576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Egy pillanatra megjavult, akkor beengedett és már rúgott is ki egy perccel késõbb.
Ekkor készült a hozzászólás 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Tudom, a wrestling cuccok nem igazán elterjedtek kishazánkban, de a HCTP talán nem véletlenül lett az év pankrációs játéka. Rengeteg újítás, stb...
Mind1, én meg mondjuk a másik véglet vagyok, mert nagyon szeretem az igényes wrestling játékokat és el is vagyok fogulva irántuk de nagyon! 😉
Konkréten emiatt lett kicsit 'savanyúbb' ez a mostani 576.
Ja és a Monster Rancher 4-et is eléggé lehordják, pedig nem egy rossz játék. Sõt! Szóval látszik hogy a tesztelõnek határozottan nem igazán tetszik sem a játékstílus, sem egyéb, de akkor miért nem más tesztelte?
Mind1... Peace!
gamertag: kenobita
legalábbis én speciel nem tudok
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
-
#576 Ramza
#576 End of NAMES list.
-
Enyém az 576 csatorna, sehol senki 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
nem mintha ennyire bennfentes lennék, ha hozzám id s eljutnak ilyesmivel (mondjuk akár egy Amway , vagy más piramisjáték is) akkor mán régen rossz lehet 😊))
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
www.digimomentsvideography.com
Nem baj az, sõt.
Martin tudja mirõl beszélek.
Visszajön Reiker!
Mondjuk igaz , hogy elég nagy pofátlanság volt, de gondolom látta nem szeretik annyira a másik újságba.
Martin mondott egy ilyet: Gyere velem a sötét oldalra.
De azért nagyon örülök..
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A cikkeit nem komálod,vagy valami személyes problémád van vele?
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Reiker megint tesztel!!!
a márciusi konzolban visszatér a MESTER!!!
Ez az!!!
Reiker RULZZZ!!!!
😊
Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hol élsz te?? Pc-sek között szoktál mászkálni vagy mi?
Hello!
Letudnád nekem ezt másolni?
Persze 6 CD!!!!!! 😊)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
szarszálhasogató 😊
akkor izé... vmi más, jó ötletet mondtam helyette,oksa?
A CD mellékletnek gondolom ugyanez lenne az egyik hátránya.
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Viva La Virus1!!!
Egyébként lehetne kéthavi is, bár remélem van akkora vevõközönség, hogy elbírja a havi megjelenést.
valljuk be a 800 pénzes ár nem egy nagy vasz, még két doboz cigi sincs...
Viszont dejó lenne ha lenne olyan egy-két szám amihez régi játék lenne legálisan, mint pár PCs laphoz...
télleg ez havilap?
Nagyon ütõs ez a februári konzol..
Csak így tovább..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ha kell egy szavazat a legyen vagy ne legyen DVD melléklet,akkor éna ne legyen mellé teszema voksom, mer nagyon kellemes ez a 8 kilós ár,a mellékleten meg játszható demók nem szoktak lenni, nem?
= azert mert kicsit szokimondobb volt.. WC-n olvasgatva neha nagy hahotazasok szurodtek ki...😊)))
amugy mi a csocs van mar Martin??? Bumbi aszonta hogy zsu atjon es tudunk beszelni...de meg semmisincs!!!!
Aztan lekezdtem venni minden honapban es volt egy jelent amikor valami Street Fighter kodokat mutattak be es odairtak hogy tovabbi kerdesekert keresuk csak nyugotan meg Martin-t es ovalaszol.
Fene a pofad Martin soha nem talatalak bent 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem az nem teccet hogy nõce van az elején így a vellanyoson mindeki azt gondolja szexújság rászoruló béndzsa vagyok 😊