45215
  • Clidey

Ideje volt már hogy megfesd ezt is...
  • fireman73
    Igen,én festettem!
    Elérhető a SOH fórumon!
  • gfarkas
    Akárki csinálta nagyon szép munkának tűnik a kép alapján! Gratula, csak így tovább.
  • litlebubu
    Szia4 Ezt a festést le lehet tölteni valahonnan?
  • fireman73

• Gegi86
    Itt találsz pár útvonalat.
  • CptSAB
    Egyik paradicsomból a másikba? Nos.. gyanítom a probléma oka alapvetően az hogy sikerült olyan útvonalat kérned, amit valószínűleg nem használ egy légitársaság sem, így nincs is a valóságban sem olyan légifolyosó, amely "direktbe" átvezet az Atlanti-óceán felett. A RouteFinder viszont a létező légifolyósók alapján keresett útvonalat, amely persze hogy kerülő. Ilyenkor kell egyedi útvonalat tervezni.
  • Framsen
    LPMA SID MADAT R1 NELSO UN741 DIKEB UL375 EGIMI UL695 ANU L451 ELOPO DCT TNCM
  • CptSAB
    Mi volt az útvonal?
  • Framsen
    Helló,
    Ha terveztetek útvonalat http://rfinder.asalink.net/free/ nevű dologgal, nem lehet valahogy megnézni, magát az utat térképen ? Mert ma is rám akart sózni +1000nm távolságot :S
    Vagy van másik útvonaltervező esetleg ?
  • CptSAB
    Ha lesz kedved, fogsz majd tudni ültetgetni is kukoricát akárhová.. és akkor ott permetezed majd, ahol csak szeretnéd. :)
    Kukorica, búza, árpa, repce és napraforgó van tervben. Több táblaméret, jelenleg a legnagyobb az ~50x100 méteres. A kisebb az ~50x50-es és van egy ~10x50-es. Minden objektumot úgy szerkesztek, hogy az Instant Sceneryvel, Rwy12-vel stb. simán elhelyezhető bárhova. Most még minden béta állapotú, mert még paraméterezni kell a modelleket, valamint el kell készíteni a tavaszi, őszi textúrákat is, illetve sok minden nincsen készen, mert pl. most Őcsényhez nem kell. Mindig a textúrák húzzák az időt, mert a modellek hamar megvannak.. Egy ilyen tábla igazából nem más, mint egy rakás négyzetháló, ami téglalap alakú poligonokból áll össze. Elég egyszer letextúrázni a hosszú és rövid elemet, a plane másik felét létrehozni.. és aztán már csak klonozni ezerrel..
  • litlebubu
    Ezt a "tengeri"-t tuti megpermetölöm a Ka26-al.
  • Hypo #41524
    :))))
  • CptSAB
    Jól fest..
    Polluxnak Pipacs kell, sztem szúrj az aufklarerjéremeg a Dzsordszi Pet-re is párat.
    A scenerybe alapvetően csak stilizált gaz/fű kerül bele. Így aztán kár keresni majd tényleges virágokat.
  • Hypo #41522
    ja csak baráti szivesség majd egy video animacioban lesznek benne, virágok orrba szájba:)) a kepernyo korul, aztan kellett par transparens novenyke igy nagy fotokbol maszkolgatok csak ugy:))
  • CptSAB
    Milyen alkalomból, ha nem vagyok túl indiszkréción? Én utolára az esküvői meghívóval macerálkodtam..pár éve, mondjuk az álomszép lett.. de hát az alkalom szülte.
  • CptSAB
    csinos.. csinos..
  • Hypo #41519
    :)))) nem csak ilyen png el szarakodom
  • gfarkas
    Pápán éppen locsog az eső, csak virtuális kertészkedés lehetséges, viszont 2 nap múlva kötésig érő füvet lehet nyiszitolni.....
  • CptSAB
    Kertészkedtél?
  • jakugerik
    A Messngerst újra lehet használni egy nagyonügyes programmal
    Messenger Reviver a neve innen lehet letölteni:MessengerReviver
  • Hypo #41515
    milyen szép viragos texturak vannak én is most pipacsoztam be egy mezőt
  • CptSAB
    De lesznek direkt a kedvedért.. a gaz textúrát úgyis ma szerkesztgetem ki.
  • polluxware
    piros pipacsok???! azok nem lesznek?

;)
  • L Viper #41512
    Nagyon durva, milyen jól kezd kinézni, hála az apró részleteknek is többek között
  • CptSAB
    Kaposújlaki madárka a fűben egy kis vendégnézőben..

• CptSAB
    Sejtettem, de azért köszi.Én is beszéltem térképészeti volt kollégákkal még valamikor februárban, de habár halott róla osztályvezető ismerősöm, ők sem használják. Ez inkább statisztikai térképrendszer igazából, Geodézia meg felmérés alapú.
  • Hont
    Nagyon jól néz ki! Ügyes vagy!
    Ma végre találkoztam az Öreggel! Nem használnak Corine-t! Annyit megígért, hogy utána néz! Ott előttem felhívott több emberkét...Meglátjuk!
  • CptSAB
    A kukorica tábla:
  • CptSAB
    Látod Mesterem? Ott a gép a fű közepén.. :)
  • CptSAB
    Füvesítés ezerrel.. több változat készült a textúrából, sötétebb, világosabb.. de asszem azért kevesebb pipitéreffektusosat is be kell iktatnom. Egyenlőre több poligonmodellel kisérletezek, ez a nagyon sűrű verzió. Na ezekre a csili vilikre kell várnia Tibinek! A képen nem látható, de egy kb 25-30 ezer kukoricát tartalmazó mező van az északi oldalon, egyenlőre nincs fps esés. Ki kell puhatolni, mit bír a scenery anélkül, hogy összeomolna, és hol a határ, ahol már látható az fps esés.

• ladiszlausz
    Sziasztok Keresünk Scenery készítésben jártas kollégát aki tudásával hozzájárulna az oldal minőségéhez jelentkezni ezzen az email cimen:[email protected]
  • L Viper #41504
    Köszi.
    Még pár apróság, csak pár napig megint nincs ilyesmire időm.
    Észrevettem a Néphadsereges festésen is pár dolgot ráadásul.
  • L Viper #41503
    Ez nagyon felkavaró felvétel Döbbenetes!
  • litlebubu
    National Air Cargo
  • litlebubu
    Szörnyű katasztrófa történt tegnap! Állítólag elszabadult a rakomány egy része, ez okozta a Boeing 747 katasztrófáját, melyben a 7fős személyzet életét vesztette. :-( Azt hiszem egy Cargolux B747 volt.

• CptSAB
    Király lett. :)
  • L Viper #41499
    Közben a Delfin 3D pitet hegesztgetem én is. Eredeti legfelül, alatta a javítottak:

• Hypo #41498
  • gfarkas
    Tomi !

Berepültem éjjel-nappal és nekem nagyon bejött előre is gratula, ha befejezed ismét egy csodálatos (szerintem szinte LH minőségü) reptérrel gazdagodunk.

[IMG]http://kepkezelo.com/images/o2oelktcg5exke7j7188.jpg[/IMG][/URL]]Őcsény1