45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
fireman73 #41376 Mig-21 mánia!
-
#41375 Josef Cepek bocs elírtam.. -
#41374 Ajánlom a katonai gépeket kedvelők figyelmébe Josef cepek oldalát. Remélhetőleg ez már nem szűnik majd meg. Az úriember a cseh légierő repülő műszaki tisztje volt, Mig-21-es típuson. FS2004 alá készíti el a MiG tervezőiroda proto és kisérleti típusait, de a keze közül sorozatgyártott madarak is kikerülnek. pl. MiG-21PF, de készülget a MiG-21U és UM is. Eddig publikált munkái elérhetőek az avsim.ru oldalon pepekcepek nick alatt.
Pepekcepek -
fireman73 #41373 Köszi!
Örülök,hogy újra itt lehetek!
-
#41372 Boldog névnapot kívánok én is! -
#41371 Hát ez valóban elég sötét.
Elég sokat próbálgattam én is a vizek tuningolását.
Külön vízre és vízcsillogásra rengeteg jó fizetős és ingyenes cucc is van.
Érdemes kísérletezgetni velük.
Az OceanHeightField.bmp felel a hullámok nagyságáért, alakjáért. Ha inkább magyar tájak felett repkedsz, ebből jobb egy apróbb, sűrűbb kinézetű.
A vizek napszakonkénti csillogásáért az env_**** fájlok felelnek (11 db van , env_dawn.bmp - env_predawn.bmp -ig)
Ahány csomag, annyi féle eredmény.
Ennél jobban nem is kell belebonyolódni.
Ha kicsit megismered az FS2004 lelkivilágát, elég sokat ki lehet hozni még belőle: Pár kép példának. -
#41370 Köszi szépen! :) -
#41369 Hi !
Van magyar festés is hozzá.Az EVU-s változatot nem használják, de mintha meglennének hozzá a hűtők itt Magyarhonban is?. -
#41368 Boldog névnapot! ;-:)) -
Frenky #41367 Sziasztok! Feltettem a Ground Environment Pro + patch_et és a Ground Texture Plus_t. A Balaton és az egyéb víztextúrák elég sötétek lettek.
Valaki tud valami jó víz textúra csomagot?
Balaton:
Rió mellett a tenger is nagyon sötét lett:
-
#41366 Boldog Névnapot! :) -
#41365 ÓÓÓÓ, ez meg a 379-es Szolnokon
Nyáron jártam én is ott. -
#41364 A Delfint igazság szerint a javított 3D-s pittel akartam megosztani, de egy ideiglenes tárhelyre a festést hamarosan feltöltöm akkor. -
#41363 Üdv újra a fedélzeten Zsolti! -
#41362 Ezek meg mai képek... :)
-
fireman73 #41361 Szia!
Ez Vladimir Zhygulskiy Mil Mi-8T/MT - 2010
Elérhető a flightsim-ről zip név: mi8zh_v41_2010.zip -
litlebubu #41360 Szia! Ez mellik minyó? Tudnál egy linket adni hozzá? -
Frenky #41359 Jó reggelit! Ezeket a gépeket az új festésekkel valaki megosztaná, vagy nem publikus? Thx -
#41358 Dehogyis. Imádom, ahogy repül, pont ezért nyüstölöm :) Meg kell dolgozni érte, hogy lendületbe jöjjön, és a leszállás is nagyon élvezetes vele, mert nem egy "csak odavágom" dolog.
A 3D-s kabint is pofozgatom, mert az is elég ronda, meg elnagyolt. Letisztítottam, meg alakítgattam, de még pofozom, csak időm nincs túl sok. Megosztom majd természetesen. -
fireman73 #41357
-
Frenky #41356 Hello! Feltettem: Ground Environment Pro + patch.
Mező textúrákhoz a Ground Texture Plus csomagból. Láthatóan szebb lett :-) -
fireman73 #41355 Jó lenne ez a Delfin,de olyan ocsmányúl repül -
#41354 Egy eredeti gép. -
#41353 Hát, ahány alu masina, annyi féle árnyalattal bírnak, sok képet megnéztem, ez lett belőle:
-
#41352 Ja igen megváltozott a bejelentkezés, már mail kell :) -
fireman73 #41351 Hi Viper!
Sajnos már nem élt a régi email címem amivel először regeltem,így maradt az új reg. -
#41350 Na ezt jól "megaszondtam". Átfogalmaztam, csak baxtam kitörölni a felesleges részt -
#41349 Jééé, a Zsolti . Új reg? -
#41348 Erre elég nehéz válaszolnom, mert mindig váltogatom kedv és repülési hely szerint. Van több összeállított csomagom, amiket variálgatok kedv, vagy repülési hely szerint. Felhők, égszín, mezőtextúrák, vízcsillogás, fák, kifutók-gurulók stb. Eléggé össze-vissza szoktam variálni.
Azon a képen kb. ezek:
Ground Environment Pro + patch.
Mező textúrákhoz a Ground Texture Plus csomagból.
A fák egy régebbi free (talán LHUD) scenery-ből.
HDE 1-2 ből összeválogatott felhők.
HDE Sun, HDE Sky égszínek a moddolt nap cfg-vel. -
fireman73 #41347
-
Frenky #41346 Hi! Jó a kép, milyen kiegészítők vannak még fent a szép látványhoz? FS2004 + ??? Thx. -
#41345 Közben most rázom gatyába a néphadseregest is. A skinen még tüntettem el nagyon elütő részeket, de eredeti fotókat nézegetve hagytam valamennyit, de csak árnyalatokkal eltérőre.
Alfát már a meglévő festésből kreálok most egy újat, mert a pepitásból van a mostani és kicsit látszik, hol volt sötétebb, ott ahol most világos lett. -
#41344 Nem esett? :) -
#41343 Jó ez.. jó ez! :) Még mindig nem ígérem a Delfin terepfestést, de azt az alfa csatornát biztos ami biztos helyezd készenlétbe. -
#41342 Ma este ilyen felhők voltak LHSM és a Balaton felett!
-
#41341 Húúúú :) Látom elkapott az alkotásvágy
Visszatérve arra a 8 megás Cz Delfin csomagra: Kreáltam a "pirosorrú" alá egy alfát. Az álló kép nem adja vissza annyira, de repkedés közben ég és föld a különbség. Nagyon matt volt előtte, így meg fémes lett ez is és nem "sakktábla" :)
Felső képen az eredeti, alatta a moddolt:
-
#41340 Kipipálva ez a festés is.. :)
-
#41339 -
#41338 Imádom, amikor már így zölddel minden!
-
#41337 No akkor hál' Istennek mégse szünnek meg.