576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó 576 Kbyte 1992-es számtól a 2003-as 576 konzolig kifogástalan állapotban/összes szám poszterekkel/.Ha valakit érdekel akkor privátba írjon.
*sztak*rva!!!! 😊)))
Képekért általában nem kell fizetni, kolléga. Azok az esetek többségében promóciós anyagok, a kiadó direkt arra szánja õket, hogy az online / offline publikációk közöljék. Nem tudom, milyen az "enforszos" kép (warezbõl származik, vagy ilyesmi?), de fizetni azért sem kell - max a kiadó rugdos meg érte, ha kiderül, hogy egy hivatalosan még nem megjelent game kilopott verziójából közöltél masszív képanyagot (az ilyesmit NAGYON nem szokták szeretni)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Nagyon hiányoltam!<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom><#schmoll2>#schmoll2>
Mivel szegény nforce még nem tudja ezt, Martin megelõlegezte, hogy miután a puert rico-i (esetleg norvég vagy holland, legrosszabb esetben észt) kormány lesitteli az nforce vezetõjét, élete végéig azért küzd, hogy szerencsétlen srácoknak ne kelljen folyékony szappant használni, hanem minél hamarabb áttérhessenek kemény, kézbõl kiugró kemény piaci vetélytársra.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Bocsi hzx, ezexerint hibátlan volt a cikk! =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
De ha nem, akkor sorry!
Ezt nem értem. Szerinted "észszerûnek" kellene írni?
.hzx
.hzx
De azért érdekes érzés lehet, hogy két oldalba teljesen korrekt módon belesûríted az összes netezõ warez-huszárt érintõ témát, könnyen érthetõ példákkal megvilágítva, és cserébe lehimihumiznak (különben az mi a rák?). =)
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
.hzx
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
[HUN]Kami*, kiskami*
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Én is jogi végzettségû vagyok, és foglalkoztam már a témával Aby antiwarez topicjában! <#beka2>#beka2>
Ez nem a sajat velemenyem, en warez ellenes vagyok, meg tudom, hogy miert irtatok meg a cikket (ami dicseretes), csak azt mondom, amit szerintem egy atlag olvaso gondol(hat) miutan elolvasta.
Bar lehet, hogy jobban jarnek, ha nem pofaznek bele, amig nem olvastam el a cikket, na mind1... 😛
És a legnagyobb baj az, hogy néhány szemétláda ebbõl gazdagodik meg.
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
[HUN]Kami*, kiskami*
Honnan tudod, hogy MINDENKINEK van warez cucca?? Ezt melyik kisujjadból szoptad?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Xbox Live Gamertag HuN FoToS