45215
  • L Viper #41496
    Akkor nem lehet rossz
  • CptSAB
    kerítés
  • CptSAB
    No meg persze a vitorlázórepülő bajnokság képein is néha felfedezek ezt azt, ami segít esetleg.. igaz nem nagyon a repülőtér volt a képek fókuszában.
  • CptSAB
    Tibi szerint már most is mehetne, de még mindig mókulgatom. A kerítész meg akarom csinálni. Meg még pár titkos faktor van vissza. De igazából már nem sok minden. Csak persze Google Street sok mindenben új perspektívát jelent, meglátni vele néhány repülőtérnél azt is, amiről addig egy fotó sem volt.
  • jaszy76
    Mikor, mikor, mikor? :D
  • L Viper #41491
    Gyönyörű
  • CptSAB

• Frenky
    Sziasztok! Lesz valamilyen repülős esemény,
    bemutató május 1.-én? "valahol" Főleg Tata és környéke érdekel :-)
  • gfarkas
    Bocsi hogy Rád hivatkoztam, de Te vagy a spiller ezekben az ügyekben.
  • CptSAB
    Tervben van. :) A 23-at még ki kellene pingálni. Meg be kell csépelni a repülőterek forhalmát.
  • gfarkas
    CptSAB-al vedd fel a kapcsolatot.
    Kecsóhoz van Grippen.
  • litlebubu
    Kellene valami jó kis Ai forgalom MIG-23-asokkal és MIG-21-esekkel. :-)
  • gfarkas
    Örülök, hogy segíthettünk, most még egy C-17-es vagy MiG és szólhat Pápa.
  • litlebubu
    Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült eltűntetni a nemkívánatos cserjéket. :-)
    Valaki készített anno egy Yak-52-es magyar festést, azt nem tudjátok publikus-e?
  • CptSAB
    Laci bácsiét használom. Azt amit átküldött még amikor elkészült. Nincs vele gond relatíve.
  • litlebubu
    [email protected]
  • Hont
    Valóban! :D
    Ott megvannak!
    (persze hogy nem ott kerestem...)
  • L Viper #41479
    A megszokott környékeken repkedve egyből észre vettem, hogy nem stimmel az autogen a településeknél. Visszaraktam a Laci bácsi félét emiatt.
  • Hont
    Nekem a HL Pack.ra dobja a következő hibát:
    "We could NOT find the Library Base Pack in the FS9 scenery library.
    The Library Base Pack is needed for the scenery to work correctly.
    You will be directed to the download page."

• L Viper #41477
    A Varjú Laci bácsi féle MAS-ban a Scenery\World\Texture-be kerülnek.
  • jaszy76
    Nekem is gondjaim voltak az LHsim MAS-sal.
    Hiányosak voltak az épületek, nem voltak meg utak.
    Laci bácsiét használom.
  • Hont
    Na nálam még csak hasonlóak sincsenek!
  • L Viper #41474
    Ha van köztetek, aki LHsim MAS-t használ:
    nektek nem hiányoznak a 047B2an1.agn-047B2an7.agn -ig fájlok? 7db van ezekből a Laci Bácsiéban. Vagy ha meg is vannak, megnézné valaki, hogy egyeznek -e a Lacibácsiéval?
    Ezek hiányában nálam nagyon kevés ház jelenik meg a településeinken. Most is az eredeti Laci bácsi féle MAS van fent nálam, ott nincs hiány a házakból.
    Amikor felraktam az LHsim MAS-t nálam ezek a fent említett fájlok hiányoztak.
  • Hont
    Egyébként az egyikben 17 fájl, a másikban 30 van és csak a 7db VTPP bgl egyezik, a többi nem.
    Akkor még se ugyan az...?
  • jaszy76
    Köszönöm! Nagyon várom! ;)
  • Hont
    Nem kizárt...:D
    Néha belegabalyodok mint macska a gombolyagba...
    Ami talán még meglepőbb hogy a UTEuropa, ha a helyén van, akkor nincs vasút és út hálózat...:(
    Ezért feljebb hoztam!
    Lecseréltem én is azokat a Texturákat (Orbix)! Tényleg nem rosszak! Talán annyira nem jelentkezik a sakktábla.
  • CptSAB
    57 és 59 layer ugyanaz :) Szerintem, csak más csomagolta. Az 59 az az eredeti Laci bácsi féle csomagolás lehet, ha flightsim.com-ról töltötted le.
  • CptSAB
    Meglesz nemsokára, csak most prióban elsőbbséget kapott pár dolog Őcsényen. Illetve tegnap elszórakoztam azzal, hogy 1024-es textúrával kísérletezgettem Szombathelyen. Megjegyzem FS2004 alatt hatása nincsen, azonban FSX alatt látványosan javulna ugyanaz a scenery. Elvileg..
  • Hont
    Én Tomi LHSA-ját használom! Nálam ott voltak hasonló gondok!
    Nekem a következő sorrend oldotta meg...
  • jaszy76
    Tegnap Pécs-Bécs útvonalon beiktattam egy kis szombathelyi megállót.
    Nagyon kellene az az LHSY! :D
  • gfarkas
    Köszi Tomi !

Berepülve a terep, nagyon jó lesz. A citromra ment üzi.
  • gfarkas
    Email címet kérnék !!!
  • litlebubu
    Ok! Előre is köszönöm!
  • litlebubu
    Köszönöm. Ha mondjuk letöltöm a Hungary scenery-t vagy a Pápa VFR-t akkor a MAIW AI forgalma tudni fogja az állóhelyeket?
  • gfarkas
    Összeszedem,hogy nálam mi hogy van felrakva és gmailon elküldöm, hátha segít.
  • CptSAB
    Nincs benne exclude utasítás. Ahogy nézem.. Így aztán növények mindenfelé. Pápa esetében három megoldás is lenne.
    A, Hungary 2004 scenery
    B, Pápa VFR
    C, Pápa VFR + Hungarian Eagles scenery pack
    Az első kettő flightsim.com-on fennt van. Viszont a HUE oldala ahogy én tudom megszünt. Picit feltupírozták a scenerymet.
    Lesz majd D verzió is, de majd valamikor.
  • litlebubu
    [IMG][/IMG]
  • litlebubu
    Miért van tele minden gurulóút növénnyel pápán? Letöltöttem a MAIW-ról, a pápai sceneryt és ez lett az eredmény.

• L Viper #41458
    Sajnos ez így van. Ezzel nem lehet mit kezdeni, csak annyit, hogy vannak kevésbé észrevehetően ismétlődő részek és jobban észrevehetők. Tiszta időben nagyobb magasságban valóban jól előjön a sakktábla effekt :)
    Sakktábláról jut eszembe: A Delfin eredeti Cseh festéséről is eltüntettem a sakktáblát. Hát jobban mutat így ez is. Sajnos a héten megint volt kb. 3-4 szabad órám, de azért a kabin is alakul. Vannak olyan elbaxott részek, ahol mindössze néhány pixelből kell valami jobbat mókolni.
  • CptSAB
    A színvilága barátibb. Mondjuk a default landclass bgl-ek mellett sajnos vannak hibák, de ugyanazon hibák (átmenetek) sajnos GE stb. használva is élnek. Leginkább akkor látszódik, amikor 10-20 km-es sugarú körben a talajtextúrákból 2-3 is használva van, és nincsenek erdősávok, amik elválasszák. Nagyobb már közepes magasságból is látszódik a textúra ismétlődés. Ez egy az egyben végigkíséri az összes újkori FS verziót. MAS-sem tompított rajta, hiába lett részletes az erdő és település hálózat. Adott landclass féltucatnyi változata van bekeverve, de ez bizony kb. 8 kilóméterenként ismétlődik. 8000 méteren repülve, 75-100 kilóméteres látótáv esetén ott a sakktábla, ha teljesen tiszta időjárást fogunk ki.