45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#41336 Most lett nagy divat a pixeles festés a katonai vonalon... -
#41335 WORLD OF AI IS BACK
http://www.world-of-ai.com/ -
#41334 Azért egy jó terepmintás még hiányzik, de időm nem nagyon akad rá, hogy bele fogjak :( -
#41333 No megnéztem amit lentebb ajánlottál (a flightsim.cz-n a 8 megás cuccot). Megvolt a gyűjteményemben is. Abban van egy festés, ami a másik csomagban is benne volt (pepitás szépen csillogó alfával)és van két "pepitátlanított", meg a tigrismintás. Ebben meg már túl homogén lett a letisztított két verzió és nincs csillogó alfa sem bennük. -
#41332 De ahogy mondottam.. megvan a két fő folttérkép, mert Papp Levente elkészítette. Szóval ez alapján össze lehet hozni azt a festést, és még véletlenül sem úgy, mint ahogy a neten lévő sakktábla szárnyú verzijó. Valahogy az olyan, mintha a készítőnek csak az oldalnézeti kép állt volna rendelkezésére a terepmintás gépről, és a szárnyat simán átfújta, miközben alatta ott villogtak a nyomimintás panelek. -
#41331 Mondjuk ahogy elnéztem a Delfinek fotóit, nincs két egyforma sablon alapján festett gép. A folttérkép mindeggyiken eltér, csak a szinek stimmelnek. -
#41330 Berakom már az eredetit is.
Felső képen az eredeti Paint kit-tel, alatta a korrigálttal:
-
#41329 Sakktábla Ez találó. -
#41328 Na így már ezerszer jobb, mint azzal a sakktáblával. :) -
#41327 Ez lett belőle, jócskán leredukálva:
-
#41326 Helyes.. flightsim.cz-én van egy repaint, ahol a cseh painterek egy az egyben kiszedték azt a lemezosztást, amit Tim Conrad csinált. Még nem volt időm tesztelni. 8 megás a csomag: l_29_czech.zip így keress rá. -
Közben én is küzdök a "pepita" eltűntetésével :)
-
#41324 Jó lenne, ha Mehlin Rainer még pár szép AI gépet összehozna :) Az UM-hez még két festés van tervben, az NDK verzió, és az orosz terepmintás. -
#41323 -
#41322 Nem.. nem így akartam. -
#41321 Ez direkt lett üres? :-) -
#41320 -
#41319 Azért időnként átolvasom, bár sajnos ritkábban. -
#41318 De legalább benéztél a fórumra! :D -
#41317 :-) -
#41316 Ugye, ugye.. :) Felugró ablakok, reklámok (hiába van beállítva, hogy nem engedélyezem) szoktak nálam ilyen dolgokat művelni, hogy kattintok, hogy bezárom, de már közben háttérben fut, néha nem is egy. Így árnyékra megy a katt, ha szerencsés vagyok, akkor üres felületre. :) Ha meg nem, akkor nyitok mást is.. -
#41315 S valóban úgy volt. Bocsi, már jó lesz -
#41314 Ne máááá ! Nem is csináltam még olyat senkivel, megnézem :D -
#41313 Nem tudok visszaírni a Delfin ügyében, mert sikeresen letiltottál a privátban. Valahol mellékattintottál. :) (L Viper részére)
-
#41312 :))) -
#41311 Köszi az infót Peti!
Ami az aksit illeti én is ezt olvastam a forumokon...:(
USA-ból jön, mert lényegesen olcsóbb!
Már csak türelem kell hozzá. A TrackIr-re is kellett várnom 6 hónapot, de megérte! :D -
#41310 mondjuk ennyi időt nem volt a kezemben:) -
#41309 Vigyazz a hero 3-al, kicsit atveres itthon. Az akksija gyengebbnek bizonyul, mert erosebb proci megy alatta, kb 50 perc -1 orat bir, ha full hd-ban folyamatosan veszel fel. Arrol nem beszelve, hogy nem adjak hozza a tapadokorongos rogzitest meg egy csomo tartozekot, amit a hero2-hoz igen... szoval ha veszel egybe erdemes megrendelni a rogzitovel es egy plusz battery pack-el, amit racsatolsz a hatara, ugy mar bir 2 orat is. Itthon a sima hero3 black edition (csak annak van ertelme, kulonben hero2) 130k korul van. Ha tudsz egy ismerost, aki USA-bol hazahozza, akkor a camera+rogzites+battery egyutt nincs 120k. -
#41308 :)) ismerem volt már a kezembe jó, kicsit túl van árazva meg extra hype de nem rossz.
Na vegyél aztán rárakjuk a cessna orrára:) -
#41307 És hogy szigorúan a repülésnél maradjunk, ne hogy szó érje a ház elejét...
Ez meg már a HÜLYE kategória...:D :D :D
-
#41306 Persze szigorúan full HD-be érdemes...
-
#41305 :) -
#41304 siklóernyővel :) -
#41303 Igazán nincs mit, bár mondom, ez az én véleményem! Ezt nem a szent írás!
Bent a fülkében sok minden megváltozik! Azt gondoljuk, már baromira megy a "repkedés" de aztán ott jönnek a pofonok sorban!A szimulátorban ezerszer begyakoroljuk a hajtómű indítási protokollt, már álmunkból felriadva is tudjuk, aztán ott a valóságban hirtelen össze gabalyodik minden! Legutoljára pl megszívattak, mert nem volt elég üzemanyag, én meg nem is figyeltem rá! Már elkezdtünk gurulni a pálya felé, mikor belekérdeztek,-Hogy akkor most hova is megyünk...Köpni nyelni nem tudtam! Ők meg beszartak a röhögéstől... -
Susarc #41302 köszönöm a választ! -
#41301 Hero3 :)) cool:) akkor akasztod fejre es mehetunk repeni?:) -
#41300 :D
Most egy GoPro Hero3-as kamera van kitűzve célnak! (már alig várom)
Aztán jöhet a menet...!
Utólag könnyebb kielemezni, hogy mit balfaszkodik el az ember! Sokszor, mikor repülés végén elmondják a hibáimat, az adrenalin hevében még a felét se értem meg!
Esetleg meg van egy kihermetizálódási gyakorlat és manuálisan kell a kabin nyomást beállítani, akkor még azt is elfelejti az ember, hogy fiu-e vagy fiu...:)
Arról már ne is beszéljünk, hogy szimulátorba hibázik az ember, max bejön az a kép, hogy válasszon új repülést, egy igazi gépnél jobb esetbe össze töröd a gépet, rosszabba a fejedet...
Egy szó mint száz kedves Susarc kibaszott nagy rutin kell+ feladat felmérő és megoldó képesség a pillanat tört része alatt... -
#41299 de a fotozas az megy közben :)))) -
#41298 Szia!
Bár nem vagyok pilóta, sőt olyan képzésem sincs, mint itt sok fórumtársunknak, de van pár órám B737-n...
Ez a bazdmeg balratekerd, azért ez nem egészen így van...
először is ott kezdődik, hogy az ülésedet nem bírod szakszerűen beállítani, amíg el nem magyarázzák...
A másik! Van már egy két ezer órám ami a 8 éves szimulátoros múltból áll össze! Még is , mikor beülök a kokpitba és nincs ott egy "hozzá" értő emberke, akkor igen igen elvérzik az ember... Tapasztalat nélkül, örülsz, ha horizonton tartod a gépet és tudsz helyesen trimmelni!
A rádióról, navigáció tekergetéséről ne is beszéljünk... -
gabesz639 #41297 köszi, az aibus marad... Tényleg nem lesz magyar lajstromos 737ng