45215
  • gfarkas
    Most lett nagy divat a pixeles festés a katonai vonalon...
  • Hypo #41335
    WORLD OF AI IS BACK
    http://www.world-of-ai.com/
  • L Viper #41334
    Azért egy jó terepmintás még hiányzik, de időm nem nagyon akad rá, hogy bele fogjak :(
  • L Viper #41333
    No megnéztem amit lentebb ajánlottál (a flightsim.cz-n a 8 megás cuccot). Megvolt a gyűjteményemben is. Abban van egy festés, ami a másik csomagban is benne volt (pepitás szépen csillogó alfával)és van két "pepitátlanított", meg a tigrismintás. Ebben meg már túl homogén lett a letisztított két verzió és nincs csillogó alfa sem bennük.
  • CptSAB
    De ahogy mondottam.. megvan a két fő folttérkép, mert Papp Levente elkészítette. Szóval ez alapján össze lehet hozni azt a festést, és még véletlenül sem úgy, mint ahogy a neten lévő sakktábla szárnyú verzijó. Valahogy az olyan, mintha a készítőnek csak az oldalnézeti kép állt volna rendelkezésére a terepmintás gépről, és a szárnyat simán átfújta, miközben alatta ott villogtak a nyomimintás panelek.
  • CptSAB
    Mondjuk ahogy elnéztem a Delfinek fotóit, nincs két egyforma sablon alapján festett gép. A folttérkép mindeggyiken eltér, csak a szinek stimmelnek.
  • L Viper #41330
    Berakom már az eredetit is.
    Felső képen az eredeti Paint kit-tel, alatta a korrigálttal:

• L Viper #41329
    Sakktábla Ez találó.
  • CptSAB
    Na így már ezerszer jobb, mint azzal a sakktáblával. :)
  • L Viper #41327
    Ez lett belőle, jócskán leredukálva:

• CptSAB
    Helyes.. flightsim.cz-én van egy repaint, ahol a cseh painterek egy az egyben kiszedték azt a lemezosztást, amit Tim Conrad csinált. Még nem volt időm tesztelni. 8 megás a csomag: l_29_czech.zip így keress rá.
  • L Viper #41325

Közben én is küzdök a "pepita" eltűntetésével :)
  • CptSAB
    Jó lenne, ha Mehlin Rainer még pár szép AI gépet összehozna :) Az UM-hez még két festés van tervben, az NDK verzió, és az orosz terepmintás.
  • CptSAB
  • CptSAB
    Nem.. nem így akartam.
  • L Viper #41321
    Ez direkt lett üres? :-)
  • CptSAB
  • L Viper #41319
    Azért időnként átolvasom, bár sajnos ritkábban.
  • jaszy76
    De legalább benéztél a fórumra! :D
  • L Viper #41317
    :-)
  • CptSAB
    Ugye, ugye.. :) Felugró ablakok, reklámok (hiába van beállítva, hogy nem engedélyezem) szoktak nálam ilyen dolgokat művelni, hogy kattintok, hogy bezárom, de már közben háttérben fut, néha nem is egy. Így árnyékra megy a katt, ha szerencsés vagyok, akkor üres felületre. :) Ha meg nem, akkor nyitok mást is..
  • L Viper #41315
    S valóban úgy volt. Bocsi, már jó lesz
  • L Viper #41314
    Ne máááá ! Nem is csináltam még olyat senkivel, megnézem :D
  • CptSAB
    Nem tudok visszaírni a Delfin ügyében, mert sikeresen letiltottál a privátban. Valahol mellékattintottál. :) (L Viper részére)
  • Hypo #41312
    :)))
  • Hont
    Köszi az infót Peti!
    Ami az aksit illeti én is ezt olvastam a forumokon...:(
    USA-ból jön, mert lényegesen olcsóbb!
    Már csak türelem kell hozzá. A TrackIr-re is kellett várnom 6 hónapot, de megérte! :D
  • Hypo #41310
    mondjuk ennyi időt nem volt a kezemben:)
  • alert
    Vigyazz a hero 3-al, kicsit atveres itthon. Az akksija gyengebbnek bizonyul, mert erosebb proci megy alatta, kb 50 perc -1 orat bir, ha full hd-ban folyamatosan veszel fel. Arrol nem beszelve, hogy nem adjak hozza a tapadokorongos rogzitest meg egy csomo tartozekot, amit a hero2-hoz igen... szoval ha veszel egybe erdemes megrendelni a rogzitovel es egy plusz battery pack-el, amit racsatolsz a hatara, ugy mar bir 2 orat is. Itthon a sima hero3 black edition (csak annak van ertelme, kulonben hero2) 130k korul van. Ha tudsz egy ismerost, aki USA-bol hazahozza, akkor a camera+rogzites+battery egyutt nincs 120k.
  • Hypo #41308
    :)) ismerem volt már a kezembe jó, kicsit túl van árazva meg extra hype de nem rossz.

Na vegyél aztán rárakjuk a cessna orrára:)
  • Hont
    És hogy szigorúan a repülésnél maradjunk, ne hogy szó érje a ház elejét...

Ez meg már a HÜLYE kategória...:D :D :D
  • Hont
    Persze szigorúan full HD-be érdemes...
  • Hypo #41305
    :)
  • eyecandy
    siklóernyővel :)
  • Hont
    Igazán nincs mit, bár mondom, ez az én véleményem! Ezt nem a szent írás!
    Bent a fülkében sok minden megváltozik! Azt gondoljuk, már baromira megy a "repkedés" de aztán ott jönnek a pofonok sorban!A szimulátorban ezerszer begyakoroljuk a hajtómű indítási protokollt, már álmunkból felriadva is tudjuk, aztán ott a valóságban hirtelen össze gabalyodik minden! Legutoljára pl megszívattak, mert nem volt elég üzemanyag, én meg nem is figyeltem rá! Már elkezdtünk gurulni a pálya felé, mikor belekérdeztek,-Hogy akkor most hova is megyünk...Köpni nyelni nem tudtam! Ők meg beszartak a röhögéstől...
  • Susarc
    köszönöm a választ!
  • Hypo #41301
    Hero3 :)) cool:) akkor akasztod fejre es mehetunk repeni?:)
  • Hont
    :D
    Most egy GoPro Hero3-as kamera van kitűzve célnak! (már alig várom)
    Aztán jöhet a menet...!
    Utólag könnyebb kielemezni, hogy mit balfaszkodik el az ember! Sokszor, mikor repülés végén elmondják a hibáimat, az adrenalin hevében még a felét se értem meg!
    Esetleg meg van egy kihermetizálódási gyakorlat és manuálisan kell a kabin nyomást beállítani, akkor még azt is elfelejti az ember, hogy fiu-e vagy fiu...:)
    Arról már ne is beszéljünk, hogy szimulátorba hibázik az ember, max bejön az a kép, hogy válasszon új repülést, egy igazi gépnél jobb esetbe össze töröd a gépet, rosszabba a fejedet...
    Egy szó mint száz kedves Susarc kibaszott nagy rutin kell+ feladat felmérő és megoldó képesség a pillanat tört része alatt...
  • Hypo #41299
    de a fotozas az megy közben :))))
  • Hont
    Szia!
    Bár nem vagyok pilóta, sőt olyan képzésem sincs, mint itt sok fórumtársunknak, de van pár órám B737-n...
    Ez a bazdmeg balratekerd, azért ez nem egészen így van...
    először is ott kezdődik, hogy az ülésedet nem bírod szakszerűen beállítani, amíg el nem magyarázzák...
    A másik! Van már egy két ezer órám ami a 8 éves szimulátoros múltból áll össze! Még is , mikor beülök a kokpitba és nincs ott egy "hozzá" értő emberke, akkor igen igen elvérzik az ember... Tapasztalat nélkül, örülsz, ha horizonton tartod a gépet és tudsz helyesen trimmelni!
    A rádióról, navigáció tekergetéséről ne is beszéljünk...
  • gabesz639
    köszi, az aibus marad... Tényleg nem lesz magyar lajstromos 737ng