576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálunka koyhamalac 4csilliárd gigafloppos, de csak ha éhes.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

guardian hero
"4-500 millió gigaflopsot kezel majd" - LOL <#nevetes1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

UNREG
Az alábbi két idézetbõl az is kiderült, hogy azok (is) szeretnek a GFlopsal vagdalkozni, akik láthatóan azt sem tudják, eszik-e vagy isszák.

Érdekes hogy elõjött ez a GFlops téma, eddig nagy kuss volt róla, mert a PS2 EE 6 GFlops -a ütötte az X P3 procijának alig 2 GFlops -át. Mindig is mondtam, nem sokat jelent egyébként ez a szám, de hogy felfutott manapság 😊

.hzx

UNREG
Infókat akarsz? Nesze 😊)

"Ami a gigaflopsokat illeti az Microsoft X2 konzola állítólag 4-500 millió gigaflopsot kezel majd."

"Tessék jól figyelni! Az Xbox (a jelenlegi), ilyen irányú tudása 80 MILLiÓ GIGAFLOPS!! Maga az Nvidia állítja. Ezek alapján a ps3 256 Gflops-ja vajmi kevésnek tûnik..."

Egy X-es fórumban találtam.

máshol merült fel de még egy jó (szerintem jó) ötlet:
összeszedni ki mit tud mármost biztosra a nextgen konzolokról és amikor megjelennek összevetni mi lett meg mi meg nem.
arról jutott eszünkbe hogy a ps3 cellje kölcsönkér powert a többi celltõl ami a házba van, ha beszaggat a burnout6... 😉

Kaplan
cheap van egy nfsu2-m mit tudsz cserére felajánlani nekem ráfizetés nélkül?
Küldj mailt pls.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

balumaci
persze, mondjuk én spec még annyit se adnék ki érte 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Egyetértek.
És tudod mi a dühítõ? Hogy egész jó a cucc 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
6990ert meg azt mondanam, okes kiraly kis kiegeszito... de igy... ra se nezek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

balumaci
azaz, kurva anyját az EA-nek

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CHEAPBOY
Jóval tobb annal, hiszen, megszebb megjobb, s meg a neve is mas😊 adjunk ki erte ismet 15000ret.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Gyakorlatilag ugyanaz, kibõvített karrier-móddal.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

torrente
Így látatlanban azt mondom, hogy a Pro Evo sorozatnál nem lehet jobb. De most jelent meg a World Soccer Winning Eleven 8. Inkább ezt próbáld ki, ha jó focit akarsz!

Winz
Mit tudtok az új EA-sports-os gémrõl??<#nemtudom>
Champions league 2004-2005-rõl beszélek.
Érdemes megvenni,van olyan jó mint a fifa sorozat?

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

sigmavirus1
Oké, mi várunk, "jó" munkát!😊

Viva La Virus1!!!

liquid
Hát az tényleg bebaszna... :-) Minden vissza fog jönni, csak rendet kell csinálnunk (adatbázis komplett újraépítése), és ez még egy kis idõt vesz igénybe.
sigmavirus1
Hát bezony be....

Viva La Virus1!!!

Az b@szna be!
sigmavirus1
Hát én is, és azt is hogy a regisztrációk,hozzászólások és topikok sem törlõdnek mert jelenleg üres minden!😞 Szemét férgek meg vírusok meg mittomén!<#rinya>

Viva La Virus1!!!

Bakker<#sniffles>
Remélem hamarosan tényleg megjavul a fórum.
sigmavirus1
Gratula, nagyon dizájnos!

Viva La Virus1!!!

liquid
A szerverünk rendetlenkedik / rendetlenkedett. A forum kivételével már mindegy megy, holnap már a forum is fog (Murphy: minden szar / baj hétvégén, és éjszaka szakad a nyakadba, csak hogy a lehetõ legnehezebb legyen megoldani)
Kaplan
Értesíteni szeretnék mindenkit megnyílt az elsõ magyar Resident evil fan oldal , amely már megtekinthetõ

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

windrunner
Mi történt az 576.hu-val??

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

torrente
Pedig van külön Kuon topic is. Nekem baromira nem jött be, fõleg ha Fatal Frame után játszod.

Rincewind
Tegnap megjott a Konzolom (thx Martin!).
Mar el is olvastam, ami erdekelt belole, ugyhogy nehany megjegyzest fuznek hozza, ahogyan jo olvasohoz illik:
- Cimlap nagyon jo!
- A fika cikk bar nagyon stilusos volt (hiaba Liquid te tudsz irni, na), nem hiszem, hogy barmi jelentosege (foganatja) lenne a jovoben.
- PSP cikket meg(!) nem olvastam el, gondolom ugyanaz vagy csak kicsit mas, mint az online-on fentlevo. Ha igazam van, akkor nagyon jo kis iras.
- Nagyon jo, hogy vegre ujra BiG irja a Japan-cikkeket, MArtin tobbet ne engedd el!
- Ghost in the Shell cikk kozben vegig azon jart az agyam, hogy vajon a cikkiro tudataban van annak, hogy ez a jatek a TV sorozat alapjan keszult...? Plusz fura volt, hogy a kozelharcrol (bullet time belassulasok) egy szot sem szol, vagy, hogy meg lehet hack-elni az ellenseges katonak kiberagyat es egy ideig iranyitani oket, mert ezek a jatek talan leghangulatosabb reszei. Foleg a harc.
- Kuon-rol nem is hallottam ezelott, de biztos befuto nalam, FF ota japan horror maniakus vagyok, szal kosz felhivtatok a figyelmem erre a jatekra, nelkuletek szerintem nem is tudnam, hogy letezik!
- MGS3-al kapcsolatban szomoru lettem volna, ha nem 10 pontot kap, de szerencsere annyit kapott. 😊

Nagyjabol ennyi, ami megragadt bennem.
liquid
"érdektelen" akarom írni...
liquid
Felesleges lenne errõl cikket írni. A (szinte) mindenki számára érthetõ magyarázat nagyon rövid ("eltérõ architektúra, a szoftveres emuláció roppant erõforrásigényes, valószínûleg az eredeti BIOS kell hozzá, amit nem használhatnak legálisan, blablabla...") a részletekbe menõ tech-talk pedig csontszáraz, és a többség számára abszolút érdektetelen / érthetelen...
Jelenleg nem lehet normálisan megcsinálni, és kész, pont. Próbálkozások vannak (fél éve olvastam egy Xbox-emuról, amin elindult a Halo, dugig grafikai bugokkal, penetránsan rossz frame/sec arány mellett), két-három év múlva érdemes visszatérni a dologra, addig ez gyakorlatilag halott téma.
Neme.
Elõbb a (sz)ámítástechnika alapjait kéne nekik elmagyarázni.. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Túlságosan technikai lenne. De majd gondolkodom rajta 😊

.hzx

Pedig tényleg írhatnál egyet akár te is hzx, mert lévén, hogy ilyentérû tudásom eléggé korlátozott, nem tudtam én sem elmagyarázni, hogy mért nem tudják a pck emulálni a konzolokat.

ha százból egy megérti már érdemes volt 😉
meg akkor ha vki megin jón hogy küldjön neki mindeki 20021 BIOSt akkor csak link oda...

Lenne értelme? Tudod, hogy mûködnek ezek a droidok: elolvassák, aztán jön az anyázás a fórumba meg e-mail -be, hogy nekik a haverjuk azt mondta, van mûködõ PS2 emu, az cikkíró meg köcsög buzi.

.hzx

én nemis kimondottan az újságra, hanem mondjuk az 576 onlinera gondoltam. azt szokják nézni mind.

UNREG
Van egy olyan gyanúm, hogy a vérpistipécések nem olvassák a Konzolt..

balumaci
jó ötltet!!
nagyon jó!

Kedves Martin!
Legyetek olyan kedvesek és egyszer egy rövidke cikkben írjatok már vérpistiPCseknek is érthetõ módon arról hogy miért nincs normálisan mûködõ ps2 emulátor, meg xbox emulátor se, mert itt a szomszédos fórumokban má nagyon... jajjj... aufff... ááá... fáj.

Üdv Konzolosok!

PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!

Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]
UNREG
Eléggé el van dugva ez a menüpont, elsõre én sem találtam meg.

Kösz szépen.
UNREG
Ha nyersz pontokat kapsz, ezt elvásárolgathatod, kocsikra, pályákra, tuningra, ilyesmikre...

A WRC 4-be hogyan lehet a Time Trial pályákat unlockolni?Csak minden elsõ pálya unlocked...
MikX
Köszi
<#vigyor3>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

torrente
Def Jam Fight for NY, Fight Night 2004, Smackdown! vs Raw (pankráció).

MikX
Hali all!
Lenne egy kérdésem! A Fight Club tényleg annyira gázos?
Még SMS-es "bolt"-ban sem érdemes megszerezni?
Ha igen akkor ajánljatok vmit helyette amivel többen jól el lehet játszani!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

A Metal Gear Solid 3 európai megjelenése márciusban esedékes, így Magyarországon is csak jó másfél hónap múlva lesz kapható...

Winz
Jó a konzol,az MGS3 cikk is faszányos<#awink>
Télleg márciusban lesz kapható a Pal verzió?<#wow2>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Gratulálok az MGS3 cikkhez, minden szempontból nagyszerû, hangulatos és méltó ehhez a tökéletes játékhoz!!
A melléklet szintúgy, köszi Savage! 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

én még nemtom két bekezdésbõl h ki írta.
de a cikkíró+pontszám nem is rossz ötlet, sokkal több játék beleférne, örülhetne aki a mennyiségre megy 😊
de mondjuk ez nem is rossz ötlet, vmi toplistaféle, hogy dzsonTOP10, meg csipiTOP10 és akkor aki már vágja h õk mit szeretnek, milyen stílusúak az levonná a konzekvenciákat,a fórumok meg pörögnének az anyázától...
na akkor ne aláírást, hanem logót a cikk elejére, mint itt a fejléc pl!