576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
driver 3, olyan jó cikk lett...asszem tízest kapott mehetsz a boltba venni...Martin szerint is jól fog fogyni...szóval spuri

DEPNI!!!!

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nem tetüségbõl nem modnom meg, hanem mer lusta vagyok kikeresni, ne sértõdj mámeg,mi vagy te depis tini? 😊))
A Front Mission 4 pl az tuti 8as lett,meg a Psi-Ops is, erre emlékszem, de nincs kedvem elõszedni és kinézegetni.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

torrente
Jó hogy nem mondod meg, mert az SG fóruma tele van ilyen tetûvel mint te.

Pont mondani akartam, hogy megvan az újság, de nem fogom megmondani neked melyk legalább 7 pontos 😊)))

Martin, miért titkoltátok elõlem hogy van egy ilyen stílus, mint az FM4? hát nekem az kell, akarom, nagyon teccik, körös meches (bocs, wanzeres), square mi kellhet még? 😊)))
az elõtõ rész (gondolom volt 3) is ps2 és kafa?

torrente
Ha jól tudom, már megjelent a legújabb szám. Akinek megvan, megírhatná, hogy milyen jó játékok vannak ebben a hónapba ps2-re! (Kb. 7 feletti értékelés.) Kösz.

Rincewind
Jó'van ne piszkálj már! ^.^ A franc gondolta volna ekkora eltérések vannak a különbözõ platformok közt, ez azért nem egy általános dolog. Sõt itt találkoztam vele elõször.
A képeket meg nem kérjük, több színvonalas írást akarunk! És nézz a körmére a Big gyereknek, hogy gyorsabban körmöljön, mert igényeljük a beszámolóit! ^.^
Martin576
A zjó mer képaz van bennedögivel...

guardian hero
Mink csak a képeket nézegessük a zúlyságban

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Na jó de akkor mi marad hogy visszavágjanak a készítõk...? 😊))

Martin576
Ezért kell elõször olvasni, és csak ezután fikázni... 😉

ennyi elég, aszittem vmi olyannak a rövidítése, hogy "megvettünk minden jogot és eredtiek ajátékosok" vagy ilyesmi.

guardian hero
ESPN: egy amerikai sportcsatorna, de sajnos nem tudom feloldani a rövidítést - talán majd az okosabbak 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tegnap egész délután napocskáztam a kertbe és közbe teljesen átböngésztem az E3 híreket, mert ugy szeretnék jobban képbe lenni majd. fogtam egy cetlit és kifirkáltam rá, hogy mik érdekelnek majd.
Szegény EIDOS nagyon rosszul állhat ha kétszer akkora betükkel kellet a cikket írni, hogy legyen 2 oldal, mint a többieknél...
A SEGA NHL, NBA stbnél mit jelent az ESPN?

Hmmm...csak nem egy mûértõhöz (LAM) van szerencsém?😉)

guardian hero
Engem is meglepett, ráadásul azt gondolnám, ha már van eltérés, akkor PC-n jobb a grafika, vagy komolyabb a játékmenet, de itt mindkettõ pont fordítva igaz...

Rincewind
Igen, miután elolvastam az 576 cikket, és megnézegettem a képeket, villámként csapott belém a felismerés, hogy a két verzió homlokegyenest különbözik. Én a PC-sel játszottam, ami tényleg teljesen már, mint a konzolos, sokkal gagyibb. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szintû eltérések lehetnek a platformok közt... 😛
guardian hero
PS2-õn toltad? Mert a PC-s verzió teljesen más, mint a konzolos (sokkal gagyibb).

cenobite
Jó lett ez az 576, a Cool-Túra fõleg bejött. L.A.M. Nyamiiiiiiiiiiiii...! 😊 Az E3 infok is faják, ismét bizonyosodott, hogy õszre/télre megint kell egy vagon pénzt szerezni a kijövõ stuffokra.

gamertag: kenobita

Jó a marketingjük 😊))

Sephi
Tudnek am errol meselni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
Igen ezt már én is megfugyeltem, de kommentárt inkább nem fûzök hozzá. Úgysincs elég rálátásom a dologra. De azért érdekes... ^.^
Rincewind
Igen, és szerintem katasztrófa volt. 😊
A játékokat én nem néztem vmi izginek. az elsõt láttam PCn éskatasztróga volt.
a kviddics kupával játszottál?

aabyssx
Az EA játékok mindíg, mindenhol jó értékelést kapnak.

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Nekem nem kell mondanod én valamilyen szinten HP rajongo vagyok. 😊 A 3-astól felfelé mindet olvastam többször is és a játékokkal is játszottam. ezért monsdtam, hogy ez a 3-as egy szar. 2-3 óra alatt végigvittem a fõ szálat és újab másfél óra ráfordításával 100%-ra kipörgettem minden secret-tel. Ráadásul rengeteg lehetõség, ami mondjuk a kettesben benne volt, ebbõl hiányzik. Ez a rész egy óriási visszalépés a második részhez képest, ami ezerszer sokrétûbb, jobb és hosszabb volt.
Könyvbe nagyon jó, ott kezd átmenni nem gyereknek való történetbe az egész. a film is király lett állítólag. 😊
Érdekes, hogy a konzolba senki nem olvas HPt és a filmeket se látta 😊 de a mostani cikkben legalább nincsen olyan, hogy HP nemismeretbõl értetlenkedne a szerzõ vmi tök egyszerû dolgon. Viszont a képek alapján nagyon kölykök a szereplõk a játékba, a filmbe meg má tök nagyok.

torrente
Kösz!

Sephi
Transformers vaazz... 😛PP

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
HP3, vazz... 😛
transformers, harrypotter3, way of samurai, onimusha 3, england football, redead revollver.

torrente
Melyik ps2-es játékok kaptak ebben a hónapban minimum 7-est?

Nem ugy nem mondott semmit, hogy nincs értelme globálisan, félve is írtam le. Ugy értem, hogy egy nagy csomó cuccról nemtom hogy milyen játék, mer nem vagyok képbe annyira mondjuk az elõzmányek, cégek stb tekintetébe, mer ugye az egy idõ alatt rakodik az emberre. egy részét meg nem olvastam még el.
Valóban nem száraz, nem fikának szántam.

Martin576
Sajnálom, hogy a harmincakárhány oldal E3 hírek neked semmit sem mondott...

Színes volt, olvasmányos, nem száraz, inkább személyes...

Nekemmmondjuk rengeteg infó nem mondott semmit, de a burnout3 pl nagyon érdekel, meg a FF7 film is érdekesnek hangzik.
király lehet egy iylen feszt, bár én az ilyen helyeken nagyon tudom utálnia tömeget, fõleg ha mondjuk sorbanállás van vmi ingyen dologér... akkor mindeki állat lesz.

UNREG
Pont ez, hogy nem volt semmi nagy dobás, csak hitegették a jónépet. 😊)

guardian hero
Liquid, bocsi 😊

guardian hero
Végül is mi volt a SEGA nagy dobása? Liqiud írta, hogy jól beégtek, meg hogy a SEGA beszámolóban lesznek részletek, de ott sem volt részletezve...

Ja énis 😊)))
télleg sok az E3 info. Martin meg hogy kiakadt, még a végén a FF rajongóknak is beszólt 😊 ejnye!

guardian hero
Akkor jól megszivattam õket! 😊))

UNREG
Érdemes megvenni a rengeteg E3 infó miatt (is).

Titkolják, alacsony lapszámot akarnak 😊))

guardian hero
Én meg szombaton, kommersz újságosnál... Meg is lepõdtem, mert még nem hallottam senkitõl, hogy kijött az új.

én már pénteken megvettem a WestEnd 576-ban

\"my love for you is like a truck\"

boltból, vagy fusiba nyomdából?

guardian hero
Nekem már megvan az új szám... legalábbis nekem újnak tûnik ez az E3-as 😊.

randa és öreg... 😊))

torrente
Az újságot hagyjad, de a csajt ne!

A héten lesz a megjelenés, zaklassam az újságos csajht vagy se? 😊

c4 nemtom, elírás 😊 simán 4 cikk akart lenni.

Nálam is hobbi. Imádom a játékokat, kiskorom óta írogatok ezt-azt. Ebbõl a fizetésbõl megélni nem lehet. Vagy szereti az ember, vagy nem. Nálunk senki nem a meggazdagodás reményében publikál.😊
Mi az a c4 cikk?