576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azér az furi, hogy az EVM tudja 2 rugóért adni a játékokat...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Amerika más tészta, ott az emberek meg is veszik a játékokat, nemcsak letöltik netrõl. Nagyobb vásárlóerõ = olcsóbb árak.
Azt már meg se említem, hogy amikor én kint voltam, akkor 20 dollárért vettem eredeti Sony kontrollert meg memo kártyát. És 15-20 dolláros árkategóriában voltak az egy-fél éves játékok, szinte ingyen dobálták az embereknek. Kár, hogy nem NTSC-s gépem van... 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vagy lehet hogy aza a baj, hogy HCgémerek vágják az összes GG, DC DoA, DG, KKOTOR, ROTL, FUCK rövidítést, de én még nem vagyok annyira zyírkirály a témában.
A másik, hogy egyszer össze kéne írbi milyen rövidítések vannaka lapban, mert néha elég nehéz rájönni melyik mire vonatkozik. Talán tartani kéne egy olyan levet, hogy ha egyszer leírtátok már teljesen, akkor lehet utána rövidíteni, egyértelmûbb lenne.
Itt nem arról van szó, hogy jól értékeld a gamet, hanem, hogy ne legyen mindig ilyen vita, hogy pl. persze a Zelda csak ennyit kapott miközben ps2-re a másik game megkapta a 10-et, pedig nem is ér annyit stb. Meg amúgy is ez csak mint ötletet hoztam fel, hogy az ilyen pontos vitákat megússzák szerencsétlen újságkészítõk. De mostmár látom, hogy ebbõl is csak a baj lenne, az ilyen értetlen emberek miatt te! Tuti ugyanígy nem értenék az egészet!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Én arról beszéltem, hogy miután a tisztelt olvasó elolvasta a cikket, saját maga értékelheti az adott anyagot, így legalább mindig olyan pontozást kap a végén amit õ elvár! Ennyi, nem volt itt szó semilyen letöltésrõl stb.
Ismerem a "rothadtparadicsom"-ot, jó oldal, és úgy általában én is ismerem azért a stuffokat, de továbbra is azt tartom, hogy nem árt jól szétnézni, mielõtt kiadod a zsét.
gamertag: kenobita
En mar csak tudom mirol szolnak a jatekok es latom is mekkora pontozast kaptak. Ha oszinte es jo on-line pontozasra vagy akkor javaslom neked a ROTTEN oldalt mert itt legalabb megmondjak a frankot. Csak a kereso endzsin van kicsit megmanipulalva de ha megvan a jatek akkor az oszinten van pontozva.
Ez rendben is van, de ahhoz elõbb meg kell venni a játékot, vagy nem? Annak könnyû, aki iratja, de én pölö alaposan utánanézek egy játéknak mielõtt kiadom érte a pénzt - hacsak nem olyan játékról van szó, ami kizárt, hogy ne tetsszen, és ami iránt kurva elfogult vagyok. 😉
Az 576-ban lévõ értékelés csak egy része a dolognak, ott vannak még a netes oldalak+(véleményem szerint a legfontosabb) az olvasói review-k bizonyos weboldalakon. Nos, ezekbõl áll össze a kép, hogy nagyjából mit is várhatok el egy adott játéktól.
Ha csak az 576-ot veszem alapul, akkor pl. nem valószínû, hogy tervbe venném mondjuk a Monster Rancher 3-nak a beszerzését - mert az elõzõ számban elég lehúzó kritikát kapott - viszont webszerte jó a visszhangja a cuccnak, érdekesnek találom, úgyhogy majd beruházok rá. De ugyanígy írhattam volna valamely külföldi site 40% körüli pontszámát egy adott játékhoz, ha a játékosok többsége ennél jóval értékesebbnek tartja.
A The Hobbit az egyik siton 10 pontott kapott mig pl a Rathet And Clank 2 csak 8 -at... aze ne haragudj 😊
Engem amúgy messze hidegen hagy a pont a leírás végén, a lényeg, úgyis a cikkben van, ha az ott leírtak felkeltik az érdeklõdésem, akkor megszerzem a gamet, bármi is legyen a végén a pontszám. Amúgy én szeretem az ilyen offline médiát és kicsit nehezen tudnám elképzelni, vagy inkább elviselni ha ez egyszer megszünne. Annyira jó kézbe venni az új számot, még az illata is más! 😄
Ez pont olyan hogy egy autos jatekra adnak nagy pontozast de en utalom a stilust szal nekem tuti nem fog tecceni.
A konzol egy nagyon jo ujsag mert meg lehet tudni mindent egy jatekrol es foleg hireket kapunk uj jatekokrol is. De penzt nem adnek ki erte az is tuti.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Tulajdonképpen akkor nem is olvasod! 😊
Mindenki szidja csak a konzolt.
Mondjatok jobb újságot!
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Számomra a decemberi és a januári szám volt olyan, amilyet szeretek. Tartalmasak voltak.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Az a fajta fasza cikk, hogy olvasod - és jóesõ érzés fog el, hogy van rajtad kívül még másik hülye, aki szépen meg is fogalmazza milyen érzés volt a kedvenc játékoddal játszani. =)
Nekem tetszett Csipi Crystal Chronicles bemutatója is, szal GC tulajként maszkimálisan meg vagyok elégedve. =)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
a zújság negyedénél se járok, mer keveset utaztam. és a WCn is sietnem kellett... 😊
viszont engem mindíg bezavar az értékelésnél a "más verzió" azt vhogy át kéne gondolni. a multitesztnél pl egy táblába összeszedni és színnel megkülönböztetni a pontnál. vagy akkor több lesza hely és többet kell írni a cikkbe? 😊)))
Van sok régi ujságom,azok sokkal jobbak mint a mostaniak!Bérbe vehet? reklámfelület...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Vannak akik a másodlagos gombokra nem jönnek rá rögtön és a játék negyedénél jönnek rá és kínlódva játszották addig.. Ennyi. Szerintem nem baj, hogy leírják. Kézikönyv(én csak tokot és dvd-t és egy borított szoktam hozzá kapni, mondjuk ez az én gondom)?!
Amúgy meg a kiegészítõkhöz, annyit fûznék hozzá, hogy akinek nincs otthon internet az nem tudja olyan jól a dolgokat mint esetleg te, vagy én vagy még itt 20-an..
Szóval nyugodtan nyomassák csak azt a hardver rovatot!! 😊 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01