1463
576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • Vinz
    off
    Remélem szerdára mejön a FIFÁ-m,akkor úgy bekreálom magam az Arzenálba mint a huzat :))
    on
  • Vinz
    Mai napig vannak vérfürdők Bronxban és Queensben,de erről vajmi keveset csipog a dzsigoló New York-i Polgármester.
    A kis fekáknak fingjuk sincs mi az a Manhunt mégis egymást lődözik halomra.
    Stocholmban viszont a legvérmesebb FSP-s gémer sem megy másnap az isibe osztályt irtani.
    Amerikával van a baj,ott úgy veszel puskát mint itthon nyalókát
  • guardian hero
    Én szeretem a vadászjátékokat, pedig a valóságban nem lőnék le pl. egy szarvast. Amiről nekem megvan a véleményem, az a "jaj szegény ártatlan állatkák" szintű szöveg a pestiektől, akik beteg galambokon kívül más élő állatot még nem is láttak.
  • Ramza
    semmit -> senkit
  • Ramza
    Deer Hunter = a szomorú valóság szimulálása (nem kívánok vitatkozni egy játékos topikban a vadászatról, mint "nemes" sportról, de megvan a véleményem róla, és bocsánat, nem akarok megbántani semmit, de durvára nem érdekel, hogy mit ír erről a Biblia.

Manhunt = 100%-ig a fantázia szüleménye, szórakoztató, bár kétségkívül hiperagresszív. Ha ez menne az utcákon minden este, akkor nyilván átmenne a fenti kategóriába, így azonban nem tartozik oda.

A legnagyobb gond szvsz nem azokkal az emberekkel van, akik az erőszakos filmeket, játékokat és könyveket istenítik, hanem azokkal, akik képtelenek felfogni, hogy azoknak vajmi kevés köze van a valósághoz.
    Inkább utóbbiakat kezeltetném, hiszen pont ők azok, akik nem képesek különbséget tenni a képzelt és valódi dolgok között.
  • UNREG
    Tényleg jó az új szám, bár én az új fiút (Krisztián, vagy ki) egy kicsit sótlannak tartom.
  • Martin576
    Mi a tököm húzódott el???????
  • Tyler Durden
    Szerintem teljesen okés lett az októberi szám, köszönhetően a kibajó játékfelhozatalnak + a cikkíróknak akik kitettek magukért. Congrats és csak igy tovább..
  • Davidus
    Ez a bibliára hivatkozás elég szánalmas:P
  • torrente
    Elég furcsa vagy Martin, hogy a Deer Hunt-ban elvből nem ölsz állatot, a Manhunt-ot meg isteníted, ahol embereket kell brutálisan kivégezni. Elég erőltetett! A Bibliában olvasható, hogy Isten kinyilatkozta, hogy az ember uralkodik minden élőlény felett. Ismétlem, URALKODIK és nem kínozza, mert azzal én sem értek egyet. Régen is állatáldozatot mutattak be az Úrnak. Nem vitaindítónak írtam, csak megjegyzésnek.
  • Vinz
    Oxigén Martin,de a szeptemberi anyag cseppet elhúzódott,már ami a meghatározott időt illeti
    Csipi FIFA-s előélete sem lehet makulátlan,amiket leírt szinte mindet megtalálni a 2004-es cuccban,tsak a játékosok kreálása és a 15 éves menedzseri tevékenység jelent újdonságot.
    Kicsit átfogóbb,nyáladzóbb leírást vártam,mérnem egy focka fan tesztelte a gémet?
    Bár elég sok anyagot tesztelt,NHL,Golf stb..lehet ideje nem volt rá.
  • Devla
    Nekem ez egy lakasnak tunik.
  • Davidus
    Konzol fetisiszta:D Vagy valami raktár?:P
  • Davidus
    Ez bennem is felmerült;)
  • Ramza
    Majd megnézem.
    Megint valami deszkás játékból tartottál bemutatót? :)
  • Bluntside
    Ramza!

Ha ügyes vagy, megláthatod hogy kétszer is benne vagyok a mostani Konzolban! LOL világsztár lettem...
  • Sephi
    Hogy mire fel kapott 7 pontot...
  • torrente
    Spy Fiction: 7 pont
  • Jinchuu
    Valószínüleg azért, mert neki ez a tv is tökéletesen megfelel. :)
  • Jinchuu
    Szvsz inkább eladta! :D

The seller ended this listing early because the item is no longer available for sale.
  • aabyssx
    Ha már arra ad, hogy minden konzolja meglegyen, akkor arra miért nem ad, hogy normális tévén nézze?
  • Devla
  • Sephi
    Te jo eg! Mekkora allat lehet ez :)))
  • Devla
    Az semmi :)
    Brutalis meretu gyujtemeny
    Volt egy ennel is nagyobb is, de az mar lejart sajna es nincs benne az ebay adatbazisaban.
  • Davidus
    0 bids

szvsz marad is annyi:P
  • Davidus

• cenobite
    Fincsi lett az új konzol, grats! A Burnout 3 plakát pedig igazi unikum! :)
  • fanatifo
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8137357473#ShippingPayment

ezt a játékgyüjteményt nézzétek meg nemsemmi 100ezer dollárért árulja a képek hiperbrutálisak plusza játéklista is:))
  • rrroka
    muris! :D
  • Ramza
    mindenkinél ilyen.
    Elbaszta a nyomda.
  • rrroka
    a burnout3 plakát az én verziómban kicst furán van elvágva ketté... vagy ez normális...? ;)
  • rrroka
    liquid ilyet szól: az Aclaim marketing-izomzata :DDD
  • rrroka
    Itten e a kezembe a 576K és most nem fogok dolgozni hanem elolvasom :)))))
  • Kaplan
    a Spy Fiction hány pontot kapott? Mert most az az egy dolog érdekelne.
    Hali Martin
  • rrroka
    Úgy lett volna az igazi, hogy "Várhattatok volna amíg letöltöm!" :DDD
  • Martin576
    Mielőtt felvágnád az ereidet: benne van a Fifa 2005.

A "várhattatok volna" meg elég LOL: az újságnak egy évre előre le van adva és meg van határozva a megjelenési ideje. Nincs olyan, hogy "várni vele".
  • Sir Quno Jedi
    Inkább az a lelombozó benne, hoyg bármennyit is fejlődsz, bármilyen ravasz, taktikás vagy, akkor is a reflexeken múlik minden az igazán durva helyzetekben. Pedig vannak benne egész érdekes részek...

Szal. az RPG valóban háttérbe szorul, ahogy mondod. Ez a real-time dolog nekem sem jön be. Szeretek gondolkodni, tervezni, ahhoz viszont idő kell.
  • Sir Quno Jedi
    A KH romboló hatását semmi sem múlja felül ! Kigyúrt kopaszőrjítő No.1 !
  • barret
    Én is kiszaladtam tóle kb 15 órányi játék után...Elég volt belóle annyi...Hack & slash nem a múfajom ........
  • Vinz
    Az októberivel várhattatok volna míg kijön a FIFA 2005
    Igaz a haverom aszonta már lelehet szedni a netrű a PS2-es vátozatát