MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én se bízok bennük...
Nézem a VOR-t aztán kérem az engedélyt ereszkedésre elõbb aztán pályavonalnál már fordulok is irányba!
Nem, majd egy LHBP-LOWW nál elmegyek a kedvükért LOWS... Drága a kerozin.<#violent>#violent>
Nézem a VOR-t aztán kérem az engedélyt ereszkedésre elõbb aztán pályavonalnál már fordulok is irányba!
Nem, majd egy LHBP-LOWW nál elmegyek a kedvükért LOWS... Drága a kerozin.<#violent>#violent>
en ilyenkor kerek engedelyt sulyedni a megadott magassagra igy altalaban nem gond, es approchnal meg torlom az ifrt es vfr re valtok igy leszarjak mit csinalok😊
UI.: Ezért is untam bele az FSX -be!
///M I Love BMW. :)
Igaz, én FSX -el vagyok így. Nekem sem egy vadállat gépem van: Phenom II X4 3.3Ghz , 8GB DDR3, HD7750 1GB, és az alapjáték is, mindenféle addon nélkül röhejesen beszaggat. Én is csak azt tudom elképzelni, hogy valami (sõt, biztos) szoftveres gond lehet, mert azért ezen a gépen már el kellene hogy fusson, ha nem is egy NGX -el, de egy VFR -repkedésre egy Carenado géppel igen, persze nem ultrán, de egy stabil középmagas grafon igen, akárki akármit mond, azt nem hiszem el, hogy ezen a gépen ennyire kellene akadnia. Aláírom, hogy néha biztos leesne az FPS a föld alá, de az, hogy olyan 90% -ban mint ha powerpoint vetítést néznék.. Röhej. FS2004 -el semmi gondom nincs.
Tudomásom szerint nem lehet. Gondolom (fõleg) Descentnél zavarkálódik (néha taxi szembekerülések esete). Sajna az ATC elég öreg. Pl. nálam, mikor már ereszkednem kéne pl. FL360-ról az FMC-be táplált adatok számítása szerint, az ATC csak jóval késõbb magyarázza ezt. Inkább ráhallgatok, mert ha nem, akkor összezavarodik FS9 és még Toronyt sem adnak 😊 (és jön a szokásos szöveg: "Please expedite...", de had magyarázkodjon csak)
Igen, nálam is a pénz a legkevesebb.Nekem is 2 GB-sok vannak, most aránylag jól elköszörül a konfigom, persze néha nálam is akad.(AVIRA állandóan zaklat a fizetõs változatra, vagy éppen futva felejtek valami más progit vagy extrém felhõs idõben ill. erõs scenerynél.)
Ha erre gondolsz: a Find route-ban tudod az útvonalpontokra helyezni és az utazómagasságot is megadhatod. De az 2004!!! 😊
Az enyém sem egy csúcsgép: 1,8 GHz-es processzor, Geforce 9600 GT kártya és 2 GB memória. Nekem is a 306.81-es driver van fent. Az alapjátékhoz viszont ez bõven elegendõ kellene legyen, ez inkább valami szoftveres összeférhetetlenség, mint hardveres hiba, mert másnál is ugyanígy jelentkezik. Szerencsére a kisebb gépek nem csinálják, azoknál csak oldalra nézéskor fagy, nagyobb gépeknél viszont a 2D panelt el lehet felejteni, ha nem akarom a hajam tépni. 😊 A Carenado féle Mooney Bravo is kisgép ugyan, de az aztán különösen szeret fagyni a 2D nézetben.
a traktorista pálinkával müködik
A vészforgatókönyv is arról szól hogy új alaplap+proci+ram, immáron a sandy bridge jegyében, de a mostani E2200-nál gyorsabb ámde low end kategóriás G645+B75+DDR3 de ettõl nagyon fázom (mégha nekem ez a teljesítmény is bõven elég), elég volt a nyári monitor csere is, autó felújítás, mûszaki. Rám jár a rúd egy ideje, mert kocsim féke is hülyéskedik. Csak éppen a hitelkártya felsõ határa koppan.. Úgyhogy reménykedem benne, hogy szépen kicserélik a memóriát, jeleztem, ha okés a buli ráfizetek és az 1 gigás modul helyett egy 2 gigásra ráfizetnék, hogy legalább a 2012-es szinvonalat tarthassam valami stabil masinával.
Ne hozz zavarba, érdekelt és betettem a könyvjelzõbe így hamar tudtam segíteni. Én örülõk, hogy eltalálta mire gondoltál.
Részvétem Tomi !
Nekem a tápegység kivételével (meg a házikó) egy új masinába került egy hasonló jelenség megoldása. ;-(((
Nekem a tápegység kivételével (meg a házikó) egy új masinába került egy hasonló jelenség megoldása. ;-(((
Gyõzõ!
Isten-Király vagy!<#taps>#taps>
Nagyon szépen köszönöm!<#worship>#worship>
(két órája keresem...)
Isten-Király vagy!<#taps>#taps>
Nagyon szépen köszönöm!<#worship>#worship>
(két órája keresem...)
Ha erre gondoltál : parancsolj.
Segítsetek egy kicsit!
Volt itt valamelyik forumon egy PDF-re mutató link de nem találom...
Esetleg emlékszik rá valaki!
A repterek felépítése és üzemeltetése, vagy valami hasonló volt a címe!
Esetleg Reptéri üzemeltetési fények...?
Nem tudom!<#conf>#conf><#falbav>#falbav>
Volt itt valamelyik forumon egy PDF-re mutató link de nem találom...
Esetleg emlékszik rá valaki!
A repterek felépítése és üzemeltetése, vagy valami hasonló volt a címe!
Esetleg Reptéri üzemeltetési fények...?
Nem tudom!<#conf>#conf><#falbav>#falbav>
Hozzáteszem, nálam is csak a 2d panelekkel volt, van gond, kép megakadt, hang tovább, 3d cockpit meg simán. De a vicc, hogy a kameranézet elõrelépésben csinálja csak (2d-3d-tower-external), visszafelé nem. (external-tower-3d-2d) 306.81-es nVidia driver van fent. De sajna ahogy írtam ez most nem mérvadó, mert a gépem hónapok óta elég nyûgös immáron. Hol lát két vinyót, hol nem, vga kártya hûtése havonta bekrepál a legkisebb portól is, crc hibák tömkelege. Programokból ukmukkfukk kilépünk mert olyanunk van.. Arra jó most már csak a masina, hogy internetes oldalakat megnézem, meg dvd lemezeket írok, semmi több.
Nekem volt ue az hiba, egy pár hónapja!
Megpróbálom vissza keresni, hogy mi lett a megoldás!
De úgy emlékszek, hogy aktiválódott valami miatt az automata frissítés és lecserélte a VGA drivert!
Nekem csak a 12.1 driverrel mûködik! Az újabbak nem jók!
Megpróbálom vissza keresni, hogy mi lett a megoldás!
De úgy emlékszek, hogy aktiválódott valami miatt az automata frissítés és lecserélte a VGA drivert!
Nekem csak a 12.1 driverrel mûködik! Az újabbak nem jók!
Igen, olyan 5 mp után ugrik, úgyhogy ezt a mutatványt leszállásnál nem jó megcsinálni. 😊 A hang fagyáskor is hallható.
Hát a nagyobb gépeknél már az is akad, ha a 2D nézetre váltok, a kisebbeknél csak akkor, ha oldalra nézek, olyankor ugye át kéne váltson 3D nézetre, de ez másodpercekre megáll, teljesen inaktív lesz, csak a motorzúgást lehet hallani. 😊 A 2D panelt így ki kell kerülnöm, S és Shift+S. 😊
Te! de a hang az megy tovább ...
Csak a kép akad meg egy pár másodpercre és utána oda ugrik, ahol elvileg tartania kellene...?
Csak a kép akad meg egy pár másodpercre és utána oda ugrik, ahol elvileg tartania kellene...?
fs9 nel 2d problema az azert ritka hiszen foleg 2d ben hasznaltak.
Ez valami egyedi gond lesz. Mindegyik gepnel csinalja?
Ez valami egyedi gond lesz. Mindegyik gepnel csinalja?
Igen, erre én is gondoltam, le is futtattam a töredezettségmentesítõt, de semmit nem javított. 2 gb memóriával nem szabadna az alapjáték akadjon, de ez nem is akadás, mert csak a 2D panelnél csinálja, 3D-ben 30 fps-sel fut. Más játékoknál nem csinál semmi balhét, nem is fagy. Az is benne lehet, hogy a program nem mai darab, az idén lesz tíz éves, az ámítástechnikában meg ugye semmi nem kompatibilis semmivel. A Carenado újabban nem is csinál 2D paneleket, lehet, hogy pont ezért, csak a baj van vele. <#circling>#circling>
Aha.. Hát mindegy akko'. 😊
Nem lehet azt valahogy megcsinálni FS-ben hogy a beszédet (pl. ATC) csak a headset -en halljam, a többi "külsõ" zajt meg a hangszórón? 😄
Vagy ez nem megoldható? 😊
Vagy ez nem megoldható? 😊
Nálam is ugyanez a helyzet, de sajna az én gépemben hardver hibára vezethetõ vissza, mindkét memória modulom hibát jelzett, így most szervizben vizsgálják az élettartam garanciás kingmax modult, ellenben fennáll az a lehetõség is, hogy más is meghúzodik a problémák mögött pl. alaplap. Töredezettség mentesíts, és teszteld le a hardvert.
Tapasztalt már olyat valaki, hogy a 2D panelnél elkezd a játék akadni, néha másodpercekre le is áll. Alap gépeknél is csinálja, pl. a Boeing 737-el, de a carenado mooney is akad a 2D panelnél. Bár igaz, hogy ahány konfiguráció, annyi hibalehetõség, lehetetlen rájönni a problémára.
jaja már én is linkeltem párszor, AOA 777 trainingjen is ezt asznaljak ha jol lattam a videokat.
Ez finom kis program lesz <#finom>#finom>
A flaps 5 és behúzott futó esetén szóló figyelmeztetõ hang megoldódott: egy utólag telepített soundpack szívatott.
De van más is: ha pl délután 4-kor indulok, és a nap szembõl süt, akkor olyan sötétek a kijelzõk, hogy csak bekapcsolt dome világítással látom. Aztán késõbb betöltõdnek az éjszakai texturák, és akkor okés minden. Nálatok is így mûködik?
De van más is: ha pl délután 4-kor indulok, és a nap szembõl süt, akkor olyan sötétek a kijelzõk, hogy csak bekapcsolt dome világítással látom. Aztán késõbb betöltõdnek az éjszakai texturák, és akkor okés minden. Nálatok is így mûködik?
Nekem ezen az úton 1162 Kg/h/hmû zabált óránként. A leszállásra 1390 kg maradt, szóval még a kitérõre is elég lett volna.😄
Egyébként a magasságot próbáltam, de FL360 felett darabos volt, így alacsonyabbra ereszkedtem.
Nem lett volna az a szembe szél, akkor még jobb lett volna egy kicsivel.
Szerintem 2-3000Kg több biztos megmarad.
Egyébként a magasságot próbáltam, de FL360 felett darabos volt, így alacsonyabbra ereszkedtem.
Nem lett volna az a szembe szél, akkor még jobb lett volna egy kicsivel.
Szerintem 2-3000Kg több biztos megmarad.
Mennyit eszik a hajtómû? Tapasztalatom szerint 1000-1000kg/h/hmû fogyasztást ki lehet hozni belõle. Meg nyugodtan emelkedj feljebb, ha nem muszáj nem repülnek ilyen alacsonyan.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nagy könnyelmûen elindultam LHBP-rõl Kanadába!
LHBP-EDDF-EGGW-EINN és ha minden jól megy, akkor CYCA
Az iFLY737/700 hibátlan ilyen hosszútávon is, bár a fogyasztása nem csekély!
Igaz 28 csomós szembe szél van FL340.
Mondhatni, hogy egy tankolással kicsit merész...😄
Az igazi cél az CYYR lett volna, de majd meglátjuk!
Minden esetre 8. órája van a levegõben és rendesen nyüstöltem, de eddig bírja. Még 160 mérföld van vissza.Newfoundland and Labradorig meg 240.
Szóval necces.😄
LHBP-EDDF-EGGW-EINN és ha minden jól megy, akkor CYCA
Az iFLY737/700 hibátlan ilyen hosszútávon is, bár a fogyasztása nem csekély!
Igaz 28 csomós szembe szél van FL340.
Mondhatni, hogy egy tankolással kicsit merész...😄
Az igazi cél az CYYR lett volna, de majd meglátjuk!
Minden esetre 8. órája van a levegõben és rendesen nyüstöltem, de eddig bírja. Még 160 mérföld van vissza.Newfoundland and Labradorig meg 240.
Szóval necces.😄
AIRAC 1301 fent van neki.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Azt mondja mindnél tapasztalja.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Haverom kérdezi:
Helló!
Tudna valaki segíteni?
Az lenne a problémám hogy ifly-ban és Pmdg-ben is eltér eléggé balra,jobbra a kifutóra terelõ fehér szaggatott csík,vonal.És így nem tudok normálisan leszállni mert a pálya mellé mutatja hogy ott a pálya szóval csal Ez mitõl lehet???
Ha tudtok segítsetek köszi.
Így jó lessz?
Helló!
Tudna valaki segíteni?
Az lenne a problémám hogy ifly-ban és Pmdg-ben is eltér eléggé balra,jobbra a kifutóra terelõ fehér szaggatott csík,vonal.És így nem tudok normálisan leszállni mert a pálya mellé mutatja hogy ott a pálya szóval csal Ez mitõl lehet???
Ha tudtok segítsetek köszi.
Így jó lessz?
Én meg vettem a fáradságot és össze vetettem az aktuális Jeppesen BUD térképet az iFLY737 FMC ben található SID/STAR -okat!
óriási meglepetésemre minden ott van, mint a hivatalos térképen!
Az Összes waypoint, az összes magassági adat és egyebek, minden passzol!
Max 1-2' eltérés van, gondolom az meg a mágneses torzulás miatt..
Számomra ez óriási meglepetés!
#40530 szerintem: igen
De ha rátolsz egy gondolatnyit a gázra, akkor elhallgat futó nélkül is.
Bár ha jól emlékszek mintha Realban csak 10' flapsnél jön elõ futó nélkül, de ebben most nem vagyok egészen biztos...
óriási meglepetésemre minden ott van, mint a hivatalos térképen!
Az Összes waypoint, az összes magassági adat és egyebek, minden passzol!
Max 1-2' eltérés van, gondolom az meg a mágneses torzulás miatt..
Számomra ez óriási meglepetés!
#40530 szerintem: igen
De ha rátolsz egy gondolatnyit a gázra, akkor elhallgat futó nélkül is.
Bár ha jól emlékszek mintha Realban csak 10' flapsnél jön elõ futó nélkül, de ebben most nem vagyok egészen biztos...
iFly 737-800, Flaps 5, gázkarok lehúzva alapra. Figyelmeztetõ hang üvölt.
Futót kiengedem, elhallgat. 3.1 telepítése után tûnt fel, valszeg az hozta magával. Ez így okés?
Futót kiengedem, elhallgat. 3.1 telepítése után tûnt fel, valszeg az hozta magával. Ez így okés?
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php%3Fid%3D452122&prev=/search%3Fq%3Difly%2B3.1%26hl%3Dhu%26tbo%3Dd%26biw%3D1920%26bih%3D944&sa=X&ei=81z5UPeBNobRsgbGsoGwBQ&ved=0CDAQ7gEwAA
Próbáld így!
Ezen az oldalon a forum 4.oldalán van!
Próbáld így!
Ezen az oldalon a forum 4.oldalán van!
Köszi!
De nem gyün be az oldal.. 😞
De nem gyün be az oldal.. 😞