45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#41296 ez volt a komoly vita? :)
biztonságos vezetés alatt mit értesz? saját magára biztonságos vagy másokat is vegyen figyelembe? csak azért kérdezem mert akkor mindjárt a normal és közforgalmú pilóta tudása az mind kell meg egy röpke gyakorlat is szóval nem hetek:))) -
#41295 balra tekered, balra dől, hátrahúzod, emelkedik, pedálokkal fordul
Ehhez nem kell szakértőnek lenni, venni a tecsóban 3000 forintért egy RC kisgépet az is így megy, csak nincsenek pedálok... -
Susarc #41294 SZEVASZTOK! nem akarok nagyon belekavarni a fórum életébe,DE ha van közetek igazi pilóta annak mi a véleménye erről:
""Bazdmeg, balra tekered, balra dől, hátrahúzod, emelkedik, pedálokkal fordul. Tessék, összefoglaltam neked nyolc szóban a szerinted felfoghatatlanul bonyolult irányítást."
egy komoly vitába keveredtünk utasszállitó gépek vezetésével kapcsolatban és hálás lennék ha egy szakértő sacc/kb belőné,hogy milyen foku gyakorlat kell egy utasszállitó biztonságos vezetéséhez és kb. mennyi idő!
tisztelettel,köszönöm! -
carlosfly #41293 A Cost az 0 - 30 között van, az Airbus marad. -
carlosfly #41292 Rendben. -
gabesz639 #41291 Ha tiszteletét teszi Gábor nálad, a légyszi kérdezz rá a cost indexre is hogy mennyi a travelnél, köszi...
-
carlosfly #41290 Ha Gábor tiszteletét teszi nálam megkérdezem majd tőle. -
gabesz639 #41289 Sziasztok!
Valakinek van esetleg infója hogy a boeing travel service visszatér-e ferihegyre, a nyári charterokra, vagy airbus marad? Azt olvastam még ősszel hogy HA-LKB jön vissza, most még csak a flight radaron airbust látok mindig tel avivba. -
#41288 Köszönöm szépen.
-
#41287 alfa=arcsin(sin beta*W/TAS)
ahol:
alfa - a szükséges korrekciós szög.
beta - a szél iránya és a kívánt repülési irány (course) által bezárt szög.
W - szélsebesség
TAS - Valós légsebesség. -
#41286 Valaki eltudja magyarázni, hogy lehet kiszámolni a wind correction-t? -
jakugerik #41285 Cső hát csináljuk meg, de akkor minden hónapban frissíteni kéne.
És arra meg kinek van ideje? -
#41284 Nekem ami van az 2,78 MB. Azt megköszönném ha megnéznéd majd nekem. -
#41283 Már fogalmam sincs, hogy melyik csomagból vettem ki...
Az eredeti az mekkora? Megnézed, mert már magam se tudom, hogy melyik csomag melyik...
Egyébként a PAC hangját is ki szoktam cserélni, mert idegesítő benne valami ventilátor zaj...
Most ami nekem az electrics ben van, az egy 236kB fájl!
Próbálom megkeresni honnan van... -
#41282 És mire cserélted?
-
#41281 -
#41280 Nálam is elmegy, de nekem annyira nem feltűnő, mert én rögtön telepítés után kicserélem az iFLY737NG-Electrics-t, mert nem hasonlít a valódira... -
#41279 van ingyenes boeing is egy rakas ami jobb mint a default
azokhoz van skin bőven
http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?searchid=8371121&page=9
-
#41278 Az mitől van, hogy amikor ifly bármely típusán Standby Flight Instruments-et ISFD-re állítom, a cockipt-ben kilövi "iFly737NG-Electrics" hangot. Ha valaki erre tudna ötletet adni, hogy lehetne ezt a problémát megoldani azt megköszönném. -
Frenky #41277 Jó reggelt! Valaki tudna feltenni az FS 2004_ben lévő alapgépekhez "Boeing737-400" "Boeing747-400" és a "Boeing777-300" Magyar vagy MALÉV festéseket? Nagyon megköszönném! Sehol nem találok az alapgépekhez Hungary festéseket.
A lista szerintem is jó 5let :-) -
#41276 Újabb lélegzet elállító történet az FS9-l kapcsolatban nálam...
Mint pár hete említettem azt vettem észre, hogy estére mire repülésre kerül az idő indítom az FS-t és csak 6.5-7.5 között van az FPS! Ilyenkor újra indítom a rendszert és helyre áll a rend!
Tegnap éjjel teljesen véletlen vettem észre, hogy a tálcán nyitva lévő böngésző okozza! Abban a pillanatban mikor bezárom, egyből felfut a megjelenítés!
A másik tapasztalat pedig a rendszeres flashplayer újratelepítése ami az apró laggolást okozza nálam. Amikor ez elő jön, akkor törlöm, majd újra telepítem és pár repülésre rendben van, aztán kezdődik minden előröl! -
abassc #41275 okés köszi szépen. -
#41274 hát mindegyiknek meg van az előnye meg a hátránya is, Active Sky elég kó, REX nek csak a texturái szépek érdemes AS-al együtt használni. Sajnos Opus Nincs Fs9 re -
abassc #41273 Melyik időjárás engine a legjobb?Ami valósat mutat.A beépített erről a jeppensenről mindig tisztát mond LHBP-re.Na ez ma nem volt igaz. -
jtompi #41272 Köszi a válaszokat.
Kipróbálom.
-
#41271 Igen, kicsit változtattak! Szerintem nem rossz progi!
Még az ilyen lámák mint én is vagyok simán boldogultam vele!
Kérem szépen!!!
Akkor csinálunk egy listát? (Persze nem a Kubatovnak)
Hahó Guruk! Hogy lehet egy ilyen kisebb fájlt (excel) közkincsé tenni, hogy többen is tudjuk fejleszteni?
Biztos sokan tudnánk használni... -
#41270 Ja, most már EASEUS Partition Master van :D, én azt használom. -
#41269 Szia!
Amig HDD-t használtam, addig a EASEUS Partition Manager Home Edition-nal csesztettem...
Bár biztos van annál jobb is! -
jtompi #41268 SZiasztok!
Nem éppen repülős kérdés, de:
Win7 alatt milyen tödezésmentesítőt ajánlotok? Mert a beépített egy kalap sz... -
Pettersson #41267 ismét egy analfabéta kérdés, lehet csak a szemem szúrja ki... hogyan lehet a kiválasztott időjárási dolgokat aktiválni valahogy a játékon belül?
active sky evolution a progi amivel dolgozok most. ;) -
abassc #41266 jujj.Köszi Framsen nem is jutott eszembe.Jó a link.Régen repültem már.Azt még esetleg tudnád melyik is az amelyiknél csak a legkisebb gépet vehetem meg és úgy mehetek följebb?Abból is megvolt a mentésem de letöröltem.Kár volt.Azt hiszem a Serengeti park nem? -
#41265 Ha google nem is, de avsim mindig barát marad !
Malév Voice Pack
Remélem jó a link, ha nem akkor itt van nyersen:
http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=malev+sound&CatID=root&Go=Search -
Pettersson #41264 köszönöm a segítséget! igyekszem. ;)
egy kérdés, a rex 2004-hez valaki tudna dobni egy tutorialt? mert ami van a tecsőn, ott a srác használja az advanced sky cuccot is, az meg... :)
köszi előre is! ;) -
abassc #41263 Hali!
FS Passnegerhez valaki fel tudná tenni valahova vagy elküldeni a malév voice packot?Szerintem letöröltem.Google meg nem a barátom most valahogy. -
Frenky #41262 HI! Hááát nem tudom, hogy neked miért, nekem élvezhető.. :-) Ez van. -
carlosfly #41261 Lehet hogy én látom rosszul a videon a dolgokat(nem kötekedésként írom) de nekem 720p-be kapcsolva is egy nagy maszatnak tünik. Nekem ez nem igen hozna kedvet... -
#41260 Naná!
Magyarul se tudok, nem hogy englisül...
Valami hasonlót kellene csinálni, mint amilyen Neked van! -
#41259 Nosza rajta :)
Bár gondolom excelre gondoltál, mert "exel" az nem tudom mi. -
#41258 Figyelem mindenki!
Szedjük már össze a kiegészítőket akár egy exelbe...!
Lehetne akár égtáj, akár földrész, vagy az egyszerűség kedvéért betűrendbe!
Sceneryknél: ICAO kód, méret, kiadási év, aktuális verzió, fizetősnél az ár, ill esetleg direkt link!
Az a véleményem, hogy ez hasznos lenne!
Gépeket ugyan így!
Sőt! Lehetne egy szavazást is kezdeményezni, hogy mondjuk egy adott kiegészítőt egy ötös skálán ki mennyire értékel! -
Frenky #41257 Kedvcsináló :-)