1463
576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
-
Balintka1 #1267 Most nem azért, de minimum annyi büszkeség lenne bennem, hogy nem regelek vissza 25 névvel, hanem nem regelnék vissza! De te tudod. Vállald amit tettél, és ne szórakozz a moderákkal, szerintem. Martin döntése jogos és érthető. -
"Amiket itt ott írtam, azokat nem úgy gondoltam... csak indulatból.. de ne haragudj Martin ennyire..."
hehe pontosan meik topicban osztod a Martint, mert erre már kiváncsi vok?
bár azóta biztos törölték a hsz-t:)
-
OK. De én is szoktam odaírni AttilaCorr néven. -
És ehhez le kell mondj a büszkeségedről? De mit csinálsz? Áruld már el légyszi! -
Szerintem te meg vegyél kicsit vissza.. -
Sliderx #1259 jólvan hülyegyerek menjél verd ki a brokit... -
Érdekes lehet, de ez a csóka iszonyat unszimpatikus, ez rontja csak el..
(számomra unszimpatikus) -
hzx #1257 De igen :) -
Nagyrészt pont nem róla szól, az első egy-két fejezet csak, a többi már a PS3-é. Annyira nem zavaró, sőt engem érdekel, hogy egy hazánkfia ilyen magas pozicíóban dolgozik a PS3-on. -
Sztem meg jó volt a ps3-as cikk. Nekem az ilyen táblázatos/megaherzes/CPU-s szárazság helyett jobban bejött ez a kis lazább szöveg. Úgyis csak akkor lehet végleges és megmásíthatatlan info-kkal szolgálni, ha ott figyel a gép a TV-k alatt. Ezért is sz*rom le nagyívben az ilyen technobuzulásos írásokat. PS3-am 100%, hogy lesz, és nem érdekel milyen vassal tömik meg. Annyira sztem nem tudják elb*szni a masinát szoniéknál...
Úgyhogy jó a cikk, nekem legalábbis tetszett. -
Sliderx #1254 Akkor sem kellett volna a cikk nagyrészének róla szólnia... -
Ramza #1253 Szerintem sokakat érdekel, hogy milyen életúton jut el egy magyar ember ilyen pozícióba. Persze lehetett volna a személyes interjú helyett táblázatba összefoglalni a technikai specifikációkat, azt csá, de az ugyanúgy nem érdekelt volna sokakat (pl. engem mélységesen hidegen hagyott volna, a testközeli élmények valahogy mindig többet érnek mint a nyers számadatok). -
engem nem az zavar különösképpen, hogy erröl írnak, csak akkor tegyék azt az elejére: FÁBIÁN ISTVÁN ÉLETE ÉS MUNKÁSSÁGA. AZ EMBER AKI MINDENT TUD, DE NEM MOND SEMMIT.
-
Sliderx #1251 A másik meg az hogy ki a fa**t érdekel a Fábián mittudoménkinek az élettörténete, meg hogy mit csinálő egész nap(semmit). -
hehe, nekem az tetszik, hogy az elején nagy betűkkel: "VILÁGPREMIER! PLAYSTATION 3 TITKOK ÉS TÉNYEK!" és ami benne van az a nagy semmi, legalábbis a PS3-ról. semmi olyan amit ne tudtunk vna. mondjuk az SCEE központ az érdekes:) -
Sliderx #1249 No ez az első szám nem lett valami nagy szám a PS3 ÉS AZ Xbox360 cikket leszámítva. Ráadásul tete van helyesírási hibákkal, de töménytelen mennyiségben. A kritikák is eléggé személyes jellegűek, egy-két kivétellel. -
És ez nmost hogy jön az 576 Konzolhoz???
-
Hellosztok PS2őn Network apadort kell vennem???ha neten akarok játszani nem?? a szélessávú chellom van az jó az online módhoz?SCPH-30004(leg régibb asszem)szóval mit kell hozzá venni kábelt cd-t stb.??és chipes! és Másolt Játékom is van ami támogatja az onlinet pl: Smack Down! vs. Raw 2006 -
Nem szabad. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a fórumokon kiutálják a nagyszájúakat. Én is ugyanígy jártam az indexen. -
Akkor érthető a haragjuk. Biztosan ők is rendesek, szerintem nem kéne kivívni a haragjukat. -
Csak nem te voltál Bajnok? :) -
Tényleg lehetnének kicsit megbocsájtóbbak, szerencsére én még bannt se kaptam :P -
"Te lőj több gólt"
Na, 16 karakter
-
A FIFA 06 végigjátszás inkább lenne 16 karakter, mint 16 oldal:
"Mindig te lőj több gólt"
bocs, ez 19 lett... :( -
Ment a privi! ;) -
Sztem a nyomi kis 6 pontos játékoknak fél oldal is elég lenne-e a lapban 
Egy 16 oldalas fifa 06 végigjáccásnak tudnék örülni
-
aha! -
Eláruljam milyen néven vagyok most ott? :D hehehehhehe -
Hát, igen! :-) -
Gratula!
-
Number One #1232 hat igen ott ovatosan kell
eleg csak a PES5-os cikket elolvasni a decemberi konzolban:DD -
sőőt még engemet is ismertek... ;) csak egy pár ezerszer kidobtak onnan :) -
Köszönöm az 576 Konzolnak a Mario Kart DS posztert! 
-
Miért nem veszed meg, vagy rendeled meg valamely 576-os üzletben? Jóval olcsóbb, és nem is kérnek nagy összeget :-) -
maruzst24 #1228 Basszus most látom hogy mit írtam.Nem nagyot akartam írni hanem sokat de végülis mindegy:)valóban mentos már beszélgettünk az 576 fórumán:)kicsi a konzolvilág! -
Number One #1227 annyira azért nem kell nagyott:D
off:mi asszem ismerjük egymást az 576 forumról(mentos) -
maruzst24 #1226 Megvan valakinek az 576 konzol 2004 januári,1998 1es és 2es száma,9es,10es,11es,és 12es,valamint1999/1, 1999/5, 1999/6,1999/10es
Nagy összeget adok érte. -
Number One #1225 ha lcd tv van komponens kábelt vegyél annak már korrekt lesz a kép;) -
Nekem megvan, de bocsi, semmi pénzért nem válnék meg tőlük. -
Hali. keresem az 1994 Január, Február és Márciusi 576KByte számokat.
És akkor megvan 94től az összes végre!