576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vinz
Egyébként f*sza volt a dvd melléklet,szar lehetett Londonban nyált csorgatni
A Manson nóta is ott volt....de asszem a FIFA-t már a Tescoban veszem meg 😊

\"Arcom mint a bársony,lelkem akár a friss hegyipatak\" :)

Vinz
Már nyomom a Shellshockot,a 8-as értékelés amit a Konzol adott reális,de sztem a Killzone simán lealázza majd.
Már csak a FIFA 2005 kõ,meg az MGS3.
Örülnék ha nem lenne annyira Hard a Sznékíter,nem kéne agyvérzést kapnom az ünnepekre :/

\"Arcom mint a bársony,lelkem akár a friss hegyipatak\" :)

jé, Csip😊
ezer éve nem láttalak😊
ami már csak azér se jó mer azt jelenti h rég vettem új játékot😊)))
CHEAPBOY
😄 S egy kicsit jobban meg kellett volna vilagitani mi?😛P

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Nem is szólok, bár ebben a számban én az egyik képet egy miliméterrel balrább raktam volna.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

CHEAPBOY
Csak a japánit tudom, azt nagyon hamar, de soké, az amcsira meg varni kell, nem tudom mennyit, en mindenesetre nem tennem ra a nyakamat hogy belathato idon belul:/ Ehh lassan mar kene vmi source hogy az ilyenek hamar s gyorsan menjenek...😊 DSem az latod lesz azonnal (a poklot is megjarom erte 😛), azt majd szivesen adok kolcson, persze csak, ha köll.😊

Martin576
Puszillak gyöngyöm. Pikmin 2? 😉

CHEAPBOY
Pontosan, ezert ne szojjatok bele Martin bacsi dolgaiba😊

Vágom.
Te ez az újságkészítés... ez egy külön szakma! 😊)))

Martin576
Nem gondolok senkire. Egy újság elejére bármit rá lehet rakni, azt is, hogy exkluzív Final Fantasy XIII teszt, aztán belül meg van két kép meg egy rajz a fõszereplõrõl - "nyugaton" imádják ezt nyomni a konzolmagazinok...

Egyszerûen csak annyi a helyzet, hogy az elõzetes verió - amibõl nekünk is van 5 kölönbözõ - nem tartalmazza az összes opciót, ami a véglegesben már benne van...

Liquid fullos tesztet akart írni, ezért nem kockáztattunk.

azt láttam hogy a station elején BO3van, rájuk gondolsz?

Martin576
Kiderült, hogy a Burnout 3 végleges tesztverziók SEHOVA nem értek oda idõben - mert nem adta ki õket az EA Magyarországon. Legalábbis mi ezt az információt kaptuk a forgalmazótól.

Aki tesztet írt róla, az az elõzetes, nem végleges, nem teljes verzióról írt.

Azér nagy szívás hogy pont a burnout 3 nem ért oda idõben.
Szerintem ez egy tök jó szám, van benne csomó érdekes dolog, pl a két TVs kartonpapíros megoldás két playerre 😊))
Tök jók a sufniborítók! 😊

Mikorra számítsunk megjelenésre? már két napja zaklatom az újságosokat 😊
elõ kéne fizetni...?
martin: sok olyan panasz érkezik, hogy elcsórták a lapot a postaládából?

Sephi
ROTFL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Jaj ne is mondd! Akartam is reklamálni, hogy a naptej teljesen feloldja a festéket az újságon, ami különösen a sötét oldalak esetében volt zavaró. Felhábórító, hogy legalább a nyári számhoz nem képesek normális festéket keverni a nyomdászok! 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Igen nekem is ezek a kedvenc olvasóhelyeim, meg most nyáron a napon kiterülve 😊

Sephi
En Vecen akarmit elolvasok. Az a kedvenc placem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Asszem nem vagyok egyedül, de én legtöbbször vécén vagy utazás közben olvasom az 576-ot, oda meg nem viszem a gépet 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sephi
Nem baj!

Magazin = havilap

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Kiskegyed es Nok Lapja is ?😊))

Ebben a 6-7-ben természetesen nem csak számtech és konzol lapok vannak.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
En nem igenylem. Nem igazan szeretek olvasni szamtech es konzol lapokat. Ha olvasom is neten azt azert teszem hogy ismerjem meg az uj jatekokat es a a hireket. Persze mindezt online.

Van szomszdom aki vessi a 576 konzolt szal ha mar nagyon akarom olvasgatom nala.

Én viszont fizikálisan érezném rosszul magamat, ha havonta nem tudnék elolvasni 6-7 magazint, egész egyszerûen igénylem a nyomtatott lapokat.

Sephi
En mar regen lemondtam a ujsag vevesrol. Netrol toltom le PDF kiterjesztesben a kulfoldi ujsagokat oszt eleg az nekem.

Legalább akkora "pofátlanság", mint az, hogy az újsághoz nem lesz dvd melléklet, 40 oldalas bõvülés és A0-s poszter - mindez persze változatlan áron.

Adi
Túl éljük!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kaplan
Nem lesz 2004 E3 videó, ez elég pofátlanság volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Igen, mi is csináltunk hasonlót hzx karaoke "programjával", király volt 😄 (ott sem volt már szomjas a társaság)

hámér ne tudná? 😊)))
utóbbi szoktuk, szégyenlem is magam, utólag,mer akkor annyira nem szomjas már az ember... 😉
van vmi gáz a tescos PS2vel? régebben hallotam hogy a szuper akciósok felújítottak voltak...

Gondolj bele: mégis hogy lehetne? Olyan mesterséges intelligenciát csinálnak a programba, ami hallás után feliratozná neked a szövegeket és automatikusan felismerné, hogy melyik az éneksáv, amit le kell halkítania? 😊
Ha pedig ezeket a funkciókat nem igényled, akkor be kell tenni egy hifibe és lehet rá énekelni.

megtaláltam az 576.hun 😊
http://www.576.hu/index.phtml?action=termek&termek_id=6145
kár hogy az én ízlésem annyira nem fedi, de van egy két jónak ígérkezõ.
Cimbim gondolkodik vesz-e egyet énmeg támogatom 😊
Nem lehet ehhez saját zenebonát berakni mi?

vagy egy linket, de keresek majd én is csak most soka dolog.

Most azt a negyvenet sorolja fel valaki? 😊

Nem tudjátok tiszta véletlenül fejbõl, hogy a singstarnak milyen zenéi vannak? 50ropi a Tescoba a PS2+singstar+2 miki 😉

Banyapapa
Ittvan Nef, jesszus

Nefasturris
Télelg Martin van valami különösebb dolgod augusztus 14-én?😄

Ádi: Te meg kabbe!!!! 😄

?:P

Adi
jah!😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Nefasturris
Ez tképtelen lettél volna MSNen leírni 😄

Adi
Nef fontos fárasztanod?!😄😄
És nem tudom, hogy megyek-e vidámparkba!!

Nefasturris
Ádival ne ebszélj, Ádi egy nagy fasz... Komoan, aztmodnta kölcsönadnék-e pár játékot? Aszittem barátok vagyunk, úgyhogy köclsönadtm és nem adta vissza.... Plusz ezek után fel volt háborodva és feljelentett engem (!) hogy el akarom szedni a zõ játékait amika giazábóla z enéymek voltak!!!!

Utálom ezt az ádit!

Sephi
Ahh minem volt tiszta a "hagyuk mar abba a temat" kiejelntesben? Mit fitattod?

De ha mar ennyire akarod tudni akkor amiutan ki lett szedve a zacsit a ules melle raktam es azutani idegemben a jatekot beraktam a taskaba es a zacsit ott felejtettem.

Nefasturris
Jó én most megoldom az egész játékvásárlás ügyet. Aztán lezárhatjuk a témát. Nos elsõ teendõ: Fel kell gyújtania parlamentet. Ez egy természetes dolog, segít az ügyedben. Utána meg kell borotválni egy menyétet, ami ugyancsak fontos teendõ, aztán enni egy kis tiktakkot kell enni, vagy egy csomag rágó is megfelel a célnak. Ezek után, már csak egy teendõ van: Inni egy pohár kakaót.

Remélem segítettem!!!
PEACE

Nefasturris
Szia Ádi 😄

Adi
HAGYD BÉKÉN!!😄😄

Adi
1:
"Termeszetesen azt lattam hogy a jatek az de nem neztem meg ha folias e vagy sem. Kesobb kocsiban eloszedtem a EA-s zacsibol a cuccost es a kovetkezo volt benne."
2:
"Most gondoltam arra hogy vissza lehetne menni de sajnos a blokk a EA-es zacsiban maradt az meg a kocsiban es a tulaj aki vitt asoznta hogy azt mar kidobta szal mar blokkom sincs."

Na nem akarlak baszogatni de ez, hogy jött össze?!?!?!?!?!
Pont a blokkot hagyod ott?! Láttod a kocsiba, hogy nem koser a game erre ott hagyod a blokkot?!?!

Ezt tényleg elbasztad vazz... 😞 😞

Nefasturris
Szia Csocso (((:

CSOCSO
nah szeritnem mar eleget veszekedtetek ezen...nagyon komolyak vagytok ahogy mondatonkent felhozzatok a dolgot holott sephi mar 8 szor leirta hogy mindegy felejtsetek el... szerintem innentol mar ne hozza fel senki.. sephi se fog elkezdeni anyazni... (ha nem hzzatok fel)
Sephi
De tisztan ertettem de normalis hogy ha valaki tovabb kerdez akkor valaszolok... lehet nem igy kellet volna. Mittudom en 😞(