MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
igen en is de csak a aima 700 hoz

Bocsi, reggel van... Mire írtad az "igent"? 😊 😊
Tudom, láma vagyok korán reggel még. 😄

///M I Love BMW. :)

gfarkas
Igen. Lsd. : Malév

Nekem viszont olyan gondom lenne hogy nincs HUD a sima 737 -esekben, csak a BBJ -ben. A configban be van lõve a HUD opció, de akkor sem mutatja... Mitõl lehet ez? <#conf>

737-900ER -re gondolsz? Vagy a 737-800-ra?

Hont
Használ valaki iFLY737ER -hez Malev festést?
Nem bírom összehozni.<#confused><#szomoru1>
windows gomb + P betû
spyy55
Kis segítséget szeretnék kérni: mit kell átállítani (esetleg FS9.cfg-ben), hogy LHBP 31L-rõl indulva a következõ B1 taxi-ra (balra) vezetõ út TÁBLÁJÁT ne csak akkor lássam, mikor már majdnem ott vagyok? Arra gondolok, hogy FS-ben melyik az a beállítási lehetõség, ahol a messzebb lévõ (még kicsi) objektumokat hamarabb jelzi (pl. már 1 pixelnél is). Valami terrain cucc rémlik... és ezeknek milyen értékeik vannak?

#40468: az lehet 😊

Gegi86
akkor lehet az a baj hogy teljes képernyõn fútt az fs9, mert sikerült ketté osztani a képet csak ha másra kattintottam lerakta tálcára. Majd késõbb kipróbálom .
Köszi
spyy55
FS a tévén indul (áthúzva akkor ott is marad). A többi megnyitható közben a monitorodon, nem? Mondjuk én FS-t (FULLSC) ablak módban futtatom, hogy a felsõ menüt elérjem Win7 64-en (egyáltalán nem zavar). De akkor is fut a tévén és közben a monitoron nézegethetem a térképet és ASE, AES is fut. Hogy akarod megosztani? Alkalmazások?

Gegi86
Win7 van hdmi-vel összekapcsolva filmnézéskor teljesen jó, csak megosztani nem tudom a képet.
spyy55
Van a TV-n HDMI csatlakozó? (+ gépen alap) Win7?
Ha igen, akkor egyszerûen HDMI kábellel összekötöd majd a tv-n megkeresed a bemeneteknél a HDMI-t és a gépen beállítod a másodlagos monitornál (képernyõalkalmazások) a TV-d kedvenc' paramétereit. (persze ez csak nálam mûködik. Kérdés neked a TV...)

Gegi86
Segítséget szeretnék kérni tõletek. Van egy laptopom és egy TV amit úgy szeretnék használni hogy a Tv-én a fs9 fusson, a laptop képernyõjén meg jeppview activesky meg egyéb dolgok ami egy repüléshez kellenek, csak mert egyszerûen nem tudom ketté osztani a képernyõt, pedig már próbálkoztam sok mindennel de nem sikerült ez idáig.
spyy55
Tudja valaki, ezt honnan lehet leszedni?

Hont
Gondolkodtam melyik topikba tegyem...😄
Érdekes video!
Sziasztok. Az a helyzet h bármilyen gépet szedek le mindegyikkel az van amit már említettem is: súlykorlát túllépve,visszaállításkor meghal az egész. Ötletem sincs h mi van.( am innen szedtem le http://flyawaysimulation.com/downloads/65/fs2004-civil-jet-aircraft/ )

Talán maga az FS lenne szar nálam???
jaszy76
Amikor a súlyadatok ismeretében a felszálláshoz szükséges magassági trimnek pl. 6.13-at dob ki a számítás, akkor azt pontosan be lehet állítani, vagy csak kb? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. 😊

Hypo
hát van ez igy😊

gfarkas
Bocsi : Google

gfarkas
Doogle a barátod...
Innen még áprilisig.

A WOAI-kat honann lehet frissíteni? honann lehet letölteni frissítéseket?

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

Ha érdekel akkor én 500 ft ért oda adhatom a régi joy omat már, ha érdekel.

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

Én abból indultam ki h a repülés utolsó percéhez nem kell joy 😄
A HA-LOB-bal meg nem tudom mi lesz...nem lehet súlykorlát alá vinni.Kár mert csak azzal repültem és egyszer gondolt egyet 😄 Na mind1.Köszi😊
jaszy76
Lejárt a szerk. idõ...
BBQ Hide AI a megoldás.

jaszy76
WOAI esetében hogyan lehet eltüntetni az AI gépeket az Aircraft menübõl?
Szerkeszteni kell egyenként az .air fájlokat? 😞

spyy55
Egeres irányítás?! Felejtõs... Ez olyan, mintha nem lenne kedvem egy autóhoz kormányt venni! Tényleg ruházz be egy számodra elérhetõ joyra, MEGÉRI AZ ÉLMÉNYT, aztán majd törölni akarod ezt a hozzászólásodat 😉
B737-700? hmm...

Sziasztok. Több kérdés is lenne...😄 Egy B737-700 maléves addonom csinálja h túllpte a gép max súly terhelhetõségét,és mikor visszaállítanám akkor kilép...És am egeres irányítás az hogy megy itt? Joyt nincs kedvem venni.
Hypo
<#hamm> Airbust fsx hez is neztem de sajnos azzal meg varnom kell egy gep upgradig mert igy sajnos elvezhetetlen😞( ezert is mentem vissza fs9 re ott legalabb ezek a nagy vasak elcsusznak

polluxware
tudom már megen offolok... de látva amit írol, meg látom a banner képet, meg látom nevednél levõ kisképet...

szóval...

,hogy a xxááába történhetett ez?

kíváncsi vok rájön e valki mire gondolok...

Clidey
Nalátod, mondtam én hogy faszányos kis gépezet ez! 😉 Nekem nagyon bejött! Ráadásul idén elsõ negyedévben jön ki a BAe-146 is, gondolom láttad róla a képeket effbén.
Lehet picit butácska a rendszere egy iFly vagy PMDG-hez képest, de még így is hozza bõven az élvezeti szintet. Kézzel vezetni határozottan kellemes, különösen a leszállás nagyon faszányos. Ez utóbbi kívülrõl is nagyon profi, mert a rugózás valami eszméletlen jól be lett lõve így totál élethû, szinte érezni ahogy egy szép leszállásnál szinte ránehezedik a bringa a kerekeire a rugóstagok meg szépen összenyomódnak. 😊
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Jaésnemutolsósorbanvalamelyikhülyegyerekcsinálthozzámalévtéentékargóripéntet... 😊))))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Én ma reppentem egy kevésbé gazdaságos kis utat. Dyess to Ellsworth. A Lancer falta a naftát, toltam neki hangsebesség felett. Egy apró bökkenõ volt a végén.. Rapid Cityben szálltam le. 😊 Akkor volt csak gyanús, hogy nem ott vagyok ahol, amikor megláttam a taxizó DH Dasht. Pár mérföldet kellett volna még tolni a talicskát a szomszéd farmra.
Hypo
lol😊)

polluxware
<#wow3>
"ez a négy hajtómûves megoldás nem tûnik annyira gazdaságosnak"

képzeld el, én néha még pazarolom is azzal ,hogy utánégetõvel reppenek....

erre varjá gombot, kiccsákó<#vigyor5>

Hypo
Na tegnap berepültem végre valahára ezt a QW féle Avro-t ( thx topic társunknak a lehetõségért)

Érdekes kis gép ez,jó manual, ( CaptainnSIm is végre okulhatna és csinálhatna kicsit normálisabb manualokat) VC szép, 2d se csunya, FPS nem is foglalkoztam vele van szépen. C&D bõl checklistet követve szépen életre lehet kelteni.
Rendszerek jónak tûnnek bár sose repültem még szimben se ezzel a típussal. Hand Flying elég korrekt. Szóval jó kis cucc ez csak egy bajom volt vele igazan, hol használjam, ez a négy hajtómûves megoldás nem tûnik annyira gazdaságosnak, de kit érdekel a SZIMBEN 😊 mondjuk fspass-nal economy mode ban okozhat fejtörést😊)

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Akkor nem tudom mire gondolsz...!
De abban biztos vagyok, hogy Grétsy László egy új könyvet bírna fogalmazni a topik egyes bejegyzéseirõl!
Papirzacsi
Az alap probléma az, hogy azt sem tudod leírni érthetõen, hogy mi a bajod.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ne ne értsétek félre jogos amit mondott mert ezt írtam "szerintem nem jó szval textúrák nem töltõdnek be gyorsan alig vánszorongnak oda meg ilyenek mit lehet ezekkel tenni?,, csak igen nem ezt kérdeztem nem a hdd mel van gond hanem mert az fs rosszul van beállítva minden sztem megfelel az fs2004
nek mivel 7200 vel pörög és 64 mb cach szval azzal nem kell semmit csinálni sztem és valami confi fájlról olvastam amit át kell írni de win 7 ben nem találom ebben ki tudna nekem segíteni?

[HUN]FaTaL
Nem, a kérdés az volt, hogy hogy lehetne szebb a grafika.

Hont
Mert csak!<#nyes>
Az volt a kérdés, hogy mit csináljon, hogy gyorsabban töltsön be...
(#40434)
[HUN]FaTaL
FS9-hez? Minek?

Normális vinyó bõven elég, persze ne a rendszer hdd-n legyen.

Hont
Vegyél egy SSD-t!

AA-t meg állítsd be a CCC-be és kész is!
de széleésimítás stb

10 éves program. Egyéb kérdés?

Sziasztok hogy lehet a legjobbra tenni a grafikát fs2004 ben? mert annyira szerintem nem jó szval textúrák nem töltõdnek be gyorsan alig vánszorongnak oda meg ilyenek mit lehet ezekkel tenni?

Köszi szépen!
az elsõ a google képekbõl jött a masodik meg vmi fórumból.. 2x van ott valamiert a cím
Közvetlen a kép url.jet adtam meg. mindig igy csinalom eddig minden kép látszódott...
Clidey
De engedi, én is ugyan azt tettem ide amit te akartál. A linkelést rontottad el. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

vágom hogy hogy kell ... csak az oldal amit a google kidobott az nem engedte ide 😊(reméltem hogy fogja) ahhoz meg lusta voltam, hogy letölt feltölt copy stb... 😄😄