MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hont
A legfegyelmezettebb közlekedési forma a repülés...
Már nem kell új szabályokat kitalálni, max meg kell próbálni alkalmazni azokat...
Persze nem egyszerû, de törekedni kell rá!
Én azért nem megyek azokra a szerverekre, mert nem vagyok tisztában még mindennel és nem akarom elrontani mások repülését!
Szóval szerintem csak odafigyelés kérdése!
Hát igen jó lenne valami szabály mint ami Ivaon vagy a vatsimen van. aki odaakar menni annak elõször itt kéne jól viselkedni mert ott már hadibirsagon lenne. Bocs az ekezetekert nem lehet tenni mar.Szval remélem hogy tanultunk belõle;

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

Clidey
Így igaz. Az online (multiplayer) repülések során is elengedhetetlenül szükséges némi fegyelem és pár alapszabály betartása. Aki ezeket nem képes betartani az egyrészt tönkreteszi mások szórakozását másrészt nem is biztos hogy ez a fajta szimulátorozás neki való.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Itt eleve magát az FS fogalmát kellene elõször is tisztázni...
Vannak akik "játéknak" nézik és bombázóként cikáznak a B747-l és ha lõni tudnának, akkor azt is megtennék.
A többség azonban ezt nem "játéknak" tekinti! (mint ahogy én se)
Azt gondolom, felesleges energia kidobás bármi új oldal létrehozás, van már bõven elég...
De ez az én privát véleményem.
Hi! Szerintem a közösséget kellene elsõ sorban összehozni, hogy egy jó baráti ismerõs csapat legyünk és úgy tudjunk játszani, hogy az mindenkinek kedvére, szórakozására legyen :-)Egy szimpla egyszerû weboldal, egy hasonló hamar meg is lenne és lehet regisztrálni: Fun Gamer Club egyik oldala...
Lehet valami frappáns domaint kitalálni, persze ha egyáltalán igény van rá. Kb hány "aktív" tag van itt a fórumon vagy a FB csoportban,sok nyitott kérdés van. Jóccakát :-)

1000 év után visszatértem! Már ha egyáltalán észrevette valaki hogy nem vagyok itt.. 😄DD

Visszatérésképpen itt egy kép:

///M I Love BMW. :)

Fb én is csinálhatnánk egy zárt csoportot mert ez így elég rossz az összes ismerõsöm láthatja hogy mit írok oda ki és nyagadtnak hogy ezeket hogy képzelem amikor semmi extrát nem írok ki😊

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

Helló Frenky hát én megtudom csinálni az oldat csak az a kérdés hogy mennyire tetszik majd nektek regisztrációt nem tudok ígérni min egy fél év mulva az oldal az negyon szép lenne eddig nem a programokkal foglalkoztam hanem a kinézettel úgyhogy azzal nem lesz gond csak a regisztációvalén abba benne vagyok csak akkor majd küldjetek tartalamat!
Meg valami kis jutalék sem ártana ha van <#email><#awink>

Sziasztok! Én személy szerint nagyon örülnék egy "jó csapatnak", ahol sok online repülést is lehet szervezni. Pár hónapja kezdtem el az FS2004-et és egyre jobban teCCik, fõleg, hogy valós festésû gépekkel is lehet játszani. Nagyon jó kezdeményezés! Szerintem a sok FS rajongót össze kellene hozni még jobban és így talán gyakrabban lehetne repkedni, tapasztalatokat szerezni és átadni... Egy weboldal sem ártana, regisztrált tagokkal. - Szóval én benne vagyok. A FB_on van már egy kis csapat, akik csatlakoztak: Flight Simulátor 2004 Magyar felhasználók!

spmd
Tudom-tudom, a pénz most nagy úr, de mégiscsak jobb lenne úgy hálózatban repülni, hogy ne "csak" egy-két ingyenes kiegészítõt használjunk.
spmd
Igen, az is jó volna. Egyedüli probléma, hogy számos fizetõs kiegészítõre is szükség lenne (pl. ND Ka-26, Mi-24 stb., hogy csak a heliket említsem), ami emelné a színvonalat és a realítást. Talán a készítõkkel lehetne beszélni egy kedvezményes ár kialakításáról a regisztrált és elfogadott tagoknak.
Hont
Talán ha egy új oldalra nem is feltétlen lenne szükség, de ide felülre a FAQ mellé lehetne egy Hun-VFR szekciót létre hozni, ahová a magyar repterek lennének felsorolva és amihez van már kiegészítõ akkor ott tovább lehetne menni a sceneri linkjére.
Azt gondolom, hogy már van olyan sok kiváló magyar kiegészítõ, hogy megérdemelnének egy önálló fület, megtisztelve ezzel is a fejlesztõinket!
spmd
Sziasztok. Mennyire lenne igény, egy hazai online VFR repülést összefogó weboldalra? Ahol mondjuk a regisztrált tagoknak lehetõségük lenne egy hazai repülõgépeket és helikoptereket tartalmazó "egységcsomag" letöltésére (természetesen a készítõikkel egyeztetve), illetve közös repülések szervezésére stb.
Ami a célok között szerepelne, az a valóságoshoz lehetõ legközelebbi hazai vfr repülési élmény, tájékoztató szolgálattal, valós festésû Magyar gépekkel.
Hont
Mai napi konklúzió!
1. Ha megbeszéljük azt, hogy VFR-t repülünk, akkor kérem szépen az igen tisztelt repülni szándékozó kollégákat ugyan ne B747-l mû-repüljünk a többiek között...
2. Egyszer megállapodunk, hogy a minimum kommunikációt betartjuk (TakeOf xy vagy Land XY)
3. Tiszteletben tartjuk egymás távolságát, mert van aki Real körülmények között repül és nem illik tönkre tenni más szórakozását...
Sziasztok!
Az idõ helyi vagy nem? Reggel óta erre várok szóljatok, mik a feltételek körülmények?
Nekem most lenne jó!!!!!!!!!!!!

Akkor aki gondolja LHDC 10:00-tól HOST_olom! IP:87.106.88.90

Sziasztok!

Én szeretnék repülni vasárnap veletek.
Hát elektromos hiba állt fel folyamatosan dolgoznak rajta!!!!!!!!!!!!!

Hont
FlightRadar -ról vettem észre...
Gyanús volt, hogy nincs egy gép se a közelben.😞
exTrem
Mûszaki hiba miatt, ami a toronyban keletkezett, délben lezárták a repteret és minden gépet Pozsonyba és Bécsbe irányítottak át. A kiadott közlemény szerint éjfélig biztos zárva lesz a reptér, de dolgoznak, hogy holnapra minden mûködjön.

Hont
Össze dõlt a Hungaro Contról????
Nincs irányítás Ferihegyen...
Sziasztok! Akkor vasárnap 10 vagy 11-órától kire lehet számítani Online repülésre?

na jó lett végül vhogy de az fsp émet akarom visszaállítani cak nemtom h hogy kell ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon idegesít addig sem birok repülni sajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát basszus nekem sem lett jó a 9.1 es udapte azt írja ki hogy 34 error nem tuddjátok az meg mi bemásoltam az fs fõmappájába úgyse futtatás rendszergazdaként úgy sem jó nem tudjátok mit kéne csinálni?

Hétvégére.

HI! Akkor jó lesz vasárnap 10-11-órától kb délig? Aki tud legyen ott :-)

Hont
Esetleg aki gondolkodik pedálba most találtam elég jó áron...
Extreme Digital
jaszy76
Szívesen! 😊

az elõzõ posztomhoz tartozott volna egy kép is, amit nem nagyon akart felrakni 😄
egy kis nyári VFR sose rossz 😊
Sziasztok!

Nekem lenne. Sajnos eddig egyéb okokból mindig lemaradtam.Most is a vasárnap jó csak.
Sziasztok! Egy hétvégi repkedéshez lenne kedvetek?
Mikor és hány órakor? Ötletek?
Amennyiben benne vagytok, jó lenne szervezetten csinálni a dolgokat és persze a TS_t is használni már végre! :-) üdv.

vzsolo
Hát ez érdekes, de így tényleg elindul, bár aztán telepítéskor kiírja, hogy "Update Error Type: 22". Ha újra telepíteni akarom, akkor meg már azt mondja, hogy fenn van (bár az FS9UpdateUninstall.exe-t nem hozta létre), és hát fut is, szóval végül is jónak tûnik. Köszi szépen!

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

jaszy76
Nálam is volt ilyen. Töltsd le újra a patchet, explorert használj a letöltéshez, de ne mentsd le, hanem futtasd. Ne kérdezd, hogy miért, de nálam így ment fel.
Ha a korábban letöltöttet ill. firefoxot használtam a letöltéshez, akkor dobta ezt a hibát.

vzsolo
Sziasztok!

Problémám adódott.
Új vas, új op. rendszer: Win 7 64 bit. Új FS9...lenne, de nem megy fel a 9.1-es patch. Azt mondja nekem, hogy "Callback 0D". Keresgéltem, nézelõdtem, de amilyen megoldásokat írtak, az nem oldja meg a problémámat. Nincs crackelve az FS, a mappájába másoltam a patchet, rendszergazdai jogokkal futtatom, sõt még kompatibilitást is állítgattam, de semmi.
Mitõl van, vagy mit lehet ezzel csinálni?

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

Hont
Sziasztok!
Hogy van ez a grafikus memória?
Mitõl lesz az 5627MB ?

Videokártya típusa AMD Radeon HD 6800 Series
Összes elérhetõ grafikus memória 5627 MB
Dedikált grafikus memória 2048 MB
Dedikált rendszermemória 0 MB
Megosztott rendszermemória 3579 MB
Videokártya illesztõprogram-verziója 9.2.0.0
Elsõdleges monitor felbontása 1920x1080
DirectX-verzió DirectX 10

Egy kicsit repkedtem...

arról sajna lecsúsztam már... 😄 de a bennem rejlõ atomfizikust elõ akarom csalogatni! (na jó nem, inkább maradjon továbbra is rejtve) 😛 😄
polluxware
akkor belõled se lesz már köztársasági elnök<#whatever><#fogmosas>

Annak idején nálam elsõ a nyelvtanóra volt és csak második a szimulátorozás! 😉
Hypo
nem is tudtam hogy a jatekban van áram😊)))

hát most õszintén ha kikapcsolom az fsp-ét akkor elég valószínû hogy a játékról beszélünk 😄

polluxware
most igaziból, vagy a játékra érted?

egyken se lepõdnék már meg<#csodalk>

na a következõ ferihegy re mentem és elment az áram ferihegyen nem volt áram de máskor is voltam megint nem volt kikapcsoltam a fsp-ét lett áram
nem tudjátok a sz*r baja van?

Clidey
Don't kuckackoskoggyá!!! 😄DDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
téháiksz! 😊

polluxware
A "tépapó" hol hagyta a pótkóját?

Hypo
NÁJSZ MÁJSZTRÓ