576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

liquid
Ok, mint írtam szíved joga. (Hárman próbáltunk magyarázatot adni a problémádra - a döntésed nyilvánvalóan érzelmi alapú, ha négy darab egész oldalas artwork miatt lett sz@r az a szegény lap... :-)
torrente
Jó van, akkor téma lezárva! Ez volt az utolsó szám, amelyet megvettem. Majd megveszi helyettem egy 14 éves. 14, 30, 34, 44. oldal tipikusan olyan, ami miatt nem tetszik az újság.

liquid
Dear torrente,

Szíved joga nem venni a lapot, de pár apróságot nem ártana figyelembe venned. Elsõként: abszolút minimális karaktercsökkentés történt, 10-15 százalékos. Nem fele, nem harmada. Másodszor: a Konzol egy oldalán ezzel még mindig MESSZE több betût olvashatsz, mint bárhol máshol (megkockáztatom, hogy a magyar havilapok között nagy általánosságban nálunk a "legszorosabb" a helykihasználás). Egy vaskosabb Konzol-cikket (8 oldal - a jelenlegi "csökkentett" rendszerben 48 ezer karakter, minimum) máshol már (kis túlzással) kisregénynek adnak el. Szó sincs itt külföld-majmolásról: az irásmûvek feszesebbé, élvezhetõbbé tétele a cél. Az információtartalom dekára megegyezik, abból soha nem volt szándékunk alább adni.
guardian hero
De abból meg a képek hiányoznak, nincs igazság a földön!!!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Thomas Mann: József és testvérei? Abban tuti elég betût találsz 😊

.hzx

torrente
Hát akkor a többség majd megveszi továbbra is az újságot, én viszont nem. Ilyen egyszerû. De az biztos hogy a konkurencia lapjait sem fogom. Nem véletlenül ezt olvastam ezidáig.

Ez gyönyörû kitérõ válasz, csak éppen nem értem, hogy jön ide, hogy "akkor már írni sem kéne".
Mitõl lett kevesebb a cikk most? Mitõl lett kevésbé tartalmas? Mindig elmosolyodok azon a fiatalemberen, aki az 576.hu fórumán telesírt legalább három topikot, hogy milyen borzasztóak lettek az új, csökkentett karakterszámú cikke, mindezt még azelõtt, hogy egy leütéssel kevesebb éett volna bármelyik.
Írjál kézzelfoghatóbb tényeket és indoklást, mert attól nem lesz jobb egy lap sem, hogy 1000 vagy 10000 karaktert írnak egy oldalon bármirõl.
Azt már kérdezni sem merem, hogy az olvasásban, szövegértésben, stb. Európa-utolsók között járó Magyarország miért él még most is úgy az emberek fejében, hogy nálunk zsenik élnek, máshol pedig hülyék. Soha ne saját magadból vagy a baráti körödbõl indulj ki. Én is nagyon szeretek olvasni, de tisztában vagyok azzal, hogy a többség nem így van ezzel.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

torrente
Az eddigi 576 Konzol. Talán épp emiatt vásároltam meg mindig, mert TARTALMAS volt és imádtam a cikkeit. Igen, a cikkeit és nem a képeit.
Miért kell mindig külfölddel példálózni? Biztos, hogy az a jó, ami külföldön bevált az alig olvasni tudó ifjúság körében? Én a cikk olvasásával akarok szórakozni és nem az egy oldalas képek nézegetésével.

Valakinek van 1999 januári szám?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Dzson
South Park rulez! 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Tudsz bárhonnan (ismétlen: bárhonnan) a világról olyan konzolos (vagy akár pc-s) lapot mondani, ahol 5000 karakternél több szerepel egy oldalon? Legalább egy darabot, mondjuk. Köszönöm, várom.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kaplan
hehe, igazd van egy kis desdign változtatás jót tenne az 576 konzolnak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

cenobite
Szerintem jók a nagy képek, hangulatosak, csak én valahogy máshogy tördelném be a szöveget, illetve a többi kisebb képet. Változtatnék a nagy kép-szöveg-kis képek elrendezésén, illetve talán egy teljesen új design-ban gondolkodnék, mert az irányvonal jó. De ez én vagyok... 😊

gamertag: kenobita

Kaplan
jujj az értelem kifakadt , mondjuk nekem se tetszik ezekkel a nagy képekkel elveszik a cikk helyét s nekem egy velõs cikk kedvesebb mint a nagy képek amiket ha akarok megnézek a gamespoton vagy bárhol.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
na ez am a velos kritika.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

torrente
Béna az újság a nagy képekkel. Tegyetek bele még nagyobbakat, akkor már írni sem kéne.

Hol találok a suffering-hez véigjátszást?
Super Mario
Yoshi valóban egy dínó, és a világ legaranyosabb dínója. Én nem tartom középszerûnek a Mariós játékokat, nekem az új GC-s játékok hozzák ugyanazt az élményt, mint régen a NES-es Mariók.

https://supermario4ever.wordpress.com

Az a csávó amúgy is egy k*cs*g

Ki nem sz*rja le, hogy mi az a teknõs? 😄

guardian hero
Ezt egyébként mondta valaki, hogy dínó, vagy csak a kinézetébõl gondolod? Mert én úgy emlékszem, hogy mindig csak úgy hivatkoztak a fajtájára, mint "the Yoshis", vagyis a Yoshik.
(Bár a Super Mario mozifilmben valami dínós maszlag volt, de azt nem tudtam végignézni, kevés olyan szart láttam, mint az 😊)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CHEAPBOY
Vega neha hibazik, van ez igy. Egyebkent dino a becses fajtaja.

Max 36
Szóról szóra egyetértek veled!Ez az álerkölcsös duma gusztustalan 1dolog.Bezzeg mikor õk köpködtek a ps2-és N tulajokra,az szép volt!Nekem is van mindkét gépem,és múltkor nagyon-nagyon jól adta vissza az F-generációról szóló cikk,milyenek is az ilyen emberek.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

The Hedgehog
nem utálják õket csak éppen már elegük van a középszerû Mario játékokból...ahogy nekem is....

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

guardian hero
Jah, és még azt sem tudják, hogy Yoshi nem teknõc, hanem Yoshi!!! LE VELÜK!!! 😊

CHEAPBOY
KI-KI hol akadt el?

Super Mario
Én szeretem az 576 Konzolt, de utálom a szerkesztõséget, mert mindenki olyan "Mariofób", utálják a Mariós játékokat. Nekem van otthon Gamecube-om Mario Karttal, és igenis király a játék!!!

https://supermario4ever.wordpress.com

Max 36
Sajna az a szomorú magyar igazság,hogy amíg annyiba kerül 1 játék idehaza,mint Németországban,de a bérek meg balkáni szinten mozognak,warezolás volt,van,lenni fog.Hiába ítéljük el.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Na azt hittem már valaki tud adni, erre te is csak keresed 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Jól beszél a srác, én is ebben a cipõben járok. Ha valaki tud egy szkenelt végigjátszást az küldje el nekem is! [email protected] vagy [email protected]
Elõre is thx!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Helo srácok!
A segítségeteket kérném. Meg van valakinek az 1999-es januári 576 Konzol száma?
Az a kérésem lenne hogy, a benne található Zelda végigjátszást legyen szives valaki szennelje be és küldje el a [email protected] -ra. Csak innen lehet magyarul megszerezni. Legalábbis én nem találtam máshol és azt mondták keressem ebben az ujságban.
Remélem tud vki segíteni. Köszi

sigmavirus1
Igen mert az ifjúságot meg kell védeni az ilyen "gazemberektõl"!😄DD

Viva La Virus1!!!

Bocsánat, elfelejtettem smiley -t rakni. Kamu, de sajnos az irónia alapja valóságos 😞

.hzx

Afe
ez most csak kamu ugye?...nekem úgy tünt, hogy Martin szemethuny Csipi bármely akciója felett..szal mellette áll, ha földig verik is 😊

Érdekes megfigyelni, hogy emberek milyen hamar válnak a tiszta erkölcs hirdetõivé. Amíg a PS2-t lehet szídni, addig olyan is elhangozhat, amitõl még egy ferencvárosi örömlány csuklásrohamot kapna. De ha Dzson vagy Csipi egy csúnya szót mer ejteni, már a zsenge ifjúság jövõjéért aggódik mindenki. 😊

😊

Me' beírtak az xbox365.hu -sok, hogy csúnyán beszélt, és vagy kirúgják vagy feljelentik az Erkölcsrendészeten a lapot. Mivel Martin nem akart börtönbe kerülni Csipi miatt, inkább kirúgta.

.hzx

Marti nmé rúgta ki csipi-t?Az tírták az e hónbapi konzolba?
Sajnálom de ne mtaláltam neked végigjátszást pedig vagy 20 poldalon megnézte mmegpróbálom még megkeresni😞
Ha megtennétek,hogy elkülditek nekem,nagyon megköszönném.
The suffering végigjátszás.
Millió puszi a homlokotokra😊)<#wave>
Sziasztok.
Van itt olyan közületek,akinek vannak végigjátszásai?
Nagyon kéne egy valami😊
The suffering.
Puszika😊<#worship>
Elõként kicsit csípi a szememet az hogy mélyen elhallgatták az 576-osok azt a cikk elején hogy bizony a 80-as évek végén és a 90-es évek elején õk is ûzték az ipart programmásolás terén

azt egy másik cég csinálta, õk csak hirdettek.

amúgy meg fura, hogy egyik oldalon földönfutó programozók rémképével fenyegetik szegény warezelõt - a másikról pedig a fõszerk. többször is említést tesz arról, hogy milyen filmet látott (van helsing anno, sky captain most) - pedig ezek a filmek, az említés idején ugyancsak warezileg voltak csak hozzáférhetõek
Kaplan
vicces volt 😉

😊))))
hülyéskedtem
nem kell mindent elhinni, amit leírva lát az ember

Kaplan
ti most az 576 konzolról beszéltek?

Mert ha igen itt van egy vélemény:

"akadnak egyen-ketten."
-kicsit többen!-

"Legutóbbi infóim szerint egy kínai cég pénzmosodája lett, de ez csak pletyka."
-pletykára nem leeht alapozni az újság mai napig létezik!-

mila69en
ezek szerint te pletykát infónak veszed? hasónlitasz öreganyámra
ajjajajj

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nem hiszem, hogy bárki is vásárolná azt a szutykot.
Legutóbbi infóim szerint egy kínai cég pénzmosodája lett, de ez csak pletyka.

mila69en
vagy még annál is többen😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

akadnak egyen-ketten.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Ez az újság még létezik? Van még, aki veszi???