576 KONZOL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vinz
off
Remélem szerdára mejön a FIFÁ-m,akkor úgy bekreálom magam az Arzenálba mint a huzat 😊)
on

\"Arcom mint a bársony,lelkem akár a friss hegyipatak\" :)

Vinz
Mai napig vannak vérfürdõk Bronxban és Queensben,de errõl vajmi keveset csipog a dzsigoló New York-i Polgármester.
A kis fekáknak fingjuk sincs mi az a Manhunt mégis egymást lõdözik halomra.
Stocholmban viszont a legvérmesebb FSP-s gémer sem megy másnap az isibe osztályt irtani.
Amerikával van a baj,ott úgy veszel puskát mint itthon nyalókát

guardian hero
Én szeretem a vadászjátékokat, pedig a valóságban nem lõnék le pl. egy szarvast. Amirõl nekem megvan a véleményem, az a "jaj szegény ártatlan állatkák" szintû szöveg a pestiektõl, akik beteg galambokon kívül más élõ állatot még nem is láttak.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

semmit -> senkit

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Deer Hunter = a szomorú valóság szimulálása (nem kívánok vitatkozni egy játékos topikban a vadászatról, mint "nemes" sportról, de megvan a véleményem róla, és bocsánat, nem akarok megbántani semmit, de durvára nem érdekel, hogy mit ír errõl a Biblia.

Manhunt = 100%-ig a fantázia szüleménye, szórakoztató, bár kétségkívül hiperagresszív. Ha ez menne az utcákon minden este, akkor nyilván átmenne a fenti kategóriába, így azonban nem tartozik oda.

A legnagyobb gond szvsz nem azokkal az emberekkel van, akik az erõszakos filmeket, játékokat és könyveket istenítik, hanem azokkal, akik képtelenek felfogni, hogy azoknak vajmi kevés köze van a valósághoz.
Inkább utóbbiakat kezeltetném, hiszen pont õk azok, akik nem képesek különbséget tenni a képzelt és valódi dolgok között.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

UNREG
Tényleg jó az új szám, bár én az új fiút (Krisztián, vagy ki) egy kicsit sótlannak tartom.

Martin576
Mi a tököm húzódott el???????

Tyler Durden
Szerintem teljesen okés lett az októberi szám, köszönhetõen a kibajó játékfelhozatalnak + a cikkíróknak akik kitettek magukért. Congrats és csak igy tovább..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Davidus
Ez a bibliára hivatkozás elég szánalmas😛

V9ykn8_TZL0

torrente
Elég furcsa vagy Martin, hogy a Deer Hunt-ban elvbõl nem ölsz állatot, a Manhunt-ot meg isteníted, ahol embereket kell brutálisan kivégezni. Elég erõltetett! A Bibliában olvasható, hogy Isten kinyilatkozta, hogy az ember uralkodik minden élõlény felett. Ismétlem, URALKODIK és nem kínozza, mert azzal én sem értek egyet. Régen is állatáldozatot mutattak be az Úrnak. Nem vitaindítónak írtam, csak megjegyzésnek.

Vinz
Oxigén Martin,de a szeptemberi anyag cseppet elhúzódott,már ami a meghatározott idõt illeti
Csipi FIFA-s elõélete sem lehet makulátlan,amiket leírt szinte mindet megtalálni a 2004-es cuccban,tsak a játékosok kreálása és a 15 éves menedzseri tevékenység jelent újdonságot.
Kicsit átfogóbb,nyáladzóbb leírást vártam,mérnem egy focka fan tesztelte a gémet?
Bár elég sok anyagot tesztelt,NHL,Golf stb..lehet ideje nem volt rá.

Nekem ez egy lakasnak tunik.

Davidus
Konzol fetisiszta😄 Vagy valami raktár?😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez bennem is felmerült😉

V9ykn8_TZL0

Majd megnézem.
Megint valami deszkás játékból tartottál bemutatót? 😊

Ramza!

Ha ügyes vagy, megláthatod hogy kétszer is benne vagyok a mostani Konzolban! LOL világsztár lettem...
Sephi
Hogy mire fel kapott 7 pontot...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Spy Fiction: 7 pont

Valószínüleg azért, mert neki ez a tv is tökéletesen megfelel. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Szvsz inkább eladta! 😄

The seller ended this listing early because the item is no longer available for sale.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

aabyssx
Ha már arra ad, hogy minden konzolja meglegyen, akkor arra miért nem ad, hogy normális tévén nézze?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Te jo eg! Mekkora allat lehet ez 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az semmi 😊
Brutalis meretu gyujtemeny
Volt egy ennel is nagyobb is, de az mar lejart sajna es nincs benne az ebay adatbazisaban.

Davidus
0 bids

szvsz marad is annyi😛

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

cenobite
Fincsi lett az új konzol, grats! A Burnout 3 plakát pedig igazi unikum! 😊

gamertag: kenobita

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8137357473#ShippingPayment

ezt a játékgyüjteményt nézzétek meg nemsemmi 100ezer dollárért árulja a képek hiperbrutálisak plusza játéklista is😊)
muris! 😄

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

mindenkinél ilyen.
Elbaszta a nyomda.

a burnout3 plakát az én verziómban kicst furán van elvágva ketté... vagy ez normális...? 😉

liquid ilyet szól: az Aclaim marketing-izomzata 😄DD

Itten e a kezembe a 576K és most nem fogok dolgozni hanem elolvasom 😊))))

Kaplan
a Spy Fiction hány pontot kapott? Mert most az az egy dolog érdekelne.
Hali Martin

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Úgy lett volna az igazi, hogy "Várhattatok volna amíg letöltöm!" 😄DD

Martin576
Mielõtt felvágnád az ereidet: benne van a Fifa 2005.

A "várhattatok volna" meg elég LOL: az újságnak egy évre elõre le van adva és meg van határozva a megjelenési ideje. Nincs olyan, hogy "várni vele".

Sir Quno Jedi
Inkább az a lelombozó benne, hoyg bármennyit is fejlõdsz, bármilyen ravasz, taktikás vagy, akkor is a reflexeken múlik minden az igazán durva helyzetekben. Pedig vannak benne egész érdekes részek...

Szal. az RPG valóban háttérbe szorul, ahogy mondod. Ez a real-time dolog nekem sem jön be. Szeretek gondolkodni, tervezni, ahhoz viszont idõ kell.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A KH romboló hatását semmi sem múlja felül ! Kigyúrt kopaszõrjítõ No.1 !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

barret
Én is kiszaladtam tóle kb 15 órányi játék után...Elég volt belóle annyi...Hack & slash nem a múfajom ........

Bérbe vehet? reklámfelület...

Vinz
Az októberivel várhattatok volna míg kijön a FIFA 2005
Igaz a haverom aszonta már lelehet szedni a netrû a PS2-es vátozatát

UNREG
Kingdom Hearts? Az lehet, attól tényleg kiszalad egy kigyúrt állat a világból...

kingdomhearts? Finalfantasy + donaldkacsáék 😊))

UNREG
Mijjazza KH??

akkor holnap még nem hozza meg a postás vidékre ugye?
Sir Quno Jedi

Emléxel, mikor a KH-t nyomtam nálatok ?! Múltkor volt nálam egyik barátom a militáns, kopasz bátyjával és beraktuk neki, ott elõtte nyomtam a gammát. Nyomorult elõször csak nézett ki a fejébõlõl, el sem hitte amit lát, késõbb meg már a falat kaparta kínjában ! Olá ! Már megérte beszerezni a proggyt ! 😄DD Odaadtam hát a barátomnak, otthon is azt nyomatja, a bátyja meg lassan öngyilkos lesz !!! 😄DDDDD

SZal. a konzolok tényleg ölnek !

Martin576

Sir Quno Jedi
Csácsumi Martin !

Martin576
Elkészült az októberi számunk, ma délután elvileg az 576 Shopokban, holnap már újságosoknál is!

Vinz

DVD melléklet.