576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen kívül csak a szokásos, kisebb méretû, full fekete-fehér, szöveges "Information Booklet" jár hozzá.
Pontkártya rendszerint csak a Nintendo kiadású játékokhoz jár, amit Magyarországról nem tudsz használni.
A Harvest Moont a Magnew Kft. forgalmazza, mi is tõlük vesszük. Náluk reklamálj, ha nem vagy elégedett a gépkönyvvel.
A lemez azért volt ujjlenyomatos, mert ha az volt az utolsó darab, valószínûleg azt használták bemutatásra.
En 100%-ban bisztos vagyok hogy az eldaonak valami haverja megunta en megkerte hogy paszoja el egy vevonek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
De, sõt még a garanciális gépeket is õ javítja.
A kézikönyv ha ismerõsödnek színes, akkor a tiédnek is annak kellene lennie persze. Plusz kell benne lennie egy "safety guide"-nak. Pontos kártya szerintem csak Nintendo játékokhoz van. (?)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

...
Megfélig komolyan is gondoltam, nem az összes üzletre gondoltam csak mit tom én esetleg egy az Õ hatalma alatt van....
ÕÕ az újság fõszerkesztõje azt tudom.. de ez kizáró ok, hogy legyen egy üzlete? Vagy csak üzlet vezetõ legyen?!.... 😊
Amúgy meg azzér írtam az elöbbit, mert biztos ismeri a tulajokat, de amit írt neked ez be is igazolódott...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Amúgy meg nem te vezeted az üzleteket vazz??
> a CDGalaxisban vásárolok az tutifix
Jó helynek tûnik. Én vettem náluk egy Jak & Daxter Platinumot 6-ért és kaptam mellé egy csokit. Nem mintha olyan sokat érne, de jól esett. 😄
www.youtube.com/aabyssx
A lenyeg az hogy en csutortokon felhivtam a West-End boltot es felraktam ezt a peldanyt. Amikor penteken bementem nagyon siettem es a pasi berakta nekem zacsiban es elhuztam. Termeszetesen azt lattam hogy a jatek az de nem neztem meg ha folias e vagy sem. Kesobb kocsiban eloszedtem a EA-s zacsibol a cuccost es a kovetkezo volt benne.
Egy darab fekete fehet kezikonyv. A boritoja az szines de nem az a erdeti szin es belul minden fekete feher. Lehet erzekelni a lapokon hogy nem az aminoseg. A lemez az meg agyon volt strapalva. Foltos volt es van rajta egy kiseeb karcolas is az egyik vegen. A doboz belul egy igen lathato feher foltott tartalmaz amit le kapartam. Olyan volt mintha valaki gyertyat egetett volna benne.
Beszeltem ismerossel es nekem aszonta hogy o amikor megvette Budapestrol valami maszek csavotol akkor foliazott-at kapott es volt benne full szines kezikonyv , valami Techinkal adatlap es ami a legfontosabb az a kis 250 pontos lekaparos fuzet es volt hozza egy szines terkep es a hatan mindefele leirasokkal.
A panaszom meg az hogy ha mar elmegyek egy profi boltba mint a 576 es kifizetem erte a 14000 Ft-ot akkor ne egy hasznalt piszkos es nyomtatott kezikonyvel elatott jatekot.
En nem vagyok az a elegedettlen tipus de ez engem nagyon kiakasztott.
A lenyeg hogy a jatek megy de zavar a dolog akkoris.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
(talán néhányan értik a párhuzamot...)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
nah en vhogy igy kepzelem ez az NDS-t...
bar a formaja es az anyaga meg mindig nem a legjobb de ez igy meg mindig sokkalta sokkal jobb mint az alap.. de ezt nemtom miert nem lehet megcsinalni.. mr miyaomot hogy szopjad telibe....
szoval a felso kepernyo nagyobbacska...sok jatekhoz jo.. sokhoz felesleges...
gombok kicserelve...mert az a sok gomb ugy nez ki mint egy 30 eves nintendo kvarcjatekon
plusz legalul egy kis lcd van ami kijelzi hany or avan pontosan es az elem toltottseget..esetleg hogy van a kozelben valaki e zonan belul NDS el jatekkal hogy lehessen jatszani.. plusz annak a tereje...
szal szerintem ha ilyennel kene kijonnie minimum a nintendonak...
kicsit a muanyag minosegen kene kicsit elgondolkozni... mert ez nagyon olcso muanyagnak nez ki. mig a PSP szinte csillog mintha uveg lenne rajta... legalabb tegyek pofas kis femvazba! vagy akarmi! szal ennyi lenne
.hzx
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Megbizni jó! Ellenõrizni mégjobb!
Ez igaz a boltok ba... Én pár napja az árkádba vettem, egy BF-t és ahogy kaptam meg és indultam meg már nézztem, hogy mi van a zacskómba. Ez igaz amúgy ha beállsz a MeCi-be drivingolni😊 akkor mikor kiadják a kaját. Sose kezd el sietni mint vmi barom, mert mögötted állnak. Nyugodtan ahogy a kezedbe nyomja nézz bele abba a kurva zacskóba.
Adják, kinyit, megnnézz, számol, kisebb fajta dolgokat is megnézzed. pl: mustár, ketchup és hasonlók. Egyéb szószok.
Figyyelj oda vazz Sephi!
Rince: melyik 576-ba vágtak neked unott pofát!?
LOL.. te sem vagy egy iq bajnok azzér. talán ha egy .hu-t teszel a végére... 😊😊
Mind1... kudd mar el legyszi a cdgalaxis cimet privibe.
Mellesleg nem akarok egyik cég ellen vagy mellett sempálcát törni, mert negatív és pozitív tapasztalatok mindenhol akadnak dögivel!
De legközelebb érdeklõdj utána a cdgalaxisban is, hátha akad náluk GC játék (bár a honlapon nincs kirakva). Én a múltkor jártam úgy, hogy venni akartam egy PS2-es Way of Samurai 2-t és bementem az 576-ba, ahol is az eladó unott pofával közölte, hogy nem tudja mi az, majd beszélgetett tovább a haverjával... 😛
Mondom jó, felhívtam a cdgalaxist, kedves hölgyike közölte velem, hogy most éppen nincsen, mert elvitték az összeset, de felhívnak, ha majd lesz. Pár nap múlva jött a telefon, hogy van, és ki is küldik a címemre, ha még áll a dolog. Mondom jöhet. Másnap futárszolgálat hozta ki házhoz a játékok: teljesen korrekt, fóliás, vadonat új game volt, kaptam hozzá ajándék posztert, meg katalógust meg törvásárlói kártyát, meg minden hülyeséget és mindezt közel 5000 ezer forinttal olcsóbban, mintha az 576-ban vettem volna meg. Én ezentúl csak a CDGalaxisban vásárolok az tutifix. A legkorrektebb cég Magyarországon ezen a területen!
Tehat az 576-ban nekem ma hasznalt jatekot adtak el 14000 FT-ert.

Tegnap delutan felhivtam a WestEnd-i 576 boltot hogy szuksegem lenne egy HarvestMoon GC-es jatekra. Nagyon kedves volt az elado , kerte a nevem , es felre is rakta nekem. Amikor ma delutan bementem a jatekert nagyon siettem es lattam hogy berakta a zacsiba a jatekot majd elrohantam. Utkozben vettem csak eszre , amikor mar keso volt visszamenni , hogy a doboz nem is volt vadonat uj , meg volt karcolva majd kinyitottam es akkor nagyon ideges lettem. A lemez benne volt az ok de mellete egy szerencsetlenul kinyomtatott ,fekete-feher, hasznalati utasitas volt.
Na most kerdem en. Ha mar bazeg elmegyek es kiadom erte a bolti arat akkor nehogy mar igy atbaszanak? Hol van az erdeti konyvecske belole? Hol van a pontozos lapom belole?
Bazz ez az utolso eset hogy onnan vasarolok. Ennyi penzert ez mar a minimum de hogy igy atbaszak az embereket eleg szomoru.
De sajnos en is hibas voltam mert nem neztem meg akkor. Nem baj most mar megvan a velemenyem.
Ennyit arrol hogy "Batoritsuk a nepet eredeti jatekokat venni es ne warezt".
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Különben már megdumáltuk. Ügynek vége. Nem is volt ügy.
Satyogj el a boltba és ölelj át egy darabot.. Aztán nézzegesd ki magad.

UI.: rrroka az egyik legjobb fej a fórumon vazz..
1-hez képest sehol sincs..
He..
De a vége nagyon üt!! Szerintem!
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...