MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit scientistanak tûnhetünk de mi mely keresztények vagyunk annyira mély a hitunk hogy ezert nincs lelkiismeretfordulasunk amikor LOPUNK? GYULOLETET KELTUNK!
Hajra Magyarorszag Hajra Magyarok.....az utolso oltsa el a lampat...
Sajnos ez nem egyedi eset. Rengeteg céget tesznek-tettek pont így tönkre, az ehhez hasonló körök, klikkek, nemtörõdöm zsebtömõ vezetõk és hozzájuk csapódott sleppjük. Hozzá nemértés, szakmai tapasztalat és szakmai gyakorlat nélküli oda nem való vezetõk tapsolják meg nap mint nap nálunk is, szó szerint észre nem véve a valós adatokat a cégrõl.
Havonta szoktam a gépet nagy-takarítani, PCI-E, RAM foglalatokat kifejezetten..
Folyamatosan próbálom csiszolni a PS ismeretemet, hogy szebb színeket, rétegeket tudjak létrehozni olyan környezetekben is, ahol szinte lehetetlen.
Próbálom szépen összeszedni legálisba a fontosabb scenery editor progikat, mert egyfelõl így tiszta a dolog, másfelõl oltári blama, amikor egy crackelt wrez verzió benyögi az unalmast, ez utóbbi project azonban sajnos a pénztárcámhoz van méretezve, ami most elég üres. Feleségemmel igazából külföldet tervezzük, de ez majd a késõ tavasz-nyár projectje.
OFF
Persze a munkahely elvesztése siralmas...
Csak a közvetlen ismeretségi körömbõl 4 embert raktak ki a munkahelyükrõl és mind termelõ területen dolgoztak!
Vége van itt mindennek! Simor elmegy a jegybank élérõl áprilisban, ezek a szemetek a maradék aranyat is szét osztják maguk között!
Egy érdekes video!
ON!
A már nagyon várjuk az új remek mûveket!
Hozzám LHSA van közel, ha sorra kerül én szívesen körbe fényképezek mindent!
kis alkohol a ram érintkezõire
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
(bocs <#buck>#buck> )
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
1. Logo, arculat - uber gagyi
2. Site layout, Seo, Content - ha lehet megszarabb
3. Ez még ideiglenes oldalnak is gyenge
kulon mokas az iframe a menu miatt😊)))
A "BOSS" profile oldala az xing.com on eleg gagyi és el is rontotta a linkeket
biztos ért hozzá:
http://www.xing.com/profile/Laszlo_Csiky2
mondjuk ez alapjan en meg portasnak se vennem fel de biztos en vagyok finnyas
Most elsõ körben Õcsényrõl, Szegedrõl, Békéscsabáról, Nyíregyházáról, Siófok-Kilitirõl, Papkutapusztáról, Börgöndrõl, Gyúróról, Zalaegerszegrõl, Nagykanizsáról várok, gyûjtök fotókat. Õcsényt szeretném végre célegyenesbe küldeni egy szebb vegetációval, hogy Tibi modelljei végre ne porosodjanak, illetve nagyszerû anyagot kaptam még tavaly õsszel Fertõszentmiklósról, aminek elkészült a vfr alapja, neki kell állni modellezni, textúrázni.. illetve folytatni.
Ezen hangosan felröhögtem 😄
Szerintem 13 évesek szórakoznak (az 5 éves wordpress téma is vicces), a média meg bekajálta. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Én se sok realitását látom a dolognak. Meglehetõsen szenny weblap, mobilszám mint kontakt, pongyola angol...
Lassan bele kell törõdjünk hogy lõttek bárminemû hazai (nemzeti) légitársaságnak - az öltönyös bûnözõk sikeresen tönkretették és nem érdekük egy újat indítani. Ha akarták volna, már tavaly február 3-án megtették volna.
Elonyok :
Nem draga
Egyszeru kezelhetoseg
Jobb mint klaviaturarol repkedni
es megiscsak cockpit feelinget ad
Hátránya:
olcso gagyi potik
A gazkar ha alapbol már nem ugral majd fog kesobb
Kijelzo beszarik vagy csak driver-el hajlanod idot mutatni
Gagyi megepites
FULL MUANYAG mechanika csak a cso van fembol ami esetunkben nem dob rajta.
Csak Yoke-os gepeket jo repulni vele a tobbihez abszolut nem passzol.
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
A gázkarpultot külön kell megvenni. Utóbbit én anno az eBolt-ban vettem meg, de ott már nem lehet kapni.
///M I Love BMW. :)
ja ás ha már itt tartunk akkor ebben van gázkar is?
Nekem is ment eddig állandóan, nem tudom mi van velem. Elkapkodom, mert tudom mit hibázok, de mégis elcseszem.. Na majd holnap, higgadtan nekiállok újra. 😊
Sikerült beállítanod a két hajtómûves vezérlést? 😊
Besz*rok magamon, hogy nem tudom letenni 1 hajtómûvel az iFly -t... Ki kellene magamat pihenni. Régen ment zsinórban 3x, most meg? Szállingózok mint a hópelyhek. 😄 lol.
Amúgy. elég kihalt a topik. 😊