576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Sajnaltatni magam?!
Mi van?!"

SEMMIT nem értettél meg a hozzászólásomból.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Harvest Moon GC-re...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nefasturris
Télleg mien gamet vettél?:A

?:P

Sephi
Nem... en oszitem rajottem hogy degeneralt vagyok mert nem vagyok kepes megerti a gondolat mentet. En soha semmi roszat nem akarok tenni senkinek de megis mindig en vagyok az aki megszivja. Bevallom hamar leszek ideges es megondolatlanul irok ide de aztan van amikor megbanom.

De ebben az esetnem eskuszom hogy nem sajnaltatni akartam magam csak szomoru voltam hogy igy jartam. Es Martin-nak akkor sincs totalisan igaza mert en 14000 FT -ert selejtet vettem.

Bocs hogy ide irtam de gondoltam ide tartozik. Hat roszul gondoltam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Sajnaltatni magam?!
Mi van?!

Te aszieszed baratom hogy en azert irtam ezeket hogy sajnaltasam magam?!

URISTEN!

Sephi kérlek vedd észre, hogy ami ebben a topikban történt, az - a témától függetlenül - teljesen természetes emberi reakciók összessége. Ha megvertek volna és azt sírod el egy másik topikban, ugyanez lett volna a vége, csak a hozzászóláók lennének mások.
Nézzük a folyamatot.
1. Az embert valami olyan sérelem éri, aminek hatására embertársaiból sajnálatot vált(hat) ki.
2. A sérelmének hangot ad - jelen esetben egy fórumban.
3. Megjelennek a sajnálkozók (ld. egyes pont, számítani lehetett arra, hogy jönnek), a problémamegoldók és a tanácsadók is.

Normális esetben itt 4. pontként annak kellene következnie, hogy a társaság továbblép, konfliktus-kezelésként a probléma megoldásán fáradozik, vagy hasonló dolgokat tesz. Ezzel szemben itt Te visszaugrottál a 2. ponthoz, majd hamarosan megint ugyanezt tetted. Azzal nem számoltál, hogy akik egyszer sajnáltak, azok egy idõ után durvára megunják azt, hogy folyamatosan sajnáltatod magadat. Ezért a harmadik pont is szépen lassan kicserélõdik arra, hogy:
3. többen megkérnek, hogy most már hagyd abba a sírást.

Mi ebben a meglepõ? Lépjünk tovább. Ez 576 Konzol topik továbbra is, tudtommal.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ne fejj maskor meg fogom nezni miert adok ki penzt!

Nos, ebben tökéletesen egyetértünk... Mindenki életében megesik hasonló méretû szívás, de a nagyobb baj az, ha a legközelebbi esetnél nem tudod hasznosítani az ebbõl levont tanulságaidat.

Peace.

Sephi
Most gondoltam arra hogy vissza lehetne menni de sajnos a blokk a EA-es zacsiban maradt az meg a kocsiban es a tulaj aki vitt asoznta hogy azt mar kidobta szal mar blokkom sincs.

Hulyen jott ki az egessz es kesz.

Konkrétan én venném a fáradtságot, és felutaznék Pestre. Hogy ne tegyem hiába, a cég oldalán található elérhetõségeken (mondjuk telefon), egyeztetnék a felelõs emberekkel (boltvezetõ, vagy felsõbb vezetõk, akik ilyen esetben kompetensek nyilatkozni, illetve intézkedni), hogy érkezem, illetve milyen alternatív úton-módon tudnák a problémád kezelni. Ha fenntartod az állításod, hogy Te nem ezért, illetve nem ilyen állapontban fizettél, akkor kérd vissza a pénzedet, és szolgáltasd vissza a játékot, vagy kérdezd meg, hogy tudnak-e felajánlani cserepéldányt.

Bár lehet, hogy ez csak számomra evidens...

Sephi
Nem tudok mit csinalni... sajnalom de ez igy marad... megszivtam es kesz... en nem vagyok megelegedve de jelenleg mast nem tehetek.

Szerinted mit kene tennem?

Sorry, ha annak érezted, nem lekezelni akartalak, csak "megtéríteni". A hangnem miatt elnézést akkor, de a leírtakat fenntartom úgyis, ha rózsaszín szatyorba csomagoljuk: nem fog változni a helyzeted a fórumba írásodtól - ennél hatékonyabb úton kéne megoldanod a problémádat, szerintem...

Sephi
Hat ebben a forumban en leirtam mi tortent es tovabb fajult a dolog. Normalis hogy valaszolok ha kerdeznek nem?

Sephi
Lekezelo volt a #698 hozaszolasod. Nem gondolod? Milyen reakciot vartal joember?

Nyílván nem minden esetben kell átszelni a fél országot, és mindenkinél máshol van egy bizonyos ingerküszöb-határ, de jómagam erõsen gondolkodóba esnék uszkve 15 ezer forint kifizetése után, hogy mit tennék... Bár mondjuk a fórumba irkálás továbbra sem a megoldás fonalát görgeti elõre, de ha már ezt teszem, akkor lehet, hogy nem egy újság topikjába, és biztos, hogy távolság függvényében megpróbálnám felvenni a kapcsolatot más, hatékonyabb úton az engem sértõ üzlettel.

Persze ez csak tipp, lehet, hogy más, mást tenne...

ne hülyéskedj már! ha müxik a játék akkor nem fog 300 km-ert utazni a folt miatt bazz!

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Azt hittem az ember saját érdeke nem idõ, és távolságfüggõ. Eszerint tévedtem... A továbbiakban, akkor így kezelem a hozzászólásaidat, és sajnálom, hogy megpróbáltam segíteni...

mostmár te is mást mondasz mint az elõbb, mert eddig azt mondtad a srác biztos egy haverja használt cuccát árulta.
most szimplán az derült ki, ahogy martin is mondta, hogy ilyen cuccot árulnak és kész. bontott mer 1-2 db van és lehet foltos, mer az a bemutató lemez.

Sephi
Orvendek hogy maganal igy lenne de maga nem lakik 300 Km-terre Budapestol es van egy tonna szabadideje.

Mit gondol en nem mentem volna vissza?

Sephi
Hat figyej ez felfogas kerdese. En leirtam az allaspontomat errol az ugyrol.

Kevered kavarod itt a szavakat es reszben igazad is van nem mondom de ettol en meg mindig nem leszek boldog.

Lassuk mirol is van szo megegyszer utojara :

-A jatek hasznalt
-A doboz piszkos (keesel kapartam ki azt a foltot)
-A kezikony nyomtatott (esku megyek fel pestre megutatom!)
-A lemez karcolt (piszkos a kozepe fele es kijjeb meg egy karcolas)

En megertem hogy mindere van magyarazat de ne ugy altisuk elo hogy most en vagyok a hibas.

Igen abba hibas vagyok hogy nem neztem meg a cuccost de mondom sietem es meg voltam rola gyozodve hogy ha egy 576 shopban vasarolok akkor minoseget kapok nem bemutato darabot.

Martin ne erts felre en nem sirok es nem nyugdecselek es mesze nem probalok okoskodni sem. Nem vagyok a szavak embere es itt a forumokon mindekinek hajlama a masik szavat kiforgatni.

Egyebkent nem eppen ezt hangujoztak itt hogy neked mesze semmi kozod a 576 boltokhoz? Nem is mertem neked irni mert nem ismerlek ugy es siman elkudhetel volna a francba nem? Honnan tudgyam hogy hozzad kell fordulni?

Visszamenni nem tudok , sepanaszt tenni mert nem Pesten lakom 😞

Azt meg vegkepp honnan tudgyam hogy nalatok minden jatek alapbol bontott? Mar tobszor is leirtam hogy ez talan a harmadik alkalom hogy egy 576-bol veszek cuccost es eddig mindig minden ok volt.

Most vasaroltam eloszor a Westendbe 😞

Nem szindom az 576 boltokat de ez az eset nem esset jol nekem es jogomban all felhaborodni. Ez legyen akar szoban vagy forumon vagy chaten tokmindegy!

Ne forgasd ki a szavaimat legyszives! Fejezzuk be itt es most! Mar elegem van a temabol! Mert mar odajig sujed hogy en vagyok a hulye meg a fasz mert ellenraklamot csinalok a boltnak. Bocsanat hogy nem hozzad fordultam 😞

Egyebkent ettol most tokre kiborultam szal kosz szepen. Ha segieni szeretnel maskor akkor ne igy tedd oksa?

Nefasturris
:A

?:P

MMben es Tescoban altalaban minden jatekbol 4-5db ki van rakva, rogton lehet vinni, es altalaban csunyan nezo biztonsagi orok vigyaznak ra, meg persze lopas elleni kapuk a kijaratnal. 576ban kicsi az uzlethelyiseg, a kijarat szo szerint 1-2 meterre van a polcoktol, en se raknek ki semmi ertekest a polcokra az tuti.

Martin576
Ne bazzegolj ember, hanem higgadj le és gondolkozz, ha képes vagy ilyenre.

Problémád volt a kézikönyvvel, azt mondtad nem eredeti, hanem fénymásolat. Erre ahelyett, hogy mondjuk kultúráltan megkerestél volna pl. engem, idejöttél az 576 Konzol fórumba és teli szájjal, jó hangosan elkezdtél fröcsögni, hogy lehetõleg minél több sajnálkozót magad köré tudj gyûjteni, mert téged az a szemét 576 Shop mennyire átvágott.

Rögtön utánanéztem a problémádnak, holott nekem az 576 boltokhoz durvára semmi közöm sincs. Elmondtam, hogy minden egyes példányban ugyanaz a kézikönyv van, ugyanolyan fekete-fehér. Erre valahogy elfelejtettél reagálni, okoska. Mi van, ez a tény elkerülte a figyelmedet? Te vádoltad a boltot, hogy át vagy verve - hát marhára nem vertek át téged a kézikönyvvel.

Azt mondod bontott a játék. Hát nálunk majdnem minden kiállított játék bontott, mert a sok rohadék tolvaj miatt egy szelet száraz kenyeret sem lehet kitenni - ergo mi minden játékból, aminek a doboza vitrinbe kerül, kivesszük a lemezt és a gépkönyvet is. Mivel GC-re egy címbõl egy boltban általában 1-2 példány van, könnyen lehetséges, hogy a tied volt az utolsó.

Félre ne érts: én sem szeretem, ha a cucc, amit veszek nem zsír új. De amikor megveszem, megnézem. Ha azt mondja az eladó, hogy ez az utolsó, ez a kirakati darab, vagy ez a bemutató példány, és nem tetszik az állapota, nem veszem meg. Ennyire egyszerû az egész.

Nem kurvaanyázni kell, meg hõzöngeni a fórumon, hanem elõadni a problémát, és majd megpróbáljuk megoldani. 6 boltunk van, minden bevásárlóközpontban egy, mindegyik évek óta jól mûködik - te tényleg azt gondolod, hogy direkt átvágjuk a vevõket? Szerinted akkor nem mentünk volna már rég tönkre? Szerinted hogyan tudunk fennmaradni olyan mulitnacionális fillérárusok között, mint a Tesco vagy a MediaMarkt? Te tényleg úgy érzed, hogy egy hugyos-szaros GC játék gépkönyvén akarunk húzni?

Azt mondod, az eladó kavart. Kaptál blokkot? Számlát? Mert ha igen, akkor baromira nem tudott malmozni senki, mert a gépbe be van ütve a fogyás, látjuk a központban a nap végén, hogy elment egy GC game 14 ezerért, keresni fogjuk, mi volt az. Nem lehet okoskodni, ez nem kocsma, ahol a saját borát méri a pultos.

Nekem egy kicsit furcsa itt ez a szájtépés... Oké, hogy fel vagy háborodva, és az elkeseredettséged is teljesen érthetõ, de ha velem történne ilyesmi (bármilyen üzletben): elsõ, hogy AZONNAL visszaviszem a terméket (amint erre lehetõségem van), és visszakérem az árát. Vagy cserélje ki olyanra (ha lehetõség van rá), ami láthatóan nem deffektes (lemez esetén nem felbontott, stb). A panaszkönyvbe alapból beírnék, és természetesen értesíteném az esetrõl a fogyasztóvédelmet is.

Az eljárás tehát nálam ebben merülne ki. És nem pedig abban, hogy értelmetlenül sírok a fórumban, mert attól se Neked, se a lemezednek, se senkinek nem lesz jobb...

mint kiderült nem a srác svarcos magánakciójáról és egy szétjátszott használt lemezrõl van szó, hanem az 576 shoppos bemutató lemez, amit ki lehetett próbálni.
sephi ne ragozd tovább.

Sephi
Bazzeg hat mondom hogy aszitem hogy egy olyan ceg mint a 576 nem adhat ennyi penzert kezbe szart. Megbiztam hogy minoseget kapok kezben a penzemert. Hat nem.

Sephi
Hat lassuk.... ha en lennek az elado es azon remek otlet jutna eszembe hogy abba a boltba ahol dolgozom (ami ugye nemakarhol van hanem a WestEnd-ben) nekialnek hasznalat jatekokat eladni... hat nen! Nem tudnek rendesen aludni! Az a fonokseg nem mond semmit ezugyben?

CSOCSO
......egyetertek sephivel de azert mostmar kicsit le kene nyugodni... legkozelebb mindenki nezze meg mit vesz... ez nem ajandek lo.. nyugodtan bontsatok szijjel a boltban osz kesz...szerintem mar mindenki jol megertette hogy mi a baj es kivel... fejezzetek (zuk) be ezt az egeszet😞((( sajnalom ami tortent..de l legalabb muxik..amugy en kivancsisagbol visszamennek az emberhez..no mindegy
barret
Neked lenne lelkiismeret-furdallásod?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Az origi fólia olyan, mint amilyen a cigisdobozon van: nagyon vékony és a lenti részén van egy vékony csík perforálva, ahol le lehet tépni. A PS2 játékok esetében erre a vékony csíkra fel rá is szokott lenni nyomtatva, hogy PlayStation2.

Az újrarakott fólia vastagabb, és van rajta valahol (leggyakrabban a doboz élénél) egy forrasatási csík. A magyar kézikönyv nem jelet szükségszerûen újrafóliázást: ahol a dobozon van magyar szöveg is (jellemzõen cseh és lengyel társaságában), ott origi fóliás a tok, benne a magyar szövegû könyvecskével.

.hzx

Hát szerintem pont a te lemezeden kúrtak, azér az ujjlenyomat meg a ragacs, és még örülhetsz, hogy nem az eredeti könyv van benne mert arra ment az összes többi ragacs... 😊))

Sephi
Mondtam engem mar nem is erdekel! Itt vagy a vezetoseg a hibas vagy a elado pasas. Ez van nem erdekel! Fejezuk be mert mar faj a fejem tole es ne keresunk magyarazatot mert nincs! Egyszeruen meg akart tola szabadulni es talalt egy barmot aki bekapta horgot! Remek reputacio mit ne mondjak es foleg remek alkalmazott! En nem tudom elkepzelni hogy az az ember hogyan alszik ejszaka!

Sephi
Ki kell vegyek a lemezt?! Nemetorszagban , Franciorszagban sot meg Londobanes Olaszban is mindehol folizaott. A Media Mark-ban a Tescoban mindenutt full folias! Hat nehogy mar bazdmeg pont magyarorszag egyikk leghiresebb es legelatottab boltjaban ne legyen foliazva!

De ha ki is nyitja akkor miert van rajta alemezen ujlenyomat es egy koromnyi karcolas es miert volt a bodozban valami ragacsos ize es miert volt a kezikonyv kinyomtatva tok benan?????

Hagya' mar bazz! Hiaba keresek magyarazatott sehogyan sem fer a fejemben!

mb66
Ja, az nem használt szvsz, de ha kirakják a játék dobozát a polcra, ki kell vegyék a lemezt. ehhez mindenképp fel kell nyitni, s utána ujra lefóliázzák.
de ez nem biztos csak sztem kb így lehet. Egyébként meg az importõr is kinyithatja, mert én találtam valamelyik (asszem NBA street vol2.) gameban magyar nyelvû EA s katalógust....

www.hordamusic.hu

Sephi
Na akkor nem ertem. Magyarazd el. Szal ez egy tejesen normalis es hetkoznapi dolog hogy hasznaltan veszem meg a jatekot az 576 boltban 14000 FT -ert? Te lehet en vagyok a hulye de akkor sem ertem , foleg Martin #671 irasat , hogy ez miert kene rendben legyen.

mb66
egyszerûen más az anyaga az 576 álltal felrakott fóliának és az eredeti fóliának.

www.hordamusic.hu

CrucifX
Elárulnád, hogy miben? No offense, csak érdekel a dolog.

mb66
nem, ezek EREDETI fóliásak voltak szvsz. Azért látszik a különbség az ujra fóliázott és az eredeti fólia közt.

www.hordamusic.hu

CrucifX
Minden 576-ban hátul van a fóliázógép...

mb66
Ez a "kiállított példány" dolog azért is lehet így, mert pl Gamecube os játékokból nem hinném hogy túl sokat rendelnek, mert a kutya sem veszi.Így aztán 1-2 darab lehet (ok, nem a nagy durranásokból) s azok meg ki is vannak rakva, a lemez pedig a fiókban van.
Amikor az a nagy akció volt, akkor pl mindíg eredeti fóliás példányt kaptam (2 gamet vettem), mert gondolom azokból többet szállítottak ki a boltokba.

www.hordamusic.hu

mb66
nintendovip.com on vagy nintendoeurope.com
Ezek a csillagok nem sokmindenre jók, én regisztráltam és van vagy 2200 pontom(csillagom) de csak képernyõvédõt, hátteret, ilyesmi nyilt meg az adott játékhoz.
van egy katalógus is, de sztem M😮: ra biztos nem postáznának semmit, meg aztán amugy is a jó cuccokat egybõl elkapkodják.

www.hordamusic.hu

Sephi
Jo de az en peldanyom meg van karcolodva 😞

Sephi
Tudod en ritkan veszek boltba jatekot. Mindig nemetbol kuldik... en nem tudtam hogy ez igy mukodik az 576-ban.

Eh, eddig kb 3x vasaroltam a westendi 576ban ps2 es gc jatekot, de gyakorlatilag kivetel nelkul mindegyik az utolso bemutato darab volt es fiokbol banyasztak elo hozza a lemezt. 😊 Monjduk tulzottan nem zavart mert nem volt semmi bajuk es nem hianyzott semmi a tokbol.

Sephi
Ez ugye te is bevallod hogy furcsan hangzik? Szal en megyek egy miinosegi boltban venni egy eredeti jatekot es ezt kapom? Bemutato darabot? Martin ne hari de hogy erted hogy menyek reklamalni MagNew Kft-ehez? Nekik adtam a penzt? Ez nekem kodos... oszinten.... ezt ugye te sem gondoltad komolyan?

Hagyuk mar...oksa?

Komolyan mar nem erdekel is kesz. Megszoptam de ez nem vett jo fenyt a boltra. Oszinten nem.

CSOCSO
"Pontkártya rendszerint csak a Nintendo kiadású játékokhoz jár, amit Magyarországról nem tudsz használni."
ez az amiben ilyen csillagokat kapsz a nintendo . com on es az adott jatekokhoz csomo bonusz jar? mer ha igen nekem volt par ilyenem es tudtam hasznalni.. bar itt amcsiban meg 1 et nem lattam😞(((((((
mb66
Sõt, pontkártya még nem is minden N kiadású gamehoz jár, hanem csak ami NintendoVIP kategóriás, a Nintendo oldalán meg lehet nézni, melyek ezek a játékok.

www.hordamusic.hu

Adi
5%-ot?!?!?!?!?!??! 25-ötöt!😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Én még a másolt játékoknál is vigyázok, hogy ne legyen a lemez ujjlenyomatos, nemhogy egy eredetinél!
adhattak volna 5% kedvezményt mer bemutató darab... 😉