45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
litlebubu #41576 Nekem a beta 2.1 változat van fent, az egérrel vezérelhető a gázkar a leszálló és nav. fények más még ezen sincs animálva, de a gázkar akár egérrel, akár a joy-al próbálom visszaugrik "alapjáratra".
-
#41575 Na most ami a gépemen van, animált ugyan a mozgása, de egérrel nem vezérelhető, és textúrázva sincsen. -
#41574 Meglesem, nálam is ez van-e.. -
litlebubu #41573 A Mehlin Rajner féle MIG-21MF beta gépét van aki próbálta már? Nem sikerül a gázkart működésre bírnom. Rátolom, de mindíg vissza áll alaphelyzetbe. :-( -
#41572 Lassan össze áll a rendszer...
A kalibrációkat is hellyel közzel megcsináltam!
Egy dologra nem jövök rá...
A megjelenítésnél pl 5000 láb magasságból a fák ugy néznek ki, mintha hangyaboly lenne! Ilyen LHPR-n a búza tábla is!
Melyik szűrő felelős érte? Sajnos bár mit próbálok semmire nem reagál! -
#41571 Nekem LHDC 23L nél volt, az első verziónál, de ott a gép is szét hullott darabokra!
Ugyan így lebillentett jobbra ,képtelenség volt megfogni!
Ott szerintem scenery hiba volt, mert az újabb verzióval már nincs! -
#41570 Csak valós időjárással szoktam játszani, se default géppel se default festéssel nem repülök :D De nálam is ritkán jelentkezik, meg volt olyan is, hogy újratelepítés után nem volt és akkor egyszer csak előjött, és meg is néztem, de akkor is csak repteret telepítettem előtte, ám nem feltétlenül a frissen telepített helyen fordult elő, szóval fogalmam sincs nekem se.
FSUIPC: 3.998n, ezt szoktam használni, regisztrálatlan, alap beállításokkal (ha van olyan), magyarán nem szoktam rajta semmit se állítgatni.
Papírzacsi azt most megnéztem, 50% on van gondolom ez a default érték. Ez amúgy mi ? Mert én a turbulenciát mindig FsPassengers alapján azonosítom, mert az kiírja, hogy az utasok félnek de szerencsére ott a kép, nincs turbulencia.
Amúgy még így visszagondolva ilyesmire, volt olyan is asszem KJFK fele menet, PMDG 747 el ereszkedés közben FL200 nél is előjött, ott a robotra bíztam, aztán turkálva memóriámban valamikor régen volt, hogy felszállás után egyből (!) az akkor asszem épp iFly volt. Volt már Pesten is 31R landingnál. De mondom ezt nem úgy kell érteni, hogy heti rendszerességgel, ezek az évek alatt. Amúgy 4-5 havonta pakolom újra a Windows-t FS el együtt :D -
#41569 Sosem tapasztaltam ilyet, pedig már egy ideje fsezek. Viszont nincs féletlenül bekapcsolva az activesky-ban a wake turbulence? -
#41568 Ez nálam is volt régen.
Joy oké volt, néha jelentkezett csak, de azt hiszem, hogy gép és reptér független volt. Aztán más miatt újratettem az egészet, azóta nincs. Sosem jöttem rá, hogy mi okozta. :( -
#41567 valós időjárásnál jelentkezik ez vagy időjárás nélkül is előfordult már?
Csak ilyen airliner-nel vagy default gépnél is? FSUIPC-d van? ha igen weather és wind beállítások milyenek?
Azért kérdezem mert ha a joy ok, es esetleg nincs meg egy valamire beconfigolva veletlenu valamelyik axis, akkor nagyon ugy fest hogy ez valami wind related issue lehet. Ha jól sejtem pmdg háklis volt a wind aloftra -
#41566 Sziasztok !
Sikerült print screent csinálnom egy régi problémámról.
Tapasztaltam már ilyet PMDG 747, iFly 737, régebben PMDG 737 és most LEVEL-D 767 és több reptéren előfordult már az évek során :(
Jelenség: Jövök a siklópályán (mind1 h kézzel, vagy robottal mert a robot se tudja megfogni) láthatjátok is a képen már pályaküszöb, ki van lebegtetve pár méter leszállásig és egyszer csak mint az állat az egyik irányba bedönti többször erőből így pillanatok alatt már a gép az oldalán is van, képen lehet látni, hogy ellenkormányozom meg próbálom visszaemelni, nem tudom mitől van, nem hiszem, hogy joystick mert régi számítógép, régi joystick is csinálta.
Ötlet ?
Képet megkísérlem beszúrni
-
#41565 azert majd rak fel valami spam irtot mert nagyon gyanus nekem hogy valami szar javascript szart kaptal be, most elegge elszaporodtak -
#41564 Köszi!
Hála az égnek a FS másik SSD-n van, de így is lesz mit mokolnom mire újra a régi képet kapom... Baromi dühítő! -
#41563 Ismerős szitu, pár hónapja jártam hasonlóan. Akkor nekem hardver hiba miatt szállt el a cucc. Mentésem nem volt.
Azóta heti kétszer van ütemezett mentés.
Részvétem! :( -
#41562 Tegnap előtt repültem egy LOWK-LOWW iFLY-al! Hibátlanul sikerült minden és repülés után még meg is jegyeztem magamnak, hogy rég volt mér ilyen tökéletes repülésem, hogy maximálisan rendbe ment az összes segéd progi is, nem volt akadozás...
Erre tegnap az előző napi sikeren felbuzdulva gondoltam nyomok egy LHDC-LHBP-t fényes nappal! Hibátlanul kezdődött, aztán MNR előtt mikor megkezdtem a súlyedést FL160 ról villant egyet a kép mintha pauset nyomtam volna, aztán ment tovább! Rá pár másodpercre nagy feketeség, de a hang megmaradt! Gondoltam dögölj meg FS kilépek és lerepülöm újra! Igen ám, de nem bírtam kilépni! Se feladatkezelő, se Win, se semmi! Csak a TSS hang... Gép erőszakkal kikapcsol, majd újra indít! Ill csak akar, mert baszik indulni!
Mikor betölt a Win és bejönne az asztal, azonnal kék dög!
Többet nem bírtam bele lelket verni! Javítást se fogadta el!
Szóval megdöglött a Win! Én még így nem jártam... Sajnálom a CFG-met...
Aki nem röstelli csináljon hetente mentést róla, mert így jár mint én! -
Nyiri #41561 Sajnos. Mondjuk nem 300-l kéne a hangárba beállni :( -
#41560 Ezt szomorúan hallom.. -
#41559 Nomeg a fafülkés sárga Krazok -
#41558 Na ezt már meg sem merem saccolni! :D
De jól néz ki! ;) -
#41557 Zsolti beindult megint
Ez melyik reptér lenne? Rohadt jól néz ki a környékkel együtt. -
#41556 Őszintén csodálkoztam volna, ha túl éli...Elég meleg lehetett ott...!:(
Sajnálom! -
#41555 Sajna a kórházban belehalt az égési sérüléseibe.R.I.P
Hába,a repülés törvényeit vérrel írják(-ták). -
#41554 na de ez csak az új verzsönökre értendő.. (ha krekkelni akarja valki)
napersze ez engem nem érint;)
-
#41553 -
fireman73 #41552
-
#41551 Újjászületett a pilóta. Amennyire értesültem a hírekből, megúszta. -
#41550 :D
Én értékelem a segítő szándékot is! -
#41549 jól néznek ki bár a helikopterezés mindig kicsit taszitott fs ben pedig a heliket imadom:) -
#41548 Na akkor ezt benéztem... :D -
fireman73 #41547
-
fireman73 #41546 Vladimir Zhigulskiy Mil Mi-8
Én jobban szeretem mint az ND-t
-
#41545 FSUIPC update FSX/FS9 Securuty check program kicsit bugos lett uj kodot csinaltak, ugy hogy akinek warez az gondban lesz.
aki megvette frisittse es akkor nem lesz gond
http://www.simflight.com/2013/05/05/important-news-for-fsuipc-users/#more-40061 -
#41544 Köszi! Akkor már csak a festést kell megtalálnom :) -
#41543 Szerintem a Németh Design-féléhez. Ahhoz van a legtöbb értelme bármit is csinálni... :)))) -
#41542 Bocsánat a tudatlanságomért, de ez melyik modellhez van?
Nagyon megtetszett, be akarom szerezni a festéssel együtt.
Köszönöm! -
#41541 shóóbiznisssz...
ha magasabban lett volna, akkor lett volna helye (magassága) korigálni...
azt viszont meg ugye azistenadta nííp nem látja olyan jól a groundról
benne van ez is a pakliban -
#41540 Hispano Aviación HA-200 Saeta -
fireman73 #41539 Szívesen!
Tegnap: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AQrhKLtYrpw
Ez milyen típus volt? -
litlebubu #41538 Gyönyörű festés, köszönjük szépen!!! -
fireman73 #41537 Köszi!