576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csipitõl mit vársz?Azon kéne csodálkozni,ha valamit korrektûl értékel!
ok,így már érthetõ!
😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Tudom.
Egy pillanatra megjavult, akkor beengedett és már rúgott is ki egy perccel késõbb.
Ekkor készült a hozzászólás 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

cenobite
Talán tényleg kissé gyengébb volt a felhozatal. Én mondjuk azon csodálkoztam egyet, hogy a WWE Smackdown: HCTP (ami szinte mindenhol elismerést váltott ki a kritikusoktól és a külföldi játékmagazinok általába több oldalban értekeztek róla)kapott egy fél oldalt - ráadásul olyan valaki írja a cikket, aki nem igazán van otthon a témában (ezzel most NEM megbántani és kritizálni akarom Csipi-t.) - míg néhány kifejezetten fika játékról több oldalon keresztül írnak.
Tudom, a wrestling cuccok nem igazán elterjedtek kishazánkban, de a HCTP talán nem véletlenül lett az év pankrációs játéka. Rengeteg újítás, stb...
Mind1, én meg mondjuk a másik véglet vagyok, mert nagyon szeretem az igényes wrestling játékokat és el is vagyok fogulva irántuk de nagyon! 😉
Konkréten emiatt lett kicsit 'savanyúbb' ez a mostani 576.
Ja és a Monster Rancher 4-et is eléggé lehordják, pedig nem egy rossz játék. Sõt! Szóval látszik hogy a tesztelõnek határozottan nem igazán tetszik sem a játékstílus, sem egyéb, de akkor miért nem más tesztelte?
Mind1... Peace!

gamertag: kenobita

mert nem lehet belépni
legalábbis én speciel nem tudok

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

torrente
Kifejezetten gyenge. Gyenge, mert ócska a játékfelhozatal.

cenobite
Jah! Ma én is +vettem... A mostani szám nem igazán jött be.

gamertag: kenobita

torrente
Megjelent.

MIRC:

-
#576 Ramza
#576 End of NAMES list.
-

Enyém az 576 csatorna, sehol senki 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dzson
Nem tudom, de jöhetne, mert fogy a pénzem. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Bogyi007
mikor lesz má a következõ?!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

A cikkeit nem komálom...
Tõlem egy belsõs kérdezte tudnék-e szerknek vkit, de nem tudtam 😊
nem mintha ennyire bennfentes lennék, ha hozzám id s eljutnak ilyesmivel (mondjuk akár egy Amway , vagy más piramisjáték is) akkor mán régen rossz lehet 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

cloud.strife
Háát, sztem ne legyen CD/DVD melléklet, hisz akkor tuti drágább lenne és ha olyan dvd-t raknak, mint a többi újsághoz, vagy mint a külön vásárolható DVD, akkor megette az egészet a rosseb!! Egyik DVD melléklet szrabb mint a másik!! :\\

www.digimomentsvideography.com

Egy Freddy vs. Jason "filmkritizálás" kapcsán bukott ki belõlem a mondat, aztán megtetszett és beraktam.

Ja, tényleg, Te csak a dvd-t nézed, az újságot nem olvasod 😊)))

duc
Mi az az idétlenség az aláírásodban? jó! 😊))
aabyssx
<...ööö...>

He???

www.youtube.com/aabyssx

Már a sokadik laptulajdonos/szerkesztõség/munkatársak nem tudott/tudtak együtt dolgozni sokak egykori kedvencével...

duc
miva?
aabyssx
He???

www.youtube.com/aabyssx

Akkor ezek szerint nyílt a titok.
Nem baj az, sõt.

jaja hallottam énis. csiperegték madarak.

A "másik újságban" hála istennek végre igen komoly változások lesznek (voltak).
Martin tudja mirõl beszélek.

duc
Remélem, sikerül vhol megállapodnia... nem tudom követni 😊) pedig igyekszem...
Kaplan
Jeeeeeeeee!
Visszajön Reiker!
Mondjuk igaz , hogy elég nagy pofátlanság volt, de gondolom látta nem szeretik annyira a másik újságba.
Martin mondott egy ilyet: Gyere velem a sötét oldalra.
De azért nagyon örülök..

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ne szereted Reikert?
A cikkeit nem komálod,vagy valami személyes problémád van vele?

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Hát én ennek nem annyira örülök.
GYEREKEK!!!

Reiker megint tesztel!!!
a márciusi konzolban visszatér a MESTER!!!

Ez az!!!

Reiker RULZZZ!!!!
😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Befogod mosmá aztán! 😊))))

Adi
Na azzér!!
Hol élsz te?? Pc-sek között szoktál mászkálni vagy mi?
Hello!
Letudnád nekem ezt másolni?
Persze 6 CD!!!!!! 😊)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DVD.
szarszálhasogató 😊

Adi
cd?

Jé télleg multiújság 😊)) Én ugye csak a ps2ig látok el... 😊)))
akkor izé... vmi más, jó ötletet mondtam helyette,oksa?
A CD mellékletnek gondolom ugyanez lenne az egyik hátránya.

az biztos,vagy egy SNES-es angol ZELDA-val!

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

barret
ffVII-et meg ff8-at adnának hozzá! az kéne a népnek!

Bérbe vehet? reklámfelület...

guardian hero
Mondjuk egy Atari 2600-as Pong cartridge-el mindegyik tábor egyformán elégedett lehetne 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sigmavirus1
Multiplatformos újság esetén elég nehézkes lenne mindedjik tábort kielégíteni!😄

Viva La Virus1!!!

na akkor a válasz az, hogy nem havilap, hanem hónap+1/12 lap. na 😊
Egyébként lehetne kéthavi is, bár remélem van akkora vevõközönség, hogy elbírja a havi megjelenést.
valljuk be a 800 pénzes ár nem egy nagy vasz, még két doboz cigi sincs...
Viszont dejó lenne ha lenne olyan egy-két szám amihez régi játék lenne legálisan, mint pár PCs laphoz...

sigmavirus1
ÁÁÁÁ nem csak mionden évben megjelenik 12 szám!😊
Elnézést, 11!

Viva La Virus1!!!

Mikor lesz má március konzoool, hejj?! 😊))
télleg ez havilap?

Kaplan
SZVSZ.
Nagyon ütõs ez a februári konzol..
Csak így tovább..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

barret
én pc-nél is mindig felrakom a lábam az asztalra,ugy kényelmesebb fogni a controllert... psx-es beidegzõdés. ja,ne legyen melléklet.

Bérbe vehet? reklámfelület...

torrente
Ne legyen dvd melléklet!

Emlékszem olyan 8 ébe olvastam egy régi 576ban, hogy martin csak felpakolja a lábát azt lövi a psx-t, komolyan mondom azóta amikor psx átirattal játszottam mindíg ez ugrott be és én is felcsesztem a lábam 😊 egy PCs játéknálugye ezt ritkán lehetmegtenni. 😊))
Ha kell egy szavazat a legyen vagy ne legyen DVD melléklet,akkor éna ne legyen mellé teszema voksom, mer nagyon kellemes ez a 8 kilós ár,a mellékleten meg játszható demók nem szoktak lenni, nem?

CSOCSO
Martin papit en is csiptem mindig
= azert mert kicsit szokimondobb volt.. WC-n olvasgatva neha nagy hahotazasok szurodtek ki...😊)))
amugy mi a csocs van mar Martin??? Bumbi aszonta hogy zsu atjon es tudunk beszelni...de meg semmisincs!!!!
Sephi
Az elso 576-os elmenyem akkor volt amikor megvettem azt a szmot amiben a Day Of The Tentacle leiras volt a vegen. Aszem egy T-Rex volt az elejen.

Aztan lekezdtem venni minden honapban es volt egy jelent amikor valami Street Fighter kodokat mutattak be es odairtak hogy tovabbi kerdesekert keresuk csak nyugotan meg Martin-t es ovalaszol.

Fene a pofad Martin soha nem talatalak bent 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Martin576
😉

Tegnap vettem egy konzit, eddig még sose tettem ilyet. Jókis újság ez, színes, sok játék, meg humorok. Martin ügyes. Gondolom a "minek írtok >3 pontos játékokról, csak a helyte foglalja?!" és a "minek bele telefonteszt?!" valamint "csupa szar poszter mér nem az XY volt a ZS helyett?!" címû dolgok lementek mán odavissza, én nem is részletezem.
Nekem az nem teccet hogy nõce van az elején így a vellanyoson mindeki azt gondolja szexújság rászoruló béndzsa vagyok 😊