576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winz
Sztem meg xar a Killzone és a Shellshock is,ha egy kis lõdözés kell lemegyek Iraqba vagy megnézem a Rambo 8-at.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Petyus_
A GTA is szar, ha GTA-zni akarok kölcsönkérem a haverom verdáját, meg adok egy tockost a nagybátyámnak, aki rendõr, kimegyek a józsefvárosi piacra, és megkérdezem a kínaiakat, hogy mennyire tisztelnek; ha meg profit akarok látni, megnézek egy akciófilmet!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Errõl van szó, aranyapám!

.hzx

DoNorBi
ennyi erõvel a gt4 meg az enthusia is szar mert ha autózni akarok akkor lemegyek például fótra a focussal zúzni ha pedig profit akarok látni,megnézek egy WRC-t,F1-et vagy egy Le Mans-t.Szerintem.

Haverok, Buli, Fight Club!

Szerintem meg szar a FIFA is meg a PES is, mert ha focizni akarok, lemegyek a térre rúgni a labdát a srácokkal, ha pedig profi focit akarok látni, megnézem a BL meccseket.

.hzx

Winz
Letöltöttem a demóját fifa 06-nak.
Nem ájultam el tõle,a közönség elég Pro evos-ra sikerült,a kommentátort a Champions league 04-05-bõl szedték asszem vagy az Euro 2004-ben csipogott,de a hangja már akkor sem teccett,megmaradhattak volna a két kreténnél.
Remélem ps2-n szebb lesz a játék (xar a gépem valszeg).
Remélem jövõhéten az elektrovörldbe is lehet kapni,semmi humorom megrendelni.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

DoNorBi
Egyetért<#eljen>

DoNorBi
PESbe olyan hiányosságok vannak amit egy kis modolással meglehet oldani (liszenszhiány) na de a fifába ott a gameplay alapból necces meg még sorolhatnám,azon nem tudsz javítani!

Super Mario
Olvasd el az 576 Konzol 2002. áprilisi számában az SNES retro rovatot, meg a 2003. decemberi számában a NES rovatot.

https://supermario4ever.wordpress.com

Kaplan
Ízlések és Pofonok . Kinek EZ kinek AZ.
Amúgy nem értem miért fikázod le a PES sorozatot. Mert ha grafikába nem is de GAMEPLAY-be 1000* túlszárnyalja a FIFA-t. Az ilyen BL,VB,EB,Street re meg nem mondok semmit. Külön-külön is eléggé fogyaszthatatlan még, hogy együtt. Ejj. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Winz
Mi lenne ha egyszer-e olyan tesztelné a FIFA sorozatot(EA)aki szereti is-e,és nem állandójanfikázza a gémtet?<#nemtudom>
Én minden EA Sports fockát megveszek,BL,VB,EB,Street stb...és szerintem az elektronikárc csinálja a f@szányost,a Proevo sorozattól kiver a víz...csúnya,lassú,és a csapatok nevei..😊) Kit válasszak az Ajzenált,vagy a Miilánt?😊)

Kaplan
Nah , megvettem az újságot. Az elõitéleteimmel szemben (játékfelhozatal) nagyon jó kis szám lett. Vega és Krisz hozták a szokásos formájukat . Grat nekik! <#eljen><#taps>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"állandóan azt írják, hogy nem volt nagy konzol az SNES"

Egy, azaz 1 darab idézetet tudnál írni?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Super Mario
Lehet, de állandóan azt írják, hogy nem volt nagy konzol az SNES. Akkor elárulom, hogy az SNES a 2. legeladottabb konzol a világon, a maga 117 milliós eladásával. 1. helyen a Game Boy 177 milliós eladással, a 3. helyen meg a Playstation áll 106 milliós eladással.. Egyébként nem is elsõsorban Csipire gondoltam, tudom jól róla, hogy imádja a mariókat, hanem Martinra.

Super Mario
Mi az, hogy nincs benne újítás?! Már az önmagába nagy dolog, hogy két embert választhatok ki! És két tárgyam lehet, meg a Battle Mode-ban is az új módok sokat dobnak a latba!

Kaplan
Jajj, boys, nehogy két gombon akadjatok fenn 😊

"Nemtom mivel jáccott szegény,mert nekem már a 98-as fifa gém is megvolt és azóta rvára nem változott az irányítás,x a pasz,o kapurarugás,R1 a sprint stb..."

Nem akarok kellemetlenkedni, de a FIFA 2000, 2001 es 2002 alapbeallitasaban biztos nem az R1 volt a sprint, hanem a haromszog. Az R1=sprint konfiguraciot az ISSbol vettek at...
Kaplan
Jó neked.... 😄

nemtom nekem mindig elõre köszönnek.

Kaplan
Hát jah 😞

öregharcsa
ezt szerintem nem csak te tapasztaltad....én már be sem megyek a boltba....minek, úgy sem foglalkoznak azzal hogy mit is szeretnék,ha meg igen abban sincs köszönet..

http://pspfilez.extra.hu/

Kaplan
Hát az 576-s eladók , kurvára sokat értenek az újság készítésének folyamatához.
Inkább dolgoznának rendesen, sokszor volt az, hogy bementem mert megakartam venni egy adott gémet. Le se szartak, semmi segíthetek stb. Erre bepipultam s elmentem máshova megvenni a játékot.

Egyébként meg a DS verzióra 9 pontot adtam emlékeim szerint, szóval mirõl beszélünk?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A MK😄D azért lett annyi, amennyi, mert kb. nulla újítás volt benne az N64-es részhez képst, még grafikaileg sem tettek hozzá szinte semmit. Ettõl függetlenül egyébként tényleg jó játék.
A cikk szerzõje Csipi egyébként Mario buzi, szóval szerintem paranoiás vagy 😊

Super Mario
Elsõsorban a nevemmel ellátott játékokra gondolok. pl. a Mario Kart Double Dash!!-ról mindenki azt írta, hogy milyen jó játék (és nekem is ez a véleményem, hisz megvan nekem a játék), az 576 Konzol meg 6 pontosra írja. Mert az, hogy a Mario Party sorozatra rosszabb pontszámot adnak, azt még értem is, mert már a sokadik bõr (nekem az N64-es 1. rész, és a GC-s 5. rész van meg, és szerintem nagyon jók), de a Double Dash!! egy nagyon igényes játék.

LOL.
A bolti eladók valóban nagyon rálátnak ám az újságkészítés folyamatára.
Egyébként egészen pontosan milyen lehúzásról beszélünk?

Super Mario
Az egyik 576-os üzletben mondták nekem, hogy a tesztelõk direkt húzzák le a Nintendós játékokat.

És akkor lenne a lap 20 oldalas?

.hzx

Bogyi007
Jó ez igaz, de erre lehetne megoldás, hogy a vacak játékokról nem az újságban, hanem az 576.hu oldalon lenne írás. Akár úgy, hogy csak az férhetne hozzá, aki megveszi a lapot és így lenne egy kód a lapban.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

aabyssx
Hogy tudd, hogy azokat nem szabad megvenni a doboz hátulján lévõ három képbõl felbuzdulva.

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi007
Hát nekem ez a mostani újság annyira nem jött be, sok a kacat játék, mi a fenének bele ezek a 2-3 pontos vackok?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

De pölö tavaly volt Off the Ball, most viszont nincs.

.hzx

Winz
Elovastam a FIFA 2006-os cikket a Konzolban.
Valami ilyesmit ír csipiemlí,hogy az irányítás évrõl évre változik.
Nemtom mivel jáccott szegény,mert nekem már a 98-as fifa gém is megvolt és azóta rvára nem változott az irányítás,x a pasz,o kapurarugás,R1 a sprint stb...
Az meg hogy kicsik a játékosok nemtom mit böki a szemét,mekkorák legyenek mint a Tekken 4-ben?:nemtudja
Hálistennek kicsit újult a nézõtér,és remélem a carrie mód is benne van:ugral

"szememben mind csak kÁrbaveszett hely, ahol ÍrÁs is lehetne"

Ez jogos,de biztos sokan dícsérték mert ez marad ahogy elnézem :- (
megoldás: a másik oldalon már kis kép se legyen hanem az egész oldal írás :-) (akkor a screenshot a gond... )

www.r3tro.rulz.hu a konzolos oldal amit szeretetből csinálunk. www.r3tro.freeblog.hu a blogom :- )

Rincewind
Speciel nekem sem tetszenek ezek az egyoldalas kepek, de nekem azert nem, mert a szememben mind csak karbaveszett hely, ahol iras is lehetne. A kulfoldi ujsagokat is azert nem szeretem, mert 90 szazaleka kep, meg reklam, es felo, nehogy az 576 is ebbe az iranyba mozduljon el.
Oldern the 1st
Ellenvélemény: szerintem az egyoldalas képek újra elõvétele (kbyte,2000 óta) nagyon jó ötlet volt, igazán igényes irányba mozdult a design.

Már csak egy dolgot kell tennetek a tökéletes design érdekében, az állandó rovatoknak megcsinálni egy normális, emészthetû színvilágú és jelzésû "stílust", mivel az elõétel, hír-rovat, cool-tora rovatok jelenleg nagyon undorítóan festenek a többi laphoz képest (bár a tartalom meg pont itt található, 😊

Ahoy! Az én véleményem az 576-ról: ez az egy oldalas kép nem nagyon jön be (pláne dobozkép,még egy artwork nagyon szép de ezek nem annyira).ha már egy oldal kép akkor legyen olyan mint tavaly hogy egy csomó screenshot van rajta.Ezen felûl az írások színvonala még mindig nagyon jó.Hzx agymenéseit imádom plusz a japán cucc is emberfeletti.Egyetlen gondom csak ez a "dobozképes egyoldal" de ezzel együtt is az 576 az ország legjobb újsága.(nekem a világ legjobbja is ;-)

www.r3tro.rulz.hu a konzolos oldal amit szeretetből csinálunk. www.r3tro.freeblog.hu a blogom :- )

Super Mario
Gondolom a legújabb grafikai nívóság szerint készül, de azon túl nincs más elgondolásom. Az 576 Konzolban mindig panaszkodnak, hogy az ilyen évente megjelenõ játékok már nem tudnak sok újdonságot behozni.

Winz
Az eddig rendben,mer a nyári leigazolásokat rákell nyomni a gépre....de miben újul meg a játék?
Dolgoztak a nézõtéren,lesznek zászlók is ,meg "füstölõk"?
Csapatot is lehet kreálni,vagy csak játékost?
stb...stb..

Super Mario
Általában, mint mindig. Az év végén, november fele.

Winz
Mit tudtok a FIFA 2006-ról,mikor jön már ki?<#guluszem1>

Super Mario
Az csak 576 KByte lehet!

Petyus_
Tales of. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Eladom az 576Konzolújság gyûjteményem 1994 évi összes szám. Egybekötve keményfedeles borításban. Ár megegyezés szerint. [email protected]

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Ryo san
Igen tényleg jó lenne egy teszt róluk!

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Cheap, nem tudnál küldeni Martinnak egy Baiten Kaitos-t, mert már májusban megjelent, de azóta sem született teszt róla...
Tudom, a Nintendo nem küld neki, de a Resi 4-et is Te szereztél...
Szóval szeptemberre már szeretném megtudni, hogy a Tales of a number one, vagy a Baiten GC-re!

torrente
Legalább most már tudom, mi az az artwork.

Köszönöm.

liquid
Nem. Jövõ hét. csütörtök magassága szerintem.
Ezen a héten lehet számítani az új Konzolra?