45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Frenky #41256 Hi! Hétvégén jön valaki egy online repülésre? Mindenkit várunk, akinek van kedve egy jót szórakozni! -
#41255 :)) -
#41254 PC SPEED UP -ról semmi véleményetek...?
Csak azért feszegetem, mert április 2 ig akciós! Csak 2499Ft -
fs9pilot #41253 Mondjuk ez is igaz. :) -
#41252 Írtam privit. -
#41251 Nekem az ActiveSky pontosabbnak tűnik, aztán lehet nem így van, megszokás kérdése. -
fs9pilot #41250 Ez az Active Sky 2012 mennyire tud jobb időjárást generálni mint pl. a REX + Overdrive pack? Mert én valós időjárás generálásra is a REX-et használom. -
geri1900 #41249 Megcsináltam amit írtál de ha leveszem 60%-ra a force feedback-ek akkor sajnos szinte semmi nem érezhető az erő visszacsatolásból és úgy olyan a joy mintha extreme 3d pro lenne:D tehát csak áll egy helyben.Valami más megoldás esetleg? -
#41248 Valós időjárást az ActiveSkyEvo. tud generálni. -
#41247 Igen, a nagy többség ezt használja!
Teljesen megfelel a célnak!
Egyébként nézz körül az LHSim. oldalán, mert onnan mindent érdemes letölteni!
Most várjuk Tőlük az új LHBP-t. Gyönyörű lesz az is!
De nagyon tuti Debrecen, Pécs, Sármellék, Győr!
Ugyan akkor nem szabad elfelejteni ST Design által készített VFR reptereket sem!(Pl Pipishegy) -
Pettersson #41246 köszi! akkor megpróbálom őket beszerezni.
és az időjárási gondomon, az a rex progi segít? -
#41245 REX
FS Global2008
U.T.Europa és társai
Nálam ezek képezik az alapot!
erre mennek a területi kiegészítők! pl Magyarországra a MAS + LHSim kieg.
Aztán a mega scenery-k.
Nekem is ilyen joy-m van, én szeretem... -
Pettersson #41244 sziasztok!
1-2 kérdésem lenne.
milyen kiegészítőket érdemes beszerezni és feltenni?
logitech extreme 3d pro joyyal "élvezhető-e" a játék?
illetve a valós időjárást, hogyan lehet tényleg valóssá tenni, mert tegnap próbálkoztam és egyedül nápolyban sikerült felhős eget elérni, mindenhol máshol tiszta volt az idő (pedig beállítottam a realistic weather módot, mind frissítéssel, mind statikusan próbálva...) -
#41243 Nem, ez biztos, hogy nem OOM!
Az egészen máshogy alakul ki!
Más!
Van valakinek tapasztalata, ill véleménye a PC SPEED UP -ról?
Megéri beruházni rá? -
abassc #41242 Sziasztok!
Windows8-cal valaki próbálta már?Mikor elindítom és a gép előnézete fekete.Fly now-ra se csinál semmit.Van valami megoldás? -
geri1900 #41241 Eddig amelyik gépeknél próbáltam mindegyiknél csinálta(ifly,pmdg,stb.)Köszi a választ holnap megpróbálom a leírtakat. -
#41240 Melyik géppel csinálja? Ha iFly, akkor állítsd be az érzékenységet és a 0 zónát(érz.: csökkent, 0 zóna növel).A felső iFly menüben állits az érzékenységen. (nálam totál le van véve).
A vezérlőpultban a játékvezérlőknél is nézd meg a beállításokat.(nekem 55-60 %-ra van állítva, a középpont 150-re a forcefeedbackban).Egyébként gépfüggő (lsd.: aircraft.cfg forcefeedback), tehát ki kell tapasztalni melyik gép milyen beállításnál a legjobb. Meg néha nem árt egy-egy kalibrálást is csinálni, mert idővel elállítódik. -
jakugerik #41239 Szerintem a RAM od telik meg más ötletem nincs. -
geri1900 #41238 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ha valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja hogy mi oldaná meg a problémát az segítsen pls.
Van egy logitech force 3d joystickom
A hiba:Felszállok a géppel átkapcsolok robot pilótára és a joystickom nem a robot pilótával szinkronba mozog(mozog össze vissza), így sajnos folyton lekapcsolja a robot pilótát.
Biztos vagyok benne hogy valahogy be lehet állítani hogy a robot pilótával szinkronba mozogjon vagy megálljon és ne csinálja ezt.
Mit lehet ez ellen tenni?(legyetek szívesek normális választ adni köszi) -
#41237 Ezt konkrétan drivercsere okozhatta. Az esti lassulást passz. -
#41236 passz:) majd windows 11 en jo lesz:) -
#41235 Hmmm...
Nem hiszem! Szoktam figyelgetni, de 60-65c' fölé nem megy a CPU,
A GPU is 50 környékén meg áll. A hidakon lévő gázos hűtő is csak langyos, mint a RAM-ok...
Az elmúlt hetekben volt valami történés, mert a rendszer tulajdonságok között írta, hogy az élmény index frissítésre szorul valami miatt!
Tudom, hogy nincs jelentősége, de lefuttattam.
Az eddigi érték 7.7 volt minden hardvernél, de most a VGA-t és a 3D-t felemelte 7.8 a többi az maradt 7.7!
Hogy ezeket a rejtélyes dolgokat mi okozza...? -
#41234 :))))) nem melegszik tul? -
Nyiri #41233 Az automatizálás unalmas. Attól hogy kézzel repülüm még egy rakás rendszer automata. Meg mondjuk én a glass cockpitot unom. Nézz rá egy Tupcsira. Minden mutatós és analóg. Na az a fasza. :D -
#41232 A nagy számok törvénye alapján már van arról is tapasztalatom...
De változatosság gyönyörködtet!
Egyébként mivel szinte napi 20-21 órát megy a pc mostanában megint többször is volt olyan fps gond, hogy este indítottam az FS-t és csak 7-9 FPS volt!
Ilyenkor kilép, WIN restart aztán már meg is van a stabil 21-22...
Hogy ezt mi okozhatja? -
#41231 be se fejezed error-al elszáll:))))))) -
#41230 Unalmas a boeing...? Hmmm...
Ez érdekes!Nap mint nap repülöm, de nincs két egyforma út!Minden alkalommal mutat valami újat! Szerintem meg ha bele ássa magát az ember, nem lehet megunni... -
Nyiri #41229 Egy gyors kérdés. Korábban kipróbáltam az FSX-et is de már jó ideje csak FS2004 van. Érdemes újra próbálni az FSX-t? Ott mindig gondom volt az optimalizálatlansággal. De észrevettem hogy pár addon már nincs támogatva fs2004-re.
Egyébként teljesen el vagyok veszve. Nincs értelmes addon amit használnék. Most a Protu-154M-t nyomom mert azt érdekes. Hiába vannak jó addonok nem kötnek le. Airline témában ott az IFly, PMDG de azok nagyon uncsi gépek. Semmit nem kell csinálni. Flight1 727-t szeretem még.
Tudtok ajánlani valamit? -
attiladiver #41228 Sziasztok, próbáltam feltelepíteni Win 7 64 bit alá a SquawkBox-ot de install hiba lép fel mindig. Azt írja, hogy nincs a gépen FS program telepítve (no valid FS...), pedig van:) Van valakinek tapasztalata, ötlete? administratori jogokkal próbáltam.
Köszi -
#41227 Esetleg ami kicsit furcsa, hogy a kormányon a jobbra ill balra mozdulatoknál a fülkében lévő kormány, csak egész lassan mozog...
Ezt csak azért említem meg, mert az MCP-n a vertikal beállítás "törlődése" például a túlterhelt kormánymechanika esetén fordul elő legtöbbször!Bár nem tudom, hogy ez itt le van-e modellezve, de én végig kísérleteztem és amikor megmakacsolja magát, akkor trimmelhetek bárhova, nem tudom vissza kapcsolni és ha sikerül is pár másodperc múlva ki is dobja!
Lehet újra kell raknom a gépet...? -
#41226 Nem, semmi! A real persze maximumra van tolva, de az iFLY semmi hiba nincs beállítva, tök üres az egész!
Általában azzal kezdődik, hogy elkezd hullámvasutazni, aztán a következő hiba a HDG-nél jön elő, aztán már csak az A/T jó!
Szoktam a CWS módot használni, igaz csak erős szélben, de soha nem láttam még a kijelzőn ezt a CWS P felíratott.
Őszintén megvallva nem is tudtam, hogy van ilyen...:( -
#41225 És be van állítva valami random meghibásodás? -
#41224 Nem jövök rá...
Először arra gondoltam, hogy valamelyik kapcsoló beragadt, vagy zárlatos lett, de minden jónak tűnik!
Abban a pillanatban ahogy rendellenesen működik abban a pillanatban megkapom a CWS PITCH feliratot a CQDU-n...
Lövésem nincs miért! A rep kézikönyv erre ilyen hülye problémákat ír, mint pl a hibás energiaellátás ill hidraulika hiba... (de már a kávéfőző hibája is okozhatja) Szóval most legyetek okosak! -
#41223 Esetleg valami ötlet...???
iFLY737 következő problémám van és nem találom a megoldást!
Az AP. panelen csak az A/T és seb állító rész működik! Semmi más! Látszatra minden ok, csak ép nem hajt végre semmilyen utasítást!
pl a HDG betekered és bekapcsolod, akkor a kapcsoló világít, de elfelejt fordulni...
A magasság ua.!
Nincs ötletem! -
#41222 jaja, csak ne ugy repulnel mint egy tégla, ne lenne fos az UI.....
x-planel minding az az erzesem mint a Win vs OSX vs Linux
es ebbol az xplane lenne a linux:) -
Frenky #41221 Jó reggelt! Kösz az infókat! Még egy szinte állandó kérdés... Ki milyen kieget használ, annak érdekében hogy szebb, látványosabb, élvezhetőbb legyen az FS2004?! Szép napot. -
Nyiri #41220 Nézegettem X-Plane X videókat. 2 dolog nagyon tetszett. Az hogy a pályák egyenetlensége is szimulálva van. Kurva jó volt látni a hullámzó pályát :D A másik pedig a lámpák szimulálása. Tehát nem csak egy projektoros szar hanem fasza 3D-s -
#41219 Nem melegszik, még langyosnak is alig mondanám. 12 Voltos izzók, de csak kicsit több, mint 5 Voltot kapnak. Az izzószálakat nem is fenyegeti a kiégés veszélye :) Ha meg cserélni kell mégis, csavarmenetes foglalatban vannak. -
#41218 Erdekes es jo otlet. Ha megfeleloen lereszeled a ledet ugy mar az is mukodik. Az izzo nem melegszik nagyon? -
#41217 Ja, igen, ez még talán fontos lehet: azért is választottam ezt a kicsit furának tűnő megoldást, mert én sem találtam kielégítőnek a LED-ek oldalsó láthatóságát. Egyszerűen nem sugároznak egyenletes fényt minden szögtartományban. Az izzószál oldalról is tökéletes.