam nem lételemem a warez.
  • Microcosmos
    Mindenkinek van warez csak valaki bevallja ,valaki meg parázik. De nyugi van mert magánembereket nem baszogat senki. no para
  • FoToS
    Tudsz valami jó warez oldalt :-)
  • Bogyi007
    Tudom hogy kikereshetik az adataimat, akár innen is. ha jó nekik akkor csinálják. Magyarországon ez már megszokott dolog, miközben nagy warezhálózatok üzemelnek. Eleve bezárnék minden smsweb oldal fenntartóját, mert egyértelműen ezért vannak csak létrehozva /warezolj amedddig nem szégyenled/ Ők szabadlábod csinálják az üzleteiket és közben a kisemberen verik el a port. Röhögtem mikor a Miskolci és pécsi lefoglalásokról írtak a médiumok, hogy mekkora fogást csináltak. Ugyanmár azok mind kis halak voltak. Akik nagyban nyomják a témát mind büntetlenek maradnak. És ez a nem jó. Ha valami nagywarez oldal tulaját kapcsolnák le, az érne valamit. Pl azokat akik mindenféle toplisták első helyein vannak. Csak azok szerintem valamilyen különleges bánásmód alá vannak téve.