576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szíved joga nem venni a lapot, de pár apróságot nem ártana figyelembe venned. Elsõként: abszolút minimális karaktercsökkentés történt, 10-15 százalékos. Nem fele, nem harmada. Másodszor: a Konzol egy oldalán ezzel még mindig MESSZE több betût olvashatsz, mint bárhol máshol (megkockáztatom, hogy a magyar havilapok között nagy általánosságban nálunk a "legszorosabb" a helykihasználás). Egy vaskosabb Konzol-cikket (8 oldal - a jelenlegi "csökkentett" rendszerben 48 ezer karakter, minimum) máshol már (kis túlzással) kisregénynek adnak el. Szó sincs itt külföld-majmolásról: az irásmûvek feszesebbé, élvezhetõbbé tétele a cél. Az információtartalom dekára megegyezik, abból soha nem volt szándékunk alább adni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
.hzx
Mitõl lett kevesebb a cikk most? Mitõl lett kevésbé tartalmas? Mindig elmosolyodok azon a fiatalemberen, aki az 576.hu fórumán telesírt legalább három topikot, hogy milyen borzasztóak lettek az új, csökkentett karakterszámú cikke, mindezt még azelõtt, hogy egy leütéssel kevesebb éett volna bármelyik.
Írjál kézzelfoghatóbb tényeket és indoklást, mert attól nem lesz jobb egy lap sem, hogy 1000 vagy 10000 karaktert írnak egy oldalon bármirõl.
Azt már kérdezni sem merem, hogy az olvasásban, szövegértésben, stb. Európa-utolsók között járó Magyarország miért él még most is úgy az emberek fejében, hogy nálunk zsenik élnek, máshol pedig hülyék. Soha ne saját magadból vagy a baráti körödbõl indulj ki. Én is nagyon szeretek olvasni, de tisztában vagyok azzal, hogy a többség nem így van ezzel.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Miért kell mindig külfölddel példálózni? Biztos, hogy az a jó, ami külföldön bevált az alig olvasni tudó ifjúság körében? Én a cikk olvasásával akarok szórakozni és nem az egy oldalas képek nézegetésével.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
gamertag: kenobita
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
https://supermario4ever.wordpress.com
(Bár a Super Mario mozifilmben valami dínós maszlag volt, de azt nem tudtam végignézni, kevés olyan szart láttam, mint az 😊)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
https://supermario4ever.wordpress.com
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Elõre is thx!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
A segítségeteket kérném. Meg van valakinek az 1999-es januári 576 Konzol száma?
Az a kérésem lenne hogy, a benne található Zelda végigjátszást legyen szives valaki szennelje be és küldje el a [email protected] -ra. Csak innen lehet magyarul megszerezni. Legalábbis én nem találtam máshol és azt mondták keressem ebben az ujságban.
Remélem tud vki segíteni. Köszi
.hzx
.hzx
The suffering végigjátszás.
Millió puszi a homlokotokra😊)<#wave>#wave>
Van itt olyan közületek,akinek vannak végigjátszásai?
Nagyon kéne egy valami😊
The suffering.
Puszika😊<#worship>#worship>
azt egy másik cég csinálta, õk csak hirdettek.
amúgy meg fura, hogy egyik oldalon földönfutó programozók rémképével fenyegetik szegény warezelõt - a másikról pedig a fõszerk. többször is említést tesz arról, hogy milyen filmet látott (van helsing anno, sky captain most) - pedig ezek a filmek, az említés idején ugyancsak warezileg voltak csak hozzáférhetõek
hülyéskedtem
nem kell mindent elhinni, amit leírva lát az ember
Mert ha igen itt van egy vélemény:
"akadnak egyen-ketten."
-kicsit többen!-
"Legutóbbi infóim szerint egy kínai cég pénzmosodája lett, de ez csak pletyka."
-pletykára nem leeht alapozni az újság mai napig létezik!-
ajjajajj
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Legutóbbi infóim szerint egy kínai cég pénzmosodája lett, de ez csak pletyka.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...