576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
"többieket meg mégúgyse érdekli a téma."
Én elolvastam!! PS2 POWAAAAA!! So attól, hogy ps2-õs vagyok nem jelent semmit!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

guardian hero
Hardverkieg. rovatot tényleg nem kéne ezen a szinten erõltetni. Az elõzõ GC-s is szánalmas volt, pedig GC tulaj vagyok. De nehogy már fél oldalon keresztül kelljen magyarázni, hogy mit tud egy wireless controller, a szaros kábelekrõl nem is beszélve... Azonkívül akinek GC-je van, annak úgyis van némi fogalma a kapható kiegészítõkrõl, a többieket meg mégúgyse érdekli a téma.
Ja, és még mindig az elõzõ számhoz: tudom, hogy nem ez az újság fõ profilja, de azért nem lenne baj, ha olyan írná a zenebemutató rovatot, aki nem keveri az operát az operettel.
Amúgy jó az újság, a retro dolgok különösen. Ami még zavar, az az irányítás dedós szintû kivesézése az ismertetõkben. Aki nem jön rá két perc alatt egy szimpla hack'n'slash kezelésére, annak ott a kézikönyv.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Martin!
Kár,hogy csak az 576 fórumon,és
csak egy topicban kérdezted,hogy
mi legyen a címlapon.
MGS százszor jobb lett volna.
Mindegy,a poszter viszont nagyon jó.
Végre örülhetnek a GC tulajok is.
A hardverkieg. rovat nem túl érdekes.
Reiker írománya megint jó és érdekes.
A csevi is marha jó,meglepõdtem,hogy
mennyi "csaj" levél van benne! 😊
(Jah,és az tényleg Rad TV-je???)
A cikkekre még nem volt idõm,de
majd ma tanulás helyett elolvasom
azokat is.

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

cenobite
Megjelent? Hmmm..holnap---->újságárus.

gamertag: kenobita

torrente
Olyan rossz ez a mostani szám, hogy megfogadtam: decemberig nem is veszek több számot. Mindig év végén jönnek ki a legjobb játékok és akkor a legjobb az újság is.

Hû de lassan tellik az idõ.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

neeee viccelõdjünk kérem! 😊)))

csocso a sam az nem fps?

aabyssx
c. A Shadow Hearts-ban van egy "kör", amivel statégiázhatsz. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
b. Yoshi hátán Márió vízpumpával mech-es játéknak számít? 😉

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
esetleg far cry bar az max frocskolos.. de eleg szepen nez ki....
CSOCSO
a) serius sam second edition
mondjatok nekem:
a) vérfröcsögõs csonkolós játékot
b)meches játékot
c) körös stratégiát
kösz 😊

Nem hinném,hogy menne 😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Megveheted 500ért is ha meg tudod beszélni az újságossal hogy olcsóbban adja... 😊)))

Köszönöm!
Mi a nyereményem?
Mondjuk az,hogy megvehetem a következõ konzolt 799 Ft-ért? 😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

zsírrr! 😊))

Martin576
Hoppá! NYERT!

TIPP :április 16.

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Adi
😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
"vastagon benne vagyunka hónapba"
LOL!

a HP cikkekbe fõleg az volt a bosszantó hogy csak meg kellett volna kérdezni vki aki olvasta hogy hogy is van ez. Olyan jó lenézõs hangulata volt így a dolognak "nemtudom de nem is érdekel és megvan a véleményem arról akit igen"...

Ja és mikor lesz már áprilisi konzol? vastagon benne vagyunka hónapba! 😉

Dzson
CSOCSO békásmegyer mióta amerika? 😊))

Csipi HP cikkek tényleg gázok voltak (nem azért mert az enyimek anno hú de szuperek lettek volna). 😞

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

CSOCSO
nem sertododm.. amugy nehogy azt hidd hogy itt akkora hamburger laz van... itt mar unjak a hamburgert.. nalunk 10 eve van hamburger es meg most is alig engedhetik meg maguknak hogy hamburgerezzenek .. itt meg van 20-30 eve meki meg a tobbi szar... tobbet er egy faszabb ettermi vacsi mint egy hambi zabalas... amugy eddig en 1 szer ettem meikben.. es itt vagyok egy ideje...
Adi
😊 egy oldal kell neki akkor... gondolj bele mennyi hamburgert zabálhatott!😊))))))(Csocso nehogy nekem besértõdj)

Adi
úgy érzem ha MO-ba jössz Martinnak kell egy két kivánságát teljesítened!😊

CSOCSO
Martin576
Persze!

Szerintem volt egy kész sablonod amibe csaka nevet írtad át! 😊)))

Kicsit több tiszteletet: iszonyatosan kemény meló volt 6 perc alatt összerakni 😄DDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egyszerûen elintézem: fake, most dobtad össze. 😊)))

CSOCSO
mar megint irigykedsz !!!😊
Adi
Faszt májerkodsz te amerikai tahó!😊
Mit képzelsz magadról ki vagy te? Azt hiszed, mert amerikába élsz nagy vagy?? He?? TE HAMBURGER PUSZTITO.. akkora a koleszterin szinted mint fél tucat disznónak!😊))))

Ha minden igáz Ámérikában ván á gyerek! 😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Olyan hely nincs is 😊))

Makkoshotykán.

Miért,hol laksz?
Nem, de elég messze ahhoz, hogy nehéz legyen 576-hoz jutnia.

az miért fura ha van 576? bantuországba vagy vagy ilyesmi?

CSOCSO
Maartin.. kepzeld.. Bumbesz kuldott nekem egy marciusi ha jol emlexem😊
szamot az 576 konzolbol!!!!😊)) csinalok egy kepet a magazinnal a kezemben egy tabla mellett beteszed a kov szamba?😊))
Akartam már szólni, hogy akét Harry Potteres cikkbe elképesztõ HP tudatlanság vehetõ észre. Pl, hogy mér van bulgária a kviddics VBn. Elmondom, már ha vkit érdekel 😊), hogy azért, mert õk játszották a VB döntõt Írországgal, ahola cikeszt a bulgár fogó Vikrot Krum kapta el, de a meccset Írország nyerte 😊))
Szóval ez nem olyan titkos info amit egy HPt elolvasottól (nem kell vérfannak lennie) nem lehetett volna megtudni, legközelebb kérdezzetek meg nyugodtan engem, szívesen segítek a nem elfogult rajongók akik HPs alsót is vesznek, hanem a könyvet kedvelõk szempontjából.
Meg nagyon vicces volt az a cikkezdõ mondta hogy (kb) "bár mindkét filmet láttam és uncsi szar sablon sztorik" 😊))))) 5 könyv van belõle és tudjuk jól mennyi köze szokot lenni egy könyv megfilmesítésének a könyvhöz. Mondjuk 3szor annyi minimum történik a HP könyvekbe mint a filmekbe én néztem is nagyokat a filmbe az ugrásokon.

Esetleg ha a lenti linken megnéznéd 😊
Ott van fõoldalon, észre fogod venni.
Amúgy nem új, ebben a mûfajban kb. 15 éve nem igazán alkottak értékelhetõt (néhány kivételtõl eltekintve).

Azt nem ismerem.Valami új horrorfilm?
Brain damage címû film "kritikája" 😊

Mire vonatkozik az aláírásod?Akár a Happy Tree Friends is lehetne😊
Adi
Csáki Baba... Chuky.. ha jól írom!

Nem, ez sajnos nem tõlem származik, hanem az egyik legjobb magyar oldalról (harvester.uw.hu).
De annyira megtetszett, hogy beraktam.
Én amúgy mindenkit szeretek, aki megadja a napi betevõ gore adagomat 😊

cenobite
Sebaj!
Szerintem Freddy legalább olyan kúl mind Jason, csak máshogy. 😊
Amúgy meg Pinhead rulez! 😄

gamertag: kenobita

ajjaj,kicsit OFF voltam,de sebaj 😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Ramza,látom frissítetted a aláírásod!
Gondolom ez is az elõzõhöz hasonló vitában bukott ki belõled!
Egyébként ti kit csipáztok jobban:
jason vagy freddy
Sztem egyértelmûen FREDDY a legnagyobb császár!!!

Kőbányai??? VILÁGOS!!!