MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, láma vagyok korán reggel még. 😄
///M I Love BMW. :)
Nem bírom összehozni.<#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1>
#40468: az lehet 😊
Köszi
Ha igen, akkor egyszerûen HDMI kábellel összekötöd majd a tv-n megkeresed a bemeneteknél a HDMI-t és a gépen beállítod a másodlagos monitornál (képernyõalkalmazások) a TV-d kedvenc' paramétereit. (persze ez csak nálam mûködik. Kérdés neked a TV...)
Talán maga az FS lenne szar nálam???
Innen még áprilisig.
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
A HA-LOB-bal meg nem tudom mi lesz...nem lehet súlykorlát alá vinni.Kár mert csak azzal repültem és egyszer gondolt egyet 😄 Na mind1.Köszi😊
Szerkeszteni kell egyenként az .air fájlokat? 😞
B737-700? hmm...
szóval...
,hogy a xxááába történhetett ez?
kíváncsi vok rájön e valki mire gondolok...
Lehet picit butácska a rendszere egy iFly vagy PMDG-hez képest, de még így is hozza bõven az élvezeti szintet. Kézzel vezetni határozottan kellemes, különösen a leszállás nagyon faszányos. Ez utóbbi kívülrõl is nagyon profi, mert a rugózás valami eszméletlen jól be lett lõve így totál élethû, szinte érezni ahogy egy szép leszállásnál szinte ránehezedik a bringa a kerekeire a rugóstagok meg szépen összenyomódnak. 😊
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Jaésnemutolsósorbanvalamelyikhülyegyerekcsinálthozzámalévtéentékargóripéntet... 😊))))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"ez a négy hajtómûves megoldás nem tûnik annyira gazdaságosnak"
képzeld el, én néha még pazarolom is azzal ,hogy utánégetõvel reppenek....
erre varjá gombot, kiccsákó<#vigyor5>#vigyor5>
Érdekes kis gép ez,jó manual, ( CaptainnSIm is végre okulhatna és csinálhatna kicsit normálisabb manualokat) VC szép, 2d se csunya, FPS nem is foglalkoztam vele van szépen. C&D bõl checklistet követve szépen életre lehet kelteni.
Rendszerek jónak tûnnek bár sose repültem még szimben se ezzel a típussal. Hand Flying elég korrekt. Szóval jó kis cucc ez csak egy bajom volt vele igazan, hol használjam, ez a négy hajtómûves megoldás nem tûnik annyira gazdaságosnak, de kit érdekel a SZIMBEN 😊 mondjuk fspass-nal economy mode ban okozhat fejtörést😊)
De abban biztos vagyok, hogy Grétsy László egy új könyvet bírna fogalmazni a topik egyes bejegyzéseirõl!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
nek mivel 7200 vel pörög és 64 mb cach szval azzal nem kell semmit csinálni sztem és valami confi fájlról olvastam amit át kell írni de win 7 ben nem találom ebben ki tudna nekem segíteni?
Az volt a kérdés, hogy mit csináljon, hogy gyorsabban töltsön be...
(#40434)
Normális vinyó bõven elég, persze ne a rendszer hdd-n legyen.
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...