576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem szerdára mejön a FIFÁ-m,akkor úgy bekreálom magam az Arzenálba mint a huzat 😊)
on
\"Arcom mint a bársony,lelkem akár a friss hegyipatak\" :)
A kis fekáknak fingjuk sincs mi az a Manhunt mégis egymást lõdözik halomra.
Stocholmban viszont a legvérmesebb FSP-s gémer sem megy másnap az isibe osztályt irtani.
Amerikával van a baj,ott úgy veszel puskát mint itthon nyalókát

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Manhunt = 100%-ig a fantázia szüleménye, szórakoztató, bár kétségkívül hiperagresszív. Ha ez menne az utcákon minden este, akkor nyilván átmenne a fenti kategóriába, így azonban nem tartozik oda.
A legnagyobb gond szvsz nem azokkal az emberekkel van, akik az erõszakos filmeket, játékokat és könyveket istenítik, hanem azokkal, akik képtelenek felfogni, hogy azoknak vajmi kevés köze van a valósághoz.
Inkább utóbbiakat kezeltetném, hiszen pont õk azok, akik nem képesek különbséget tenni a képzelt és valódi dolgok között.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Csipi FIFA-s elõélete sem lehet makulátlan,amiket leírt szinte mindet megtalálni a 2004-es cuccban,tsak a játékosok kreálása és a 15 éves menedzseri tevékenység jelent újdonságot.
Kicsit átfogóbb,nyáladzóbb leírást vártam,mérnem egy focka fan tesztelte a gémet?
Bár elég sok anyagot tesztelt,NHL,Golf stb..lehet ideje nem volt rá.

Megint valami deszkás játékból tartottál bemutatót? 😊
Ha ügyes vagy, megláthatod hogy kétszer is benne vagyok a mostani Konzolban! LOL világsztár lettem...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
The seller ended this listing early because the item is no longer available for sale.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
www.youtube.com/aabyssx

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Brutalis meretu gyujtemeny
Volt egy ennel is nagyobb is, de az mar lejart sajna es nincs benne az ebay adatbazisaban.
ezt a játékgyüjteményt nézzétek meg nemsemmi 100ezer dollárért árulja a képek hiperbrutálisak plusza játéklista is😊)
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Elbaszta a nyomda.
Hali Martin
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A "várhattatok volna" meg elég LOL: az újságnak egy évre elõre le van adva és meg van határozva a megjelenési ideje. Nincs olyan, hogy "várni vele".
Szal. az RPG valóban háttérbe szorul, ahogy mondod. Ez a real-time dolog nekem sem jön be. Szeretek gondolkodni, tervezni, ahhoz viszont idõ kell.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bérbe vehet? reklámfelület...
Igaz a haverom aszonta már lelehet szedni a netrû a PS2-es vátozatát

Emléxel, mikor a KH-t nyomtam nálatok ?! Múltkor volt nálam egyik barátom a militáns, kopasz bátyjával és beraktuk neki, ott elõtte nyomtam a gammát. Nyomorult elõször csak nézett ki a fejébõlõl, el sem hitte amit lát, késõbb meg már a falat kaparta kínjában ! Olá ! Már megérte beszerezni a proggyt ! 😄DD Odaadtam hát a barátomnak, otthon is azt nyomatja, a bátyja meg lassan öngyilkos lesz !!! 😄DDDDD
SZal. a konzolok tényleg ölnek !